Puntissa pullotti; seksiseuran sijasta sai selkäänsä

Poliisin pieni tilanneuutinen voi näyttää äkkiseltään harmittomalta. Skoonessa pienessä Perstorpin kunnassa oli viime keskiviikkona tappelu, joka vaikutti aluksi poikien kepposnujakalta.

Poliisin tilannekatsauksen mukaan useita henkilöitä ajautui tappeluun. Tappelijoilla oli lyömäaseita ja poliisin saapuessa paikalle tilanne oli jo rauhoittunut. Kolme sai vammoja, jotka paikattiin kipeään paikkaan puhaltamalla ja sympatialla. Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

 

Mistä oli kyse?

Perstorp on pieni reilu 7 000 asukkaan kylä. Kylän ainoita ongelmia ovat uusruotsalaiset, joita sinne on siunaantunut väkimäärän nähden ihan mukavasti.

Suurimmaksi viimeaikaiseksi ongelmaksi on muodostunut muuan Afrikasta tullut noin kolmekymppinen Abdelhamid. Abdelhamidilla pullottaa puntissa lujanpuoleisesti, eikä siinä tilanteessa ole niin väliä, että onko se iskuyrityksen = kopeloinnin kohde pikkutyttö vai mummo.

Abdelhamid ei varsinaisesti ole sellainen suora puskaraiskaaja, tai ainakaan toistaiseksi sellaista ei ole tapahtunut. Mies tyytyy kopeloimaan tyttölöitä ja varsinkin seuraamaan heitä. Yhdessä tapauksessa mies oli kysäissyt nuorelta 10-vuotiaalta tytöltä, että oliko tällä nussimishaluja. Tyttö vastasi, että ei ole ja Abdelhamid oli kysellyt, että voisiko tyttö soittaa jollekin kaverilleen, joka haluaisi levittää reisiään.

Toisessa tapauksessa Abdelhamid oli mennyt lasten leikkipuistoon ja yrittänyt saada panoseuraa äideistä. MILF mielessä. Ei onnistunut. Nyt Abdelhamid oli alkanut tuijottamaan hiekkalaatikolla leikkiviä tyttölapsia. Mies oli myös kuvannut lapsia puhelimellaan.

Abdelhamid tapaa myös lonnia paikallisen ruokakaupan ICA:n edustalla tekemällä tytöille seksiehdotuksia. Voisi sanoa, että Perstorpia on kohdannut todellinen monikulttuurinen unelma.

 

Jotain kuitenkin on mennyt pieleen Perstorpin kylän miesten kasvatuksessa. He ovat alkaneet uimaan rasismin sakeassa syvässä vedessä. Ovatko he menettäneet ihmisyyden, eivätkä näe Abdelhamidin haavoittuvaa asemaa? Näin voi sanoa, sillä Abdelhamid sai nokkaansa pari viikkoa sitten. Poiju tummui.

Turpaan anto liittyi ahdistelutapaukseen, jossa Abdelhamid oli ahdistellut nuorta naisen alkua. Poikaystävä sattui olemaan lähistöllä. Tapauksen yhteydessä Abdelhamid oli pari päivää putkassa, mutta pääsi vapaaksi.

Putkasta päästyään homma jatkui kuin ei mitään. Nyt kylän miehetkin alkoivat kuumenemaan. Eli tapahtui keittäminen.

Abdelhamid oli nimittäin taas keskiviikkona iltapäivällä ahdistelemassa tyttöjä, kun miehet lopulta saivat tarpeekseen. Vähän kuin extemporena 5-6 miestä päätti antaa siltä istumalta Abdelhamidille turpaan sen verran lujaa, että hommaan saataisiin piste. Jostakin löytyi pesäpallomaiakin ja bang bang bang. Abdelhamidia lyötiin kuin vierasta sikaa.

Välillä afrikaano pääsi jaloilleen ja muutaman askeleen karkuun, mutta kun mies pääsi pystyyn, niin skoonelainen nyrkki teki tuttavuutta afrikkalaisen naaman kanssa.

Ei afrikaanoa nyt henkihieveriin piesty, mutta annettiin joukolla sellainen pikku opetus, että nyt saa riittää.

Saa nähdä riittikö. Mutta mielenkiintoinen tausta jutulle. Niin, ja Abdelhamid kertoo facebookissa, että on ammatiltaan: sähkö_insinööri!!

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.