Arabigangsteri pahoinpiteli parturin, joka kieltäytyi ilmaisleikkuusta

Ali kuvassa keskellä ilman kasvohuppua. Kuva on gangsteriräppi-videolta Sinan. Stockholm city.
Muuan arabiaanogangsterilla ei ole helppoa. Elämä Ruotsissa ei oikein ole onnistunut. Eikä rispektiään ole kertynyt edes muiden uusruotsalaisten silmissä kovin paljoa.

27-vuotias jo hieman yli-ikäinen gangsteri Ali käveli viime lauantaina Sollentunan maahanmuuttaja-alueella Malmvägenillä erääseen parturiin hiusten leikkaukseen. Ananasta piti näetsen muotoilla uuteen kuosiin.

Ongelmaksi muodostui se, että Ali kuvitteli itsestään liikoja. Hän vaati parturilta ilmaista tukan muotoilua. Parturi taas katsoi, että hän ei ole velvollinen nyrhimään jonkun random-gangsterin tukkaa ilmaiseksi ja kieltäytyi.

Alilla naksahti. Rispekti piti palauttaa ja hän alkoi nyt uhitella parturia puukolla. Ali uhkasi myös tappaa parturin. Väkivaltaa käytettiin sen verran, että asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena. Parturi sai ainakin nyrkistä päähän.

Parturi onnistui soittamaan poliisiin ja muutama partio olikin aivan Malmvägenin tiluksilla ja nopeasti paikalla. Ali otettiin poliisin toimesta kiinni. Ali vangittiin maanantaina, mutta päästettiin sittemmin vapaaksi.

 

Tällaiset Alit ovat oikeasti vaarallisia sivullisille ihmisille, sillä rispekti on niin löyhässä, että sen voi menettää milloin tahansa. Ali on tuomittu useista pahoinpitelyistä ja niissä on aina sama motiivi: sivullinen pahoinpidellään pelkän nolla-ihmisen rispektin takia. Vuonna 2019 Ali oli liikkeellä autolla ja joku toinen autoilija tööttäsi, koska Ali törttöili jotain.

Tästä seurasi, että Ali kilahti ja rispekti piti palauttaa. Ali astui ulos autostaan ja alkoi hakata auton mieskuljettajaa avoimesta ikkunasta. Autossa mukana oli lapsi ja miehen puoliso.