Poliisimurhan tapahtumien kulku alkaa selvitä

active image
Tekijällä kerrotaan olleen tämän tapaiset hanskat kädessään.
Poliisi on kertonut julkisuuteen, että tekijäksi etsitään värillistä nuorukaista, jolla oli tummat vaatteet ja kasvomaski suun peittona.

Lisäksi tekijästä on saatu yksityiskohta, Gucci-logo, eli tekijällä on mahdollisesti ollut laukku. Niin ikään mainitaan Bilteman harmaat hanskat, jotka tekijällä on ollut käsissään.

Poliisimies 33-vuotias Andreas Danman oli tullut paikalle Biskopsgårdeniin sähkömopedilla, jollaisia käytetään suurkaupungeissa poliisin kulkupelinä paljon. Danman oli pysähtynyt juttelemaan jenginuorukaisten kanssa, kunnes yhtäkkiä naamioitunut ampuja oli lähestynyt porukkaa kohti ase ojossa.

Tässä tilanteessa jengiläiset olivat ottaneet jalat alleen, mutta Danman oli jäänyt tilanteeseen ja ampuja oli ampunut useita laukauksia.

Paikalla autolla liikkeellä ollut toinen poliisipartio aloitti elvytyksen heti ampumisen jälkeen.

Poliisi on kertonut julkisuuteen, että Danman ei mahdollisesti olisi ollut suora kohde. Tätä tutkintalinjaa ei ole suoraa avattu. Voidaan kysyä, että kun paikalla kuitenkin oli autopartio ja mopedipoliisi, että mikä olisi ampujan motiivi tällaisessa tilanteessa yrittää ampua joku muu henkilö, esimerkiksi vihamies. Kiinnijäämisriski nousee aivan turhan korkeaksi.

Poliisi on eillisen päivän ja yön aikana ottanut kiinni ainakin 20 henkilöä epäiltynä ampumisesta. Käytännössä koko Biskopsgårdenin maahanmuuttajalähiö on käännetty ylösalaisin. Ketään ei toistaiseksi ole vangittu todennäköisin syin epäiltynä, mutta pressi on kova.

 

Andreas Danman on ollut kovan linjan mies, hän on ollut YK-joukoissa kovassa paikassa. Siellä mies selvisi naarmuitta, mutta ei Göteborgin maahanmuuttajalähiössä.

 

41 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Leikki sikseen
Leikki sikseen
6.7.2021 20:10

Vanhana rosvona pakko tunnustaa että sympatiat ovat nyt poliisin puolella, samassa veneessä ollaan.

Calle
Calle
3.7.2021 00:31

Somalialainen Sakari tais jäädä kiinni teosta. Hemmo asuu samassa talossa missä faija asui ennen muinoin. Ei näkynyt muita valkoisia huudeilla kun kävin visiitillä.

juhaII
juhaII
2.7.2021 21:00

YLE on ”tasoitellut” ”sattumusta” tapansa mukaan ”lappen kielellä”!

sellaista
sellaista
2.7.2021 19:37

Tämä kuollut poliisi oli viidesti hakenut poliisikouluun,vasta tehtyään syrjintä ilmoituksen pääsi hän opiskelemaan.
Ei kuulema ollut oikeaa poliisiainesta:armeija jääkäri osastossa,YKn palveluksessa afganistanissa,ym.
Sota ja asehullu niin ei sovi poliisiksi.
Pitää olla niinkuin tämä BLMlle polvistunut naispoliisi.

Kerrotaan,että se naispoliisi joka yritti paikalla elvyttää oli juuri tämä polvistunut BLM poliisi.
Vieläkö on samat ajatukset kuin oli viime vuonna,kysyn?
Karma!

Sami
Sami
3.7.2021 00:19
Vastaa...  sellaista

Valitettavasti tuollainen julkisesti,
valheellisesti ja tarkoitushakuisesti markkinoitu poliittinen hyvistely ei ole todellisuudessa koskaan suojellut ketään. Hyvistelemällä saadaan hölmöjen äänet ja hölmöjen äänillä kiivetään vallassa teeskentelemään jonkinlaista johtajaa -todellisuudesa kehiksen johtavat katuja omine lakeineen.

Ampulle shariatuomio
Ampulle shariatuomio
2.7.2021 18:37

Miksi Ruotsissa noudatetaan kristillistä etiikkaa kun suurin osa ruotsalaisista ei edes usko Jumalaan/Jeesukseen? Eurooppalainen oikeussysteemi saa myös yhä useammalta Swedestanin asukilta piupaut eikä ainakaan minkäänlaista rispektiä.

Eikö olisi parempi että tämä tapaus hoidettaisiin sharian kautta? Ampujajorkin klaani saisi maksaa ammutun poliisin sukulaisille valtavat korvaukset sekä korvata Ruotsin valtiolle poliisin koulutukseen käytetyt varat sekä uusrekrytöinnin hinnan. Meiltä jäi puuttumaan poliisi joka olisi voinut tehdä työtä vielä 30-35 vuotta ja hänen perheensä on pirstaleina.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.7.2021 17:09

”Gucci-logo, eli tekijällä on mahdollisesti ollut laukku.”

Gucci tekee pääasiassa naisten laukkuja. Ehkä tekijä kuului seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Ehkä gangsteritkin ovat omineet pride-teeman nyt kun yritykset kilvan kamppailevat ns. pinkistä rahasta.

Daavidin poika
Daavidin poika
2.7.2021 16:39

Suomessa leviää aivan toisenlaista informaatiota. Valtamedia Suomessa väittää tällä hetkellä, että luotia ei olisi tarkoitettu Poliisimies Andreas Danman:ille.! Käsittääkseni tässä tilanteessa pitää kansalaisille ilmoittaa ”minkä kokoinen on luodin kaliberi” joka uhrista löytyi. Nyt jos luodin kaliberi tulee julkisuuteen, niin silloinhan kaikki asemiehet osaa lukea ampuma matkan etäisyyden tasan tarkkaan omasta muistista.

On tämä todella järkyttävä tapaus, että työtään hoitava poliisiviranomainen teloitetaan omalle työpaikalleen. Olihan Porvoon Poliisien ampumatapaus aikansa mystinen tapaus.? Kaikkien kannattaa ottaa huomioon, mihin suuntaan Suomi on menossa.

Minä
Minä
3.7.2021 05:14
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Se poliisi sanoi, että ”todennäköisesti poliisi ei ollut oikea kohde”. Vaikea vaan keksiä, että kuinka tuo on päätelty. Ei siellä mitään muutakaan ammuttavaa ollut jäljellä.

Daavidin poika
Daavidin poika
3.7.2021 08:21
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Niin justiin. Mutta Suomessa valtamedia on niellyt tämän Ruotsin poliisin selityksen. Miten Poliisi voi yleensä antaa tälläisen lausunnon koska eivät tiedä edes kuka ampuja on.? Vai yritetäänkö tällä Poliisin lausunnolla kitkeä Ruotsalaisten viha jotain kansanryhmää kohtaan.? Olkaamme kuitenkin samaa mieltä siitä, että Ruotsalaisten oikeusturva ”ontuu” ja pahasti,

Vahinko sano Lööperi
Vahinko sano Lööperi
3.7.2021 09:00
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pitää huomata ero:

pallopaitaiset poliisijohtajat, jotka istuvat koko työpäivän kirjoituspöytiensä takana, sanovat että ampuminen oli vahinko. Poliisijohtajilla lienee kaikilla sossupuolueen jäsenkirja, ei niitä chefin virkoja muuten saa..

Rivipoliisit taas, kaduilla partioivat, sanovat että ampuminen oli viritetty ansa.

Sossujen kannatuksen ylläpitäminen lienee se tärkein pointti kun syyllisyyttä aletaan setvimään.

Mr.Reese
Mr.Reese
2.7.2021 15:50

Törkeää rasismia, ei edes Guccin hanskoja saatu hädänalaiselle vaan joutunut käyttämään umpirasistisen Bilteman työjarruja. Siksi rakasti ja ampui poliisin.

Sami
Sami
2.7.2021 20:08
Vastaa...  Mr.Reese

Juu, Biltemalla on nyt näytön paikka sekä velvollisuus tukea BLM, MeeToo, sekä Bride liikkeitä -jos aikoo selvitä tästä.

rocky
rocky
2.7.2021 13:26

Vähän asian sivusta niin olikohan poliisilla luotiliivit ja jos ei niin miksi?Mikä on maan tapa asiassa?

Huru-ukko
Huru-ukko
2.7.2021 19:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Lieneekö vain viiltosuojaliivit? Tai sit ampujalla oli vähän tykimpi pyssykkä. Hieman ihmetyttä tässä se, että kaveri on olut kovissakin paikoissa ja selvinnyt. Eli ei ole suojaustaso tehtävien mukainen, jos muutama pati tappaa. Se niistä ”liiveistä”. Liekö ollut ihan ”rintisikat?

Trampas
Trampas
2.7.2021 13:20

Goosfrabaa

Trampas
Trampas
2.7.2021 13:23
Vastaa...  Trampas
Trampas
Trampas
2.7.2021 13:27
Vastaa...  Trampas

Muuten ihan hieno kuva meitsistä, mutta voisiko noi huulipunat jo pyyhkiä pois?

Trampas
Trampas
2.7.2021 13:28
Vastaa...  Trampas

Kohta se kumminkin laittaa jonkun perseen, eli ojasta allikkoon.

Trampas
Trampas
2.7.2021 13:51
Vastaa...  Trampas
JouJou Man! Walla!
JouJou Man! Walla!
2.7.2021 11:58

Saakohan ampuja nyt paljon rispektiä kolleegoiltaan i The Sompanz?

Vai käykö niin että hänen katsotaan aiheuttaneen häiriötä Bissneksiin ja hänet ammutaan lähimmän päiväkodin hiekkalaatikkoon?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
2.7.2021 13:13

Kumpikin vaihtoehto on yhtä mahdollinen. Itse veikkaisin ensinmainittua:

näillä Afrikan kädellisillä syy-seuraus -suhteiden ymmärtäminen ei ole samaa luokkaa kuin eurooppalaisilla. Siksi he eivät ymmärrä, että tästä seuraavat, bizniztä suuresti haittaavat poliiisitoimet johtuvat tästä teosta.

He todennäköisesti antavat tekijälle rispektii, hei, ja seuraavaksi raivostuvat kun Sverigepolisen alkaa yhtäkkiä häiritä heitä touhuissaan jostain heille käsittämättömästä syystä.
Ennen kaikkea se vähentää rispektii, hei, ja sehän täytyy palauttaa!

Trampas
Trampas
2.7.2021 18:35

`Taisin aiemmin sanoa liian suoraan, joten sensuroin sanojani. Ihan omasta tahdostani näin.

Last edited 3 months ago by Trampas
Trampas
Trampas
2.7.2021 18:40
Vastaa...  Trampas

Forever polpo…

Last edited 3 months ago by Trampas
Jaakko Palvi
Jaakko Palvi
2.7.2021 11:54

Poltetun maan taktiikka solveltuisi alueeseen.

Viidakon Laki
Viidakon Laki
2.7.2021 11:26

Poliisi uskoo univormuunsa kuin pässi sarviinsa ja tässä lopputulos.

Ei tällaisia yksittäisiä jutteluhetkiä kannata lähteä pitämään mihinkään ghettoon iltaisin. Silloin vallitsee Viidakon laki eikä Ruotsin. Pitäisi se nyt jo olla kaikkien tiedossa?

T
T
2.7.2021 10:14

Eli Bilteman hanskat ajoivat nuorukaisen ampumaan poliisin.

Gyntter
Gyntter
2.7.2021 10:55
Vastaa...  T

No näkeehän tuon miten rasistiset hanskat!!! Koko kämmenosa on musta ja se on pahinta pilkkkaa negeille ja karvakäsille. Syvää rakenteellista rasismia, jota koko ruotsalainen yhteiskunta on täynnä. Katukin, jossa ampuminen tapahtui oli päällystetty mustalla asfaltilla.

Ei tarvitse ihmetellä, miksi paskasakki syrjäytyy ja tekee epätoivoisia tekoja. Kielimuurit, pitkä pakomatka vainolta turvaan, kela-gold:n limiitti vain 15000 eur/kk, jne, jne. Svedupelleillä on nyt peiliin katsomisen paikka! Ei auta syyttää muita kuin itseään!!!

Jocke Rantanen
Jocke Rantanen
2.7.2021 10:10

Kovaa vauhtia lähestytään Lähi-Idän ja Latinalaisen Amerikan maiden menoa joissa poliisi on alistettu rikollisille.

Särmääjä
Särmääjä
2.7.2021 09:43

Ilmeisesti Ruotsin poliisi ei ymmärrä vieläkään että noissa lähiöissä käydään jengisotia joista on vaaraa myös heille aivan kun jossain Brasilian slummeissa vaikka.

K J
K J
2.7.2021 10:12
Vastaa...  Särmääjä

Onhan niiden ihan pakko ymmärtää. Varmasti sata prosenttisesti tietää riskit.
Eivät KEHTAA medioiden kehittämien rasismipaskan takia nousta julkisesti vastustamaan maan kehitystä kahteen isoon eripuolilla seisoviin puoliin.

Jonkun lähi-itäläisen klaanin hierarkia voi olla kuulemma raaempaa kuin esim. venäläisten hierarkia.

Tämän mulle kertoi eräs Tukholmassa asuva suomalainen, kuka pyöritti joskus bisnestä puolalaisten kanssa ja ne pystyivät liittoutumaan jugojen kanssa, vaikka nekin oli taistellut alueista ainakin Tukholmassa ja Saksassa oli vielä enemmän.

Nyt joku Simmo PAKOTTAA somalin tekemään mitä haluaa tämän tekevän. Sitten nämä räppää siitä ja aika salettiin Paavo pystyy kans vahvistamaan tutuiltaan, että mustilla pigmenteillä ei ole hallinnassa olevia joukkoja. Ne tekee pahat duunit.

SÄPO TIETÄÄ! MEDIAKIN JOUTUU KOHTA MYÖNTÄMÄÄN TEKEMÄNSÄ SUUREN VIRHEEN!

Kun järjestöllä on rahaa, on se 1% -JR keille laki on vihollinen.

K J
K J
2.7.2021 09:41

Eli rikollinen paskat välitti maan laista ja tappoi esteen. En pidä tästä suuntauksesta. Kohta poliisi kokee totaalisen auktoriteetin pudotuksen, mikä näkyi jo itkevän poliisin luovuttaneilta kasvoilta.

On sanottava se, että Ruotsi seisoo NYT veitsen terällä. On vain kaksi vaihtoehtoa ja toinen niistä suistaa koko maan anarkiaan.

Jos olisin joku tärkeä poliittinen nyrkki Ruotsin Valtiopäivissä, määräisin armeijan kadulle juuri – näille ongelma-alueille. Se ON varmasti noloa siellä edes ajatella moista, mutta jos katsoo Ranskaa, Saksaa, Espanjaa jne. on näissä maissa ollut jo kauan miliisi tarkkailemassa teknisien ongelmien mahdollisia napsahduksia.

Anna palaa Ruotsi, tai te palatte! Kokonaan!

JA NYT KAIKKI VALTAMEDIAN TUTKIVAT JOURNALISTIT! (ketkä tätäkin mediaa lukee)

Näyttäkää kansallemme kunnolla mitä Ruotsissa tapahtuu!

Last edited 3 months ago by K J
Jesse
Jesse
2.7.2021 10:19
Vastaa...  K J

Ruotsin armeija, 20000 aktiivipalvelussa ja 30000 reservissä, on aika …..hmmm…..vaatimaton kokoonpano näitä jengejä vastaan. Yhdessä isossa kaupungissa saa kyllä yliotteen mutta jos pitäisi maan kaikki kaupungit saada hallintaan samaan aikaan, niin….????

K J
K J
2.7.2021 10:50
Vastaa...  Jesse

Vaikka Ruotsissa ei ole asevelvollisuutta, niin oon ainakin itse käsittänyt että siellä kuitenkin ihan oma armeija on ja enemmän kuin tuo määrä. Tässä Wikipediaan linkki, jos voi laittaa. Siinä on kartta missä on sinisellä valtiot, missä kutsunnat ovat, mutta niihin menee vain alle 20% kansasta. Ruotsi kuuluisi värinsä puolesta siihen. 15% tuosta kansasta tekisi puolitoista miljoonaa. Miljoonakin riittäisi pitämään isot kaupungit turvassa.

Joskus kyllä luulin että siellä olisi kansalliskaartin tapainen, mutta voi olla että näin unta ja sekoitin sen suomalaisiin asekätkijöihin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_asevelvollisuuden_mukaan#/media/Tiedosto:Conscription_map_of_the_world.svg

Jesse
Jesse
2.7.2021 14:20
Vastaa...  K J

80- luvulla Ruotsi olisi saanut 850000 sotilasta kasaan mutta tänään 50000. Pohjolan puolustus on Suomen varassa.

K J
K J
2.7.2021 14:40
Vastaa...  Jesse

Kiitos tarkennuksesta.

Kukavaan
Kukavaan
2.7.2021 18:32
Vastaa...  K J

”…Joskus kyllä luulin että siellä olisi kansalliskaartin tapainen, …”

Siellä on Hemvärnet (vahvuus 22000), mutta se lasketaan mukaan puolustusvoiminen kokonaisvahvuuteen 55800.

https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/om-var-organisation/personalsiffror/

rocky
rocky
2.7.2021 13:25
Vastaa...  Jesse

Unohtamatta puolustusvoimien komentajaa joka siellä keskittyy enemmänkin pride tapahtumissa Karaoke laulantaan.