Videokuvaa ampumispaikalta Göteborgista

Poliisin ampumispaikka vaikuttaa ihan tavalliselta kadun risteykseltä. Ampuja on ollut jossain lähipuskassa tai talon nurkalla, kun hän on avannut tulen.

Alla filminpätkää heti ampumisen jälkeen. Yksi poliiseista, joka yrittää elvyttää, huutaa “vakna”, herää.

HUOM!! Video poistettu toistaiseksi, sillä näyttää siltä, että sen julkaisijoita vastaan aiotaan nostella syytteitä.

 

Ampumapaikka Google Mapsissa katsottuna:


Surmansa saanut poliisi oli melko uusi ammatissaan
ja ikääkin vasta noin 30 vuotta. Vaikka hän oli ollut partiopoliisina, niin ei hänellä kuitenkaan ollut sellaista poliisikokemusta, että siitä olisi kertynyt henkilökohtaisia vihamiehiä. Siksi on luultavaa, että ampumisen motiivi oli pelkkä huviammunta ja poliisi sattui olemaan tähtäimen kohdalla.

Huhujen mukaan alamaailman gangsterit ovat hieman käärmeissään ampumisesta, sillä nyt poliisi varmasti pitää isoja ratsioita ympäri Göteborgia. Tämä rassaa gangsterien hermoja, sillä laittomalle tavaralle pitää etsiä uudet kätköt.

Vaikka tapauksesta ei vielä tiedetä paljoa, niin on varmaa, että Göteborgin kesästä tulee kuuma ja hikinen.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kyllä käy ganstereita sääliksi, kun joutuvat tekemään ylimääräistä työtä kun voisi vaan keskittyä loistoautoilla ajelemiseen ja nussimiseen.

Riku Laine

Suomi Finland, tarkoitat kai viimeksi mainitulla raiskaamista?

Suomi Finland

Tuskin gansterit piittavat termistöstä niin kuin me maamme tulevaisuudesta huolissaan olevat ihmiset teemme. Heille pano kuin pano on ansaittua miehisyyden toteuttamista.

Ja oikeasti ei käy sääliksi, vaikka gansterien tulevaisuus ei olisikaan ruusuinen. Ihan sama, vaikka koko porukka laivattaisiin Madakaskarille piikkilanka-aitojen sisälle.

Göteborgs Gräddhylla

Höstvädersgatan ja Vårväderstorg, kuuluisia paikkoja. Jos elämä on tylsää niin kannattaa muuttaa sinne. Joka päivä-ilta-yö tapahtuu jotakin ällöttävää.

Bonari

Nyt jo poliisivoimat tekevät ylitöitä yötäpäivää, ilman lepoa, pullaa ja keksejä leipoen joita sitten tarjoillaan kaikille pikkugangstereille supermegahalipusujen ja kaakaon kera.

Gyntter

Ihanan monikulttuurista! Lähtiköhän jamppa “törkeen hyvälle safkalle” kun lopulta selvisi, ettei partiokaveri enää herää? Tietysti ennen safkalle lähtöä parit BLM polvistumiset (tai vaihtoehtoisesti polvilla kävellen “törkeen hyvälle safkalle”)

Ilta meni sitten varmaan kotoutussuvakkien pitämässä MaTu:koiden koodari ja kaarnavene iltaoppikoulussa pitäen luentoa Ruåttin poliisitoiminnasta.

Dan Wesson

Nyt kun gangsterit pääsivät vauhtiin, niin eiköhän joku vielä kokeile onneaan ja hanki rispektiä laittamalla poliisin tai pari kylmäksi. Normaalissa yhteiskunnassa päättäjät ja virkavalta pitävät poliisintappajia niin vakavana uhkana, että ne jäljitetään ja poistetaan tavalla tai toisella. Ruotsissa tarjotaan pullakahvit, ja pyydetään kauniisti lopettamaan moinen temppuilu. Tulee mieleen Kummelin etsäviitsitsä viitsisitsä saamaton perheenisä.

Tätä kun jatkuu vielä jonkun aikaa, niin eiköhän sielläkin herätä todellisuuteen. Ihmettelen, että kukaan edes haluaa poliisiksi Ruotsissa näinä päivinä.

Pelle Hemppainen

“Hyökkäys yksittäisiin poliisivoimiin on hyökkäys sekä oikeusvaltioomme että koko demokraattiseen avoimeen yhteiskuntaamme, sanoo Stefan Löfven.”https://rikosuutiset.fi/poliisimurha-jarkyttaa-ruotsissa-yhteytta-jengirikollisuuteen-tutkitaan/

Väärin. Löfven on politiikallansa luonut tilanteen, jonka luonnollisia seurauksia nämä ikävät tapahtumat ovat.

Dan Wesson

Jep, hitsarin kannattaisi pitää turpansa kiinni. On aivan vi..n tekopyhää taivastella tilannetta, jonka on omalla toiminnallaan aiheuttanut. Tämä on hyvä käytännön opetus, mikä pitäisi aina muistaa: röyhkeydellä ei ole mitään rajoja. Se jos mikä tuli tässä aivan selväksi.

Suomi Finland

Miten suvakit? Ovatko suvakit kovinkin huolissaan nyt rasismin lisääntymisestä?

Vaikka gansterit tai terroristit pistäisivät koko valtiopäivät manan majoille, niin rasismille ei saa antaa mitää sijaa.

Esa

Götiksen kesästä tulee kuuma ja hikinen. Jostain syystä tulee mieleen predator 2

Daavidin poika

Kyllä tuo luokan ampumiseen tarvitaan aito sotilaskivääri kera kiikari. Ympäristöä kun katsoo niin ei mitään saumaa puska-ampumiseen. Pienoiskiväärinkin saa sulkea pois.