Pettersson: ”Ruotsin massamaahanmuuton ainoa järkevä selitys”

Mustalaisia, Ihmiset, Viivapiirrokset, Gypsy, Siirrä
Ruotsalainen bloggari Pettersson kirjoitti hyvän artikkelin pohtiessaan, että mikä on se mahdollinen selitys Ruotsin massamaahanmuutolle. Otan artikkelista parhaat palat ja ydinkohdan esille.

Pettersson aloittaa, että kiehuvaan veteen laitettu sammakko kaiketi kuvaa parhaiten keskivertosvenssonia. Mielenkiintoinen asia on myös se, että teemme usein asioita tietämättä miksi teemme niin.

”Saanen kertoa kaksi esimerkkiä, ensimmäinen on eräältä työpaikalta. Työpaikalla kymmenkunta ihmistä kirjoitteli puolet päivästä dokumentteja, jotka sen jälkeen jätettiin tuotanto-osastolle.

Tätä jatkui vuodesta toiseen, kunnes osastolle tuli uusi pomo. Hän ihmetteli, että miksi virkamiehet lähettivät niin paljon papereita. Konttoripäällikkö vastasi, että niin on aina tehty. Seuraavaksi kysyttiin, että mitä sillä kaikella paperilla tehdään. Vastaus kuului, että paperit heitetään roskakoriin, koska työnjohdon mukaan aina on tehty niin.

Toinen hyvä esimerkki tulee eläinmaailmasta ja apinoista.

Tutkija laittoi viisi apinaa samaan häkkiin ja häkin kattoon laitettiin roikkumaan banaaneja. Mutta joka kerta kun joku apina yritti ottaa banaanin, niin kaikkien apinoiden päälle ruiskutettiin jääkylmää vettä.

Apinat oppivat hyvin nopeasti, että katossa roikkuviin banaaneihin ei kannattanut koskea, vaan kannatti tyytyä niihin banaaneihin, joita oli maassa lautasella tarjolla.

Muutaman viikon päästä yksi apina otettiin pois häkistä ja tilalle laitettiin uusi apina. Uusi apina oli tietämätön katossa roikkuvien banaanien vaaroista ja kun hän yritti kiivetä noukkimaan banaanin, niin muut apinat estivät uutta apinaa koskemasta banaaneihin. Muutaman viikon päästä uusi apinakaan ei enää välittänyt katossa roikkuvista banaaneista.

Parin kuukauden päästä tutkijat olivat yksitellen vaihtaneet kaikki häkin apinat uusiin apinoihin. Kaikki häkkiin tulleet uudet apinat oli koulutettu vanhojen apinoiden toimesta siihen, että katossa olleisiin banaaneihin ei kannattanut koskea. Nyt oltiin tilanteessa, että kaikki apinat olivat koskematta banaaneihin, vaikka eivät oikeastaan tienneet, että miksi niihin ei kannattanut koskea.”

 

Pettersson vertaa apinoiden käyttäytymistä ruotsalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan. Massamaahanmuutto maailman pahimmista kolkista annetaan jatkua ilman, että tiedetään miksi sen annetaan jatkua.

”Vuosikymmenestä toiseen sama erittäin vahingollinen massamaahanmuutto vain jatkuu ja jatkuu. Sillä ei näytä olevan mitään pienintäkään väliä, että millaisia seurauksia massamaahanmuutosta on: lisääntyvillä murhilla, ampumisilla, räjähdyksillä, seksuaalirikoksilla ja yleisen rikollisuuden lisääntymisellä on yhtä vähän väliä kuin massiivisilla ongelmilla ongelmalähiöissä, niiden kouluissa, asuntopulassa ja islamilaisella terroriuhalla ja ylipäätään tämän poliitikan valtavilla kustannuksilla.”

Lintuparvi, Alla, Linnut, Parven, Taivas

Pettersson kysyy, että voiko joku oikeasti väittää, että maahanmuutto pelastaa Ruotsin hyvinvoinnin? Jos näin olisi, niin miksi Ruotsin yksi suurin maahanmuuttajakaupunki Malmö on Ruotsin köyhin kunta, joka tekee 6 miljardia kruunua miinusta joka vuosi. Edelleen Pettersson kysyy, että kun Malmö laitetaan joka paikassa jonkinlaisen maahanmuuton esikuvaksi, niin miksi Malmö kuitenkin on samaan aikaan Ruotsin väkivaltaisin kunta.

”Kysymys kuuluukin, että miksi kansanedustajat jatkavat tätä samaa politiikkaa vuodesta toiseen. Voidaan myöskin ihmetellä, että miksi yleisesti täysin tervepäiset ihmiset vaali vaalien jälkeen äänestävät niitä samoja maahanmuuton puolesta puhuvia politiikkoja ja puolueita.”

 

Pettersson kertoo tässä kiehuvan sammakon dilemmasta. Jos sammakko laitetaan viileään veteen kattilaan, niin se ei osaa hypätä pois vaan kiehuu elävältä. Kun taas jos sammakko heitettäisiin kiehuvaan veteen, niin se hyppäisi kattilasta saman tien pois.

 

”Lisääntyvä väkivalta ja sen yhteiskuntaongelmat ovat suoraa seurausta Ruotsin maahanmuutosta. Se vain pahenee aivan samalla tavalla kuin kattilassa kiehuvan sammakon tilanteessa. Ihmiset kiehuvat hiljalleen kattilassa, ja tajuavat asioita vasta sitten, kun joutuvat itse väkivallan uhriksi, istuvat loputtomassa hoitojonossa tai elämän ehtoo menee kuten muillakin sadoilla tuhansilla köyhyyseläkeläisillä.

Kuvitellaan, että nykyaikaan tipahtaisi yhtäkkiä henkilö 1960-luvulta. Tämä henkilö reagoisi aivan samalla tavalla kuin kiehuvaan veteen heitetty sammakko, joka hyppää pois kiehuvasta vedestä. 1960-luvun ruotsalainen pakenisi paniikissa murhia, ampumisia, räjähdyksiä, klaanisotia jne jne.”

 

Pettersson lopettaa sanomalla, että tämä on hänen henkilökohtainen selitys, miksi idioottimaisen massamaahanmuuton annetaan jatkua ilman järjen häivää. Johtavat poliitikot harjoittavat rutiininomaisesti maahanmuuttopolitiikkaa eivätkä he osaa itsekään selittää, että miksi homma jatkuu ja jatkuu. Se jatkuu niin kauan kunnes systeemi romahtaa.

 

Koko artikkeli: https://petterssonsblogg.se/2021/06/26/den-destruktiva-massinvandringens-enda-rimliga-forklaring/#more-372519

 

EDIT: Sen verran korjataan, että juttu oli lukijan artikkeli alun perin Petterssonin blogiin.

44 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies
Kilttimies
29.6.2021 21:56

… Mutta se tiukalle otti
Daytonissa kehitysoppi
Apinako niin paljo muuttuupi
Johan siitä hullukin suuttuupi
Ei ei me ei olla apinoita…

Koko mainio tsibale: https://music.youtube.com/watch?v=7EvKc_VpiD0&list=RDAMVM7EvKc_VpiD0

juhaII
juhaII
29.6.2021 21:00

Pidän kerrankin turpani kiinni, koska kohtasin edes yhden viisaan ruotsalaisen!!!

Reijo Ruotsalainen
Reijo Ruotsalainen
30.6.2021 22:45
Vastaa...  juhaII

Se on vähän niinkuin Nestori Miikkulainen ja Norppa. Lajinsa viimoinen.

Esa Kervinen
Esa Kervinen
29.6.2021 17:10

Ruotsin homma jatkuu ja jatkuu yksinkertaisesti siksi, että todella suuri osa nyt Ruotsissa asuvista on saapunut siirtolaisina Ruotsiin, eivätkä he sanallakaan arvostele sikäläistä hulluutta, koska ovat itse mamuja. Eipä tähän sen suurempia analyyseja tarvita. No, toinen syy voisi olla se, että pullamössö ruotsalaiset ovat aivan liian pehmeitä selvitäkseen raadollisessa maailmassa, ja heidän osansa tulevaisuudessa on joutua kynnysmatoksi, josta ei pystytä mitenkään nousemaan. Menetetty maa!

pihapuhuja
pihapuhuja
30.6.2021 10:06
Vastaa...  Esa Kervinen

Oheisen ”Agenda 2030” -raportin ehdottamista toimenpiteistä huokuu sellainen ajatus että kehitysmaiden väestön megamigraatio kehittyneisiin maihin on ihan peräti YK-tasolla sovittu tavoite, joka on raportissa piilotettu ”kestävän kehityksen” Troijan hevoseen”:

https://valtioneuvosto.fi/documents/10616/3934867/Valtioneuvoston+selonteko+kest%C3%A4v%C3%A4n+kehityksen+globaalista+toimintaohjelmasta+Agenda2030sta.pdf/de836a92-3f21-4195-831b-b6569e55aa2f

Etuveto käsi 33
Etuveto käsi 33
29.6.2021 12:57

Luettelit kaikki yhteiskunnalle täysin hyödyttömät hupi ihmiset joita kaikki Urheilijat ovat! Ei yhtään keksijää jotka keksinyt hyviä ideoita ei ihmisten työllistäjiä ym ym. Oikeasti tärkeitä ihmisiä! Vituttaa niin yli kaiken joku pallon potkija jääkiekkoilija formula kuski ym muut turhanpäiväset ihmiset! Noista yksikään ei tod näk osaa nylkeä edes eläintä saati perata kalaa tai eivät tuota yhtään ruokaa ihmisille sähköä ym ym! Anteeksi vain mutta näin typerät artikkelit ja ihmiset saa veren kiehumaan! Nuo luettelevasi ihmiset olisivat täysin hukassa jos perus yhteiskunta ei antaisi heille yltäkylläistä elämää javastineeksi eivät tuota kuin tyhmille jäte massoille turhanpäiväisiä urheilu lajeja! Kirjailijan voisi vielä ymmärtää jos esim paljastaa juutalais rappari en Suomen tuhoamisen tai jonkun opetus kirjan kirjoittaja!

Tältä goyim laumalta ei toki muuta voi odottaakaan!

Tonttuparaati
Tonttuparaati
29.6.2021 12:06

Ei siihen ole vain yksi syy miksi kaikenmaailman takapajuisia tyyppejä sekä päästetään että haetaan tänne. Syitä on MONTA ja yhteinen nimittäjä näille syille on että jotkut tahot haluavat/yrittävät jollakin tavalla saada jotakin irti matumateriaalista. Tai kuvittelevat saavansa. Syitä voivat olla esim.:

-työvoiman tarve (luullaan että kyllä tämä tästä ja halvalla… jne)
-populaation ja syntyvyyden kasvattaminen (veronmaksajia, äänestäjiä ym.)
-geeniperimän muuttaminen (vrt. rikkaruohot)
-kulttuuriunelmat (maailma kylässä etc)
jne jne jne

No, millainen on todellisuus? Ajoin kaksi matkaa taksilla männäpäivänä, molemmat kuskit olivat matu-ukkoja. Toinen puhui hyvää Rinkebyruotsia, toinen huonoa. He olivat siis työllistyneet mutta kuka tietää miten rehellistä touhu on? Taxialaa on Ruotsissa jouduttu saneeraamaan useaan otteeseen useammastakin syystä. Taxikuskit ovat myös tutkimuksien mukaan keskivertoasukkia rikollisempia. Mitä voitettiin?

ZzZ
ZzZ
29.6.2021 13:29
Vastaa...  Tonttuparaati

Oikeistosta löytyy tämä työvoimakuvitelma tai kylmänviileä laskelma. Jos työttömiä ei ole, niin luonnollisesti työvoimakustannukset nousevat. Tämä taas iskee kipeästi kokoomuseliittiin. Ajatelkaa – vasemmistoliitto tarvitsee työttömiä äänestäjiksi ja kokoomus työttömien reserviksi. Reservin ei edes tarvitse osata mitään kunhan uskotellaan niin

Juhani Koivunen
Juhani Koivunen
30.6.2021 15:01
Vastaa...  ZzZ

Mä kirjoitin tämän saman havainnon someen 2015 invaasion jälkeen. Kiva kun muutkin ovat havainneet saman ilmiön.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
30.6.2021 03:28
Vastaa...  Tonttuparaati

Työnantajalle 1/100 on voitto, kunhan se tekee työnsä alhaisin kustannuksin. Yhteiskunnalle sekin tyyppi on 100% tappiota. Työnantaja ei maksa 99 työttömän kuluja, eikä sen yhden työllistyneen asumistukea. Noin periaatteessa, pakkohan veroja ja juttuja on jossain kohtaa nostaa.

Dickie
Dickie
29.6.2021 11:53

SELITTävä tekijä..on..imbesilliys

Reijo Ruotsalainen
Reijo Ruotsalainen
30.6.2021 22:49
Vastaa...  Dickie

Suomessa samanlaisia kutsutaan imbe-silakoiksi

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
29.6.2021 11:27

Noin se menee.

Tupunainen
Tupunainen
29.6.2021 10:41

Mihin pohjaa tämä ”rajattomuuden” ideologia, jota vasemmisto/vihreät vaalivat?
Ei maiden/kansallisuus rajoja. Ei sukupuolirajoja. Pyhäpäivät ja arkipäivät ovat sekoittuneet, samaa mössöä. Kaupat avoinna pyhät arjet yötä päivää. Vuorokausirytmit ovat sekaisin: osa nuorisosta nukkuu päivät ja pelaa yöt. Luokattomat koulut: avoimet oppimisympäristöt, ei luokkia, ei seiniä, ei kuria, käytös rajatonta. Julkiset käymälätilat halutaan rajattomiksi, unisex-vessoja. Miesten ja naisten pukeutumiskoodit sekoittuneet, rajattomat (lienee pienin paha) Armeija pyrkii pakkaamaan pian miehet ja naiset samoihin kämppiin… jne. Katsoi minne vain, yhteiskunta pyrkii rikkomaan rajat ja samalla myös rikkoutuu turvallisuusrajat.
Petterson kirjoittaa hyvin, ruotsalaiset kiehuvat omassa keitoksessaan, jonka kuumenemista eivät tajua enää pysäyttää.

pah
pah
29.6.2021 09:44

”Johtavat poliitikot harjoittavat rutiininomaisesti maahanmuuttopolitiikkaa eivätkä he osaa itsekään selittää, että miksi homma jatkuu ja jatkuu. Se jatkuu niin kauan kunnes systeemi romahtaa.”

Mitä tästä opimme? No se pitäisi jokaisen tajuta että ajatteliminen ilman tekemistä ei ole alkuunkaan niin vahingollista kuin tekeminen ilman ajattelemista, ja että mitä nopeammin tuo punavihersuvakkien mielipuolisella suvakki politiikallaan ajama väistämätön ”romahdus” kohdataan, sitä vähemmän näitä henkeä ja terveyttä vaarantavia loisivia rikastajia keretään haalimaan ja sitä parempi se natiiveille on.

Eli ei muuta kuin pensselit santaan ja loisimaan.

Plootus
Plootus
29.6.2021 08:43

Apina-esimerkki oli tässä parhaita pitkään aikaan. Näinhän se menee.

Samanlaisii ne on
Samanlaisii ne on
29.6.2021 11:27
Vastaa...  Plootus

Apinan voi hyvin korjata sanalla matu tai afrikkalainen..

Pena
Pena
29.6.2021 07:27

Ruotsalainen bloggari Pettersson kirjoitti hyvän artikkelin…
Niin, Pettersson siis julkaisi hyvän artikkelin. Jutun ensimmäinen sana ”insändare” tarkoittaa ’lukijan kirje’! Siitä olen samaa mieltä, että Pettersson julkaisee hyviä juttuja, siksi luenkin niitä päivittäin!

Psykonomi
Psykonomi
29.6.2021 07:26

Täysin sama homma kuin kissoja haalivilla mummoilla tai vanhaa rojua keräilevä kylähullu. Naureskellaan niile telkkarissa et ei helvetti kato mikä vitun dorka, ei tajuu tekemisistään paskaakaan. Toinen luulee auttavansa kissoja ja toinen luulee haalivansa isoja aarteita. TÄYSIN SAMA mentaliteetti kuin suvakeilla.

SA-INT
SA-INT
29.6.2021 07:21

Ruotsissa loisivat muukalaiset sekä myöskin kantaruotsalaiset tulevat olemaan todella yllättyneitä sinä kohta koittavana päivänä kun joka kylän maagisista taika-automaateista ei tulekaan enää seteleitä kun nappeja painaa. Ensin yritetään potkia automaatteja, hakata niitä kepeillä. Sitten potkitaan ja hakataan kepeillä niitä jotka automaatteja hoitavat, tuikataan muutama heistä tuleen ja katkotaan päät ihan vain varoitukseksi muille. Mutta sekään ei saa automaatteja toimimaan. Sitten on jo isompi hätä, jolloin otetaan naapureilta tai ohikulkijoilta kaikki mikä irti lähtee. Alkaa lopulta verinen sota. Kun sitten lopulta kaikki on ryöstetty, raiskattu, murhattu ja jäljellä on savuavat rauniot niin loisivat muukalaiset lähtevät seuraavaan paikkaan toistamaan temppunsa. Ainoa mikä ei muutu koskaan on loisivien muukalaisten käyttäytyminen. Se on vakio. Tämä kaikki olisi voitu välttää kieltämällä taika-automaatit ulkopuolisilta.

Juhani Koivunen
Juhani Koivunen
30.6.2021 15:03
Vastaa...  SA-INT

Ja se seuraava paikka on Suomi. Valitettavasti.

Narsisti-Liisa
Narsisti-Liisa
29.6.2021 06:52

Epäilen että kaiken takana on narsistinen persoonallisuushäiriö, joka on todella monella poliitikolla.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
29.6.2021 06:26

Luulen, että syynä on jossain määrin myös ihmisten ymmärtämättömyys politiikasta. Meille on opetettu, että valtiomuotomme on edustuksellinen demokratia. Luotamme siihen, että eduskuntaan äänestämämme kansanedustajat todella edustavat kansaa ja pyrkivät toimimaan sen edun mukaisesti. Uskomme myös, että kun jokin puolue saa eniten ääniä, sen ajama politiikka on myös jos ei kansan enemmistön (koska esim. kokoomuksen kunnallisvaaleissa saams 21% on vain 1/5 vähän yli puolesta äänioikeutettuja äänestysprosentin ollessa joku 54) niin suurimman osan tahto. Todellisuudessa ihmiset äänestävät puolueen imagon mukaan, eli varakkaat Kokoomusta, köyhät ja duunarit vasemmistoa, koska nämä puolueet mielletään oman viiteryhmän äänenkannattajaksi. Puolueet ottavat myös vaalien alla jonkun teeman, jota lupaavat ajaa, esimerkkinä demarien vappusatanen. Äänestäjät ryntäävät sitten tuon teeman johdattelemana uurnille ymmärtämättä mitä muuta ja maan tulevaisuuden kannalta merkittävämpää puolue ajaa.. /..

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
29.6.2021 06:28

.. /. Ikävä tosiasia on, että ihmiset ovat ostettavissa. Ja poliittinen kypsyys on monella viisivuotiaan tasolla. Jos viisivuotias äänestäisi, hän äänestäisi todennäköisesti ehdokasta, joka lupaa kaikille niin paljon karkkia ja sipsejä kuin jaksaa syödä.

Rozwo
Rozwo
29.6.2021 07:23

Kuvailit siinä täydellisesti demariäänestäjää.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
29.6.2021 06:30

Toki on niin, ettei nykyinen puoluejärjestelmäkään vastaa nykytilannetta. Itse olen talousvasemmistolainen, mutta toistaiseksi ei ole syntynyt aidosti kansallismielistä vasemmistopuoluetta.

T
T
29.6.2021 08:43

Suomessa tulisi olla myös kansallismielinen ympäristöpuolue. Vaikka en äänestäkään tai edes pidä vihreistä, niin taktisena vetona puolue on nerokas siirto shakkipöydällä – > ympäristömielisten äänet saadaan imuroitua vasemmistolaisen politiikan ajamiseen. Talousasioissa vihreät ei juuri eroa sdp:stä tai vasemmistosta

T
T
29.6.2021 08:45
Vastaa...  T

Niin….eräs puolue 30-luvun Saksassa oli edelläkävijä ympäristöasioissa ja eläinoikeusasioissa. Kuuluisa itävaltalainen taidemaalari oli vakaumuksellinen kasvissyöjä.

Ilmari
Ilmari
29.6.2021 09:33

Tätä voikin ihmetellä. Työväenlike syntyi ensi sijassa parantamaan oman maan työläisten olosuhteita.

Kenellekään ei olisi juolahtanut mieleenkään, että kuka tahansa mistä tahansa voi muuttaa maahan ja vaatia, että häntä elätetään.

Juhani Koivunen
Juhani Koivunen
30.6.2021 15:04

Vappusatasta unohtamatta.

Valtsu
Valtsu
29.6.2021 05:04

Hyviä vertauksia etenkin kun toiminta on esitetyn juurisyyn – ihmisten auttamisen – kannalta täysin älytöntä.

Jonkinlaista ryhmäpaineen ylläpitämää papukaijaefektiä siinäkin on, että kehitysapua kategorisesti huudetaan isommaksi, mutta sen tehokkuudesta ei koskaan puhuta mitään. Ikään kuin se olisi täysin epärelevanttia.

Mutta joo, on siinä jollain tulevaisuuden psykohistorioitsijalla elämäntyö selvittää, miten Suomessa vuonna 2021 voi väittää, että Suomi tarvitsee kehitysmaista työntekijöitä. Tsemppiä vaan sinne tulevaisuuteen, jos joku tutkija sattuu näitäkin sivuja lukemaan miettiessään, että eikö saatana kukaan kyseenalaistanut asioita!

Trampas
Trampas
29.6.2021 04:57

Eipä tule oikein muita syitä mieleen, kuin ”turvapaikanhakija”-bisnes, ”halpa” työvoima ja poliitikkojen toivo siitä, että nämä tulokkaat sitten äänestäisivät heitä vaaleissa.

Minä
Minä
29.6.2021 05:57
Vastaa...  Trampas

Oli kuulemma Koivisto 90-luvulla sitä vastaan, että Venäjältä tuotaisiin somaleja Suomeen. Hän sanoi, että sitten Suomeen syntyy sisäisiä intressejä noihin asioihin. No, ne tulivat kumminkin ja syntyi sisäisiä intressejä, jotka ovat voimistuneet järkyttävälle tasolle. Joillakin on poliittiset unelmat (muille painajaiset), joillakin on rahan tienaaminen (muille raskas kulu) ja kuka tietää mitä muita syitä on näiden sosiaaliturvapaikkalaisten saamisen suosiolle.

Mitkään järkisyyt eivät ole perusteena, eikä Venäjältä tulleet olleet minkään turva- tai muunkaan paikan tarpeessa. Suuri osa Eurooppaa oli jo silloin varoittavana esimerkkinä, mutta sillähän ei ollut mitään väliä.

Last edited 2 months ago by Minä
Ilmari
Ilmari
29.6.2021 09:41
Vastaa...  Minä

Moni muu oli samaa mieltä ja silloin sen voi sanoa ilman , että joutui maalitetuksi. Silloin somalit majoitettiin hotelleihin!

Tuumailija
Tuumailija
29.6.2021 12:05
Vastaa...  Minä

Toinen virhe oli Koivistolla päästää valikoimatta kaikki Inkeriläisiksi itseään tituleeraavat maahan, ei kovin montaa oikeaa inkerilääistä ollut siinä porukassa; azereita, venäläisiä yms. porukkaa lampsi sokeiden virkailijoiden silmien ohi maahan.

KKi
KKi
29.6.2021 06:07
Vastaa...  Trampas


Eipä tule oikein muita syitä mieleen, kuin ”turvapaikanhakija”-bisnes, ”halpa” työvoima ja poliitikkojen toivo siitä, että nämä tulokkaat sitten äänestäisivät heitä vaaleissa.

Tässäpä tämä. Vasurit varmastikin ovat osaltaan kukkaisin hatuin pelastamassa maailmaa.
Kokkareet sen sijaan tajuavat, että sosiaaliturvan romahtaessa mahdottomuuteensa heillä riitttää leipäpalkalla ruohonleikkaajaa.
Valtakunta on toki siinä vaiheessa failed stata, vaan eipä aidatuilla ökyalueilla asuvia moinen kiusaa.
Joillekinhan semmoinen on ihan unelma yhteiskunta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
30.6.2021 03:44
Vastaa...  KKi

Joku elokuva oli, jossa noille sai yhtenä päivänä vuodessa tehdä mitä tahansa. Nyt jo toivon sellaista lakia. Määhän olen anarkisti suhteella 1:365.

Mörkö
Mörkö
29.6.2021 04:52

Vaikka systeemi romahtaisi, ei se välttämättä olisi niin kamalaa. Sos.turva ajettaisiin vain alas. Osittain myös koulutus ja terveydenhuolto. Isompi kysymys kenties on miten rikkauskulttuuri äänestää siinä vaiheessa.

Minä
Minä
29.6.2021 06:05
Vastaa...  Mörkö

Nykymenolla sosiaaliturva romahtaa ilman muuta, koska sen kustannukset ovat nousseet ja nousevat edelleen, kun sossun jonoon on hankittu ulkomailta suuria määriä elätettäviä. Käsittämätöntä vaan, että millä perusteella sossun jonoon kerättävät parantavat Suomen taloutta. Tätä ei suvakki kerro, vaan etsii jostain yhden poikkeuksellisen tulija, joka elättää itsensä ja sitä sitten mainostetaan menestystarinana. Monet niistä menestystarinoista on vaan päätynyt lopulta tuomiolle.

Yhden itsensä elättävän suvakki yleistää olemaan kuva tulijoista yleensä. Kun joku tulija rötöstelee, sitä ei saa yleistää olemaan kuva tulijoista yleensä. Suvakki siis käsittelee ideologisin perustein jokaista asiaa. Jopa viranomaisten tilastoja ei heidän mielestään saa julkaista, koska ne eivät imartele tuljoita. Salailua viimeisen päälle, eivätkä itse tajua olevansa raskaan luokan valehtelijoita.

"Viha" Kaustinen
"Viha" Kaustinen
29.6.2021 09:10
Vastaa...  Minä

Suvakille kognitiivinen dissonanssi on kuin vesi kalalle ja totuus ei ole objektiivista eikä edes subjektiivista vaan ennenkaikkea poliittista.

Näyttäisi olevan vakaa usko siihen, ettei koskaan päädy sinne nahkurin orsille.

Tuumailija
Tuumailija
29.6.2021 12:13
Vastaa...  Minä

Ja suomessahan kaikkia kohdellaan tasavertaisesti, tulijoita vain tasavertaisemmin. Milloinkahan kantapeikolle on kustannettu kämpät, kalusteet, autot, ajokortit, polttoaineet, vakuutukset, terveydenhuolto yms. ja päälle vielä pari tonnia hupirahaa/kk? Mihin kv- sopimukseen/ lakiin tällainen ylläpito sisältyy?