Tulevaisuuden faktaa vai nykypäivän fiktiota? Pohjolan sisällissota

Ruotsin sisällissota oli vuosina 2090-2095 käyty sisällissota, jossa taisteli keskenään muutama eri uskonnollinen ryhmittymä. Myös Ruotsin naapurimaat Norja, Suomi ja Tanska puuttuivat tapahtumien kulkuun.

Ruotsissa kristittyjen ja muslimien välinen jännite syventyi yhä edelleen 2070-80-lukujen vaihteessa. Muslimiväestö oli saavuttanut suurin piirtein 50-50 valta-aseman kristittyjen kanssa. Muslimien valta-aseman nopea nousu johti siihen, että islamilaiset seurakunnat ja yhteisöt ikään kuin irtisanoutuivat Ruotsin yhteiskunnasta.

Muslimit alkoivat vaatia enemmän tilaa ja mm. sellaisia vaateita esitettiin, että sharia-laki pitäisi saattaa voimaan kaikilla muslimienemmistöisillä maa-alueilla. Näitä oli esimerkiksi koko länsi-luoteisosat ja lounaisosat Tukholmasta. Lisäksi koko Tukholman eteläinen Botkyrka-Södertälje ja Malmö kokonaisuudessaan. Vaatimuksina oli, että näillä alueilla sharia-laki tulisi koskemaan kaikkia ihmisiä, riippumatta uskonnollisesta suuntauksesta.

Välit kiristyivät 2080-luvun aikana selvästi ja vuosikymmenen puolivälin jälkeen tapahtui useita kymmeniä pienempiä aseellisia yhteenottoja. Lisäksi ihmisiä siepattiin ja oli useita tapahtumia, joissa kristittyjä ammuttiin kadulle “varoituksena”.

 

Al-Jallahin yö

Tilanne riistäytyi Malmössä käsistä keväällä 2090 ns. Al-Jallahin yönä. Yhden yön aikana kymmenien kristittyjen koteihin tunkeuduttiin ja ihmiset surmattiin.

Tässä vaiheessa Tanska puuttui tapahtumien kulkuun. Tanska oli jo aiemmin 2089 syksyn aikana sulkenut Malmöstä Kööpenhaminaan johtavan Iso-Beltin sillan. Tanskan puoleiselle rajalle Kööpenhaminaan oli tuotu panssaridivisioona. Tanskan laivasto oli niin ikään ollut jo ainakin kesästä 2089 täydessä valmiudessa koko Iso-Beltin salmella. Ruotsin Helsingborgia vastaiselle rannalle Helsingöriin oltiin tuotu kaksi jalkaväen prikaatia.

Malmössä asuvat kristityt olivat pitkään käyneet ns. turvatakuu-neuvotteluja Tanskan kanssa. Sopimus sisälsi avunantopykälän, jonka mukaan jos sisällissota syttyy, niin Tanska hyökkää Malmöön Limhamnin alueelle ja pyrkii sitä kautta turvaamaan mahdollisen kristittyjen pakolaisaallon. Tanska oli jo joka tapauksessa ottanut vastaan kymmeniä ruotsalaisia Malmössä asuvia kristittyjä.

Tanskan suurin motiivi valmiustilassa oli kuitenkin se, että Malmön islamilaiset kiihkoilijat olivat julistaneet useaan otteeseen valtaavansa Kööpenhaminan. Olipa moskeijoissa pidetyissä kiihotuspuheissa annettu ymmärtää, että valtaus oli kuin leikkiä, allahu akbar.

Tanska oli jo vuoden 2089 aikana vanginnut useimmat muslimijohtajat. Tosin heitä ei ollut maassa enää paljoa, sillä vuodesta 2025 lähtien muslimeita oli pyritty kaikin käytettävissä olevin keinoin saattamaan takaisin kotiin Lähi-itään ja Afrikkaan.

 

Tanskalaisjoukot valtaavat Länsi-Malmön

Al-Jallahin yön tapahtumat ovat osin epäselviä, mutta maanantaiaamuna huhtikuun 25. päivänä 2090 klo 06.30 Iso-Beltin siltaa pitkiin ajoi Malmöön 50 panssariajoneuvoa. Puolenkymmentä taisteluhelikopteria turvasi saattuetta. Lisäksi sillan molemmin puolin oli taistelualuksia ja ohjuslaivoja.

Merivoimien miehistönkuljetusalukset m/s Sven Haaraparta, m/s Kristian ja m/s Fredrik rantautui Limhamnin alueelle Malmöön. Noin 2 000 tanskalaista jalkaväen sotilasta otti Malmön länsiosan haltuunsa.

Muslimijoukkojen eliittisotilaista koostunut ns. sharia-osasto sijoittui kolmeen kohtaan Malmön länsiosia. Se pyrki turvaamaan tanskalaisjoukkojen etenemisen Malmön keskustaan, Rosengårdiin ja edelleen katkaisi E20 moottoritien.

Tanskalaisjoukot ampuivat lähinnä ohjuksia, joilla tietojen mukaan tuhottiin muutama sharia-joukkojen tukikohtapesäke. Tunnin päästä maihinnoususta tilanne rauhoittui ikään kuin asemiin.

Tanskan maihinnousun jälkeen Malmön itäpuolella ollut ruotsalaisista sotilaista koostunut arviolta 3 000 miehen joukko siirtyi nopeasti E6-moottoritien itäpuolelle. Samaan aikaan Tanskan laivaston ohjusalus m/s Kehiskuukkeli ankkuroitui Malmön luoteisrannikolle. Malmö oli nyt periaatteessa saarrettu kaupunki.

 

Ruotsalaisjoukot siirtyvät Malmön itärajalle

Mutta siviiliväestön tappiot Malmön alueella olivat raskaat. Väestö pyrki kulkemaan nopeasti tanskalaisten ja ruotsalaisten alueelle. Tätä varten oli kehitetty puhelinsovellus, jolla ihmiset pystyivät näkemään kartalta turvallisimman reitin. Mutta silti muslimijoukot tappoivat siviileitä kun siihen oli mahdollisuus.

 

Tässä kannattaa huomata, että Ruotsin armeija hajaantui tässä vaiheessa kahtia. Tai se oli tehnyt niin periaatteessa jo edelliskeväänä. Ruotsalaisiin ja muslimisotilaisiin. Ruotsalaisilla sotilailla oli kuitenkin etuylivoima ja he olivat kätkeneet kuukausien aikana ennakkoon niin paljon aseita kuin kykenivät. Molemmat osapuolet aavistivat sisällissodan syttyvän, oli vain ajan kysymys milloin.

 

Tukholman rintama

Tukholmassa alkoi laajamittainen ohjusraketti-isku. Muslimijoukot ampuivat mm. Rinkebystä täsmäohjuksia kristittyjen alueille. Toisaalta kuka tahansa saattoi olla tulilinjalla, sillä joitakin alueita lukuun ottamatta väestö eli kuitenkin samoilla alueilla. Muslimisotilaat ampuivat mm. Solnassa summittain vastaantulevia ihmisiä. Ihmisiltä kysyttiin arabiaksi jotain koraaninvärssyä, ja jos henkilö ei osannut vastata, niin hänet ammuttiin.

Tukholmassa linjat jakaantuivat kuitenkin melko nopeasti kristittyjen ja muslimien alueisiin. Toisaalta monissa paikoissa muslimit ja kristityt tekivät keskinäisen “naapurisopimuksen”, että he eivät lähde sotaan toisiaan vastaan.

 

Koronapommi, Tanskan moderni ase

Tukholmasta pohjoiseen oli lähinnä pienempiä yhteenottoja. Sodan rintamalinjat painottuivat Tukholmaan, Göteborgiin ja Skoonen alueelle. Kun muslimijoukot alkoivat ampua raketteja Helsingborgista Tanskan puolelle, niin Tanska vastasi koronapommeilla. Se oli uudenaikainen ase, jossa putkeen laitettiin koronarokotteita piikit pystyssä. Niitä tiputettiin drooneilla muslimijoukkojen keskelle. Rokotteissa oli mikrosiru, joka paikansi sotilaan. Sen jälkeen se oli helppo kohde ohjukselle.

Toisaalta rokotteet sisälsivät metallia. Tästä seurasi modernin sotahistorian yksi mielenkiintoisimmista taisteluista. Kun koronapommi oli osunut tarpeeksi moneen ihmiseen, niin Tanskan puolelta laitettiin päälle jättimäinen sähkömagneetti. Se vetäisi kertahujauksella tuhansia vihollistaistelijoita keskelle Iso-Beltin salmea.

 


 

Jooh, kunhan lämpimikseen paukuttelin kirjaimia peräkkäin kun ei ollut muutakaan tekemistä. Jatketaan tarinaa joskus taas.

Sain idean siitä, kun luin Libanonin sisällissodasta. Samanlainen sodankulku voisi toistua aivan hyvin Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa tai missä tahansa muussa maassa, jossa muslimiväestö saavuttaan yli 40 % osuuden.

Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
...

Armeijalla on epävirallinen suunnitelma,skenaario,simulaatio pohjois-ruotsin miehitykseen kun länsi paskastan romahtaa.Lienee niitä ainoita joissa vihollinen tulee muualta kuin idästä.

Minä

Mihinkähän tuo perustuu? Mistä löytää? Mahdollista, mutta täytyy olla todella epävirallinen suunnitelma, jota ei varmaan uskalleta edes kirjoittaa paperille.

Parempaa uimataitoa

Olen eri mieltä. Se uhka tulee nyt sekä idästä sekä lännestä. Toinen käyttää hybridisotaa, ja toinen suoraa toimintaa. Eli kadut ensin. Sitten rinnakkaisyhteiskunta. Sitten puolue. Sitten julistetaan sota.

Afrikan em turnaus

Kiitos hyvästä aiheesta! Kommenttia tulee takuulla. Tyyliin ” Stalingrad ” . Näin kärjistäen. Nyt unta.

Rannantomppa

Huippu teksti.Olipas mielenkiintoinen iltasatu. Voipi kyllä olla ettei uni tule enää silmään kun tuo satu saattaa todeks muuttua… kaikki pitää olla niin perkeleen monimuotoista,kulttuuririkasta ja globaalia maahanmuuttopaskaa.

juhaII

Korkeintaan Tanska taistelee, jos taistelee. Ruotsi ja Suomi ottavat kilvan perseeseen!

Minä

Suomi ei taistele, jos kansa lammasmaisesti alistuu hallitusten maahanmuuttopolitiikalle, joka hävittää suomalaisuuden ja Suomen.

Suomi-Kustu

Jep, ei taistele. Ja mitä se taistelukaan auttaa. Tuossa mainitussa Libanonin sodassakin tuli tappio. Sen verran vanha olen, että muistan hyvin sen sodan.

Bling Bling

Viimeisimmät vertaisarvioidut tutkimukset sijoittavat tuon historiallisen Ruotsin sisällissodan n. 30 vuotta aiempaan ajankohtaan. Nykyarviot sodan alkuajankohdasta liikkuvat siinä 2060 paikkeilla.

Ei mene pitkään

Itse asiassa siihen ei mene noinkaan kauaa. Sota käytäneen jo vuosina 2024-2027. Yleensä lasketaan mukaan vain muslimien syntyvyys mutta ei oteta huomioon ruotsalaisten kuoleisuutta. Ja sitten kun tarkastellaan “ruotsalaisia” niin niihin lasketaan jo toisen polven muslimit. Niin että tilastot antavat täysin väärän kuvan.

Katsotaan ensin seuraavat vaalit. Se voi olla yllätys mikä on suurin uolue.

timo

Muslimit enemmistö Hollannissa 2040-luvulla ja Ruotsissa 2060-luvulla. Hölmölä seuraa sokeasti pienellä viiveellä. https://www.svd.se/tjeckien-muslimsk-majoritet-i-sverige-2065

Minä

Voit sitten noina vuosina kirjoittaa, että tämän uutisen julkaisi ensimmäisenä PT-media.

Jostain muistan lukeneeni, että se norjalainen Breivik oli siinä käsityksessä, että sota, jota hän kävi muslimeja vastaan Pohjolan vapauttamiseksi, päättyy vasta joskus 2080 tienoilla.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
K J

Olipa mahtava futurologinen kirjoitus. Jotkut pystyvät kirjoittamaan tällaista tulevaisuusskenaariota ja kun näin sitten tapahtuukin, on sellainen ihminen oraakkeli, kuka pystyi ennustamaan tulevaisuuden käänteet pieniä harha-askelia lukuunottamatta.

Jos jatkaisin itse tätä, olisin kirjoittanut kuinka kansallismieliset patriootit olivat miinoittaneet Iso-Beltin sillan varmuuden vuoksi ja asia oltiin hyväksytty Valtiopäivissä hiljaa…

Kiitos kun näytit kynän mahdin. Tämän kirjoituksesi lukee varmasti moni tärkeä ihminen ja lisää mahdollisiin tulevaisuuden uhkakuviin.

TV-minisarjaa odotellessa. 🙂

Mörkö

Käytännössä tämän tyyppinen sis.sota voi olla vaikea toteuttaa. 50:50 tai edes lähelle menevää rikastusastetta lienee mahdoton rahoittaa montaa vuotta.

Minä

Ja tuon sodan päättyessä pohjoismaalaisten voitoon, laitetaan historian häpeäpaaluun kaikki ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat, jotka ovat kannattaneet multikulttia aina Palmen ajoista lähtien. Palmehan se päätti, että tehdään Ruotsista monikulttuurinen.

Sen jälkeen Ruotsi on vakaasti siirtynyt kohti kansainvälisten slummien täyttämää maata, ikään kuin se tekisi maasta kansainvälisen tai jollain lailla entistä paremman.

Tosiasia on, että Ruotsi on mennyt huonommaksi jo vuosikymmenten ajan, mutta poliitikkojen ja median kansan kusettaminen sen kuin vaan jatkuu.

Ja Suomi seuraa perässä täyttäen maan kansainvälsillä slummeilla, jotka eristäytyvät muusta Suomesta omiksi saarekkeikseen. Rikollisuus kasvaa ja islam hallitsee alueita. Jossain vaiheessa se johtaa konfliktiin, jossa aseetkin puhuvat, ellei politiikka muutu rajusti esim. Tanskan suuntaan ja kansainvälisyyttä aleta purkaa karkottamalla kotimaihinsa lähes kaikki suvakkien lemmikkielätit.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Lucky Luke

Yrjöperkeles kirjoitti näistä jo 2018 ja hieman myöhemminkin.

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/08/statsminister-ja-operaatio-gustav-vasa.html?m=1

Lucky Luke
Nih

Tulevaisuuden kuva, eikä ole kaukana jos Eurooppaan tulee samalla mallilla muslimeja. Tuo uskonto ei ole sopeutunut koskaan, vaan sopeuttaa valtaamansa alueet omaan poliittiseen ja uskonnolliseen mies valtaan, jossa naisen osa on pahempi kuin rakki koiran. Nyt siitä on tehty Euroopassa todella helppoa, koska “uskonnon” vähäinenkin arvosteleminen vie käräjille ja vaikeuksiin arvostelijan. Ja tämä tapahtuu omien kansallisvaltioiden johtajien ja poliittisten toimijoiden avustuksella juuri tämän takia. Ruotsi on paras esimerkki Euroopassa mihin ollaan menossa.

MattiS

Oli jopa ihan mielenkiintoista luettavaa. Siis siihen asti kunnes pääsin “koronapommiin”. Sitten menikin ihan läskiksi koko juttu.

Jos aiot jatkaa, niin pyyhi koronapommi pois ja jatka sillä linjalla millä aloitit.

Hyvin suurella todennäköisyydellä en ole elossa enää 2090, joten hyvä lukea miten silloin käy, niin en menetä mitään.

Today Sweden sucks

Tanskalaiset laittavat passintarkastuksen ison-Beltin sillalle jo ennen vuotta 2030 estääkseen sekasorron leviämisen Tanskaan etelä-Ruotsista.

Tutkija

Kyllä se 45% musujen kansannousu viimeistään alkaa tossa huhtikuussa 2035 vuoteen mennessä.
Silloin on saavutettu 45% väestöstä ja sitten ei totella kuffaria yhtään missään vaan vaadittaan kuraanin opetuksia joka asiassa kirjaimellisesti.
Miettikää sitä.

Särmääjä

Ei tolloin ole enää ainakaan mitään valkoisia kristittyjä ja vielä vähemmän semmoset sotimaan alkaisi. Ehkä toiset matut voi olla kristittyjä tai sitten vaan islamin eri haarat taistelee keskenään.

E. Versti

Miksi Malmön Sharia-muslimit turvasivat Tanskalaisten joukkojen etenemistä?

“Muslimijoukkojen eliittisotilaista koostunut ns. sharia-osasto sijoittui kolmeen kohtaan Malmön länsiosia. Se pyrki turvaamaan tanskalaisjoukkojen etenemisen….”

Oliko ne jonkinlainen Tanskalaisten soluttama 5 kolonna?