Katumurhat jatkuvat, henkilö hengiltä Tukholmassa

Huddingen uusruotsalaisilla paloi jostain syystä käpy torstai-iltana ja yksi, noin 25-vuotias nuorukainen roiskaistiin hengiltä.

Poliisi oli saanut aiemmin illalla ilmoituksia älämölöstä Flemingsbergin koulun pihalta. Klo 23.00 sinne ei tarvinnut enää soittaa poliisia vaan: ruumisauto.

Ampumisen jälkeen paikalta poistui auto, renkaat huutaen hoosiannaa, mutta autoa ja autoilijaa ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Poliisi tutkii asiaa murhana.

Huddingesta kuiskitaan, että tekijät ja kohde olivat kotoisin Afrikan suunnalta.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oloneuvos

Kyllä gunvaldilla riittää hommia alamaailman perkaamisessa.

K J

Joo ei ole Ruotsin alamaailma varmastikaan enää kovin hyvin tulkittavissa. Onhan Suomessakin jo ryhmittymää ketkä koostuvat lähi-itäläisistä, mutta ainakin ne on ollut meidän UB:n, Bandidosin ja HA:n puristuksissa eikä ole saanut isoa siivua esim. huumemarkkinoista.

Ruotsissa pyörii tämän kaiken sekavan systeemin lisäksi saksalaiset helvetin berberit. Mutta on siellä kuitenkin vielä normaaleja valkoisia, ketkä eivät haluisi suvaita näitä ananaksia yhtään, mutta kun ne pelaa likaista peliä ja laittaa pigmentit murhaamaan ja ottamaan syyt. Linnoissa sitten ne kasvaa ja järjestyy, niinkuin Riksussa.

Sekin vielä, että kummassakin maassa on joku ihme luonnonoikku olla värejä vastaan ja tuhlata saatanasti energiaa johonkin, mitkä sitten jotkut polskit ja ryssät jne. vie paikan. Ilman värejä ja tutkinta siirtyy KRP:lle.

R.I.P. V.J.

Gyntter

ASIAA!!! Mikä voisi olla ihqumpaa kuin pyssyn pauke kesäyössä? Ei edes ’törkeen hyvä safka’, ’kaarnavene’, ’autogrilli’ tai ’jortikan vilauttelu’ vedä vertoja monikulttuuriselle paukkeelle.

Ruotsista on tullut Euroopan kehitysmaa kaikkine lieveilmiöineen.

Isosti ONNEA pohjanlahden toiselle puolelle!!!!!!

Suomi Finland

Turvapaikkaa piti hakea turvallisesta maasta. Ja näin kävi.

Pelle Hemppainen

Aihetta vain lievästi sivuten, myönnetään, mutta yritetään auttaa yhteiskunnan hitaampia päättäjiä tekemästä lisää virheitä.

”Bäckman haluaisi uimaan, mutta mihin jättää kotiavaimet, HSL-matkakortti ja kännykkä uinnin ajaksi? Pankkikorttikin olisi mukava ottaa mukaan, jos haluaa ostaa vaikka jäätelön uinnin jälkeen.

Bäckman ehdottaa ratkaisuksi lukittavia lokerikkoja, johon arvotavarat voisi jättää uimisen ajaksi.”
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008093363.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=sanakirja.org&utm_content=promobox

Näin neiti B käytännössä peräänkuuluttaa huumebisnekselle omat postilokerot.

Onnekas sattuma

Normaalijärjellä varustettu ruotsalainen tuskin on kovinkaan pahoillaan kun yksi vääräuskoinen poistui muonavahvuudesta.

juhaII

On kivempi ampua toinen afrikkalainen Ruotsissa kuin Afrikadssa, jossa olosuhteet eivät ole yhtä turvallisella tolalla! Siellähän voi joutua vaikka ammutuksi yömyöhällä.