Poliisimurhan tapahtumien kulku alkaa selvitä

active image
Tekijällä kerrotaan olleen tämän tapaiset hanskat kädessään.
Poliisi on kertonut julkisuuteen, että tekijäksi etsitään värillistä nuorukaista, jolla oli tummat vaatteet ja kasvomaski suun peittona.

Lisäksi tekijästä on saatu yksityiskohta, Gucci-logo, eli tekijällä on mahdollisesti ollut laukku. Niin ikään mainitaan Bilteman harmaat hanskat, jotka tekijällä on ollut käsissään.

Poliisimies 33-vuotias Andreas Danman oli tullut paikalle Biskopsgårdeniin sähkömopedilla, jollaisia käytetään suurkaupungeissa poliisin kulkupelinä paljon. Danman oli pysähtynyt juttelemaan jenginuorukaisten kanssa, kunnes yhtäkkiä naamioitunut ampuja oli lähestynyt porukkaa kohti ase ojossa.

Tässä tilanteessa jengiläiset olivat ottaneet jalat alleen, mutta Danman oli jäänyt tilanteeseen ja ampuja oli ampunut useita laukauksia.

Paikalla autolla liikkeellä ollut toinen poliisipartio aloitti elvytyksen heti ampumisen jälkeen.

Poliisi on kertonut julkisuuteen, että Danman ei mahdollisesti olisi ollut suora kohde. Tätä tutkintalinjaa ei ole suoraa avattu. Voidaan kysyä, että kun paikalla kuitenkin oli autopartio ja mopedipoliisi, että mikä olisi ampujan motiivi tällaisessa tilanteessa yrittää ampua joku muu henkilö, esimerkiksi vihamies. Kiinnijäämisriski nousee aivan turhan korkeaksi.

Poliisi on eillisen päivän ja yön aikana ottanut kiinni ainakin 20 henkilöä epäiltynä ampumisesta. Käytännössä koko Biskopsgårdenin maahanmuuttajalähiö on käännetty ylösalaisin. Ketään ei toistaiseksi ole vangittu todennäköisin syin epäiltynä, mutta pressi on kova.

 

Andreas Danman on ollut kovan linjan mies, hän on ollut YK-joukoissa kovassa paikassa. Siellä mies selvisi naarmuitta, mutta ei Göteborgin maahanmuuttajalähiössä.

 

,
Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K J

Eli rikollinen paskat välitti maan laista ja tappoi esteen. En pidä tästä suuntauksesta. Kohta poliisi kokee totaalisen auktoriteetin pudotuksen, mikä näkyi jo itkevän poliisin luovuttaneilta kasvoilta.

On sanottava se, että Ruotsi seisoo NYT veitsen terällä. On vain kaksi vaihtoehtoa ja toinen niistä suistaa koko maan anarkiaan.

Jos olisin joku tärkeä poliittinen nyrkki Ruotsin Valtiopäivissä, määräisin armeijan kadulle juuri – näille ongelma-alueille. Se ON varmasti noloa siellä edes ajatella moista, mutta jos katsoo Ranskaa, Saksaa, Espanjaa jne. on näissä maissa ollut jo kauan miliisi tarkkailemassa teknisien ongelmien mahdollisia napsahduksia.

Anna palaa Ruotsi, tai te palatte! Kokonaan!

JA NYT KAIKKI VALTAMEDIAN TUTKIVAT JOURNALISTIT! (ketkä tätäkin mediaa lukee)

Näyttäkää kansallemme kunnolla mitä Ruotsissa tapahtuu!

Last edited 2 vuotta sitten by K J
Jesse

Ruotsin armeija, 20000 aktiivipalvelussa ja 30000 reservissä, on aika …..hmmm…..vaatimaton kokoonpano näitä jengejä vastaan. Yhdessä isossa kaupungissa saa kyllä yliotteen mutta jos pitäisi maan kaikki kaupungit saada hallintaan samaan aikaan, niin….????

K J

Vaikka Ruotsissa ei ole asevelvollisuutta, niin oon ainakin itse käsittänyt että siellä kuitenkin ihan oma armeija on ja enemmän kuin tuo määrä. Tässä Wikipediaan linkki, jos voi laittaa. Siinä on kartta missä on sinisellä valtiot, missä kutsunnat ovat, mutta niihin menee vain alle 20% kansasta. Ruotsi kuuluisi värinsä puolesta siihen. 15% tuosta kansasta tekisi puolitoista miljoonaa. Miljoonakin riittäisi pitämään isot kaupungit turvassa.

Joskus kyllä luulin että siellä olisi kansalliskaartin tapainen, mutta voi olla että näin unta ja sekoitin sen suomalaisiin asekätkijöihin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_asevelvollisuuden_mukaan#/media/Tiedosto:Conscription_map_of_the_world.svg

Jesse

80- luvulla Ruotsi olisi saanut 850000 sotilasta kasaan mutta tänään 50000. Pohjolan puolustus on Suomen varassa.

K J

Kiitos tarkennuksesta.

Kukavaan

”…Joskus kyllä luulin että siellä olisi kansalliskaartin tapainen, …”

Siellä on Hemvärnet (vahvuus 22000), mutta se lasketaan mukaan puolustusvoiminen kokonaisvahvuuteen 55800.

https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/om-var-organisation/personalsiffror/

rocky

Unohtamatta puolustusvoimien komentajaa joka siellä keskittyy enemmänkin pride tapahtumissa Karaoke laulantaan.

Särmääjä

Ilmeisesti Ruotsin poliisi ei ymmärrä vieläkään että noissa lähiöissä käydään jengisotia joista on vaaraa myös heille aivan kun jossain Brasilian slummeissa vaikka.

K J

Onhan niiden ihan pakko ymmärtää. Varmasti sata prosenttisesti tietää riskit.
Eivät KEHTAA medioiden kehittämien rasismipaskan takia nousta julkisesti vastustamaan maan kehitystä kahteen isoon eripuolilla seisoviin puoliin.

Jonkun lähi-itäläisen klaanin hierarkia voi olla kuulemma raaempaa kuin esim. venäläisten hierarkia.

Tämän mulle kertoi eräs Tukholmassa asuva suomalainen, kuka pyöritti joskus bisnestä puolalaisten kanssa ja ne pystyivät liittoutumaan jugojen kanssa, vaikka nekin oli taistellut alueista ainakin Tukholmassa ja Saksassa oli vielä enemmän.

Nyt joku Simmo PAKOTTAA somalin tekemään mitä haluaa tämän tekevän. Sitten nämä räppää siitä ja aika salettiin Paavo pystyy kans vahvistamaan tutuiltaan, että mustilla pigmenteillä ei ole hallinnassa olevia joukkoja. Ne tekee pahat duunit.

SÄPO TIETÄÄ! MEDIAKIN JOUTUU KOHTA MYÖNTÄMÄÄN TEKEMÄNSÄ SUUREN VIRHEEN!

Kun järjestöllä on rahaa, on se 1% -JR keille laki on vihollinen.

Jocke Rantanen

Kovaa vauhtia lähestytään Lähi-Idän ja Latinalaisen Amerikan maiden menoa joissa poliisi on alistettu rikollisille.

T

Eli Bilteman hanskat ajoivat nuorukaisen ampumaan poliisin.

Gyntter

No näkeehän tuon miten rasistiset hanskat!!! Koko kämmenosa on musta ja se on pahinta pilkkkaa negeille ja karvakäsille. Syvää rakenteellista rasismia, jota koko ruotsalainen yhteiskunta on täynnä. Katukin, jossa ampuminen tapahtui oli päällystetty mustalla asfaltilla.

Ei tarvitse ihmetellä, miksi paskasakki syrjäytyy ja tekee epätoivoisia tekoja. Kielimuurit, pitkä pakomatka vainolta turvaan, kela-gold:n limiitti vain 15000 eur/kk, jne, jne. Svedupelleillä on nyt peiliin katsomisen paikka! Ei auta syyttää muita kuin itseään!!!

Viidakon Laki

Poliisi uskoo univormuunsa kuin pässi sarviinsa ja tässä lopputulos.

Ei tällaisia yksittäisiä jutteluhetkiä kannata lähteä pitämään mihinkään ghettoon iltaisin. Silloin vallitsee Viidakon laki eikä Ruotsin. Pitäisi se nyt jo olla kaikkien tiedossa?

Jaakko Palvi

Poltetun maan taktiikka solveltuisi alueeseen.

JouJou Man! Walla!

Saakohan ampuja nyt paljon rispektiä kolleegoiltaan i The Sompanz?

Vai käykö niin että hänen katsotaan aiheuttaneen häiriötä Bissneksiin ja hänet ammutaan lähimmän päiväkodin hiekkalaatikkoon?

Qroquius Kad

Kumpikin vaihtoehto on yhtä mahdollinen. Itse veikkaisin ensinmainittua:

näillä Afrikan kädellisillä syy-seuraus -suhteiden ymmärtäminen ei ole samaa luokkaa kuin eurooppalaisilla. Siksi he eivät ymmärrä, että tästä seuraavat, bizniztä suuresti haittaavat poliiisitoimet johtuvat tästä teosta.

He todennäköisesti antavat tekijälle rispektii, hei, ja seuraavaksi raivostuvat kun Sverigepolisen alkaa yhtäkkiä häiritä heitä touhuissaan jostain heille käsittämättömästä syystä.
Ennen kaikkea se vähentää rispektii, hei, ja sehän täytyy palauttaa!

Trampas

`Taisin aiemmin sanoa liian suoraan, joten sensuroin sanojani. Ihan omasta tahdostani näin.

Last edited 2 vuotta sitten by Trampas
Trampas

Forever polpo…

Last edited 2 vuotta sitten by Trampas
Trampas

Goosfrabaa

Trampas
Trampas

Muuten ihan hieno kuva meitsistä, mutta voisiko noi huulipunat jo pyyhkiä pois?

Trampas

Kohta se kumminkin laittaa jonkun perseen, eli ojasta allikkoon.

Trampas
rocky

Vähän asian sivusta niin olikohan poliisilla luotiliivit ja jos ei niin miksi?Mikä on maan tapa asiassa?

Huru-ukko

Lieneekö vain viiltosuojaliivit? Tai sit ampujalla oli vähän tykimpi pyssykkä. Hieman ihmetyttä tässä se, että kaveri on olut kovissakin paikoissa ja selvinnyt. Eli ei ole suojaustaso tehtävien mukainen, jos muutama pati tappaa. Se niistä ”liiveistä”. Liekö ollut ihan ”rintisikat?

Mr.Reese

Törkeää rasismia, ei edes Guccin hanskoja saatu hädänalaiselle vaan joutunut käyttämään umpirasistisen Bilteman työjarruja. Siksi rakasti ja ampui poliisin.

Sami

Juu, Biltemalla on nyt näytön paikka sekä velvollisuus tukea BLM, MeeToo, sekä Bride liikkeitä -jos aikoo selvitä tästä.

Daavidin poika

Suomessa leviää aivan toisenlaista informaatiota. Valtamedia Suomessa väittää tällä hetkellä, että luotia ei olisi tarkoitettu Poliisimies Andreas Danman:ille.! Käsittääkseni tässä tilanteessa pitää kansalaisille ilmoittaa ”minkä kokoinen on luodin kaliberi” joka uhrista löytyi. Nyt jos luodin kaliberi tulee julkisuuteen, niin silloinhan kaikki asemiehet osaa lukea ampuma matkan etäisyyden tasan tarkkaan omasta muistista.

On tämä todella järkyttävä tapaus, että työtään hoitava poliisiviranomainen teloitetaan omalle työpaikalleen. Olihan Porvoon Poliisien ampumatapaus aikansa mystinen tapaus.? Kaikkien kannattaa ottaa huomioon, mihin suuntaan Suomi on menossa.

Minä

Se poliisi sanoi, että ”todennäköisesti poliisi ei ollut oikea kohde”. Vaikea vaan keksiä, että kuinka tuo on päätelty. Ei siellä mitään muutakaan ammuttavaa ollut jäljellä.

Daavidin poika

Niin justiin. Mutta Suomessa valtamedia on niellyt tämän Ruotsin poliisin selityksen. Miten Poliisi voi yleensä antaa tälläisen lausunnon koska eivät tiedä edes kuka ampuja on.? Vai yritetäänkö tällä Poliisin lausunnolla kitkeä Ruotsalaisten viha jotain kansanryhmää kohtaan.? Olkaamme kuitenkin samaa mieltä siitä, että Ruotsalaisten oikeusturva ”ontuu” ja pahasti,

Vahinko sano Lööperi

Pitää huomata ero:

pallopaitaiset poliisijohtajat, jotka istuvat koko työpäivän kirjoituspöytiensä takana, sanovat että ampuminen oli vahinko. Poliisijohtajilla lienee kaikilla sossupuolueen jäsenkirja, ei niitä chefin virkoja muuten saa..

Rivipoliisit taas, kaduilla partioivat, sanovat että ampuminen oli viritetty ansa.

Sossujen kannatuksen ylläpitäminen lienee se tärkein pointti kun syyllisyyttä aletaan setvimään.

Anna-Maria Korhonen

”Gucci-logo, eli tekijällä on mahdollisesti ollut laukku.”

Gucci tekee pääasiassa naisten laukkuja. Ehkä tekijä kuului seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Ehkä gangsteritkin ovat omineet pride-teeman nyt kun yritykset kilvan kamppailevat ns. pinkistä rahasta.

Ampulle shariatuomio

Miksi Ruotsissa noudatetaan kristillistä etiikkaa kun suurin osa ruotsalaisista ei edes usko Jumalaan/Jeesukseen? Eurooppalainen oikeussysteemi saa myös yhä useammalta Swedestanin asukilta piupaut eikä ainakaan minkäänlaista rispektiä.

Eikö olisi parempi että tämä tapaus hoidettaisiin sharian kautta? Ampujajorkin klaani saisi maksaa ammutun poliisin sukulaisille valtavat korvaukset sekä korvata Ruotsin valtiolle poliisin koulutukseen käytetyt varat sekä uusrekrytöinnin hinnan. Meiltä jäi puuttumaan poliisi joka olisi voinut tehdä työtä vielä 30-35 vuotta ja hänen perheensä on pirstaleina.

sellaista

Tämä kuollut poliisi oli viidesti hakenut poliisikouluun,vasta tehtyään syrjintä ilmoituksen pääsi hän opiskelemaan.
Ei kuulema ollut oikeaa poliisiainesta:armeija jääkäri osastossa,YKn palveluksessa afganistanissa,ym.
Sota ja asehullu niin ei sovi poliisiksi.
Pitää olla niinkuin tämä BLMlle polvistunut naispoliisi.

Kerrotaan,että se naispoliisi joka yritti paikalla elvyttää oli juuri tämä polvistunut BLM poliisi.
Vieläkö on samat ajatukset kuin oli viime vuonna,kysyn?
Karma!

Sami

Valitettavasti tuollainen julkisesti,
valheellisesti ja tarkoitushakuisesti markkinoitu poliittinen hyvistely ei ole todellisuudessa koskaan suojellut ketään. Hyvistelemällä saadaan hölmöjen äänet ja hölmöjen äänillä kiivetään vallassa teeskentelemään jonkinlaista johtajaa -todellisuudesa kehiksen johtavat katuja omine lakeineen.

juhaII

YLE on ”tasoitellut” ”sattumusta” tapansa mukaan ”lappen kielellä”!

Calle

Somalialainen Sakari tais jäädä kiinni teosta. Hemmo asuu samassa talossa missä faija asui ennen muinoin. Ei näkynyt muita valkoisia huudeilla kun kävin visiitillä.

Leikki sikseen

Vanhana rosvona pakko tunnustaa että sympatiat ovat nyt poliisin puolella, samassa veneessä ollaan.