Poliisi itkee Svt:n uutisille, että poliisi ei voi kiristäjille mitään

Svt:n toimituksessa ollaan tänään työstetty kasaan artikkeleita yrittäjien kiristyksestä ja kameran eteen ollaan saatu yksi poliisi itkemään kuinka ihmisillä on varmasti vaikeaa, kun kiristetään.

Svt on tehnyt jonkinlaisen tutkimuksen, jonka mukaan yhä useampi yrittäjä on menettänyt kiristyksen takia perheensä, yrityksensä ja joutunut muuttamaan ulkomaille tappouhkausten pelossa.

Uutisklipissä Göteborgin poliisista Ulf Boström itkee (Huom! Siis itkee oikeasti siten, että kyyneleet tulevat silmistä!) asian tiimoilta. Kannattaa katsoa uutisklippi, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia. Klippi täältä.

 

Kiristys perustuu siihen, että kun joku maahanmuuttaja, siis kehitysmaista tullut tulija, omistaa tupakkakaupan, kioskin, pikku elintarvikekaupan, ravintolan, parturin tms sellaisen yrityksen, niin tällaista yritystä on helppo kiristää.

Boström kertoo, että kiristys on niin arkipäiväistä, että iso osa ongelma-lähiöiden yrittäjistä on kiristyksen kohteena. Ongelma pystyy jatkumaan päivästä toiseen, koska on olemassa vaikenemisen kulttuuri. Lisäksi yrittäjät ovat pakotettuja esittämään kiristäjille kaveria, ”brosha” (veli).

Lainaus Svt:stä loppuu.

 

Asia olisi mielenkiintoinen, mutta Svt ei osaa tehdä yhtään artikkelia kunnolla. Miksi kameran eteen on etsittävä märisevä poliisi, joka kirjaimellisesti näyttää, että poliisista ei ole yhtään mihinkään. Tällainen pillittävä poliisi nolaa koko poliisikunnan ja ruotsalaisen yhteiskunnan.

Voi vain kuvitella millaista vahingoniloista naurua artikkeli herättää rikollispiireissä. Saati millaisen kuvan rikosten uhriksi joutuneet saavat poliisista.

Toinen ongelma on se, että toimittajat kyselevät aina ”miltä sinusta tuntuu?”. Miltä tuntuu miltä tuntuu, ei toimittajan pidä kysellä poliisilta miltä joku ilmiö tai rikos tuntuu henkilökohtaisesti, eikä poliisin pidä vastata tällaisiin kysymyksiin henkilökohtaisilla tunteenpurkauksilla märisten kameran edessä.

Toimittajan pitää kysellä sellaisia kysymyksiä, joihin poliisi osaa vastata siten, että homma on edes osittain hanskassa. Onhan se nyt perkele, että jos poliisi itkee valtakunnan pääuutiskanavalla silmät punaisena, että he eivät voi tehdä mitään.

Koko tärkeä uutinen ja sen sisältö jäävät aivan taka-alalle, kun esille otetaan poliisin tunteet.

Ο   Ο   Ο

Teen tästä kiristyksestä päivän mittaan oman kattavan artikkelin, missä ilmiötä avataan ja siihen perehdytään ilman itkun pillitystä. Joten kannattaa olla kuulolla.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Big l
Big l
27.6.2021 14:26

Ei jumalauta. Mitä näillä pässeillä liikkuu päässä? Ei mitään, jos kehareilla oli edes ripaus virkavallan pelkoa niin ei ole enään. Eikä ole varmasti enään ylipäänsä kellään mitään kunnioitusta ruotsin poliisia kohtaan. Ei märisevät itkupillit herätä mitään luottamusta. Ruotsin poliisien pitäis kattoa beckiä ja kaivaa itsestään se kovapäinen sisäinen gunvald larson esiin joka lataa luuvitosella joka kerta kun hommat ei toimi

Rullattu
Rullattu
27.6.2021 15:09
Vastaa...  Big l

Kerroppas sitten herättääkö suomen poliisi arvostusta?
Minulle suomen virkavallan arvostus on puhdas nolla.
Turha varmaan kertoa miksi, jos on muutaman vuoden katsellut uutisointia niin selitys lepää siellä.

Big l
Big l
27.6.2021 18:46
Vastaa...  Rullattu

Riippuu. Tunnen paljonkin poliiseja. Jotku on kavereita, yks hyvä ystäväkin. Nää on aivan kaikkea muuta kuin itkupillejä. Ja kaaaukana suvakista. Tällaisia arvostan. Tollaisia märisijöitä en. Mitä tollanen sylkykippi edes tekee poliisina

Rullattu
Rullattu
27.6.2021 19:21
Vastaa...  Big l

Pieni osa poliiseista ei ole kuin alle prosentti kaikista.
Kaikki poliisit voi sanoa olevansa aivottomia ropotteja jotka ilman ajatusta tekee sitä mihin käsky tulee.
Voikin sanoa että suomen poliisit on kuhnureita ja näitä ohjaavat 2 Kuningatarta eduskunnassa ohjailee.
Minua ei kiinnosta poliisit jotka siviilissä puhuu sitä, tätä ja tuota hallitusta vastaan, mutta töissään toimivat ilman aivojaan.
Poliisin kun ei tarvitte totella kaikki käskyjä jotka tulee.
Omaa harkintaa voi ja pitää käyttää, mutta tuotahan ei suomen poliiseilla ole.
Siksipä minä en kehu yhtäkään poliisia, en vaikka minulla niitä kanssa aikoinaan oli kaveripiirissä, olin jopa yhden poliisittaren kanssa kihloissakin.

KKi
KKi
27.6.2021 16:39
Vastaa...  Big l

Se vaan, ettei gunvaldlarsoneja taida olla olemassa.
Vaikka olisikin, annielööfit ja muut löhveenit hoitaisivat ukot viralta. Ja koska poliisinkin pääelinkeino on syöminen, gunvalditkin itkee ymmärtää leipänsä edestä.

Big l
Big l
27.6.2021 18:54
Vastaa...  KKi

Sisäisestä gunvald larsonista oli puhe. Jos ei ole sitä kunnon otetta ja jämäkkyyttä niin poliisin ammatti on täysin väärä. Saatika jos on vielä niin idiootti että menee telkkariin itkeen. Sen ymmärrän hyvin että rupee kuka tahansa nieleskeleen ja silmäkulma kostuun kun lapsi on joutunut rikoksen tai onnettomuuden uhriks. Kaveri kertoi sellasen jutun joka aikanaan sai itseni vetään haun pois pol amk:sta. Näiden murjaanien kanssa painiminen ei mun psyykettä hetkauta, mut esim henkirikosen uhriksi jotuneen lapsen näkeminen olis varmasti liian kova paikka itelle eikä hävetä pätkääkään myöntää sitä

Huru-ukko
Huru-ukko
27.6.2021 19:06
Vastaa...  KKi

Olis Taposen ja Ohisalon mieleinen polliisi, uskaltaa näyttää tunteensa.
Oululaiset kehuu sillä laulavalla polliisilla vaan ”jöötteporilaiset” laitto paremmaksi. Sanovat että meilläpä on itkevä polliisi.

Big l
Big l
27.6.2021 19:11
Vastaa...  Huru-ukko

Ja vielä neekereille polvistuva poliisi

Vaarallinen mutantti
Vaarallinen mutantti
28.6.2021 15:40
Vastaa...  Big l

Taitaa Beck olla fiktiota, tämä on faktaa.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
27.6.2021 14:32

Voihan jumalauta, mitä kynnysmattoja tai perseenpyyhintäpapereita nuo ns. poliisit ovat!!!
Sinne meni rispekti, jos sitä ny´ enää on ollenkaan ollut.

sähköpaimen
sähköpaimen
27.6.2021 14:41

Alistuskulttuurien aktiivinuorisoa haalineet parlamentaariset demokratiat ajautuvat kriisiin ja sen myötä pysyvään poikkeustilaan. Ne muuttuvat käytännössä poliisivaltioiksi.
Klaanimassojen kanssa ei näet muuten pärjätä

Dickie
Dickie
27.6.2021 14:41

jos kikru..sanoo..et tietää..missä hän.. lapse asuu..tai..sosiaaliturva.. ämmän…niin mitä siinä voi…jos ei ole guns..ei mahdollisuuksia….ei kannata uhrata omaa perheettään tai e4lää pelosssa..

kun yyhteiskkunta vajoaa alempaan..kehitysmaalaiseen peliteoreettiseen tasapainoon..niin…sit sul on paskamaa….kiitos suvakit

h44
h44
27.6.2021 15:09

Pitää perustaa omat turvajoukot pitämään kiristäjät loitollla. Amerikassa tehtiin näin 1800 luvulla…

Sami
Sami
28.6.2021 01:16
Vastaa...  h44

Italian mafia hävitettiin vasta 1980 luvulla. Osavaltioiden korruptoituneet poliisit ja tuomarit kylpivät mafian antamassa korruptiorahassa, kunnes liittovaltion poliisi astui pelikentälle imuroimaan roskaväen kalterientaakse

timo
timo
27.6.2021 15:42

Se itkee sen takia että uhrit on pääasiassa kehitysmaalaisia.
Jos se itkisi ruotsalaisten puolesta se lynkattaisiin tai laitettaisiin lukkojen taakse.

KKi
KKi
27.6.2021 16:34
Vastaa...  timo

Pahus, tuossa on varmastikin pointti. 😀

Sami
Sami
28.6.2021 01:11
Vastaa...  timo

Erittäin hyvä ja 100% todellisuuden mukainen kommentti!

IntegraatioSUPO
IntegraatioSUPO
28.6.2021 09:09
Vastaa...  timo

Nythän se totuus pomppasi esille. SVTn sivulla itkupillin virkanimike on tänään ”integrationspolis” eli integraatiopoliisi.

Jos kiristyksen kohteena olisi ollut jonkun tavallisen Pelle Svenssonin omistama autokorjaamo ei poliisi- ja varsinkaan itkupoliisi- olisi loksauttanut korvaansakaan.

Totuus selveni: Poliisin päätehtävä ei ole ruotsalaisten suojelu vaan matujen suojelu ruotsalaisilta ja muilta matuilta!

Perkele
Perkele
27.6.2021 15:46

40-luvun viiksiukolla ois helppo ja yksinkertainen ratkaisu tähän, mutta ku nykyään ollaan niin vitun suvakkia että järkeä ei voi kuunnella

Sami
Sami
28.6.2021 01:10
Vastaa...  Perkele

Stalin?

Ruotsionpaskamaa
Ruotsionpaskamaa
27.6.2021 16:18

Onhan se kaunista kun suvakkipoliisi pillittää. yyyh yyyh. Jävla Vällingbyxa.

Nimetön
Nimetön
27.6.2021 16:45

Eivät taida Uffea kutsua jatkossakaan Gestapo-Boströmmiksi.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
27.6.2021 17:02

Minulla on ratkaisu itkevään poliisisetään. Vaihdetaan tilalle saudiarabialainen poliisi tai Iranin vallankumouskaartilainen, joka kertoo ilman ylimääräisiä tunne ilmauksia, kuinka nämä jengiläiset ensin heitettiin pimeään selliin ilman mukavuuksia, heitä pidettiin nälässä ja janossa ja kidutettiin sekä lopuksi teloitettiin. Toki tämä kaikki tehdään Saudi-Arabiassa tai Iranissa.

sellaista
sellaista
27.6.2021 17:25

Olenhan jo monesti kirjoittanut ettei Ruotsin Poliisi uskalla tehdä mitään ganstereille.
Tässä on se tulos.
Pelkäävät älyttömän väkivallan ja tuhoamisen alkavan jos pidättävät tai käyttävät kovia otteita.

Poliisilla EI VAIN OLE KEINOJA,gansterit tekevät mitä haluavat.

Multikulttia
Multikulttia
27.6.2021 18:11
Vastaa...  sellaista

Odotellaanpa kun suomalainen poliisi itkee. Jälkijunassa tullaan, mutta tullaan varmasti.

Tahvo Löhven
Tahvo Löhven
27.6.2021 17:39

”Yhyy, ne on niin tuhmii. Mie en kestä, itku pääsee!”

Eihän Löhvenkään itke vaan tykkää että kaikki on Ruotsissa hyvin. No, joskus tietenkin tapahtuu sellaista joka on ”icke acceptabelt” mutta noin kokonaisuudessaan Ruotsissa ovat asiat tip top. Säger Tahvo.

Sami
Sami
28.6.2021 01:09
Vastaa...  Tahvo Löhven

Juu, tuo itkupoliisi on vihapoliisi, hänen pitäisi tehdä suvakkipuolueiden tavoin ja vakuuttaa kaiken olevan hyvin, riippumatta todellisuudesta.

Pirtsakka
Pirtsakka
27.6.2021 17:56

Joo. Yksi kunniakkaimmista Ruotsin poliiseista, Peter Springare, savustettiin ulos poliisivoimista sen jälkeen, kun hän oli kertonut ketkä ja millaiset ihmiset syyllistyvät eniten Ruotsissa tapahtuviin rikoksiin. Sai tosin tuntuvan korvauksen syrjäyttämisestään tai syrjäytymisestään. Kas kun yksikään korkeammassa asemassa oleva ei kestä kuulla totuutta. Epäonnistuneita tehtävässään ovat silti. Erittäin epäonnistuneita. Kuten Ohisalo meillä.
Kun Neuvostoliitto hajosi, meno oli kuin villissä lännessä: yksityisyrittäjiä kiristettiin ja ellei suojelurahoja oltu valmiita maksamaan, edessä oli lähtö paremmille metsästysmaille. En tiedä, millainen tilanne on esimerkiksi Tallinnassa nykyään, mutta vielä jokunen vuosi sitten työkaverini kertoi, että hotellin lähellä ammuskeltiin estoitta. Oliko kysymys huumejengeistä vai suojelurahoista vai mistä, sitä ei ymmärrettävästi tiedetä.
On käsittämätöntä, miksi ihmisille ei kerrota totuutta. Mellakoitako pelätään vaiko kostoa?

Sami
Sami
28.6.2021 01:06
Vastaa...  Pirtsakka

Ruotsissa suvakkipuolueiden äänestämiseen syyllistyy eniten kantaruotsalaiset, eikä kehiksillä ole siinä osaa eikä arpaa.

Eräs
Eräs
28.6.2021 07:01
Vastaa...  Pirtsakka

Venäjän mafia on peitenimi j**talaismafialle. Valtamedia osallistuu peittelyyn, jotta j**talaisille ei koidu mainehaittaa tavallisten ihmisten silmissä.

(sensuroidaanko tämäkin pois? ei ole mikään salaisuus)

Eräs
Eräs
28.6.2021 08:26
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vastasin kommenttiin. Eikä tuo ole mikään ”löysä heitto”, vaan faktaa. Auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin kokonaisuutta.

Tässä on sen verran vakavasta asiasta kyse, että suhtautumisesi kielii tietämättömyydestä tai avunannosta peittelyyn.

Säre
Säre
28.6.2021 13:18
Vastaa...  Eräs

Sinä et osaa nimetä ainuttakaan Venäjän mafiapiireissä toimivaa juutalaista joten sinun uskottavuutesi näissä sinun juutalaisteorioissasi on pyöreä nolla.

Eräs
Eräs
2.7.2021 14:13
Vastaa...  Säre
Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
27.6.2021 18:46

Täysin pidäkkeetön, brutaali, sopivasti mielisairas tarvittaessa ja ennenkaikkea mielikuvituksellisen ennen-näkemättömän armoton sekä raivoisan lopullinen väkivalta lopettaa vittuilun, ellei swedut siihen pysty, hyvää matkaa sukupuuttoon.

Sitä saa mitä on tilattukin, pitäkää paskanne rajan sillä puolella, tai se on sota.

Eräs
Eräs
28.6.2021 05:58

Väkivalta lopettaa vittuilun, mutta homma mennyt sellaiseksi, että itsensä puolustaja on mukamas se rikollinen, että pitäisi hyökkääjän ja aloittajan antaa touhuta rauhassa, sitten voi käydä tekemässä poliisille ilmoituksen.

seant
seant
27.6.2021 20:04

Tässä Pettersson on aika tyhjentävästi kertonut asian miten tähän pisteeseen on päädytty.
Suomessa kaikki muut paitsi Ps kertoo, että Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa. Malmö on hyvä esimerkki miten tulee pks:n käymään, kuten vastaavan kokoinen suur-Malmö seutu, joka vaatii vuosittain apuja 6000 miljoonaa kr.
https://petterssonsblogg.se/2021/06/26/den-destruktiva-massinvandringens-enda-rimliga-forklaring/#more-372519

seant
seant
28.6.2021 22:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

En itse sen paremmin Ruotsia osaa, mutta Googlehan nämä ihan ymmärtävästi kääntää saman tien kun aukaisee sivun.
Tämä Googlen kääntäjä avaa koko maailman tietoisuuteen, kielestä riippumatta, vaikka osaan vain suomea.
Kannattaa laittaa asetukset niin, että on automaattinen käännös aina päällä.
Näitä ulkomaalaisia lehtiä ja uutisia lukiessa saa aivan toisen kuvan maailmasta, kuin lukemalla vain Suomen valtamediaa.

Kaius Tihtonen
Kaius Tihtonen
27.6.2021 21:27

Poliisilla on selvä burn out mutta SYYTÄ itkuun toki on. Kansa taas ei saa itkeä eikä pelätä eikä kritisoida.

Ensin oli ”polvistuva poliisi” ja nyt ”itkevä poliisi”. Ihan luonnollinen seuraamus:
jos polvistuu niin seuraavaksi joutuu itkemään.

Itku pitkästä ilosta, pieru kauan nauramasta. Tai kaffittelemasta.

Teutjärvi
Teutjärvi
27.6.2021 22:35

Poliisilla ei ole keinoja kun ämmät ovat tehneet lait sellaisiksi että roistot ovat koskemattomia, kehitysmaiden kuolemanpartiot olisi ratkaisu, mutta siihen ei mennä
ilman veret seisauttavaa lamaa malliin 1929, kun rahat ei riitä enää kaljaan,
alkaa ne munatkin löytymään valkoiselta mieheltä.

Kilttimies
Kilttimies
28.6.2021 00:14

Tuo soijapo Liisi on kauheassa darrassa tahi muutoin menettänyt viimeisenkin järkensä. Vituttaa tuollainen väkivaltakoneiston osa niin, että munasarjoihin koskee tai jonnekin.

Mitä tulee toimittajanaiseen ja kysymyksiin tuntumisista, niin luulenpa, että MUSTA TUNTUU😢

Daavidin poika
Daavidin poika
28.6.2021 05:47

Kovaa on meno Ruotsin maalla. Iranin uusruotsalainen Nooshi Dadgostar oli arkkitehtina hallituksen kaato operaatiossa. Sitten on Liberaalipuolueen Burundin afrikaano, uusruotsalainen Nyamko Sabuni jolle ei kelpaa mikään, ilmeisesti narsisti.

Kaiken näitten sattumien jälkeen soppaan heitetään hämmentämään vielä pillittävä Ruotsalainen poliisi.

Suomimies
Suomimies
28.6.2021 14:25

En olisi koskaan uskonut näkeväni tällaista.