Boråsin uusruotsalaiset kävivät Svt:n kuvausryhmän kimppuun

Svt:n toimittajat ja poliisit saivat kylmää kyytiä, kun toimittaja yritti tehdä juttua Boråsin ongelma-alueella Norrbyssä viime aikoina tapahtuneista jättimäisistä klaanitappeluista.

Svt:n kuvausryhmä oli kuvaamassa tiistain joukkotappelun jälkipeliä. Mukana oli toimittaja ja pari kuvaajaa sekä kolme-neljä poliisia turvamiehenä.

Kun kuvaukset olivat käynnissä, niin paikalle saapui 10-15 kehitysmaista sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta nuorukaista, jotka aloittivat uhoamisen poliiseille ja kuvausryhmän jäsenille. Tunnelma oli hyvin uhkaava ja kuvaajaa lyötiin muutaman kerran.

Kannattaa katsoa filmin pätkä tapahtumapaikalta, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia. Poliisi, joka puhuu uusruotsalaisten kanssa, niin paljastaa kehon eleillään, että pelkoa on ilmassa. Somaleilla kiehuu mukavasti.

Filmi täältä.

Svt aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksen ja uutisille kerrotaan, että journalistien uhkailu on arkipäivää. Sitä voisi kutsua jo jonkinlaiseksi yhteiskuntaongelmaksi, Svt:stä kerrotaan.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Laatu toimittaja

Mutta kun Maria Pettersson kirjoitti, ettei ruotsissa mitään uhkaa tms ole. Nih.

Fatwantarkistaja

Petttersssonin voisi kokeeksi köyttää johonkin puistonpenkkiin raiskaajia odottamaan. Aamulla hakee pois ja kysyy uudestaan.

Kävin mäkin 1995 Ruattissa, eikä mua raiskattu. Pelkkiä Volvoja ja Saabeja siellä oli.

Anna-Maria Korhonen

Outoa, etteivät moniosaajat halua ilmaista mainosta itselleen. Miten ne headhunterit sitten löytävät heidät?

Valkoinen hetero

Miksi haukut somaleita? Katso käsien väriä. Tällä kertaa väärää puuta haukuttiin.

Valkoinen hetero

Suosittelen käyntiä optikolla.

Valtsu

Taisi yksi valkokätinen olla joukossa.

Valkoinen hetero

Katso uudestaan. Antifan vyötärömakkaroita ja valkoisia käsiä

Anna-Maria Korhonen

Auringon valollakin ja sillä, mistä kulmasta se paistaa, on tekemistä asian kanssa. Ainakin tuon poliisille puhuvan kädet näyttävät yhdestä kuvakulmasta tummemmilta kun katsoo videon tarkkaan. Somaleissakin on sekä tummempi- että vaaleampi-ihoisia.

Valkoinen hetero

Specsaveriltä saa halpoja silmälaseja. Kannattaa käydä

brutale

Somaleja haukutaan siksi kun ne ovat syyllisiä kaikkeen paskaan mitä tapahtuu, myös tässä tapauksessa. Tai no, jos vähän korjaan, syyllisiä kaikkeen paskaan minkä ruotsi antaa tapahtua naiviudessaan.

Valkoinen hetero

Juuri tähän eivät ole syyllisiä. Paljon paskaa aiheuttavat kylläkin missä ikinä ovatkaan.

Daavidin poika

Kuinkahan kauan Ruotsalaiset viranomaiset aikoo katsoa tämän tyylin provosointia.

Qroquius Kad

Juuri niin kauan kuin heille käskyt antava Ruotsin poliittinen ja hallinnollinen eliitti jatkaa nykymenoa.
Meno muuttuisi samantien, jos ruotsalaiset äänestäisivät Sverigedemokraternalle samanlaisen Gigajytkyn kuin unkarilaiset Fidesz-puolueelleen.

Mutta koska ruotsalaiset eivät halua äänestää Sverigedemokraternaa eivätkä suomalaiset Perussuomalaisia, tätä samaa tulee jatkossa lisää ja lisää.

T

Noin 80% ihmisistä äänestää oman tuhoutumisensa puolesta sekä Ruotsissa että Suomessa

Valtsu

Ruotsin tv heitetään ruotsalaislähiöstä ulos, poliisi ei pysty takaamaan toimittajien koskemattomuutta ja rikosilmoituksella me paikkasimme sen.

sellaista

Ongelma on siinä kun poliisi ei uskalla tehdä mitään!
Miksi?

Jos Poliisi pidättää jonkun ryhmästä,niin seuraavat kaksi viikkoa ryhmän muut jäsenet tuhoaa alueen irtaimistoa;autopaloja,ikkunoiden rikkomista sekä poliisiautojen vahingoittamista.

Ruotsin virkavalta on se sammakko joka kattilassa odottaa kun vesi alkaa kiehua ja ….

Valta Ruotsissa on rikollisjärjestöillä ja muilla ei lakia noudattavilla yhdistelmillä.

Anom puhelin paljastusketju jarrutti tilannetta huomattavasti,mutta se palautuu ennalleen melko pian.
Ilman sitä Poliisi olisi 100 mn juoksussa vasta ensiaskelilla,kun gansteri Ali on jo maalissa.

brutale

No ei. Ei ongelma ole se että poliisi pelkää vaan se että tuossa paskassa naapurissa on tarpeeksi idiootteja hyväksymässä politiikan jonka seurauksena siellä hallitsee muut kuin typerät ruotsalaiset. Ikävä asia tässä on se, että täällä meillä näitä laput silmillä kulkijoita alkaa olla myös tarpeeksi, tuo sama paska on tulossa tänne Suomeenkin. Onnittelut kaikille virheiden/vasemmiston/paremmiston äänestäjille, saatte mitä tilaatte.

Löfveni

Rasistinen punikkitv häiritsee kunniakansalaisten toimia. Ensi viikolla julkaisevat anteeksipyynnön ja sitten toimittajan ruoskitaan.

Horst Bulau
Horst Bulau

Siinä vasemmiston unelmapoika, samanlaisia tulossa noin 50 miljoonaa ihan just:comment image

Horst Bulau

On. Viaton rasismin uhri se siinä oireilee.

juhaII

“Omat koirat purivat!!!”

Vähän sama asiaintila kuin nk. taistelukoirien kanssa, joihin voi luottaa “kuin kirveen silmään”!

Jane Boi

Påliisin ruumiinkieli hehkuu pelkoa ja tottelevaisuutta gangstojen edessä. Sitten kun sama tilanne on finlandistanissa niin kyl minnuu naurattaa.

Fatwantarkistaja

Muistissa on, kun kurdi paiskasi kytän katuun, eivätkä poliisit uskaltaneet porukallakaan tehdä mitään. Ja se ei ollut Ruåttissa se. Saat sata aseistettua kaveriasi paikalle muutamassa hetkessä, mutta kun pelottaa silti liikaa.

”Min Gata”

Juutuubista löytyy vanha, hyvä klippi jossa veryttelyhousuiset, kriminellit luksusautomatut yrittävät uhitella reportteri Janne Josefssonin ja poliitikko Ilmar Reepalun pois ”omalta” kadultaan.

Siis ei ole mikään uusi ilmiö Swedestanissa.

KriittinenKansalaine

Ihanaa monikulttuurista värinää! Tätä kaikki hyvät ihmiset haluavat meille tänne Suomeenkin!

rohkearokansyö

Saa kiittää onneaan ja luojaansa, jos nuo pysyttelevät omasta asuinalueesta kaukana. Kai se liittyy ähläm-uskoon, että ei saa kuvata tai olisko jotain salattavaa yhteiskunnalta. Poliisihan sanoo, että toimittajilla on oikeus kuavata, mutta tyhmät eivät ymmärrä yhteiskunnan lakeja. Eivät edes osaa pelätä, kun poliisit pitävät aseet koteloisaan, puhumattakaan pidätyksistä. Millä nuo erottaa muusta massasta, kun ovat jo huputettuja!?

Anonyymi

Jätkästä ei näy kuin silmät, mutta hirveä älämölö siitä, että ei saa filmata! Tyypillistä myös, että tueksi kertyy joukko samanlaisia, koska yksinhän näistä ei ole edes suutaan soittamaan.

Hikiu

Integraatiokyvyttömät väkivaltaorientoituneet henkilöt näyttäytyvät

Nih

Mutta he tarjosivat pullakaffeet näille raukoilla ja osalle torttua myös..