Poliisi valmistautuu mahdolliseen mellakkaan Rinkebyssä

Järvan poliisi pelkää, että Rinkebyssä leimahtaa loppuviikon aikana. Nyt poliisi partioikin alueella yötä päivää isolla miehistöllä. Joka hevospoliisit on tuotu alueelle.

 

Poliisi kertoo, että eillisen ampujaisen takia Rinkebyssä on nyt iso “turvallisuusoperaatio”, jossa on ratsupoliisien lisäksi mukana kenttäapulaisia, kansalaisjärjestöjä ja kriisitukihenkilöitä. Niin ikään perus kenttäpoliiseja tullaan näkemään illan ja yön aikana reilun puoleisesti.

Poliisilla on toisin sanoen kutina, että seuraavien tuntien aikana eilen illalla karissut rispekti tullaan palauttamaan. Se tarkoittaa sitä, että somaligangsterit ovat tällä hetkellä luolissaan lipastamassa pistooleitaan ja liippaamassa veitsiään viiltävän teräväksi. Verivaloja vannotaan ja loppuun asti aiotaan taistella.

Odotetaan siis suurella mielenkiinnolla, että mitä tuleman pitää.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Somalian sota päättyi vuonna 2009. Arviolta 2 milj somalia on paennut ulkomaille. Nyllä tällä pakolaismäärällä sota loppuu alueelta kuin alueelta ja siirtyy toisaalle. Kuten Rinkebyhyn.

Irmeli

Kyllä kannatti avata rajat koko maailmalle, onnea tyhmä Ruotsi….Ette selviä voittajina tästä sodasta, voittajat on jo maassanne….

Gulermo

ah sitä ihanaa multi “kulttuuria” lööfveenillä on torttu kosteena, kun kultamunat alkaa keppostelemaan oikeen urakalla 👌

Cargo

Somalit lipastaa ja poliisit leipoo pullia 😀

Rainbow Warriors

Onkohan kansalliset eliittiryhmät AllvarPratgruppen sekä Saft och Bullar-joukotkin valmiustilassa, nyt kun on defcon-5? Nyt meinaan on tosi kyseessä, tähän tarvitaan ihan helvetisti halipusuja ja ymmärrystä! Antirasismista puhumattakaan!

Rajaton riemu

Musta aurinko nousee ja Ragnarök lopultakin alkaa?

Onneksi Skanssenilla hoilataan taas niin kovaa etteivät laukausten ja räjähdysten äänet edes kuulu.

juhaII

Armeijan olisi, jossain muussa elämässä aika puuttua tilanteeseen miehittämällän “kotirintaman” aivan kuten diktatuureissa on tapana tehdä. Mutta pelkäänpä, että syynä siihen, ettei näin ei käy. On se, että rähinöitsijät ovat “väärän” värisia.

Hommanmaksaja

Jahah, täytyykin kaivaa popparit esiin ja pitää PT-Media auki….

Tepe

UPEEEETA! Lipaskeräykset täälläkin pystyyn! Myös kutilaatikkoja ja irtokuteja saa lahjoittaa. Monikulttuurisuuden huipentuma lähestyy. Valtaeliitti aukoi Tukholmassa päätään joten sinne seuraavaksi rispektiä palauttamaan! Annetaan vaan matujen riehua sitähän niitä rahtaamalla tänne on haluttu!

Särmääjä

Ei silloin mitään mellakkaa tule jos sitä on poliisi valmistunu seuraamaan.

Tiputtaja

Ei liity otsikkoon, mutta tämän Suomessa asuvan Tiktok-naisen olemassaolo ansaitsee mainosta!
Veikkaan, että tulee hiljennetyksi vähintään netistä ellei sitten lopullisesti…
Hän on entinen muslimi, nykyinen ateisti, puolisomali.
Peloton henkilö, kunnioitan.
Tiliä ei voi jakaa, koska muut sulimanit ovat jo vaikerrellen ilmiantaneet tekijän ja tiliä vahditaan. Tiktok-hakukenttään siis nimi: noideawhatnametouse

Oli hyviä huomioita

Fiksu ja rohkea nainen.

Pete

He lähtivät Somaliasta löytääkseen rauhallisen maan…..

Big l

😂

Matti Hyyryläinen

Ruotsi kuulemma auttoi Suomea talvisodassa 1939-1940 (vei lapset pois ja kielsi muista maista saapuvien apuvoimien tulon Ruotsin kautta)..koska Ruotsi oli liitossa Saksan kanssa ja Saksa oli sopinut että NL eli ryssä ja varsinkin ukrainalaiset onnettomat hoidelkoon Suomen kuten parhaaksi katsovat.

Pitäisikö Suomen nyt auttaa vuorostaan Ruotsia ? Vastaan kyllä.

Paavo voisi organisoida keräyksen jolla Suomen kansa osallistuisi Ruotsin ponnisteluihin tilanteen hallitsemiseksi siellä missä tarvetta kuningaskunnassa ilmenee.

Keräyksessä voitaisiin kerätä vaikkapa mehua,pullaa,pizzaa (pakaste ?),huomioliivejä,hevonmuonaa,tumppuja ja vanttuita,ym mutta ennenkaikkea myötätuntoa ja empatiaa.

Ruotsalaisten saapuminen Suomeen tehtäisiin luvanvaraiseksi ettei Suomesta muodostu kapinallisryhmien tuki- ja reservien lepoaluetta..Ruotsalaiset poliisit voisivat tulla Ahvenanmaalle virkistymään.

Sveriges sak är inte vårs..mutta esitetään nyt senverran kivaa naapuria että tonverran jeesataan.

rocky

Voita tai margariinia turha lähettää,sen ruotsin armeija käyttää jonkun aivan muun kuin leivän voiteluun.

Big l

😂

Minä

Jos Ruotsi mätänee täysin ja muuttuu ajan kanssa islamilaiseksi valtioksi, on se Suomelle erittäin huono asia. Kannattaa tukea Ruotsissa vallankumousta ja vastarintaa.

Asko Liukkonen

Jännää tuo monikulttuuri…

Juha 06

Maahanmuuttajat käyvät keskinäisiä sotiaan maassa joka elättää heidät eikä heivaa heitä ulos sieltä.