Itävaltaa kohahduttaa afgaanien tekemä lapsimurha

Itävallassa on noussut valtava raivo sen jälkeen kun mahdollisesti useita afgaanimiehiä raiskasi ja lopuksi tappoivat 13-vuotiaan tytön.

Rikos tehtiin viime viikonloppuna Wienissä. Ohikulkijat löysivät tytön vakavasti loukkaantuneena Wienin keskustassa sijaitsevalta viheralueelta. Tyttöä yritettiin elvyttää, mutta hän menehtyi paikan päällä. Ruumiinavauksen mukaan kuolinsyy oli tukehtuminen.

Tyttö oli yltä päältä mustelmilla, eli tekijät olivat pahoinpidelleet tyttöä . Itävaltalaismedioiden mukaan tekijät olivat ensin huumanneet tytön. Tyttö oli myös raiskattu ennen tappamista.

Poliisi pääsi nopeasti jäljille ja otti kiinni kaksi 16- ja 18-vuotiaat afgaanimiehet. Vielä ei tiedetä oliko teossa mukana muitakin miehiä.

 

Tapahtuma on ravistellut Itävaltaa toden teolla. ”Jotakin on pahasti vialla, kun laittomat tulijat juoksevat vapaasti ympäriinsä ja murhaavat koulutyttöjä”, on kyselty.

Useat poliitikot ovat nostaneet pöydälle sen, että afgaanien on aika lähteä kotiin.

– Meillä on Afganistanin kanssa palautussopimus, joten miksi täällä ei ryhdytä toimiin, kyseli sisäministeri Karl Nehammer.

Itävallan vapauspuolueen FPÖ:n johtaja Dominik Nepp vaatii myös, että afgaaneja on alettava palauttamaan.

– Kaikki turvapaikan saaneet afgaanit on käytävä vielä kerran läpi ja tarkistettava onko heillä mitään tarvetta turvapaikalle. Afgaanit ovat keskimäärästä rikollisempaa porukkaa ja jättävät huomiotta vapaan yhteiskuntamme, Nepp jyrisee.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kuli

Joskus yhteiskunta näyttää tarvitsevan hieman shokkiterapiaa. Mm. Breikvik on hyvä todiste siitä.

Sami

Valitettavasti Breivikin teon jälkeen mielipuolisten suvakkipuolueiden kannatus nousi, sekä suvakkipuolueet moninkertaistivat maahantuotavat kehiskiintiöt. Breivikin teon vaikutus norjan kehitysmaalaistamiseen oli päinvastainen mitä hän oli toivonut. Norjan pakolaiskiintiöt ja norjan kehitysmaalaistaminen kiihtyi entisestään. Tarinan opetus on seuraava: ”älä koskaan aliarvioi suvakkien typeryyttä”.

Sami

Afganistan on yksi maailman nopeiten kehittyvä ja vaurastuva talous, jossa 33 miljoonaa ihmistä elää aivan normaalia arkea. Afganistanissa jokainen kansalainen voi siirtyä toiselle alueelle, jos on onnistunut hankkimaan vihamiehiä kotikylässään. Afgaani Kelapaikka taikaseinineen Suomessa on äänestäjien idioottimaisten puoluevalintojen seurausta. Jos äänestäjä äänestää valtaan hyysäysbisneskorruptoituneet puolueet, täyttyy oma naapurusto hyysättävistä.

Valtsu

Iranista nämä tulevat. Oli kesätyöntekijänä yksi tällainen jamppa. Soitteli aina ruokatauolla äidilleen Iraniin. Suvaitsevaistolaisilla oli kova homma olla huomaamatta asiassa ongeimaa, mutta toki o nistuivat.

Sami

Suvakit eivät anna totuuden pilata hyvää tarinaa. Todellisuudessa Iran antaa Afgaaneille hyvät oikeudet, koulutuksen, terveydenhuollon, oikeuden tehdä työtä ja vaurastua. Mutta Iranilaiset eivät anna työtävieroksuville vetelyksille taikaseinää lopuksi elämäänsä, Iranissa on tehtävä oikeaa työtä sekä kilpailtava työpaikoista omalla osaamisella ja ahkeruudella. Jos joku Iranin alueella oleskeleva Afgaani haluaa asua ja syödä, on hänen tehtävä työtä jossa koko keskimääräinen älykkyysosamääränsä 85 pistettä on 100% tehokäytössä kokoajan.

Waltsu

Meillä kahdella näyttää olleen sama nikki täällä. Minä rupean käyttämään tästä lähtien tuplaweetä. En halua vaihtaa nikkiä, koska tämä on vanha lempinimi ja kommentoin tällä myös Juneksen ja Tiinan lähetyksissä.

timo

Minä taas ihmettelen mitä helvettiä tämä jamppa tekee Tampereella? Kiintiöpakoloinen?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a308de8d-2661-4856-9382-c027f850b96f

Kilttimies

Tämän Gibril Massaquoin pelastivat Suomeen Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja. Oikeesti.
Kysy niiltä itseltään mitä helvettiä, ellet vielä ole bonjannut.

Ilmari

Kumpaakaan ei ole koulutettu DDR:ssa eli aivan paskaa puhut.

Sami

Liberian valtio perustettiin paikaksi jonne afrikkalaistaustaiset orjat tai orjien jälkeläiset voivat muuttaa nauttimaan sokeritonta elämää. Liberiaan kopiointiin perustuslaki suoraan Amerikan perustuslaista. Tänä päivänä Liberiassa asuvista mustista joka neljäs tunnustaa syöneensä ihmislihaa. (Huomatkaa suuri ihmissyöjätiheys valtiossa jossa on täsmälleen sama perustuslaki kuin Amerikassa, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa turvaamassa sekä varmistamassa).

Sami

”sokeritonta” = ”sorrotonta”. Tämä kännyköiden automaattinen tekstin muokkaus on yhtä mielipuolinen kuin suvakin mieli, -ei järjen hiventä.

Minä

Pienenä sivujuonteena voisi mainita, että amerikoista muuttaneet entiset orjat ja heidän jälkeläisensä tekivät itsestään yläluokan Liberiaan. Paikalliset asukit jäivät sitten alaluokaksi, siis sorretuiksi ja hyväksikäytetyiksi.

timo

On meinaan niin armoton moniosaaja että tuosta olisi ylpeä äiti teresakin.

pöh

Turvapaikka-aktivistit on huolissaan tapauksesta, ei suinkaan siitä että lapsi huumataan, raiskataan ja tapetaan, vaan rasismista…
Afgaanit tulevat iranista ja hakevat juhlapaikkaa afganistanin tilanteeseen vedoten, vaikka eivät ole koskaan afganistanissa käyneetkään, ja kaikki sen tietää, mutta kusetuksen annetaan vaan jatkua..

Ylva voi suuttua

Eikös Italiassa ollut vastaava tapaus? 16 v tyttö joukkoraiskattiin ja tapettiin. Ihan äskettäin. Tekijät afrikkalaisia. Onhan näitä ollut ties kuinka paljon. Mutta ei vaan lähdetä marssille tms. Jotain inistään jossain ja paheksutaan. Ja lisää paskaa lappaa rajojen yli. Antaa menon jatkua.

Anna-Maria Korhonen

”Jotakin on pahasti vialla, kun laittomat tulijat juoksevat vapaasti ympäriinsä ja murhaavat koulutyttöjä”

Alusta lähtienhän nämä ovat saaneet juosta vapaasti, ei niiden liikkumista ole saanut millään tavalla rajoittaa.

Jos rajakontrollia ei ole, on turhaa päivitellä ns. laittomia maahantulijoitakaan, vai luulevatko ihmiset, että ilman matkustusasiakirjoja liikkeelle lähtevät tajuavat vapaaehtoisesti pysytellä pois liberaaleista maista, kun tietävät, ettei ori pysy tallissa, kun näkee vaaleanpunaisen koulurepun.

Jos joku edes vaatii laittoman maahan tulon rajoittamista, alkaa heti ”Kukaan ei ole laiton” huutelu. Rajoitukset olisivat rasismia ja yleistämistä, ”koska eiväthän ne kaikki…”. Kaikki kymmenet tuhannet erilaisen seksikäsityksen kulttuureista saavat siis juosta vapaana, kunnes syyllistyvät johonkin.

Ja onhan näitä tai vastaavia ollut ennenkin erityisesti lisääntyvissä määrin vuoden 2015 jälkeen, vaikka 13 v taitaa olla tähänastisista uhreista nuorin.

Minä

Jotenkin typerä tuo ”kukaan ei ole laiton”. Eihän ihminen itsessään ole laiton, mutta esimerkiksi ihminen voi olla laittomasti maassa. Tuo on niitä vihervassujen idioottimaisia propagandatehtaan lausahduksia, joiden ainoa tarkoitus on hämmentää keskustelua asiasta. Noin järjetön tokaisu saa monet hiljaiseksi, vaikka siinä ei ole järjen hiventä.

Kun maahan lasketaan massana porukkaa, pitää katsoa sen massan vaikutuksiin kokonaisuutena ja älytä, että tämä massa ei kuulu tänne. Menee ihan pieleen, jos sitten jälkeenpäin aletaan katsoa yksilöinä sisälle laskettua massaa. Yksilöinä pitää käsitellä ennen maahan laskemista. Vihervassuille ja suvakeille on ihan sama kuinka paljon ongelmia kansat joutuvat kärsimään heidän älyvapaasta maahanmuuttopolitiikastaan. Heitä kinnostaa vain heidän todellisuudesta vieraantunut ideologiansa.

Minä

Nämä kaikenkarvaiset suvaitsevaiset ovat tosiasiassa joidenkin taustavoimien hyödyllisiä idiootteja, joten todellinen tarkoitus ei ole ideologia, vaan niiden taustavoimien hämärät pyrkimykset, joita ei mainosteta.

Minkä voi kuitenkin tietää, että valheilla ja järjettömyydellä meitä viedään johonkin suuntaan. Se suunta ei ole hyvä, sillä hyvä suunta ei tarvitse valheita, piilottelua ja peittelyä, eikä se tuota ongelmia.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Valtsu

Todellakin idioottimainen väite tuo. Sama kuin jos minä ajaisin sataakahtakymppiä 80 alueella ja sanoisin puolustukseksi: ”Ei kukaan ihminen voi olla ylinopeus”

Pia Karvonen

10 vuotias on nuorin ja vielä suomessa

Tupunainen

Kyllä, näin oli, 10 -vuotias lapsi ja teko tapahtui Suomessa. Mister Turvapaikanhakija sai 3 vuotta vankeutta, mutta oikeus ei pitänyt oraalista ja vaginaalista tekoa törkeänä, Hovioikeus ei pitänyt raiskauksena vaan hyväksikäyttönä, koska tyttö ei vastustellut riittävästi.

Daavidin poika

On media väitteitä, että tämä tytön murha on tapahtunut jomman kumman Afgaani murhaajan asunnossa, ja tyttö on raiskattu / pahoinpidelty / murhattu myös samassa asunnossa, eli tyttö on kannettu löytöpaikalle jälkikäteen.

Tyttö oli poliisille tuntematon. Poliisit etsintäkuulutti murhatun tytön TV:ssä vaateiden perusteella. Murhatun tytön omat vanhemmat tunnisti tyttärensä vaatetuksen perusteella, ja otti yhteyttä poliisiin. Poliisin hallussa on vielä kolmas ”brosha” hänen osuudesta ei oikein tipu infoa, mutta on kertonut poliisille jotain murhaan liittyvää.

Emigraatioverket

Nyt kuminaamat ulos ja sassiin! Eivät ne ole kilttejä vaikka naama on jatkuvassa virneessä.

Biskopsgårdenissa, Göteborgissa ammuttiin yöllä 30- vuotias poliisi kuoliaaksi koska meni matujen alueelle.

Tupunainen

Tällainen ”turvapaikan hakija” -systeemi olisi lopetettava tällaisessa muodossa kokonaan. Ensisijaisesti ihmisen paikka on kotimaassaan, ja jos sodan vuoksi sieltä on lähdettävä, olisivat kohtuukuntoiset ja väliaikaiset pakolaisleirit lähellä kotimaata. Pakolaisleireille riittävä kansainvälinen valvonta, oikeusjärjestelmä rikollisuudelle… ja jonkinasteinen koulunkäynti tai muuta asiallista tekemistä kuin pelkkä hilluminen. Tämä on hulluutta tuottaa Eurooppaan erään tietyn uskonnon vaurioittamia ja psykopaattisuuteen kasvatettuja nuoria miehiä. Tulos on sen mukainen.

Qroquius Kad

Muistutetaan nyt taas kerran, että sota EI OLE mikään turvapaikan myöntämisperuste, vaan se edellyttää henkilökohtaisen vainon kohteeksi joutumista.

Nämä Syyrian ja Irakin sotien johdosta turhapaikkaa ruinaamaan tulleet ja sen saaneet oleskelevat siis maassamme ja muissakin maissa perusteettomilla turvapaikoilla, joita heille ei olisi voinut eikä pitänyt myöntää.

Tässä nykyhärdellissä ei ole kyse olemassaolevista kansainvälisistä sopimuksista, vaan siitä että niitä EI noudateta!
Niiden sijaan noudatetaan ”kansainvälisiä sopimuksia”, joita ei ole koskaan ollut olemassakaan.

juhaII

Eihän tämä mitään, mutta se ”delta korona”! On rasismia tuoda esille joka päiväiseen eurooppalaiseen arkitodellisuuteen, koska ”eurooppa tarvitsee maahanmuuttoa” ja EU syöttiläät itse ovat turvassa!!!

ohi-sale

Itävallassa poliittinen ajattelu lähti oikeaan suuntaan , meillähän se ei mene niin, koska täällä on niin , että jokainen jäppifagfaani on pystyttävä integroimaan hinnalla millä’ hyvänsä. Tässäkään tapauksessa kyse ei ole miesten ”tarpeista” , vaan pahuudesta ja sen toteuttamisesta eli väkivallasta.