Äärivasemmistolaiset kilahtivat Sami Kilpeläisen ja Piia Katteluksen pipoista

Silakkaliikkeessä ja yleisesti äärivasemmistolaisessa liikehdinnässä kesä on lähtenyt raivokkaasti käyntiin. Kyse on muutaman viikon takaisesta Arla-”jupakasta”, joka saa uusia kierroksia.

Äärivasemmistolaiset tajusivat muutama viikko sitten, että kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen toimii Arla Suomen johtoryhmässä hankintajohtajana. Äärivasemmistolaisia raivostutti erityisesti se, että jossain sosiaalisen median kuvassa Kilpeläinen poseerasi puolisonsa Piia Kattelus-Kilpeläisen kanssa molemmilla päässään sinimustat pipot.

Tämä kuva kilautti äärivasemmiston.

Tämän jälkeen äärivasemmisto onkin sitten huutanut suoraa huutoa: fasisti, natsi!! Hoosianna-kuorossa ovat mukana Silakkaliike, Rasmus ja kaikki kynnelle kykenevät äärivasemmistolaiset ryhmittymät.

Tästä seurasi, että äärivasemmisto aloitti pommituskampanjan Arlan suuntaan. Tarkoituksena oli tietenkin saattaa Kilpeläinen huonoon valoon ja: potkut. Suomen Arla ei kuitenkaan ihan suoralta kädeltä nielaissut äärivasemmiston temppuja, vaan vastasi asiallisesti, että yhtiö ei tietenkään hyväksy eriarvoisuutta. Painottaen samalla, että työntekijöiden työpaikan ulkopuolella puuhaamat asiat eivät voisi vähempää kiinnostaa Arlaa yhtiönä.

Äärivasemmistolaiset vittuuntuivat tästä entistä enemmän. Esimerkiksi Silakkaliikken Facebook-keskustelussa jäsenet ovat keksineet, että lähetetään ”palautetta” suoraan Arlan pääkonttorille Ruotsiin. Tosin tollot huomasivat vähän ajan päästä, että pääkonttori sijaitseekin Tanskassa.

Näyttää, että ainakin Ruotsin pelipaikalta ollaan vastailtu silakoiden ”palautteisiin” melko neutraalisti. Sanoma on ollut vähän kuin, että ottia tuota suattaapi tuo hyvinnii olla.

 

No tämähän se on saanut silakoiden päät entistä enemmän punaisen raivon partaalle. Nyt silakat ovat keksineet, että kauppayhtiö Lidl Suomi on yksi ketju, joka myy Arlan tuotteita. Lidliin on nyt lähetelty valtavat määrät ”palautetta”. Lidlin suuntaan nimittäin pitää kertoa, että he ostavat myyvät yrityksen tuotteita, joka on natsirasistifasisti. Suomen Lidl ei ole sekään ihan suoraan ottanut mitään kantaa, sanonut vain, että katellaan.

Jos mahdollista, niin silakoiden kierrokset ovat nousseet Suomen Lidlin hieman nuivahkosta asenteesta johtuen rajoitinta vasten. Nyt Silakkaliikeessä huudetaan, että ”palautetta” pitää antaa suoraan Saksaan Lidlin pääpaikalle. Ja aktiivisimmat ovat totta vieköön niin tehneet. Saksaan on meilattu, että Suomessa Arlan palveluksessa työskentelee natsifasisti ja Lidl myy tämän firman tuotteita.

 

Voi vain kuvitella, miten äärivasemmistolaisten päät kiehuvat. Boikotoitavaa riittää. Nimittäin Arlan tuotteita myydään kaikissa Suomen kaupoissa Keskosta S-ryhmän kauppoihin. Niin ikään Arlaa käyttävät ravintolat, laivat, koulut, työmaaruokalat jne jne.

Niin ikään äärivasemmistolaisilla riittää pohdittavaa, että kelle sitä ”palautetta” oikein pitää lähettää; onhan ainakin osa Saarioisen tuotannosta Ingmanin kautta Arlan hallussa. Lisäksi Arlalla on omistuksessa useita meijereitä.

 

Ja mistä tämä raivo? Yhdestä perkeleen piposta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.