Somali otettu kiinni poliisimurhan takia

Ahmed poliisin videokuvasta ratikkapuukotuksen yhdeydessä.
Göteborgin poliisi on pidättänyt poliisimurhasta epäiltynä 17-vuotiaan somalinuorukaisen Sakariye Ali Ahmedin. Nuorukaista vaaditaan tänään vangittavaksi, mutta tätä kirjoittaessa oikeuden päätöstä ei vielä ole tullut.

Ahmed on tunnettu Göteborgin Biskopsgårdenissa kovan luokan pikku gangsterina, joka on ollut nuoresta iästään huolimatta mukana monessa. Hän on ollut sosiaalitoimen kanssa tekemisissä jo aiemmin murhan yrityksen ja laittoman uhkauksen takia.

Murhan yritys tulee vuodelta 2019, kun nuori somalipoika yritti puukottaa raitiotievaunussa toista ihmistä. Tuolloin somalialainen Ahmed sai kärjäjillä pienen vuoden nuorisohoidon.

Ihan tarkkaan ei tiedetä mikä somalin motiivi ratikkapuukotuksessa oli.

Ahmedin tapauksessa on vastaavia piirteitä Rinkebyn somalijengien kanssa. Ahmed riitaantui pari vuotta sitten muiden somalien kanssa ja sen jälkeen Göteborgissa on ammuttu ristiin rastiin yrittäen saada muita värillisiä hengiltä.

Seurataan tilannetta.

50 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uncle Punisher
Uncle Punisher
5.7.2021 12:09

Minäkin olin 17-vuotiaana ongelmatapaus. Kaikenlaista teinipaskaa tuli möhlittyä joka tänä päivänä hävettää ihan saatanasti mutta silloin olin niin kovaa jätkää että alta pois. Mutta vaikka kuinka hurja kusipää olinkin niin en minä ketään ikinä tappaa ajatellut, enkä millään ilveellä mitenkään mistään jumalauta asetta olisi onnistunut haalimaan. Näin se maailma muuttuu. Koska olin itsekin megaluokan teiniääliömulkkuidioottikusipää ja tiedän mitä tyhjää aivoissaan liikkuu, niin minua oikeasti pelottaa se fakta että niillä helvetin pikku kusiaisilla on nykyään puukot ja saatana aseet joita myöskin hyvin mielellään käyttävät ihan mitättömistä syistä. Heitä ei kiinnosta mikään muu kuin kavereitten ihailu, nolot tyttöjen edessä leveilemiset sekä armoton ja loputon runkkaaminen. Ihan hukassa koko jengi. Ei noita pidä myötäillä, niitä pitää HAKATA! Pienestäkin mokasta nyrkkiä leegoihin ja se vitun ”käytsä käsiks, mä kerron kytille”-virne hyytyy äkkiä. Oppii olee.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
4.7.2021 17:38

Suomen lehdissä mies kulkee nimellä ”17-vuotias nuorukainen…” ja miltei pusuhaleja päälle – voi tuota valtamedian tilaa..

Anonyymi
Anonyymi
5.7.2021 07:15
Vastaa...  Kari Ilmarinen

Onkohan ikää missään vaiheessa testattu?

Sosiologi
Sosiologi
4.7.2021 08:32

”Surmattu poliisi ei ilmeisesti ollut epäillyn alkuperäinen kohde, sillä 17-vuotiaan kerrotaan tähdänneen aseellaan samaan henkilöön, jota oli aiemmin puukottanut”. Eli epäilty oli tullut viimeistelemään puukotustaan, mutta ampunut ohi ja osunut poliisiin.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c64fab8e-ea3a-46ae-aea1-dec8035b7cbb

Seppo Lehto
4.7.2021 08:59
Vastaa...  Sosiologi

Tästä korostuu nyt se että hallituksen pitää kiiruusti tehostaa matuinvaasion ampumakoulutusta kotouttamiseen, jotta ohiampumisten riski pystytään minimoimaan?

Daavidin poika
Daavidin poika
4.7.2021 19:10
Vastaa...  Sosiologi

Jos sinä luotat iltalehden linkkeihin, niin linkka ne Silakka ryhmän Fb-sivustolle. En vaivautunut avaamaan linkkiäsi jonka olet Linkannut Pt-median sivustolle. Haluaisin kuitenkin kysyä sinulta, että oliko iltalehden uutisotsikossa leipäveitsellä hilluvaa Somalia Göteborgin raitiotievaunussa.?

Sami
Sami
4.7.2021 03:30

Onneksi ruotsalaiset äänestäjät eivät kuitenkaan ole menettäneet uskoaan maansa kehitysmaalaistamisen voimaannuttavaan sekä hyvinvointia lisäävään vaikutukseen. Onneksi kantaruotsalaiset äänestäjät edelleen äänestävät ja uskovat kaiken mitä suvakkipuolueet lupaavat. OECD:n raportin mukaan Ruotsin talous on Bulgarian alapuolella viidessätoista vuodessa. Suomalaisille turisteille se on tietenkin hienoa kun voi Silja linellä päiväristeilyllä pikkurahalla päästä näkemään ja kokemaan aidon kehitysmaan tunnelman. Ihanaa 🙂

Anonyymi
Anonyymi
5.7.2021 07:23
Vastaa...  Sami

Suomalaiset tulevat perässä tässäkin, valitettavasti. Vielä riittää vihervasemmiston äänestäjiä viemään tämäkin maa kehitysmaan tasolle. Kas, kun se oman maan edun ajattelukin on vahingollista.

ohi-sale
ohi-sale
3.7.2021 23:55

Ahistaahan se, kun on somali. Niin husuakin.

Sami
Sami
4.7.2021 03:50
Vastaa...  ohi-sale

Meniköhän Suldaan, kehopositiivinen Fatim ja Husu shokkiin vai polkupyöräkauppaan?

Lahjuspyörä
Lahjuspyörä
6.7.2021 08:14
Vastaa...  Sami

Helkamasta puuttuu pakki. Ei sillä minnekään mennä.

Big l
Big l
4.7.2021 09:46
Vastaa...  ohi-sale

Somalien pitäis ahdistuksissaan asettaa se luoti omaan kalloon holtittoman räiskimisen sijaan. Tosin somalien vähäisillä hengenlahjoilla eivät varmaan osu edes omaan päähänsä

ohi-sale
ohi-sale
3.7.2021 23:49

ulaatus!

Särmääjä
Särmääjä
3.7.2021 22:12

Taitaa olla vielä Göteborgissa syntynyt oman kylän poika eli ei teoriassakaan mitään mahdollisuutta saada koskaan pois maasta.

Minä
Minä
4.7.2021 05:06
Vastaa...  Särmääjä

Poliisin ampumisesta tuskin tulee paljon alennuksia, joten ei enää selviä ehdollisella tai pienellä nuhtelulla. On sitten poissa kaduilta muutaman vuoden ja pääsee takaisin vapauteen aina seuraavaan ampumaurheilun harrastustilaisuuteen asti, jossa joko teilaa tai tulee teilatuksi. Jos jää henkiin, sitten taas takaisin täyshoitoon. Tätä sitten jatkuu loppu elämän ajan.

Big l
Big l
4.7.2021 09:47
Vastaa...  Särmääjä

Onneks joku tuonkin sontakikkareen korjaa vielä pois. Gangsterit kun ei järin pitkäikäistä sorttia onneks ole

juhaII
juhaII
3.7.2021 20:58

Somalilla ”ratikkalippu” kädessä ja ”tyttöystäväkin” varmasti heltiää samalla ”instrumentilla”!

Suomessa suvakit ja valtamedia ovat somalien kohdalla liputtaneen ”yhteisöllisyyttä” ja ” sovittelutaitoa”, joka on kuulemma puhjennut kukkaansa somalimaan kyläyhteisöissä.

YLE:n mukaan ”paikallinen” eikä sen ”kauempaa”, Jostain kumman syystä ”arhi-räyhän” varana eduskuntaan valunut somali ei ollut ”paikallinen” vaan SOMALI, ”joka murtaa lasikaton”! No, ovathan nuo ”murtaneet” jo ennenkin vähän kaikenlaista irtaimistoa ”helsinkiläismiehinä”.

Jeppe
Jeppe
4.7.2021 09:26
Vastaa...  juhaII

Ei saatana, tapletti sai täyslaidallisen krapulakaljaa💣💥

Gyntter
Gyntter
3.7.2021 19:32

Olisi vapautettava tuo somppu välittömästi! Aivan selvää rasismia jahdata kaveria koko ajan. Jo yhden kerran on saanut tuomion, niin on ajojahtia jahdata kaveria uudestaan.

Pidätyksen/vangitsemisen sijaan sossuhorot asialle ja kotoutusta & ruottalaista tapakasvatusta kaverille. Lisäksi luksusvilla meren rannasta , Lamborghini ja 50 000 eur/kk käteistä kaverille niin jo alkaa kotoutumaan. lopettaa huonon elämän ja menee palkkatyöhön kunnon svenssonin tapaan.

rocky
rocky
4.7.2021 00:12
Vastaa...  Gyntter

Kyllä selvästi Sakaria syrjitään.

White Man
White Man
3.7.2021 19:14

Tikkujalkainen alkuasukasmiehenalku se siinä vaan primitiivisesti vaatii omasta mielestään kovasti ansaitsemaansa rispektiä. Nyt lähinnä jännitetään sitä miten tämäkin tapaus saadaan valkoisten rasismin viaksi.

Gyntter
Gyntter
3.7.2021 19:36
Vastaa...  White Man

Onhan se jo selvää valkoisten ruotsalaisten harjoittamaa rankkaa rasismia, kun kaveri joutuu asumaan tuollaisessa ympäristössä! Ydinkeskustan arvotalon kattohuoneistossa asuessa ja 10 000 eur/kk palkkaisessa kotoutuspäällikön virassa työskennellessä ei kaveri enää rötöstelisi. Eli koko epätoivoinen teko johtuu ruotsalaisen yhteiskunnan ja ruotsalaisten harjoittamasta RASISIMISTA.

Senkku
Senkku
3.7.2021 20:09
Vastaa...  Gyntter

Ja jos röstöstelisikin, niin sehän olisi vain oireilua ja kipuilua aiemmin koetusta rakenteellisesta rassisssmissta koska valkoiset keski-ikäiset heteromiehet ja seksuaalitasa-arvo gay trans biiiii Barbara Streiiiiisand!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.7.2021 18:53

Lukion psykologian kirjassa oli joskus 80 – 90 – lukujen vaihteessa mustan miehen kuva. Musta mies piteli kädessään kampaa. Lukukappaleen mukaan kuvalla voitiin testata ihmisten rasistisia asenteita, rasistit näkivät kamman aseena ja mustan miehen ikäänkuin uhkaavan heitä. Minusta tuossa ylimmässä kuvassa mustalla miehellä on veitsi ja hän pitelee sitä uhkaavasti, olenko minä nyt sellainen rasisti?

Vaikka suljen silmät hetkeksi ja koetan ajatella unelmaa, löyhiä kaveripiirejä, ankeita verhoja, huonoa tuuletusta, paskas puuroa ja rasismia, se on edelleen veitsi. Mutta entä, jos kyseessä on aivokirurgi joka harjoittelee pääsykokeisiin, onhan ilmekin kovin keskittynyt.

HipHej 😊
HipHej 😊
6.7.2021 08:23

Hmmm.. kirjoituksesi oppikirjakuvan kuvauksesta tuli itselleni ensin mieleen, että kuvan henkilö miettii että mikähän tämä vekotin on (kampa kädessään), enkä ajatellut mitään aseista eli en ole siis rasisti 😇

Riku Rantala
Riku Rantala
3.7.2021 18:35

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Kaarnalaivaveistämö
Kaarnalaivaveistämö
3.7.2021 20:14
Vastaa...  Riku Rantala

Hyvä mies, olette erinomainen kommunisti, kaarnalaivavarustamon Apu-Stalinin paikka on teidän jos haluatte!

Seppo Lehto
4.7.2021 09:02

Monilta unohtuu mikä oli kommunistinkin palkka itse moskovan oblastissa?
Gulagit kaipasivat ilmaistyövoimaa, kaarnalaivojen rakentajia?
Riku Rantalankin ihanne?

Seppo Lehto
4.7.2021 09:01
Vastaa...  Riku Rantala

Sä pamlaat ryssää, kirjoita suomea, tack för dig. Ru on vain ruotsin johdannaiskieli varjagien idänretkien kautta

Iliev
Iliev
6.7.2021 01:23
Vastaa...  Riku Rantala

JA SE NIIDEN RIISI ON NIIN ILMAVAA JA KUOHKEETA !!!!!!

Somppeli V75
Somppeli V75
3.7.2021 18:35

Upplands-Väsbyssä on joku juuri saanut päätönkön. Turha on raveihin tuhlata rahaa kun zompuillakin voi pelata.

Vuoden Zoomali
Vuoden Zoomali
3.7.2021 18:18

Osaako hän laulaa tai räppäillä? Kukaties tämä on seuraava Grammisvoittaja!

Kaarnalaivaveistämö
Kaarnalaivaveistämö
3.7.2021 20:15
Vastaa...  Vuoden Zoomali

Niiiiiin komea ja reipas sekä omatoiminen poika. Kunnon rakastaja vaikka jollekkin esperi-mummulle.

Som(p)ero
Som(p)ero
3.7.2021 18:14

Se Rinkebyn aivopizzakin liittyy tähän samaan somperoporukkaan.

Wittgenstein
Wittgenstein
3.7.2021 17:32

…Nuorisohoitoon murhayrityksestä; no, ei se nyt ihan täydelliseen parantumiseen sitten johtanut, mutta menihän siinä nyt 2 vuotta ennen kuin inehmon hengiltä otti, eli ei hoitoa nyt ihan täydelliseksi epäonnistumiseksikaan voi luonnehtia?

Olisikohan tuo tolkuttoman kova 19 kuukauden kakku (kauhiat on Ruotissa rangaistukset, Papillon olisi varmaan valinnut Pirunsaaren vapaaehtoisesti, jos vaihtoehto olisi ollut ruotsalainen tuomio) toiminut paremmin? 2,5 vuotta… tappamatta ketään…

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.7.2021 18:49
Vastaa...  Wittgenstein

Henri ”Papillon” Charriére ei todistettavasti ollut koskaan Ranskan Guayanan rangaistussiirtolan saarivankiloiden Pirunsaarella.

Hän lusi tuomionsa ja karkasi mantereen Kouroun rangaistussiirtolasta, ja hänen Pirunsaarta koskevat ”muistelmansa” ovat silkkaa fantasiaa.

Kaarnalaivaveistämö
Kaarnalaivaveistämö
3.7.2021 20:17
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Itse sain Papilliooman tsadista.

pöh
pöh
3.7.2021 17:09

Tuleva aivokirurgi raketti-insinööri joka saa nobelin rauhanpalkinnon ja siinä sivussa hoitaa kaikki Ruotsin vanhukset..

Gyntter
Gyntter
3.7.2021 19:40
Vastaa...  pöh

Onneksi on ihmisiä, jotka näkevän millaisia voimavaroja ja pelastajia nämä ovat!!! Tulevaisuuden raamattua vastaava kirja kertoo näistä taivaán lahjoista pahuudessa elävälle länsimaille.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.7.2021 17:02

Olen vilpittömän ullattunut.

Taas hieman lisää nuorisohoitoa ja asia on ratkaistu. Poliisit vaan joutuvat nieleään kiukkunsa, kun kukkahatut halaavat ja parjaavat ali ahnetta.

Kaikkialla rasismia
Kaikkialla rasismia
4.7.2021 15:28
Vastaa...  Suomi Finland

Ja ratkaisu. 500 miljoonaa lisää rahaa. Paijaamiseen.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.7.2021 21:54

Kirjoitin alun perin oikein, mutta laitteen typerä ohjelmisto aiheutti sananmuunnoksen.

h44
h44
3.7.2021 16:56

Taitaa olla oikeasti vähän vajaa tyyppi joka elää hetkessä tajuamatta tekojensa seurauksia edes itselleen.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
3.7.2021 16:52

Saatann murjaani !

Murjaaninkatu 2 as.1
Murjaaninkatu 2 as.1
3.7.2021 18:12

Huomasin juuri että Saksassa on katu nimeltä Dr. Robert Murjans Strasse. Sopii sinne hyvin.

Tulitikkutyttö
Tulitikkutyttö
3.7.2021 20:49

Munchenissä on metroasema Allach!

Kivjoituvs virvhe
Kivjoituvs virvhe
6.7.2021 08:29
Vastaa...  Tulitikkutyttö

Allach Akbar!