Boråsissa kaksi klaania sotajalalla, satojen miesten joukkotappelu

Boråsin kaksi klaania ovat olleet sotajalalla koko päivän ja homma huipentui klo 19.00 aikaan jättimäiseen joukkotappeluun, johon osallistui yli 100 uusruotsalaista.

Maahanmuuttajalähiö Norrbyn uusruotsalaiset klaanit ovat olleet jo pitkään sotajalalla. Kyseessä on arabiaanoista ja somaliaanoista perustuvat klaanit, jotka ovat sotajalalla huumereviireistä.

Poliisi oli tilanteessa täysin avuton, sillä muutamalla poliisilla ei pystytä rauhoittelemaan satojen raivopäisten miesten laumaa. Yksi poliisi joutui sairaalaan, sillä häntä heitettiin päähän pullolla. Klaanien haavoittuneita ei tiedetä.

Tilanne on edelleen päällä ja poliisi on pyytänyt naapurikaupungeista vahvistusta. Lähinnä kai halutaan, että mellakka ei roihahda yleiseksi paikkojen rikkomiseksi.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.