Arabigangsteri pahoinpiteli parturin, joka kieltäytyi ilmaisleikkuusta

Ali kuvassa keskellä ilman kasvohuppua. Kuva on gangsteriräppi-videolta Sinan. Stockholm city.
Muuan arabiaanogangsterilla ei ole helppoa. Elämä Ruotsissa ei oikein ole onnistunut. Eikä rispektiään ole kertynyt edes muiden uusruotsalaisten silmissä kovin paljoa.

27-vuotias jo hieman yli-ikäinen gangsteri Ali käveli viime lauantaina Sollentunan maahanmuuttaja-alueella Malmvägenillä erääseen parturiin hiusten leikkaukseen. Ananasta piti näetsen muotoilla uuteen kuosiin.

Ongelmaksi muodostui se, että Ali kuvitteli itsestään liikoja. Hän vaati parturilta ilmaista tukan muotoilua. Parturi taas katsoi, että hän ei ole velvollinen nyrhimään jonkun random-gangsterin tukkaa ilmaiseksi ja kieltäytyi.

Alilla naksahti. Rispekti piti palauttaa ja hän alkoi nyt uhitella parturia puukolla. Ali uhkasi myös tappaa parturin. Väkivaltaa käytettiin sen verran, että asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena. Parturi sai ainakin nyrkistä päähän.

Parturi onnistui soittamaan poliisiin ja muutama partio olikin aivan Malmvägenin tiluksilla ja nopeasti paikalla. Ali otettiin poliisin toimesta kiinni. Ali vangittiin maanantaina, mutta päästettiin sittemmin vapaaksi.

 

Tällaiset Alit ovat oikeasti vaarallisia sivullisille ihmisille, sillä rispekti on niin löyhässä, että sen voi menettää milloin tahansa. Ali on tuomittu useista pahoinpitelyistä ja niissä on aina sama motiivi: sivullinen pahoinpidellään pelkän nolla-ihmisen rispektin takia. Vuonna 2019 Ali oli liikkeellä autolla ja joku toinen autoilija tööttäsi, koska Ali törttöili jotain.

Tästä seurasi, että Ali kilahti ja rispekti piti palauttaa. Ali astui ulos autostaan ja alkoi hakata auton mieskuljettajaa avoimesta ikkunasta. Autossa mukana oli lapsi ja miehen puoliso.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pasi T

Se, ettei siedä minkäänlaista itseensä kohdistuvaa kritiikkiä, johtuu joko huonosta itsetunnosta tai jonkinlaisesta luonnehäiriöstä.

Jos huonoon kritiikinsietokykyyn vielä yhdistyy pyrkimys ratkaista kaikki ongelmat väkivalloin, niin kyse on yleensä sellaisesta reppanasta, jonka älykkyysosamäärä on alle kengännumeron.

Tuollainen epeli ei kykene elämään sivistyneessä länsimaisessa yhteiskunnassa, karkoitetaan takaisin sinne mistä tulikin.

Gulermo

no ei yllätä ollenkaan.
vuosituhansien sukurutsaus, uskonnolla aivopeseminen pennusta asti, sekä yhtä vajaaälyset vanhemmat yhdistettynä vapaaseen kasvatukseen ja olemattomaan älykkyysosamäärään 👌👌👌👌👌👌👌👌

Qroquius Kad

DSM-IV:n mukaan narsistiselle persoonallisuushäiriölle ovat ominaisia laaja-alaiset suuruuskuvitelmat, ihailun tarve ja empatian puute. Se on psykiatrinen diagnoosi, joka määritellään vähintään viidellä seuraavista oirekriteereistä:

suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan;
keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta;
uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot;
vaatii korostunutta ihailua;
mielestään oikeus erityiskohteluun;
muiden hyväksikäyttö;
empatian puute;
kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä); ja
ylimielisyys ja röyhkeys.

Siinäpä se rispekti?

Totuus

Kuvailit juuri 99.999999999999999% maailman muslimimiehistä.

Dan Wesson

”…johtuu joko huonosta itsetunnosta tai jonkinlaisesta luonnehäiriöstä.” Alilla taitaa olla kyse kummastakin. Tuollaisessa käytöksessä on tietysti sekin huono puoli, että kun riittävän kauan möykkäämistä harrastaa, niin jonain päivänä saa 100% varmuudella pataan. Se ei varmasti paikkaa huonoa itsetuntoa tai luonnehäiriötä.

Lerssimees

Ali oireilee koska Alilla on käyrä ja pienenpieni pikkupojan pikkukikkeli.

Lerssimees

Ei saakeli, täs kävi joku mikromunamuslimi antamassa alapeukkua =) muuuuahahahahahahahahahaaaaaa, tuliko paha mieli???? eikä ollu rispektiä?????

pah

Kyllä se ”Rispekti” hakkaamalla korjaantuu. Kaikki ongelmat korjaantuu väkivallalla! Jos ongelmat eivät poistu väkivallalla niin se on vain todiste siitä että väkivaltaa on käytetty liian vähän ja kevyesti.

Eli ehkä nämä elämän kaltoin kohtelemat Alit ovat vain hakannut eteensä tulleet ongelmat tähän asti liian hellästi?

Jos pitäisi keksiä joku ratkaisu pulmaan niin veikkaan että puukoilla nyrhity vääräuskoisten irtopäät pistää rispektit kerralla kohdilleen ja sen jälkeen asumis- ja toimeentulokuviotkin selkiintyvät vankilassa samanhenkisten, paremmin rispektiä ymmärtävien seurassa.

Irmeli

Siinä sitä on ”Ruotsalaista” nuorisoo…En muistanutkaan tai muistini pätkii, että olivat ton näköisiä silloin 70/80 luvulla!!!!…Kyllä on röyhkeetä, eikö noille piruille voi mitään tehdä. Niska perseotteella lähimmälle lentokentälle ja ulos maasta ikuiseen maahantulokieltoon. Miksi Ruotsi miksi Suomi tai koko Eurooppa antaa vieraiden ihmisten melskata/määrätä ja rapauttaa hyvät ja turvalliset maat, tehdä niistä turvattomia sotatantereita. Onko nää suvakit jotka näitä hyyssää ja säälii, teki ne mitä hyvään, täysiä sekopäitä….joo vastaan itse että ovat.

No mercy rikollisill

Rahtilaivaan ja konttiin.

Dickie

mul on autos semmonen pikkunen pistooli-siis jousi ase..ja semmosii vähän tikkoja suurenpii jooh anmmuksii sihen..ei taida olla kuolettava tuo… jooh ..penkin alla..mun kuskin penkin alla..ei liene edes laitonta täh..mut jonkinlainen peloite jos on ihania monikulttuurisia kohtaamisia

joho

Mä pidän sorkkarautaa autossa. Voi olla, että yllättäen joutuu remonttihommiin, työkaluja tarvii.

Jorma

Kahden käden vesuri on takakontissa jos tarttis yllättäen ryhtyy tontin raivaukseen. Billnäs, terävä.

T

Itse en ole vielä ymmärtänyt mistä rispektissä on kyse. Sen ymmärrän jos joku konna haluaa ilmaisen parturin rahallinen hyöty mielessä, mutta rispektiä en ymmärrä. Ehkä pitäisi asua Ruotsissa että asian ymmärtäisi.

T

Joo…mutta koko rispektikonsepti jonka voi menettää on minulle tuntematon käsitys. Kenties asia selvinnee joskus. Ehkä minusta ei tulisi kovin menestyksekästä gangstaa.

Risto Jääskeläinen

Ali-ihmistä voi olla ongelmaa.

joho

Mä olisin suostunut ilomielin ja lisäksi vielä antanu extrana ”venäläisen parranajon.”

Trampas

Näyttävät räppivideot ja gta vitonen kilauttanut alit.

Rispektitön asiakas

Tyypit, joilla on hyvin huono itsetunto ja jotka tietävät ettei heistä tykätä eikä heitä arvosteta, ovat niitä pahimpia rispektinvaatijia. Rispektinvaatijan sisällä on pieni ihminen, HYVIN pieni ihminen.

Kehareita on paljon esim. Tukholman Coop Onlinen/Osuuskaupan autokuskeina ruoan kotiinkuljettajina. Ilmeisesti työkkärin pakottamina. Kuski kuin kuski om matu, osaa huonosti ruotsia, ottaa jonkun kaverinsa mukaan autoon ja sitten molottavat ja mäikkäävät, GPSkin huutaa arabiaa. Ajetaan niin että oksat puista lentävät.

Tietenkin huomaavat ajanensa väärin. Seisovat jossakin eivätkä tiedä miten päästä pois. Kello kulkee. Asiakas odottaa. Tyypillinen kehari ei kuitenkaan soita asiakkaalle heti koska se käy rispektin päälle.

Ja kun lopulta saapuu asiakkaan luo myöhässä on kemu vihainen, ei sano edes hei, heittää tavarat maahan ja häipyy, koko olemus huokuu vihaa. Se on asiakkaan vika että keharilla keittää!

Ananasakäämä

Missa minu raha ja ananas?

Minnä ei maksa sinna teha ilmasseks.

Muutte minna suuttu!

Anna-Maria Korhonen

Tuollaisen kampauksen saa itse, kun pistää kulhon vähän vinottain päähän, ajaa sen reunan alta millin koneella. Sitten kulho pois ja loput jollain pidemmällä terällä.

juhaII

Kas, ovatpa ”ruotsalaiset” gansterit köyhiä.

Jorma

Alin kotiutus pitäisi hoitaa respektillä. Lentokoneen tulisi lentää Alin kotimaan ylle. Alille pitäisi antaa vapaa valinta haluaako laskuvarjon vai ei, ja sen jälkeen vapauttaa lepositeistä ja toteuttaa hänen valitsemansa kotiutus.

K. Amelikuski

Juuri noin. Kotouttamisen sijaan pitäisi alkaa harjoittamaan kotiuttamista. Ali kietaistaan ”lentävään” mattoon yhdessä batiikkinoidan kanssa, ja sitten oletetun kotimaan yllä ”pariskunta” kiepautetetaan rahtikoneen rampilta lentelemään kohti tuhannen ja yhden yön satumaisia maita – sinne, josta ali on tullut raiskailemaan ja perseilemään hölmölään.

Rosita

Rasismin pitäisi olla peruste perua oleskelulupa ja takaisin kotimaahan vain, aivan sama uhkaako vaara, pääasia että meitä ei maahantunkeutunut rasisti enää uhkaisi.