Äärivasemmistolaiset kilahtivat Sami Kilpeläisen ja Piia Katteluksen pipoista

Silakkaliikkeessä ja yleisesti äärivasemmistolaisessa liikehdinnässä kesä on lähtenyt raivokkaasti käyntiin. Kyse on muutaman viikon takaisesta Arla-”jupakasta”, joka saa uusia kierroksia.

Äärivasemmistolaiset tajusivat muutama viikko sitten, että kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen toimii Arla Suomen johtoryhmässä hankintajohtajana. Äärivasemmistolaisia raivostutti erityisesti se, että jossain sosiaalisen median kuvassa Kilpeläinen poseerasi puolisonsa Piia Kattelus-Kilpeläisen kanssa molemmilla päässään sinimustat pipot.

Tämä kuva kilautti äärivasemmiston.

Tämän jälkeen äärivasemmisto onkin sitten huutanut suoraa huutoa: fasisti, natsi!! Hoosianna-kuorossa ovat mukana Silakkaliike, Rasmus ja kaikki kynnelle kykenevät äärivasemmistolaiset ryhmittymät.

Tästä seurasi, että äärivasemmisto aloitti pommituskampanjan Arlan suuntaan. Tarkoituksena oli tietenkin saattaa Kilpeläinen huonoon valoon ja: potkut. Suomen Arla ei kuitenkaan ihan suoralta kädeltä nielaissut äärivasemmiston temppuja, vaan vastasi asiallisesti, että yhtiö ei tietenkään hyväksy eriarvoisuutta. Painottaen samalla, että työntekijöiden työpaikan ulkopuolella puuhaamat asiat eivät voisi vähempää kiinnostaa Arlaa yhtiönä.

Äärivasemmistolaiset vittuuntuivat tästä entistä enemmän. Esimerkiksi Silakkaliikken Facebook-keskustelussa jäsenet ovat keksineet, että lähetetään ”palautetta” suoraan Arlan pääkonttorille Ruotsiin. Tosin tollot huomasivat vähän ajan päästä, että pääkonttori sijaitseekin Tanskassa.

Näyttää, että ainakin Ruotsin pelipaikalta ollaan vastailtu silakoiden ”palautteisiin” melko neutraalisti. Sanoma on ollut vähän kuin, että ottia tuota suattaapi tuo hyvinnii olla.

 

No tämähän se on saanut silakoiden päät entistä enemmän punaisen raivon partaalle. Nyt silakat ovat keksineet, että kauppayhtiö Lidl Suomi on yksi ketju, joka myy Arlan tuotteita. Lidliin on nyt lähetelty valtavat määrät ”palautetta”. Lidlin suuntaan nimittäin pitää kertoa, että he ostavat myyvät yrityksen tuotteita, joka on natsirasistifasisti. Suomen Lidl ei ole sekään ihan suoraan ottanut mitään kantaa, sanonut vain, että katellaan.

Jos mahdollista, niin silakoiden kierrokset ovat nousseet Suomen Lidlin hieman nuivahkosta asenteesta johtuen rajoitinta vasten. Nyt Silakkaliikeessä huudetaan, että ”palautetta” pitää antaa suoraan Saksaan Lidlin pääpaikalle. Ja aktiivisimmat ovat totta vieköön niin tehneet. Saksaan on meilattu, että Suomessa Arlan palveluksessa työskentelee natsifasisti ja Lidl myy tämän firman tuotteita.

 

Voi vain kuvitella, miten äärivasemmistolaisten päät kiehuvat. Boikotoitavaa riittää. Nimittäin Arlan tuotteita myydään kaikissa Suomen kaupoissa Keskosta S-ryhmän kauppoihin. Niin ikään Arlaa käyttävät ravintolat, laivat, koulut, työmaaruokalat jne jne.

Niin ikään äärivasemmistolaisilla riittää pohdittavaa, että kelle sitä ”palautetta” oikein pitää lähettää; onhan ainakin osa Saarioisen tuotannosta Ingmanin kautta Arlan hallussa. Lisäksi Arlalla on omistuksessa useita meijereitä.

 

Ja mistä tämä raivo? Yhdestä perkeleen piposta.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Jatkossa ostankin Arlan tuotteita.

Minä

Suraavaksi vaan boikottiin kaikki, jotka myyvät pipoja tai muita tuotteita, joissa on sinimustia yhdistelmiä.

Noname

Tanskaan on paha lähetellä suvakki-cancelointiukaaseja. Voivat vielä vastata että ottakaapa meistä mallia kansalaisten kuuntelemisessa.

Unelma Painajainen

Hyvä Arla! Voisin kuvitella, että Valio olisi kääntynyt luokille yrittäessään hyvitellä ja tyynnytellä näitä hourupäitä.

Big l

Vittu mitä kompostiaivoja. Jos joku huolis noi mössöaivo nahjukset töihin niin saatraisivat hiukka rauhottua kun ei olis päivät pitkät aikaa hakata tyhjiä päitä yhteen ja keksiä em kaltaisia älyttömyyksiä

terhomatti.hämeenkor

Eipä muuta kuin Arlan tuotteita tästälähin pöytään!!!

Big l

Ja ihan näin btw. Miten tuosta piposta saa revittyä rasismia? Pitää olla harhainen umpihullu että tuosta piposta saa mitään päänlämmikettä suurempaa irti, saatika natsirasismia

Hub Renters

Toisaalta, mitä sitten vaikka saisi. Ihmisillä on oikeus olla ihan miten vaan. Niin pitkään kun on noita vassareita ja eloapinoita niin on oikein hyvä että on kotostetusti paljon paljon muutakin. Vaikka jopa rasisteja. Hienoa että pitävät mitä tahansa pipoa jos haluavat.

Big l

Samaa mieltä

Tuumailija

Kaikkiallahan voi nähdä pikku-ukkoja kun hakemalla hakee. Vasemmisto saa vettä vainoharhan myllyynsä aina kumppaneiltaan esim: https://www.adl.org/hate-symbols

seant

He voisivat laittaa myös Viron boikottiin, heillä on sinimusta lippu.

Kirsi Sateenkaari

Inter Milan käyttää sinimustia asuja, eli ovat supernatsifasisteja. Soitto äkkiä Euroopan jalkapalloliitolle, jokainen joka on elämässään koskaan käyttänyt sinimustaa täytyy TAPPAA! Tai vaihtoehtoisesti edustamansa maan kaikkien kansalaisten täytyy kieltää pelaamasta jalkapalloa! Tai ainakin maa pitää sulkea kisoista pois! Ja kaikille potkut kaikista viroista!!! BLM polvistus pakolliseksi 100 kertaa päivässä!!

Fonzie Presley

Näin se vasemmisto OIREILEE.. Ei tuossa ole mitään uutta, onhan se jo todistettukin että suurin osa suvakeista/vassareista kärsivät itsetunto ja mielenterveysongelmista. Heille puhelimet ja tietokoneet ovat pyhä asia, ainut väline joilla voivat elämässään tehdä edes JOTAIN, olkoon ne teot sitten vaikka mitä mielenvikaista turhaa joutavaa aivotonta sontaa. Olo on tärkeä. Olo on merkityksellinen. Olo on kuin voittajalla. Istun perseelläni ja valitan, enkä aio enää syödä tuon sorttista jugurttia! Hautakiveeni voi kirjoittaa: Hän TEKI asioille jotain! Hän oli IHMISKUNNALLE HYÖDYLLINEN!

Sam Colt

Arlan ja Lidlin palveluksessa Suomessa on niin paljon väkeä, että voidaan epäillä heissä olevan useitakin vihervassareita. Olisiko oikein, että he protestoisivat työnantajiensa politiikkaa irtisanoutumalla toimistaan?

On se niin väärin, että kunnon aatteen ihmisen täytyy ansaita elantonsa vääryyden palveluksessa…
Vuosisatoja.

Miten meni

Vitun idiootit ylittivät jälleen itsensä. Miten meni omasta mielestä ?

”Istu mättääle, älä hättäele..kyllä se pipo löytyy.”

Mutta järkeä noilta ei varmaan löydy. No, vaasikirjassa noita Mensa jäseniä löytyy näköjään aina. Kuten näimme.

Jo vain

Silakoitten olis aihetta painua takaisin päiväkodin hiekkalaatikolle opettelemaan sitä suvaitsevaisuutta.

Kirsi Sateenkaari

Jumalauta, jopa VALIO on islamofobinen transvihaaja natsifasisti firma! Nyt menee kaikki VALIO tuotteet boikottiin!!!!!! https://cdn.valio.fi/mediafiles/a48f849e-bcb2-4281-b687-1724b52924f8

Voitto

Nyt on entistä suurempi syy ostaa Arlan tuotteita. Kyllä tuolla vasemmiston porukalla on pipo tiukalla.

Rullattu

Eli tykkäät rahoittaa yritystä joka on totaalisen lääpällään islameihin, halal on täysin lanseerattu arlan yhtiössä.

Faktamies

Ja katos vaan, itse olet yhtä pöljä kuin noi vasemmistolaiset. Kuulkaas nyt: JUGURTTI on JUGURTTI, siinä on x määrä kaloreita ja se maksaa niin ja näin, se tulee paskana/kusena ulos. Tekopyhyys sensijaan on ilmaista ja tulee aina paksuna paskatulvana suoraan suusta. Minua ei kiinnosta raiskaako juustomestari eläimiä tai vihaako hän mustia, jos juustonsa on hyvää minähän sitä jumalauta syön.

Rullattu

Näköjään siellä kärähti sulake oikein kunnolla.
En eden kerro mitä mieltä olen ihmisistä jotka alkaa noin lepsellisesti nimittelemään toisia.
Sen kyllä voin kertoa että on siellä kyllä ”arvot” kohdillaan…

Rullattu

Kerroppa muuten mikä olet kun ei kiinnosta jonkun kannattamat teurastukset, julmimmat kidutukset elikkä, halal teurastukset?
Tällä maapallolla kun ei ole yksi ryhmä kanssasi samaa mieltä, eli muslimit, kuulutko heihin, aatteesi kyllä on ihan samaa luokkaa.

Faktamies

Aatteilla eikä tekomoraalilla vatsaa täytetä. Ruoka on kehon polttoainetta. Minä en todellakaan välitä hevon vaginaa mistä syömäni ruoka tulee tai kuka siitä käärii rahat. Ja nukun yöni todella hyvin, koska tuollaisista murehtiminen on ajan hukkaa, minulla on ihan oikeitakin huolia josta stressata.

Rullattu

Enpä ole kyllä tollompaa perustelua ikinä kuullut/lukenut.
Tosissanko luulet että mikään muu yritys ei tee maitotuotteita kun joku hurrien halal arla, et voi olla tosissasi.
Aika heikoilla kyllä olet jos ainostaan pystyt syömään ko yrityksen tekemää kuraa.

Faktamies

Istu alas, sillä mitä nyt kerron voi järkyttää, ja henkäise syvään. Ota jostain vielä lisätukea, pidä lempinallesi sylissäsi: Arla, Valio ja ne muut EIVÄT maitoa tee. Lehmät tekee. Voitko kuvitella?????? Jumantsuppa, juustot, jätskit, jugurtit ja kaikki muut maitotuotteet: Ei MITÄÄN tekemistä sinun jumalan, allahin eikä Hitlerin kanssa!???? LEHMÄ perhana on tästä vastuussa. Ei saakeli. Kyllä, olen tosissani, enkä heikoilla sillä minä syön hyvin. Väitän jopa että voin henkisesti oikein mainiosti, kaupassa käyntiin ei liity mikään ekstramiettiminen/moralisointi/jeesustelu/tärkeily, se on jopa mukava kokemus sillattiin.

Rullattu

Alkaa kyllä naurattaa.
Olenko minä kirjoittanut lehmistä.
Sinä et näe siis mitään väärää rahoittaessasi islamisteja.
Kertaus vielä, minä en kirjoita siitä mistä se maito tulee vaan siitä mitä yritys tekee, on polvillaan islamisteille.
Että halile sinä sitä nalleasi.
Sitähän se on kun kaltaisesi ei muuta keksi niin alkaa nilitys, lapsi, vasemmistolainen, suvakki, olet näin ollen kun joku elokapinallinen.

Faktamies

Että sinun mielestäsi siis Arla ja Lidl rahoittavat terrorismia kun myyvät muslimeille kidutettua lihaa? Tiedätkös sinä bisneksestä mitään? Jos minä olisin lihantuottaja minä suorastaan valehtelisin että kaikki liha tiloiltani on satavarmana superkidutetuista eläimistä, me jopa RAISKAAMME eläimet samalla kun hitaasti niiltä katkotaan kaulat. Samalla soitetaan muslimimusiikkia ja tanssitaan! NÄIN firmani vienti tuhatkertaistuu kertaheitolla sillä muslimit ovat tasan yhtä tyhmiä kuin sinä luullessaan että ruokabisneksessä olisi kyse mistään muusta kuin rahasta. Tiedoksesi: minä olen super-rasisti mega-muslimivihaaja isänmaallinen valkoinen työssä käyvä mies, minä en vain keskity yhtään tämmöisiin asioihin jotka eivät liity mihinkään missään ikinä. Lopeta sinä se arla jugurtin mussuttelu, ihan sama, luuletko että sitämyöten meille nyt tulee vähemmän feikkipakolaisia? Ehkä ne kaikki haluavat tänne koska täällä he saavat terroristijugurttia? Sua pöljempää äijää ei taida kylästäsi löytyäkään

Moonman

Hurja vinkki arlalle, lidlille ym. toimijoille, jota kukaan ei ole keksinyt vielä jostain syystä: Jos viherkommunistien ulinaan ei kiinnitä huomiota, se loppuu ihan itsekseen, ilman mitään toimenpiteitä.

juhaII

”Saksalainen” ruokakauppaketju Lidl on itse asiassa juutalaisomisteinen, joten luulisi, että se etnisesti on kauhuissaan, mutta toisaalta vain sillä on ”leikkokikkeliä” olla kavahtamatta. Sillä kyseiselle ryhmälle on raha se kaikkein tärkein kun liiketoimintaa harjoitetaan eikä juutalaisena heidän tarvitse pelätä ”itseään”.

Mitä valkoisiin kauppaketjuihin tulee. Ne ovat jo laskeneet alleen, sillä ne pelkäävät kuollakseen sitä kuuluisaa ”mainehaittaa”, jonka ”hyve-natsit” saavat aikaan vahvimmalla alallaan eli maalittamisella.

Tämän saman masinoinnin kohteena on ollut erityisesti Kärkkäinen, johon ovat osallistuneet YLE ja Helsingin Sanomat, mutta ilman merkittävää menestystä. Paremminkin on käynyt vain päinvastoin. Mitä tulee Lid:iin se voisi jopa liiketaloudellisesti erittäin nerokkaasti olla se ainoa kauppaketju, joka jää myymään Arlan tuotteita.

Satamaito

En minä muutenkaan ole Arlan tuotteita ostanut sillä se on Ruotsalainen yhtiö ja se vie voittonsa verotta Ruotsiin. Ei tässä joku pipo enää haittaa. Se hukkuu pilkun pyöristyksiin.

Tuumailija

Itse käytän Pirkka maitoa, jonka kesko tilaa….. Periaatteesta en käytä Valion tuotteita, ollut pannassa 2014 lähtien jolloin kilpailuvirasto langetti sille 70 miljoonan seuraamussakon (Arla vs. Valio).
Penniäkään tästä ei ole maksanut, koska asia on taputeltu hiljaiseksi, kas kun johtokunnassa istuu ministeriä ja kanisteria hyvine osinkoineen; tukiaisetkin (korruptio) pyörii veronmaksajien plakkarin kautta.
Aivan oikea suhtautuminen Arlalla, työntekijöiden vapaa-aika/yksityiselämä ei kuulu yritykselle, saisi ottaa moni firma suomessakin tuosta mallia.
Aikuisesti oikeasti, se on vain pipo, talvinen päähine, mutta koska vasemmistolaiset ”ymmärtävät” asioita, niin käsitettävä reaktio taantumuksellisilta.

Määvaan

Nyt selvisi syy miksi Lidlin sovelluksen palautesivu on ollut suljettuna ainakin pari viikkoa. Olisi ollut ihan oikeata palautetta annettavana Lidlille, minkä artikkelissa mainitut ovat sitten tehneet mahdottomaksi. Yksi esimerkki po. häiriköiden aiheuttamasta haitasta tavan kansalaiselle.

Tavan töllääjä

No nyt on pipo liian kirveellä!

Tavan töllääjä

Kireellä. Tuas kone korjaus viärin.

Name*

Ihan hirveästi ei jaksa boikotointeja, koska kaikkialta löytyy jotain, kun oikein tonkii. Mutta Woke-a- Colan vaihdoin pepsiin ja mäkkkärissä en käy, koska ronaldilla on punaiset kengät.

Joo

Joo tämä kertoo koko sinimustan paskan tarinan, nimittäin pari vuotta sitten arla nosti tuottajahintoja ruotsissa ja laski niitä suomessa saman verraan… Niin kaikissa suomalaisissahan asuu pieni lypsylehmä jolta lypsetään valuutat vaikkapa sitten ruotsiin kuten mainostivat…. Enpä ole arlaa ostellut enkä osta .ostan yhden maito tölkin sitten kun näen suomen päälikön ottavan kymmeneltä mustalta mieheltä mällit koska se on niin luonollista kuten niiden mainoksessa sanottiin tai sitten se on vaan tekopyhä firma.

Tupunainen

Päädytäänkö loppujen lopuksi pipo, Arlan, Ruotsin, Tanskan, Saksan ja Lidl:n kautta suomalaiseen lehmään? He keksivät pian, että se on se lehmä, joka on syyllinen, mutta mistä materiaalista on pipo. Lampaan villasta ja tätä kautta lampaasta.
Elikkä lopputulema on: syyllisiä ovat lehmä ja lammas.

Kari

Oikeastaan, aika hienot pipot. Mistäköhän noita voi hankkia ensi talveksi?