Afgaanille 8 vuotta vankeutta lapsiraiskauksista

Falunin käräjäoikeus on tuominnut afgaanimiehen pitkään 8 vuoden vankeuteen seksuaalirikoksista ja pahoinpitelyistä, joiden uhri on ollut miehen 12-vuotias tytärpuoli.

Mies asui Falunissa lähistöllä naisen kanssa, jolla oli tällä hetkellä 12-vuotias tyttö. Suhde tyttöön oli kuitenkin aivan käsittämätön. Afgaani raiskasi tyttöä vuosien ajan ja tyttö joutui kidutusta muistuttavien pahoinpitelyjen kohteeksi.

Tyttöä joutui myös eräänlaisen kunniakontrollin kohteeksi. Mies palkkasi samaa koulua käyvän nuoren afgaanipojan stalkkaamaan tyttöä, että keiden kanssa tämä seurustelee ja liikkuu ja mitä tyttö puhuu. Poika raportoi päivittäin isäpuolelle tyttären tekemisiä.

Jossain vaiheessa tyttö kyseenalaisti isäpuolen raiskaamiset. Tästä seurasi, että afgaani pakotti tytön johonkin omatekoiseen hääseremoniaan. Keksityn avioliiton jälkeen isäpuoli kertoi tytölle, että koska he nyt olivat aviopari, niin hänellä oli oikeus seksiin silloin kuin huvittaa.

Afgaani oli vienyt tytön johonkin tyhjään taloon häihin. Paikalla ei ollut muita. Mies oli kysynyt tytöltä, että haluaako tämä ottaa hänet puolisokseen. Tyttö ei uskaltanut muuta kuin sanoa kyllä. Kun oli sanottu tahdon, mies raiskasi tytön uudestaan ennen kotimatkaa.

Tyttö sai pahoja vammoja alapäähänsä useista raiskauksista sekä sellaisia arpia, jotka seuraavat koko elämän.

Oikeus arvioi, että raiskaukset ovat alkaneet jossain vaiheessa tytön ollessa 9-10 vuotta ja ne ovat jatkuneet kolmisen vuotta siihen asti, kunnes sosiaalitoimi otti tytön huostaan. Huostaanotto oli tapahtunut sen takia, että tyttö oli kertonut koulukavereilleen, että häntä pahoinpidellään kotona. Asia oli levinnyt lasten suusta muille vanhemmille, jotka ilmoittivat asiasta sosiaaliviranomaisille.

Seksuaalirikokset tulivat esille vasta sen jälkeen, kun tyttö kotoutunut sijaiskotiin ja alkoi siellä kertoa vapaaehtoisesti asiasta.

Tästä asiasta huomenna lisää, kunhan saadaan oikeuden päätös kokonaisuudessaan luettavaksi.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

🤮 Ei muuta sanottavaa.

Mikko

Paljonko Ruotsissa joutuu istumaan vankeusrangaistuksesta? Suomessa ensikertalainen kai istuisi puolet, nuori kolmasosan.

Antti Tifa

Eikä tytön äiti tietenkään huomannut mitään epäilyksiä herättävää miehimyksensä ja tyttärensä väleissä.

Genitaali-Ali

Jos on batiikkinoita, on ollut huomatessaan korkeintaan kateellinen/katkera tyttärelleen.

Minä

Monikulttuurisuuden helmiä. Ei kai tuollekaan ollut kukaan muistanut kertoa miten Ruotsissa kohdellaan lapsia.

Anna-Maria Korhonen

No, mutta suorittihan Suomessa yksi kolmikymppinen teini peruskoulun kahdessa vuodessa. Kyllä tällä ”Eivät ne kaikki” – kortilla aina pari lasta raiskaa ja viiltää kurkun auki muutamalta päälle. (Huom. ironiavaroitus)

Sami

Vain yksi kehis suoritti peruskoulun, koska sossu oli antanut niille muille oirehtimista aiheuttaneet apeat verhot.

Saasta moinen

Afgaani väittää mm. että pikkutyttö oli näyttänyt hänelle pornoa ja väen väkisin houkutellut hänet seksiin.

Tällaisia Ali-ihmisiä on meille haalittu vuosikymmeniä ja sitten ihmetellään kun kaikki tilastot näyttävät punaista.

h44

Ei ihme että tämän kansan edustajat haluavat pois Iranista. Siellä lähtisi pää irti omatekoisen avioliiton solmimisesta. Harhaoppia jos mikä.

Jones

Eiköhän siellä Iranissa ole samanlaista meininkiä. Kehitysmaissa elä on vain raaempaa, vaikka suvakit kuvittlevat kehitysmaalaisten olevan viattomia lapsukaisia.

juhaII

Suomeksi ”käännettynä” tuomio on kahdeksan päivää!

Ihme juttuja

Entäs se 17- vuotias afgaani joka puukotettiin kuoliaaksi Sofielundissa, Malmössa? Tuli Ruotsiin presiis 13v. täyttäneenä (!), oli niin kiltti poika mutta kuitenkin oli jonkinlaista rahabisnestä mustan 26- vuotiaan juipin kanssa joka hänet lopulta nirhasi. Olikohan kysymyksessä mansikanmyynti? Afgaanin äiti ja sisar olivat juuri pääsemässä Ruotsiin myös mutta saavat nyt 60.000kr vahingonkorvausta per nuppi. Veronmaksajilta tietenkin.

Irmeli

Että ottaa aivoon ja lujaa…Onko nämä saatanan kyrpäjoosepit niin rakkaita suvakkinaisille, että uhrataan oma lapsi. Pakkohan sen ämmän oli huomata raiskattu, pahoinpidelty lapsensa…En ymmärrä enkä ikinä haluakkan ymmärtää, muuta kun että k-joosepit ulos maasta….Koko Euroopasta ihan sama mihin päätyyvät ei liikuta, mutta tommoisia petoja täällä ei tarvi hyyssätä, sairasta ja oksettavaa…Onko länsimaalaiset ihmiset hulluja?

ernesti_loosonen

enemmän olisi ansainnut afga-nisti

Last edited 2 vuotta sitten by ernesti_loosonen
Ville

Kysynpä, miksi ei jutulla niinkuin monellakaan ole jakoja nolla? Riittääkö Tykkäys että näkyy muille?
T. Ville

Rauno Tuomisto

Ajattelin epäuskoisesti ETTÄ SUOMESA mutta totuus valkeni…