Somali otettu kiinni poliisimurhan takia

Ahmed poliisin videokuvasta ratikkapuukotuksen yhdeydessä.
Göteborgin poliisi on pidättänyt poliisimurhasta epäiltynä 17-vuotiaan somalinuorukaisen Sakariye Ali Ahmedin. Nuorukaista vaaditaan tänään vangittavaksi, mutta tätä kirjoittaessa oikeuden päätöstä ei vielä ole tullut.

Ahmed on tunnettu Göteborgin Biskopsgårdenissa kovan luokan pikku gangsterina, joka on ollut nuoresta iästään huolimatta mukana monessa. Hän on ollut sosiaalitoimen kanssa tekemisissä jo aiemmin murhan yrityksen ja laittoman uhkauksen takia.

Murhan yritys tulee vuodelta 2019, kun nuori somalipoika yritti puukottaa raitiotievaunussa toista ihmistä. Tuolloin somalialainen Ahmed sai kärjäjillä pienen vuoden nuorisohoidon.

Ihan tarkkaan ei tiedetä mikä somalin motiivi ratikkapuukotuksessa oli.

Ahmedin tapauksessa on vastaavia piirteitä Rinkebyn somalijengien kanssa. Ahmed riitaantui pari vuotta sitten muiden somalien kanssa ja sen jälkeen Göteborgissa on ammuttu ristiin rastiin yrittäen saada muita värillisiä hengiltä.

Seurataan tilannetta.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor

Saatann murjaani !

Murjaaninkatu 2 as.1

Huomasin juuri että Saksassa on katu nimeltä Dr. Robert Murjans Strasse. Sopii sinne hyvin.

Tulitikkutyttö

Munchenissä on metroasema Allach!

Kivjoituvs virvhe

Allach Akbar!

h44

Taitaa olla oikeasti vähän vajaa tyyppi joka elää hetkessä tajuamatta tekojensa seurauksia edes itselleen.

Suomi Finland

Olen vilpittömän ullattunut.

Taas hieman lisää nuorisohoitoa ja asia on ratkaistu. Poliisit vaan joutuvat nieleään kiukkunsa, kun kukkahatut halaavat ja parjaavat ali ahnetta.

Kaikkialla rasismia

Ja ratkaisu. 500 miljoonaa lisää rahaa. Paijaamiseen.

Suomi Finland

Kirjoitin alun perin oikein, mutta laitteen typerä ohjelmisto aiheutti sananmuunnoksen.

pöh

Tuleva aivokirurgi raketti-insinööri joka saa nobelin rauhanpalkinnon ja siinä sivussa hoitaa kaikki Ruotsin vanhukset..

Gyntter

Onneksi on ihmisiä, jotka näkevän millaisia voimavaroja ja pelastajia nämä ovat!!! Tulevaisuuden raamattua vastaava kirja kertoo näistä taivaán lahjoista pahuudessa elävälle länsimaille.

Wittgenstein

…Nuorisohoitoon murhayrityksestä; no, ei se nyt ihan täydelliseen parantumiseen sitten johtanut, mutta menihän siinä nyt 2 vuotta ennen kuin inehmon hengiltä otti, eli ei hoitoa nyt ihan täydelliseksi epäonnistumiseksikaan voi luonnehtia?

Olisikohan tuo tolkuttoman kova 19 kuukauden kakku (kauhiat on Ruotissa rangaistukset, Papillon olisi varmaan valinnut Pirunsaaren vapaaehtoisesti, jos vaihtoehto olisi ollut ruotsalainen tuomio) toiminut paremmin? 2,5 vuotta… tappamatta ketään…

Qroquius Kad

Henri ”Papillon” Charriére ei todistettavasti ollut koskaan Ranskan Guayanan rangaistussiirtolan saarivankiloiden Pirunsaarella.

Hän lusi tuomionsa ja karkasi mantereen Kouroun rangaistussiirtolasta, ja hänen Pirunsaarta koskevat ”muistelmansa” ovat silkkaa fantasiaa.

Kaarnalaivaveistämö

Itse sain Papilliooman tsadista.

Som(p)ero

Se Rinkebyn aivopizzakin liittyy tähän samaan somperoporukkaan.

Vuoden Zoomali

Osaako hän laulaa tai räppäillä? Kukaties tämä on seuraava Grammisvoittaja!

Kaarnalaivaveistämö

Niiiiiin komea ja reipas sekä omatoiminen poika. Kunnon rakastaja vaikka jollekkin esperi-mummulle.

Somppeli V75

Upplands-Väsbyssä on joku juuri saanut päätönkön. Turha on raveihin tuhlata rahaa kun zompuillakin voi pelata.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Kaarnalaivaveistämö

Hyvä mies, olette erinomainen kommunisti, kaarnalaivavarustamon Apu-Stalinin paikka on teidän jos haluatte!

Seppo Lehto

Monilta unohtuu mikä oli kommunistinkin palkka itse moskovan oblastissa?
Gulagit kaipasivat ilmaistyövoimaa, kaarnalaivojen rakentajia?
Riku Rantalankin ihanne?

Seppo Lehto

Sä pamlaat ryssää, kirjoita suomea, tack för dig. Ru on vain ruotsin johdannaiskieli varjagien idänretkien kautta

Iliev

JA SE NIIDEN RIISI ON NIIN ILMAVAA JA KUOHKEETA !!!!!!

Anna-Maria Korhonen

Lukion psykologian kirjassa oli joskus 80 – 90 – lukujen vaihteessa mustan miehen kuva. Musta mies piteli kädessään kampaa. Lukukappaleen mukaan kuvalla voitiin testata ihmisten rasistisia asenteita, rasistit näkivät kamman aseena ja mustan miehen ikäänkuin uhkaavan heitä. Minusta tuossa ylimmässä kuvassa mustalla miehellä on veitsi ja hän pitelee sitä uhkaavasti, olenko minä nyt sellainen rasisti?

Vaikka suljen silmät hetkeksi ja koetan ajatella unelmaa, löyhiä kaveripiirejä, ankeita verhoja, huonoa tuuletusta, paskas puuroa ja rasismia, se on edelleen veitsi. Mutta entä, jos kyseessä on aivokirurgi joka harjoittelee pääsykokeisiin, onhan ilmekin kovin keskittynyt.

HipHej 😊

Hmmm.. kirjoituksesi oppikirjakuvan kuvauksesta tuli itselleni ensin mieleen, että kuvan henkilö miettii että mikähän tämä vekotin on (kampa kädessään), enkä ajatellut mitään aseista eli en ole siis rasisti 😇

White Man

Tikkujalkainen alkuasukasmiehenalku se siinä vaan primitiivisesti vaatii omasta mielestään kovasti ansaitsemaansa rispektiä. Nyt lähinnä jännitetään sitä miten tämäkin tapaus saadaan valkoisten rasismin viaksi.

Gyntter

Onhan se jo selvää valkoisten ruotsalaisten harjoittamaa rankkaa rasismia, kun kaveri joutuu asumaan tuollaisessa ympäristössä! Ydinkeskustan arvotalon kattohuoneistossa asuessa ja 10 000 eur/kk palkkaisessa kotoutuspäällikön virassa työskennellessä ei kaveri enää rötöstelisi. Eli koko epätoivoinen teko johtuu ruotsalaisen yhteiskunnan ja ruotsalaisten harjoittamasta RASISIMISTA.

Senkku

Ja jos röstöstelisikin, niin sehän olisi vain oireilua ja kipuilua aiemmin koetusta rakenteellisesta rassisssmissta koska valkoiset keski-ikäiset heteromiehet ja seksuaalitasa-arvo gay trans biiiii Barbara Streiiiiisand!!!

Gyntter

Olisi vapautettava tuo somppu välittömästi! Aivan selvää rasismia jahdata kaveria koko ajan. Jo yhden kerran on saanut tuomion, niin on ajojahtia jahdata kaveria uudestaan.

Pidätyksen/vangitsemisen sijaan sossuhorot asialle ja kotoutusta & ruottalaista tapakasvatusta kaverille. Lisäksi luksusvilla meren rannasta , Lamborghini ja 50 000 eur/kk käteistä kaverille niin jo alkaa kotoutumaan. lopettaa huonon elämän ja menee palkkatyöhön kunnon svenssonin tapaan.

rocky

Kyllä selvästi Sakaria syrjitään.

juhaII

Somalilla ”ratikkalippu” kädessä ja ”tyttöystäväkin” varmasti heltiää samalla ”instrumentilla”!

Suomessa suvakit ja valtamedia ovat somalien kohdalla liputtaneen ”yhteisöllisyyttä” ja ” sovittelutaitoa”, joka on kuulemma puhjennut kukkaansa somalimaan kyläyhteisöissä.

YLE:n mukaan ”paikallinen” eikä sen ”kauempaa”, Jostain kumman syystä ”arhi-räyhän” varana eduskuntaan valunut somali ei ollut ”paikallinen” vaan SOMALI, ”joka murtaa lasikaton”! No, ovathan nuo ”murtaneet” jo ennenkin vähän kaikenlaista irtaimistoa ”helsinkiläismiehinä”.

Jeppe

Ei saatana, tapletti sai täyslaidallisen krapulakaljaa💣💥

Särmääjä

Taitaa olla vielä Göteborgissa syntynyt oman kylän poika eli ei teoriassakaan mitään mahdollisuutta saada koskaan pois maasta.

Minä

Poliisin ampumisesta tuskin tulee paljon alennuksia, joten ei enää selviä ehdollisella tai pienellä nuhtelulla. On sitten poissa kaduilta muutaman vuoden ja pääsee takaisin vapauteen aina seuraavaan ampumaurheilun harrastustilaisuuteen asti, jossa joko teilaa tai tulee teilatuksi. Jos jää henkiin, sitten taas takaisin täyshoitoon. Tätä sitten jatkuu loppu elämän ajan.

Big l

Onneks joku tuonkin sontakikkareen korjaa vielä pois. Gangsterit kun ei järin pitkäikäistä sorttia onneks ole

ohi-sale

ulaatus!

ohi-sale

Ahistaahan se, kun on somali. Niin husuakin.

Sami

Meniköhän Suldaan, kehopositiivinen Fatim ja Husu shokkiin vai polkupyöräkauppaan?

Lahjuspyörä

Helkamasta puuttuu pakki. Ei sillä minnekään mennä.

Big l

Somalien pitäis ahdistuksissaan asettaa se luoti omaan kalloon holtittoman räiskimisen sijaan. Tosin somalien vähäisillä hengenlahjoilla eivät varmaan osu edes omaan päähänsä

Sami

Onneksi ruotsalaiset äänestäjät eivät kuitenkaan ole menettäneet uskoaan maansa kehitysmaalaistamisen voimaannuttavaan sekä hyvinvointia lisäävään vaikutukseen. Onneksi kantaruotsalaiset äänestäjät edelleen äänestävät ja uskovat kaiken mitä suvakkipuolueet lupaavat. OECD:n raportin mukaan Ruotsin talous on Bulgarian alapuolella viidessätoista vuodessa. Suomalaisille turisteille se on tietenkin hienoa kun voi Silja linellä päiväristeilyllä pikkurahalla päästä näkemään ja kokemaan aidon kehitysmaan tunnelman. Ihanaa 🙂

Anonyymi

Suomalaiset tulevat perässä tässäkin, valitettavasti. Vielä riittää vihervasemmiston äänestäjiä viemään tämäkin maa kehitysmaan tasolle. Kas, kun se oman maan edun ajattelukin on vahingollista.

Sosiologi

”Surmattu poliisi ei ilmeisesti ollut epäillyn alkuperäinen kohde, sillä 17-vuotiaan kerrotaan tähdänneen aseellaan samaan henkilöön, jota oli aiemmin puukottanut”. Eli epäilty oli tullut viimeistelemään puukotustaan, mutta ampunut ohi ja osunut poliisiin.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c64fab8e-ea3a-46ae-aea1-dec8035b7cbb

Seppo Lehto

Tästä korostuu nyt se että hallituksen pitää kiiruusti tehostaa matuinvaasion ampumakoulutusta kotouttamiseen, jotta ohiampumisten riski pystytään minimoimaan?

Daavidin poika

Jos sinä luotat iltalehden linkkeihin, niin linkka ne Silakka ryhmän Fb-sivustolle. En vaivautunut avaamaan linkkiäsi jonka olet Linkannut Pt-median sivustolle. Haluaisin kuitenkin kysyä sinulta, että oliko iltalehden uutisotsikossa leipäveitsellä hilluvaa Somalia Göteborgin raitiotievaunussa.?

Kari Ilmarinen

Suomen lehdissä mies kulkee nimellä ”17-vuotias nuorukainen…” ja miltei pusuhaleja päälle – voi tuota valtamedian tilaa..

Anonyymi

Onkohan ikää missään vaiheessa testattu?

Uncle Punisher

Minäkin olin 17-vuotiaana ongelmatapaus. Kaikenlaista teinipaskaa tuli möhlittyä joka tänä päivänä hävettää ihan saatanasti mutta silloin olin niin kovaa jätkää että alta pois. Mutta vaikka kuinka hurja kusipää olinkin niin en minä ketään ikinä tappaa ajatellut, enkä millään ilveellä mitenkään mistään jumalauta asetta olisi onnistunut haalimaan. Näin se maailma muuttuu. Koska olin itsekin megaluokan teiniääliömulkkuidioottikusipää ja tiedän mitä tyhjää aivoissaan liikkuu, niin minua oikeasti pelottaa se fakta että niillä helvetin pikku kusiaisilla on nykyään puukot ja saatana aseet joita myöskin hyvin mielellään käyttävät ihan mitättömistä syistä. Heitä ei kiinnosta mikään muu kuin kavereitten ihailu, nolot tyttöjen edessä leveilemiset sekä armoton ja loputon runkkaaminen. Ihan hukassa koko jengi. Ei noita pidä myötäillä, niitä pitää HAKATA! Pienestäkin mokasta nyrkkiä leegoihin ja se vitun ”käytsä käsiks, mä kerron kytille”-virne hyytyy äkkiä. Oppii olee.