Elokapina aiheuttaa setämiehissä kipuilua

Nuorukaisten järjestämä Elokapina-liikehdintä näyttää aiheuttavan setämiehissä valtavaa someraivoa. Tässä muutama ohje, miten pahimman ahdistuksen yli pääsee.

Elokapina-liikehdintä näyttää koostuvan nuorista ihmisistä, tai sanotaanko nyt niin, että iso osa heistä on nuorempia kuin setämiesiässä olevat keski-ikäiset miehet. Elokapinaa vaaditaan lopettamaan mielenosoitukset ja Senaatintorilla oleva teltta pitää purkaa.

Niin ikään Elokapinan toimijoita on yritetty häiritä mm. soittamalla äänekästä musiikkia pitkin toreja ja katuja. Tällainen itsessään häiritsee koko ympäröivää yhteiskuntaa. Se pilaa turistien, tavallisten ihmisten ja muiden ohikulkijoiden iltakävelytunnelman monen korttelin päähän. Musiikki kaikuu vittumaisesti kaupunkialueella ympäriinsä.

 

Olen pohtinut, että miksi Elokapinan mielenosoitukset ovat saaneet setämiehissä niin suurta pöyristymistä. Yksi perustelu pöyristymiselle on ollut laki. Kun mielenosoittajat pysäyttivät liikenteen, niin rikottiin lakia. No voi vittu. Miehet, jotka ovat itsekin parhaimmat istuneet linnassa ja monella ainakin on sakkoja tai muita juttuja lain rikkomisesta, niin sössöttävät lain rikkomisesta. Mikään ei ole niin typerän kuuloista kun setämies, joka on itsekin saanut oikeudesta tuomion, niin sössöttää jotakin lain rikkomisesta.

Yksi perustelu pöyristymiselle on ollut se, että koska ne saa sulkea kadun niin meidänkin pitää saada yhyy. Kuulostaa ihan siltä, että setämies tässä yrittää selittää, että koska nuoriso rikkoo lakia, niin +50 äijän pitää saada myös rikkoa lakia. Kyllähän se on niin, että setämiehen kannattaa mieluummin pohtia puukäsitöitä ja arkun rakentamista, sillä elämä on oikeasti ohi, jos pitää jalkautua kadulle sössöttämään nuorisolle.

Muitakin sössötyksiä olen kuullut. Elokapinalla kuulemma yritetään hys hys kuntavaalivilppiä. Peräkylän kunnanvaltuuston vaalitulos on kuulemma väärennetty.

 

Nykypäivässä ärsyttää eniten se, että tolvanoiden määrä on lisääntynyt hurjasti. Kaikkitietävät sössöttäjät huutavat netin täyteen harhojaan ja sössötyksiään, jotka eivät kiinnosta ketään. Luultavasti tämä johtuu siitä, että vanhempi porukka ei ole ihan sinut netin kanssa ja kaikki mitä lukee netissä, niin on jollain tapaa setämiehille totta. Kaverin serkun kummin kaiman kertomia juttuja ei osata suodattaa vaan ne imaistaan sellaisenaan.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.