Uussuomalaiselle pikku nuhteet lapsiraiskauksista

Länsi-uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1987 syntyneen uussuomalaisen pieneen vankeuteen lapsiin kohdistuneista useista seksuaalirikoksista.

35-vuotias Sheihk Bamba Badjie tuomittiin raiskauksesta, lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 2 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Raiskauksessa kyse oli tapahtumasta, jossa Sheikh oli tullut kuokkavieraana johonkin kotibileisiin. Siellä Sheikh oli pakottanut nuoren tytön makuuhuoneeseen ja raiskannut tytön. Mies oli pahoinpidellyt tyttöä, koska tämä ei halunnut seksiä ja kielsi miestä tekemästä itselleen mitään.

Houkuttelemisessa seksuaaliseen tekoon Sheikh oli kopeloinut ja ehdotellut 13-vuotiaalle tytölle hävyttömyyksiä. Mies oli myös pyytänyt tyttöä lähettämään hänelle alastonkuvia.

Törkeässä lapsen seksuaalisessa hyväksikäytössä Sheikh oli raiskannut aiemmin mainitun 13-vuotiaan tytön useaan otteeseen. Tyttö oli jonkinlaisessa ikeessä Sheikhin suuntaan, sillä hän ei päässyt irti miehestä. Mies käytti tätä hyväksi ja mm. juotti tytön ympärikänniin ja raiskasi tytön.

Vankeuden lisäksi maksettavaa tuli muutama tuhat euroa korvauksia.

 

Kommentti: Käsittämättömän pieni tuomio. Vastaavassa tapauksessa Ruotsissakin vankeutta olisi tullut pitkästi yli kuusi vuotta ja päälle karkotus. Toinen käsittämätön juttu on se, että Sheikh vastaa vapaalta. Tosin teot ovat tapahtuneet jo alkaen kesästä 2018, mutta siitä huolimatta. Kun asiaa on alettu tutkimaan, olisi pitänyt olla itsestään selvää, että mies vangitaan.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones

Ehkä nämä siirtolaiset käyttävät kokaiinia, samallatavalla kuin etelän gigolot, kun pokaavat suomalaisia naisia. Näin naisille tulee eräänlainen tarve olle heidän kanssaan, eivätkä he tajua että he himoitsevat vain huumetta.

Särmääjä

Tossa ainakin yksinkertasesti kehis on tunkenu bileisiin ja pakottanu jonkun tytön sänkyyn. En tiedä onko ollut mitään suhdetta vai onko vain saalistanu jonkun. Selviää kyllä oikeuden papereista sekin.

Niin...

Jos tuo olisi vangittu jo kesällä 2018 se olisi jo kärsinyt tuomionsa ja saisi loppuajalta koppikorvauksia….

Pah

”Kun asiaa on alettu tutkimaan, olisi pitänyt olla itsestään selvää, että mies vangitaan.”

Hyi miten rasistinen kommentti! Missä on kulttuurin rikastamisen arvostus? Entäs se ”Unelma”? Eikö teille mikään riitä?

Pitää olla melkoinen Natsi että moista kirjoittaa.

ernesti_loosonen

haluan lanseerata sanan uusiosuomalainen käytettäväksi uussuomalaisen sijasta, vähän kuin uusiorengas tai uusioperhe, ei millään arvosteluasteikolla tarkasteltuna alkuperäisen veroinen vaan saattaa monesti aiheuttaa ikäviä ongelmia