Putka aiheutti ahdistusta elokapinallisisissa

Mannerheimintieltä putkaan kuskatut elokapinalliset ovat saaneet mediatilaa väittämällä, että poliisi kohteli heitä putkassa epäoikeudenmukaisesti.

Elokapinalliset ovat kertoneet, että poliisi on kohdellut heitä epäoikeudenmukaisesti ja välinpitämättömästi. Väitetään, että poliisi olisi kourinut jonkun naisen rintoja. Niin ikään väitetään, että poliisiautoissa ei ollut ilmastointia kun kapinallisia vietiin putkaan.

Niin ikään ollaan koettu loukkaukseksi, kun yhteen putkaan on laitettu useampia henkilöitä. Putkissa ei ollut vilttejä ja patjoja kaikille eikä putkavahti käynyt kertomassa iltasatuja luukusta.

Onko tällaisissa väitteissä perää? On ja ei ole. Jos odottaa, että putka on joku kolmen tähden hotelli, jossa kelloa soittamalla saa palveluksia, niin silloin väitteissä voi olla perää.

Selliin saa kyllä vilttejä ja patjoja, jopa lukemista, kun käyttäytyy asiallisesti eikä sössötä. Tupakkaakin varmasti saa jos kysyy asiallisesti. Voihan se joskus kestää vähän aikaan, ennen kuin poliisisetä käy kurkkaamassa luukusta, kun on painanut kutsunappia, mutta sellaista se on kun joutuu putkaan.

 

Poliisi, tai putkavahdit ovat siinä mielessä vittumaista porukkaa, että kun niille sössöttää, niin mikään ei toimi ei varmasti. Ruoka on kylmää, ei saa vilttejä, lakanoita eikä tupakkaa. Kutsukelloon kutsuun ei reagoida jne.

Itselläni on jonkin verran kokemusta putkassa majailemisesta ja yleensä olen pyrkinyt välttämään sössöttämistä. Sen jälkeen homma on toiminut niin hyvin kuin se nyt ylipäätään putkassa voi toimia. Kerran putkavahti tuli ihan vain juttelemaan niitä näitä ja tarjosi kahvia ja suklaapalan. Kun tupakat ovat loppuneet, niin yleensä putkavahti käy ostamassa jos asiallisesti pyytää. Se voi kestää, sillä se tehdään kun on aikaan, mutta kyllä se onnistuu kun on asiallinen.

Kerran iltatuimaan tuli hillitön nälkä, vaikka putkaan tarjottu kalasoppa oli jo siltä päivältä syöty. Kysyin putkavahdilta, että voisiko olla mahdollista saada lähigrilliltä makkaraperunat kaikilla mausteilla + pieni maito. Putkavahti kysyi, että onko rahaa. Kun rahaa löytyi, niin tunnin päästä selliin tuotiin makkaraperunat ja maitoa.

Joten, ei kannata joka paikassa sössöttää. Sössöttämällä ei pääse yhtään mihinkään.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Putkassa

Juu, ei siellä putkassa kivaa ole. Itsekin siellä aikoinaan ollut muutamankin päivän. Sai siellä muistaakseni kaverikin käydä tupakalla, mutta poliisi tuli vahtimaan viereen.

Ymmärrän hyvin ettei nämä ilmastoöyhöttäjät, kestä tuolla edes yhtä yötä tai paria tuntia.

Putkassa menee myös ajantaju aika hyvin koska ei tuolla ainakaan kelloa ollut.

Hotellihan tämä ei todellakaan ole, taikka mukava kokemus.

Joo

Niin ja et sinäkään missään putkassa ole ollut muutamaa päivää koska putkassa nyt ei pidetä muutamaa päivää, olet ollut pidätettynä eli sellissä jossa onkin jo paljon mukavemmat olot.

Raakuna

“Paljon mukavammat oltavat”. Sinä et ole kyllä ollut putkassa etkä ns “poliisivankilan” puolella, kun ihan p@#kaa puhut. Molemmissa on vesipiste, paskapytty ja patja. Toisessa patja on betoni lavetilla. Mikä siis tekee toisesta paljon mukavamman?

Qroquius Kad

Ei tarvitse kömpiä lattialle eikä lattialta ylös?

Joo

Älä jauha paskaa, siitä toisesta tekee jo paljon mukavamman se, että sinne saa lukemista ja vaikka sitä saatanan tupakkaa…

Putkassa

No, ei siellä sellissäkään kuules mukavaa ollut viettää viikonloppua. Vesihanakin oli siellä sellainen että maistui kuparille vesikin. “Lukemistokin” oli jotain helvetin vanhoja APU lehtiä taikka seiskoja, että joo.

Sänkynä oli kanssa betonista valettu taso, jossa ohut patja päällä.

Lisäksi siellä kopissa paloi valotkin jatkuvasti 24/7.

Joo

Siellä sellissä voi muuten myös istua sillä betoni sängyllä, putkassa ei. +3

Antti Tifa

Kultaisella 70-luvulla kun vittuilin nuorena rääväsuuna polliisille sain alkupaloina gummipamppua reisiin ja hartioihin, kun vielä revin turpaa tuli pääateriana päätä kiviseinään ja jälkiruokana revittiin tukkaa kaksin käsin.
Monelle annettiin vielä runsaammat putkan antimet joten koin päässeeni vähällä enkä valittanut.
Kostin sitten isompana koltiaisena ja sepä naurattaa vieläkin.
Nimismiehen arvovallalla rauha palasi välillemme ja suuremmilta konflikteilta vältyttiin.
Ne voittaa kuitenkin aina lopulta.

Fatwantarkistaja

Sain putkaan miltei täyden kartongin kotoani. Pari puskaa, hui! Tuli sellainen fiilis, että tupakathan loppuvat justiinsa. Ehtoollisella mentiin. Tunnustin tekoni, kun olin kuitenkin sen teon takana.

Joo

Putkassa saa pitää 8 tuntia….

KriittinenKansalaine

Putkassa saa pitää max. 3vrk. Siitä eräällä Junes Lokallakin taitaa olla kokemusta kun PolPo alkoi hälle oikein kunnolla vittuilemaan… Tässä vaiheessa on sitten viimeistään annettava vangitsemismääräys, jos siihen on aihetta.

https://laki24.fi/riri-pidatys-pidatyksenkesto/

Qroquius Kad

JOkaisella poliisivirkamiehellä on oikeus ottaa kiinni epäilyttävä henkilö, jota voidaa pitää kiinniotettuna max. 24 tuntia. Niiden aikana on päätettävä vapautetaanko vai pidätetäänkö henkilö.

Pidätysmääräykseen vaaditaan poliisipäällystön edustaja, ja sen nojalla epäiltyä voidaan pitää pidätettynä max 3 vrk, joiden aikana on päätettävä vapautetaanko vai vaaditaanko käräjäoikeudelta vangitsemista.

Käräjäoikeuden vangitsemismääräyksen nojalla epäiltyä voidaan pitää vangittuna syytteenlukuun asti, jolloin syyttäjä voi vaatia vangitsemisen jatkamista oikeudenkäyntiin asti.
Vangitulla itsellään on oikeus vaatia vapauttamistaan kahden viikon välein.

Juoppoputka on aivan eri asia, joka ei liity tähän mitenkään;
se ei ole mikään “pidätys”, vaan juopuneen säilöönotto kunnes hän on selvinnyt.

Joo

Niin se oli _pidätettynä_ monta kertaa pitää kirjoittaa selkokielellä ja pidätettynä ei olla putkassa.

Pamppua

Noiden horojen tisseihin ei kukaan järkevä halua edes tikulla koskea. Ohilaukaus puuttuu varmaan tähän ja järjestää valtakunnansyyttäjän kanssa valtavan tutkinnan, jossa vaihdetaan poliisijohtajia ja tilalle vihreitä lesbo amazooneja.

Minä

Nuohan keksivät mitä tahansa, jotta saisivat lehtien sivuille valituksiaan. Noille on suorastaan ilo keksiä valitettavaa ja valheitakin, jos sillä uskovat auttavansa pyrkimyksiään.

Joo

Ei putkaan mitään tupakkaa tai lukemista saa ne otetaan pois. Putkassa on tasan patja lattialla ei muuta. Sulla on nyt pidätys selli ja putka sekaisin. Niin ja ei putkaan mitään ruokaa saa, siellä pidetäån se ~8 tuntia….

Daavidin poika

Lue vielä kerran koko otsikko.

Anna-Maria Korhonen

“… ollaan koettu loukkaukseksi, kun yhteen putkaan on laitettu useampia henkilöitä.”

Öö, eivätkö nämä kuvien perusteella majailleet useamman hengen teltoissa. Mihin se sosiaalisuus ja ryhmähenki yhtäkkiä katosi?

Qroquius Kad

Ei kun toimimaan sitten vaan! Näytä meille miten se sinulta onnistuu!

K J

Oliko poliisin päätös laittaa aikoinaan ruotsalainen PVL-aktivisti samaan maijaan Antifan militanttien kanssa oikea. Ei tietenkään. Inhimillinen pikkuruinen kömmähdys kun näyttävätkin ulkoisesti niin samanlaisilta tunnuksiaan myöten. Papukaijamerkki polpolle!

K J

Itsekin opin putkavahtien käsittelemisen aikoinaan kantapään kautta. Niitä ei kannata haukkua eikä hakata ovea, koska se on turhaa. Muutkin hermostuvat sellaisesta.

Ennen piti laittaa laatikkoon kaikki tavarat mutta mä kerran sain yhden tupakan ottaa sinne tavalliseen putkaan, eli ei pidätysshelliin (siellä sai polttaa ja oli peitot sekä Yöjuttuja plus Jerry Cottoneita), mutta ei ollut sytkää. Sitten painoin kelloa, mikä toimii vain kerran. Eli sitä ei pysty pimpottamaan. Sitten vartija tuli tarjoamaan tulta.

Sytkäriä ei antanut käteen, kun ihmiset olivat aina noussut betonipöydän päälle ja nokeamalla skriivannut sinne jotain tyyliin Brooks Was Here.

juhaII

Tietäähän sen kun sinne putkaan ei saanut ottaa mukaan äitiä tai vieläkin tärkeämpää… älypuhelinta!

Noin yleiseksi tiedoksi: Putkan idea onkin juuri antaa begatiivisia kiksejä syystä, että näin se ehkäisee tai antaa osviittaa olla ihmisiksi yhteiskunnassa, josta säästyy edm. kokemukselta vastaisuudessa! Jos putkassa olisi kivaa. Se olisi ihan aina kattoa myöååten täynnä “reivaajnia”.

*”Hyvät hyssykät!” Eikö tänä päivänä koulussa opeteta mitään yhteiskuntataitoa?

* Noita Nokinenä.

koppisetä

Yhdessä poliisin sellissä oli hauska teksti, ovessa olevan tirkistysreiän viereen oli raaputettu: tulipalon sattuessa, riko lasi ja ryömi ulos.

Ja vieressä: täällä mtv

Painonapin vieressä: paina nappia, Jeeves tuo menun ja juomia

Reima Heikkinen

Siinä sen näkee kuinka huntaloa, tyhmää ja itsekeskeistä porukkaa on ELOKAPINALLINEN.!
!!!! 🥵😠🥵😠🥵😠🥵😠