EDIT: Onnea Karille, 40 ääntä lähes tyhjästä

 

Kari Ilmarinen-Keskimölö sai Helsingistä 40 ääntä. Äkkiseltään tulos voi vaikuttaa vaatimattomalta, mutta kun ottaa huomioon sen, että mitään kampanjaa ei pidetty, toreilla ei istuttu eikä puheita pidetty, niin äänimäärä on hyvä.

Kamppanja oli lähinnä Pt-mediassa yksi tekstiartikkeli ja bannerimainos. Siihen nähden äänimäärä on oikeasti helvetin hyvä. Kun vertaa, niin Helsingissä ja isommissa kunnissa oli paljon erilaisia “tyrkkypolitiikkoja” ja pitkän linjan “vaikuttajia”, joiden äänimäärät olivat joitakin kymmeniä. Esimerkiksi Suomen Kansa Ensin – puolueen päällikkö sai suurin piirtein saman verran ääniä, vaikka näkyvyys on ollut takuulla moninkertaista Kariin verrattuna. Monet ehdokkaat ovat huutaneet sosiaalisessa naama punaisena viimeiset viikot ja riekuttu pitkin kyliä, mutta silti äänimäärät olivat vain yksittäisiä hajaääniä.

Tästä on hyvä jatkaa. Karista aletaan nyt muovaamaan kansanedustajaa, meirän miästä. Siitä tarkemmin tulevaisuudessa. Kannattaa pitää nimi mielessä.

 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hyvä juttu

Jussi Halla-Aho, sai muuten 18 843 ääntä vaaleissa. Mikä on hieno juttu. Muutenkin perussuomalaiset olivat vaalien suurin voittaja, koska nostivat eniten kannatusta +5,7% edellisistä kuntavaaleista.

Tulos oli ihan hyvän kun ottaa huomioon alhaisen äänestysprosentin joka oli 55,1%, eli puolet jätti äänestämättä.

Onneksi SDP, Keskusta ja Vihreät saivat suurimman vaalitappion. Viljeliöiden tukipuole oli vaalien suurin häviäjä -2,6% edellisistä vaaleista.

realisti

Kyllä, hyvä tulos etenkin kun ottaa huomioon, kuinka YLE ja koko mediakenttä ovat taas neljä vuotta putkeen tehneet kaikkensa punavihreiden kannatuksen nostamiseksi ja Perussuomalaisten mustamaalaamiseksi.

Hyvä juttu

No, ei ollut Sämpylä Sanna Marinadi minkään mustamaalauksen kohteena. Kyllä hän nämä kohut aiheutti omilla toimillaan. Häntä niin kehuttiin ja ylistettiin vielä viime vuonna. Ihan hyvä juttu että sai nyt vähän muutakin kuin pelkkää kehumista Vogue kuvista ja muusta joutavasta.

Ihan oma syy jos ostelee aamupalat veronmaksajien piikkin 850€/kk ja sitten jää siitä kiinni ja nousee kohu. Sitten se SDP Niina Malm joka kanssa jäi kiinni rötöksistä. Lisäksi talousosaaminen Marinadilla on äärimmäisen surkeaa kun on kuunnellut haastattelujakin. Alkanut myös vain mesoamaan monta kertaa niissäkin, koska hermot eivät kestä.

Lisäksi Marini on jäänyt monta muutakin kertaa kiinni muunnellusta totuudesta, 2020 vuonnakin.

Sekä totta tuokin, että Perussuomalaiset ovat olleet kovimmassa lokakampajoinnissa aina vaaleissa, kuten nytkin.

En kyllä ymmärrä Kokoomuksen äänestämistäkään.

Lisäksi otettava huomioon että vain 55% lähti vaaliuurnille. Loput näköjään sohvalle tai mökille yms.

Minä

Marinin ei voi sanoa olleen mustamaalauskampanjan kohteena. Ero aiempaan oli vain se, että nyt kirjoitettiin melko näkyvästi töppeksinnästä, sen sijaan, että olisi vain jatkettu pelkkää kritiikitöntä ihastelua, kuten aiemmin.

Niin...

Eiköhän muijalla ole vielä oman miljoona velkansa lisäksi muutakin kuprua joku vain näpäytti sillä aamiasjutulla, että pysyy ruodussa (minkä lie takia) ja tekee mitä pitää tai jää velat maksamatta…

Rullattu

Solvaaminenko on sitä että tuodaan totuus esille?

Johdossa

Siltä näyttää. Marin kun on oikeasti, surkein pääministeri kisan johdossa. Syy ei ole se että hän on nainen. Kun ei osaa, niin ei.

SDP tunnetaan myös “arvopohjastaan”. Minkä olemme nähneet monesti.

Jussiboy

Kyllä persut hoitavat mustamaalaamisen ihan itse. Ei tuollainen puolue, jolla ei ole mitään substanssia, voi ollakaan vallassa. Joku kehui Peltokangasta täällä, mitä se on saanut aikaan muuta kuin turhaa öykkäröintiä vain, joka vetoaa suomalaiskansallisen punaniskoihin, joiden tietämys maailmasta rajoittuu Mvlehden, PT,edian ja Partisaanin lukemiseen ja jos heille antaa aapiskirjaa vaikeamman kirjan luettavaksi, niin sormi menee suuhun.

Rullattu

Onko siellä emma-k kirjoittamassa vai ihan itse diarra?
Kerro nyt vaikkapa mitä hienouksia suomelle tuo väkisin läpi runnottu “elvytyspaketti”.
Toiseksi, kerroppa miten maapallo pelastuu sillä että suomessa kielletään lämmitysöljy jo muutaman vuoden sisällä.
Sen sijaan että kokelet haukkua muita, niin mitä jos alat selittämään edellä mainittuihin kysymyksiin vastauksia.

Jussiboy

Minä olen vaihtanut lämmitysmuodoksi jo aikaa sitten maalämmön ja sitä paitsi ei lämmitysöljyä olla kieltämässä muutaman vuoden sisällä. Se on puhdasta valetta. Katso vaikka YM: n sivuilta. Elvytyspaketista voidaan olla montaa mieltä. En minäkään sitä mielelläni hyväksynyt mutta toinen vaihtoehto olisi ollut vielä huonompi. Ja sitä paitsi minä olen ihan pesunkestävä pohjalainen mies, joka ei usko kaikkea mitä sanotaan vaan otan siitä selvää eri lähteistä. En ihan allekirjoita sitä, että ptmedia olisi laadukas media, hieman on yksipuolista tuo kirjoittelu. Mutta kuten sanottu minä luen kaikenlaisia medioita aina Hesarista suomenuutisten kautta ptmediaan.

Rullattu

2030 on vuosi kun sinun ihkuhallitus on säätänyt että suomessa ei enää öljylämmitystä ole.
Osoitit kyllä että et kyllä seuraa mitä suomessa tapahtuu.

https://ym.fi/oljylammityksesta-luopuminen

Onhan noita

Rullattu. Todennäköisesti noita Iltalehden trolleja. Kuten miminerkit: Jussipaita64, tai tämä Uppo-Nalle. Onhan näitä. Jälkimmäinen on useastikin persuja haukkumassa ja mollaamassa, iltalehden sivujen kommenteissa.

Anna-Maria Korhonen

Onnea Karille. Oli selkeät ja hyvät mielipiteet, mutta väärä vaalipiiri, niin ei voinut äänestää. Osoitus myös siitä, että PT-media tavoittaa äänestäjiä ja aktivoi nukkujia.

Samasta puolueesta löytyi minulle kuitenkin ehdokas ja meni läpi.

Mikä parasta, oikeus pitää epäkohtia esillä ja vaatia muutosta tuli lunastettua seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Sherlokki suvakko

Mun ehdokas ei menny läpi, mutta hyödyttää silti puoluetta. Mikä mättää kun persujen voitto jäi kuitenkin pieneksi! Gallupit, oliko ne jotain hämäystä, et muka nousu voi jopa kaksinkertaistua. Eli persuille tulossa iso jytky. Näin osa porukasta varmaan jäi varsinaisena äänestyspäivänä kotiin ajatuksella, et iso voitto tulee jokatapauksessa. Käänteinen juttu siis, niinkuin Marininkin tapauksessa yritettiin saada jotain irtopisteitä. Hyvää tässä on se, että persujen tulee skarpata vielä enemmin.

MattiS

Luulen että ei se kannatuksesta ole kiinni, vaan siitä miten saada kannattajat äänestyskopille. Eduskuntavaaleissa potentiaalia on yli 20% puolueeksi.

Kolmas kivi

Persut sai lähes 600 lisäpaikkaa, kaikista eniten. Kokoomus sai 70 ja Liike Nyt muutaman. Kaikki muut menetti valtuustopaikkojaan, varsinkin vihreät. Ei se nyt niin huonosti mennyt.

Evplasse

Kokoomus voitti köyhällistökokoomuslaisten äänillä, kun vertaa verotilastoja ja äänestysmääriä. On hienoa olla köyhällistökokoomuslainen😂

Onnen numeroni.. 227

Onnittelut Karille Helsinkiin. Voin myös hyvällä omatunnolla kertoa, että ääneni tuotti ylivaltavan tyydytyksen itselleni. Piirsin äänestyslipukkeeseen numeron 227. Paikassa Keski-Pohjanmaa. Äänestämäni Mauri Peltokangas sai vielä “ääniharava tittelin” Tästä päivästä tulee mahtava päivä.

Pelle Hemppainen
¯\_(ツ)_/¯

Onnea. Mutta toisaalta sai kuitenkin 7 ääntä vähemmän kuin porilainen veijari, joka käskytti poistamaan väärän puolueen vaalimainoksia.

Kyseinen porilainen jäi keppostelustaan huolimatta soittelemaan lehdellä, ja kenties kuuntelemaan työkavereiden kuittailua. PS:n ehdokas kun sattui menemään läpi. Myös oma, samoiten kuin isäukon ehdokas tulivat valituiksi. Molemmat PS.