Saksassa puukkoisku, ainakin kolme kuollut

Saksassa Würzburgin kaupungissa kolme ihmistä kuoli puukkoiskussa. Useiden kerrotaan myös haavoittuneen vakavasti.

Alla videossa sivullinen ja poliisi yrittävät ottaa tekijää kiinni.

 

Tapahtumat alkoivat klo 17.00 aikaan kun paljasjaloin liikkeellä ollut ja kasvomaskiin pukeutunut musta mies alkoi summittaisesti huitomaan isolla veitsellä ihmisiä Würzburgin keskustassa.

Kolme ihmistä kuoli ja kuuden kerrotaan loukkaantuneen vakavasti.

Mies jatkoi matkaa kävellen, jolloin useat sivulliset yrittivät estää miehen tekosia. Alla videonpätkää sivullisten puuttumisesta tilanteeseen.

 

Poliisi yritti pysäyttää miehen, joka onnistui lopulta kun miestä ammuttiin jalkaan.

Alla video tilanteesta, jossa poliisi on ampunut tekijää.

 

Tekijä vaikuttaa olevan filmien ja kuvien perusteella afrikkalaistaustainen. Toistaiseksi ei tiedetä oliko teolla allahu-akbar-motiivi.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Entinen Miäs

Ei tämä Merkelettä enää heilauta tippaakaan. Eikä Lööperiä.

Pirtsakka

Ei ole koskaan heilauttanutkaan. Matamihan sanoi taannoin, että tekisi saman uudelleen eli avaisi Euroopan rajat kaikille maailman kansoille. Jossain nettilehdessä oli äskettäin jo vuonna 2016 saksalaisen psykiatrin tekemä arvio Merkelin henkisestä tilasta, ja lausuntonsa mukaan Merkelillä on narsistinen persoonallisuushäiriö. Ihmetyttää vain se, että kukaan ei ole edes yrittänyt saada tuota koko Euroopan tuhonnutta eukkoa kuriin.

Varoittaja

Samanlainen veitsi-isku oli Turussa muutamia vuosia sitten. Olin itse juuri lähtenyt Kauppatorilta, kun sukulaiseni, joka oli paikalla vielä, soitti, että täällä juoksee mies puukko kädessä, on haavoittanut jo muutamia ja huutaa allah akbar. Kun laitoin faceen varoituksen, että jos olet Kauppatorilla tai sen läheisyydessä, hakeudu turvaan nopeasti. Siinä vaiheessa kukaan, edes viranomaiset eivät tienneet, mitä oli tapahtumassa. Pelkästään se, että sanoin viestissä, että allah akbar huuto on kuultu monen todistajan kuulemana, herätti jossain ihmisissä rasismi-raivon. Tätä on vaikea ymmärtää, että miksi tätä ei saa sanoa, jos näin kerran on tapahtunut? Koin tarpeelliseksi yrittää varoittaa ihmisiä, sillä väkeä oli torilla paljon ja toisella laidalla olevilla ihmisillä ei ollut mitään tietoa mitä toisella laidalla oli juuri tapahtumassa.
Mitä rasistista on siinä, että kertoo puukottajan huutaneen allah akbar? Se on fakta.

-Beowolf-

Siisti ja hygieeninen mies, kotoutuminen hyvässä vauhdissa: koronamaskia käyttää ja veitsikin näyttäisi olevan pakasta vedetty eli sillä ei ole treenattu supikoiran kanssa ensin.
-On se vaan helppoa mielentilatutkimus nykyään. Ennen pidettiin ukkoa suljetulla kolmekin kuukautta tiukassa syynissä. Nyt diagnoosiin riittää kaksi sanaa:
“Allahu akbar”.

Juha

Perkeleen Merkele.. kuinka nyt näin pääsi käymään?

Valkoinen hetero

Hyvä esimerkki mitä maski naamalla aiheuttaa. Happivaje aivoissa saa “ihmisen” tekemään outoja asioita.

Irmeli

Onnea Merkkel taas 3 viatonta sai surmansa Merkkelin ämmän ja kumppanien unelmien takia….Ei määrätyt ihmiset sopeudu sivistyneeseen yhteiskuntaan, vaikka miljardeja laitettais kotutukseen. Mutta tokihan tämäkin on “valkoisen ylivallan”syytä…eihän ne muuten…

Name*

Merkkel on samanlainen sätkynukke kuin makroni, jonssoni, bidani tai justin Castro.

Kukavaan

“…. justin Castro.”

Hyvä, että otit esille tämän. On esitetty ajatuksia, että Fidel Castro olisi Justinin biologinen isä. Yhdennäköisyys nuoren Fidelin ja Justinin välillä on huomattava.

Karma WILL get you

Olisihan se hassua jos täti Merkel kävisi lähikaupassaan shoppaamassa bratwurstia ja sauerkrautia ja takaa hippailisi täti Merkelin maahantuoma muslimi joka silleen kiitollisesti työntää tädin selkään juuri varastamansa 35 senttisen saksalaista laatua olevan veitsenterän. Olisihan se hassua. Onneksi tämmöistä sattuu vain tavallisille veronmaksajille eikä kaikesta vastuussa oleville, sehän olisi kamalaa. Silloin se olisi terrorismiä, nyt se on väärinkäsitystä ja empatian puutetta.

Deutsche pottunocka

Musta mies hosuu leipäveitten kanssa ja melkein kaikki muut näyttävät arabeilta. Ovatko uhrit arabiaanoja vai kantasakuja?

Sirpa-Tuula

BLM !!!!!!!!!!!!!!!! RASISMIAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!

Jakamaton ihmisarvo

Kirurgi ja voimavara vauhdissa. Se oli varmaan masentunut.

Sultan

Sitä se liiallinen työnteko aiheuttaa.

Yks Jamppa

Keskisuomalainen-lehti kertoo, että paikallisen poliisin Twitteristä kertoman mukaan tekijä on 24-vuotias somalimies.

Sultan

Ei ole somppu kauas puusta pudonnut. Ulkomaisten medioiden mukaan Allah Akhbar on kuultu. Aika huono terroristi videoiden perusteella. Ei olisi pärjännyt ameriikoissa jossa yleisöllä (voi) olla aseet.

Janatuinen

Ei puukottaja ole kuollut Expressenin mukaan. Poliisi ampui somppua vain lampaanjalkaan.

Näin

No sillä lailla, olipas yllätys. Nyt BLM varmaan taas alkaa uusiksi.

Anna-Maria Korhonen

Tekijällä oli maski ja 2 m turvavälit säilytettiin lukuun ottamatta viimeistä videonpätkää. Yleensähän juuri somalit eivät piittaa covid-varotoimista, mutta tämä oli poikkeus.

Daavidin poika

Tulee mieleen 1970-luvun Länsi-Saksa. Tuolloin siellä riehui Baader-Meinhof liika, jättäen jälkeensä suunnilleen samanlaista jälkeä. Tuskimpa tämäkään mitään uutta on tämän hetkeiselle liittokanslerille koska silloinen Itä-Saksa tuki Bader-Meinhof liikaa tavalla, ja toisella.

Vellipää

Vai että Bader-Meinhof liiga puukotti naisia ja lapsia kadulla. Jep jep. Kyllykyllä. Aivan niin. Näin ne teki. Juu-u.

Valkoinen heteromies

Tämäkin on minun vikani.

BLM

On se nyt perkeleen rasistista että ei saa kylillä puukottaa ohikulkijoita ilman että jengillä päälle hyökätään ja raukkamaisesti soitetaan poliisit jotka sitten tietysti rasistisesti ja PELKURIMAISESTI käyttävät pistoolia! HÄVETKÄÄ NATSIT, FASISTIT!!!!!!

Hikiu

Ei yllätä

jedemdas

Eipä Pasila trollitehdas eikä iltakakkelikaan laittanut kuvaa tekijästä eikä edes tekstiin mainintaa, että tekijä oli papu-ukkeli ja karjui jumalan olevan suuri. Hyvä, että jättivät henkiin niin saa istua jokusen vuoden kopissa.

Toisaalta voi olla että femakko-komukka-suvakki tuomari päästää kaverin vapaalle, kun on ollut jo niin kauhea historia kaverilla ja vainoakin pakenee.

Nih

“Turvapaikanhakijat ovat tavallisia ihmisiä, jotka ovat tulleet hädän keskeltä. He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä.”
-Vastaanottokeskusten johtaja- Minna Jussila –

“Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”
-Sisäministeri Petteri Orpo-2015

Yrjö sen sanoo suomeksi.
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/01/neljastoista-epistola.html
“Heidän mukanaan tulee rikollisuutta mutta heidän mukanaan tulee myös ystävyyttä, tulee kivoja pelihetkiä, tulee naapuruussuhteita, tulee kulttuurintuntemusta, tulee esimerkiks kivoja ruuanlaittohetkiä.
-Ylen toimittelija Marja Sannikka-

Pirtsakka

Ja kaikesta siitä kivasta huolimatta haluan edelleen valita, kenen/keiden kanssa haluan viettää pelihetkiä tai ruuanlaittohetkiä. Naapuruussuhteita en valitettavasti voi valita, mutta kulttuureihin voi jokainen tutustua lukemalla, ei siihen mitään lähikontakteja tuntemattomien, saati kutsumattomien kanssa tarvita. Sitäpaitsi, mitä iloa jollekulle voi tuottaa suomalainen, joka jo tähänastisten näyttöjen perusteella suhtautuu mitä kielteisimmin jo pelkällä ulkonäöllään tiettyyn ihmisryhmään luokiteltavaan henkilöön. Olin aikoinaan Venäjällä sekä opiskelemassa että töissä, ja ihmettelin nuorena idealistina, miksi siellä esiintyi niin paljon ennakkoluuloja ja rasismia ja osa ihmisistä oli jopa valmis lähtemään tiettyihin maihin tappamisaikeissa, mitä en tuolloin voinut ymmärtää laisinkaan. Nyt ymmärrän enemmän kuin hyvin.Yhteinen tekijä on suuri v…tus ja vastenmielisyys tiettyjä kansoja kohtaan, joiden edustajia meillekin on sinisilmäisesti päästetty miettimättä hetkeäkään seurauksia.

Ilmari

Näin Sannikka sanoi mua ihmisellä on oikeus muuttua. Sannikan myöhemmissä ohjelmissa hän puhuu aivan toisin.

Kreener

“allahu-akbar-motiivi”.. Voi myös kutsua “pleikkari-motiiviksi”, kun ei enää jaksa maleksia kylillä varastelemassa tavaraa vaan olisi välillä kiva vaan makoilla sängyssä ja syödä hyvin monta kertaa päivässä, chillailla kavereiden kanssa, nostella vähän puntteja ja pelailla pleikkaria. Näin se homma hoituu. Tämän maksavat tietenkin taas valkoiset, jotkut hengellään ja toiset verorahoillaan. Mikä HYÖTY kenellekkään näistä valehtelevista loisista ON??????

Ilmari

Monissa maissa Euroopassa poliisi yrittää ottaa tekijää elävänä kiinni. Israelissa hänet ammutaan suoralta kädeltä jos hänellä on ase käsissään. Ei mitään motiivien selvittelyä vaan asia on heti loppuun käsitelty.

MattiS

Ja veronmaksajat säästävät pitkän pennin, sekä voi olla varma ettei tekoset toistu enää kyseiseltä yksilöltä.