Tukholmassa hurjanpuoleiset pari päivää

Somalialaisilla nuorukaisilla näyttää olevan meneillään murhakesä. Lähes joka päivä joku ammuskelu ja raatoa tulee kuin heinää. Viime yönä Rinkebyssä oli kunnon kaaosta.

Hieman ennen puolta yötä Tukholman Rinkebyssä täräytettiin ampujaiset tulille. Nuorukaista ammuttiin ja osumaa tuli. Tapahtumapaikka aivan Rinkebyn keskusta.

Silminnäkijän mukaan osumaa olisi tullut yläpäähän, kohde on kuitenkin toistaiseksi hengissä. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, eikä kiinniottoja ole tehty.

Ampumisen jälkeen Rinkebyssä alkoi valtava poliisioperaatio, johon osallistui kymmeniä partioita. Rinkebyn kaksi ulos- ja sisäänmenotietä suljettiin ja partioita oli myös kevyen liikenteen väylillä Rinkebystä ulospäin.

Kohde eli lyijymyrkytyksen saanut henkilö on somalitaustainen. Ampujasta ei ole tietoa, mutta luultavasti samaa porukkaa. Teko vaikuttaa olevan samaa ikiaikaista jatkumoa, jossa somaligangsterit harventavat omia maanmiehiään.

Ampumisen jälkeen puolen yön aikaan lähistöllä sytytettiin kaksi autoa tuleen. Ei tiedetä oliko näillä tekemistä tapahtuman kanssa.

Somaligangsterit ovat oppivaista porukkaa. Viime aikojen ampumisissa lähes jokaisessa tapauksessa tekijä tai tekijät ovat poistuneet paikalta sähköpotkulaudalla. Ympäristöasiat on siis otettu huomioon ja vihreät kiittää. Sitä paitsi onhan joku polkupyörä jo niin 1950-lukua.

 

Myös lauantaiyönä täräytettiin nuorukaista pistoolilla päähän Tukholman pohjoispuolella Upplands Väsbyssä. Eli korkea riski päästä hengestään, tai saada ainakin mukavanpuoleinen aivovamma, kuten entisellä miehellä.

Tässäkin tapauksessa ympäristöasiat olivat kunnossa ja paikalta poistuttiin sähköpotkuttelemalla. Kentälle jätettiin värillinen afrikkalainen makaamaan ja odottamaan veronmaksajien lähettämää sponsoroitua helikopterikyytiä.

Poliisi tutkii asiaa vielä murhan yrityksenä, sillä kohde on toistaiseksi hengissä.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.7.2021 12:40

Lähi-idän ja Afrikan asukeilla on kynnys käyttää väkivaltaa matala, siksi heidän parissaan syntyy tuollaisia koston kirteitä ja siks heidän maansa on melkoisia paskastaneja..

Suomessa kun on seurannut kurdien miekkareita, niin siitkin sen huomaa miten kynnys käyttää väkivaltaa on matala miekkareiden kuvaajat saavat hyvin herkästi nyrkistä tai kepistä. Lisäksi he suhtautuvat hyvin kepeästi väkivallan käyttöön.

Anter Yasa jopa lällätteli turpaan saaneille kuvaajille. Persujemn vaaliteltalla kerroin eräälle maallistuneelle kurdille väkivallan käytöstä miekkareissa. Hänkin suhtautui asiaan todella kepeästi “Pitäisi ensin kuulla kaikkia osapuolia tässä asissa ennen kuin tekee mitään johtopäätöksiä..” Myös baari tapasin pari miestä ja kerroin kurdien käyttämästä väkivallasta heidän miekkareissa. Miehet eivät olleet osallistuneet miekkareihin, mutta he tuntuivat suhtautuvan hilpeydellä kurdien käyttämään väkivaltaan..

Rullattu
Rullattu
6.7.2021 15:59
Vastaa...  Sakari Rajamäki

No.. Anter Yasa on viisaampi kun yksikään persu, jokainen noista kannattaa koronapiikkimyrkkyjä, natoa, pakkoruotsia ja kaikista pahinta, yksikään noista ei kannata eu:sta eroa, ei yksikään persu.
Ei sillä, kaikki kurdit on samaa saastaa kun kaikki muutkin muslimit.

Rullattu
Rullattu
7.7.2021 08:17
Vastaa...  Rullattu

Kyllä on vaikea hetki persujen kannattajille kun eivät voi mitenkään kommentoida asioita.
Niimpä, se on kyllä helppo todistaa persuista että ne ei paljoa ole soinin ajoista muuttunut. Hillotolppa kiihottaa edelleen.

Uutistulva x 365
Uutistulva x 365
6.7.2021 13:15

Päähänammuttu kuoli juuri/tänään.

Ennen matuinvaasiota Ruotsissa aina kesäisin sanottiin että vallitsee ”nyhetstorka” eli ”uutiskuivuus”. Mitään ei tapahtunut, kaikki päivät olivat samanlaisia.

No samanlaisia ne nytkin ovat mutta sillä erolla että nyt tapahtuu koko ajan jotakin, se on yhteiskuntaa alasrakentavaa ja 90% liittyy etnisiin.

Potkukelekka huopikk
Potkukelekka huopikk
6.7.2021 13:27

Talveksi voitaisiin sompuille hommata kunnon vanhanajan potkukelkat. Niitähän on nykyään jopa kokoontaitettavia eli kelkan voi viedä vaikkapa sängyn alle ettei joku kelkaton ketale sitä varasta.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.7.2021 14:15

On se kiva kun paikalliset lapset saavat kuulla murhauutisia päivittäin. Vaikka ruotsalaislapset saavat ehkä säilyttää henkensä, niin jolleivat vanhemmat pidä heitä täydellisessä uutispimennossa, niin tappo- ja murhauutiset ovat lapsille sitten aika arkipäiväisiä uutisia. Sitä sopii miettiä, miten ne vaikuttavat lasten turvallisuudentunteeseen.

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
6.7.2021 14:18

UPEAA ja AIVAN IHQUUUUU monikulttuurisuutta!!! Tätä ovat halunneet ja nyt pitkä työ alkaa kantamaan hedelmää. Onnea “työvoitosta” ruåttalaisille.

MaTu-laumat ottavat haltuunsa jo pääkaupungin parhaita alueita, joten jokainen saa pian maistaa “monikulttuurista unelmaa”!

Siis vielä kerran vilpittömästi ja oikein isosti: ONNEA!!!!

Kukavaan
Kukavaan
6.7.2021 19:14

“MaTu-laumat ottavat haltuunsa jo pääkaupungin parhaita alueita…”

Tukholmassa ilmiö näkyy Östermalmilla. Samnytt-uutinen kertoo matujen käyvät siellä kilpa-ajalemassa ja soittamassa kovaäänistä musiikkia. Tarkoituksena on vittuilla ruotsalaisille.

“I en intervju säger de att skälet till beteendet är att de är ”rebeller mot svenska staten”.
https://samnytt.se/raserad-trygghet-nar-forortsgang-intar-centrala-stockholm/

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.7.2021 20:45
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ellen vallan väärin, muista, olet kyseistä aktiviteettia harrastanut itsekin?

Vituttaa
Vituttaa
7.7.2021 02:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joka kerta, kun kuulen lapsellista kuminpolttoa tai jotain vielä lapsellisempaa bassojynkkyä, tulee välittömästi halu eliminoida kyseisen äänen tuottaja.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
6.7.2021 14:27

Hyvä että Pave on laittanut tuollaiset “tienviitat”, näkee hyvin missäpäin kulloinkin rikastellaan.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
6.7.2021 14:28

Hyvä että Pave on laittanut tuollaiset “opasteet”, näkee hyvin missäpäin kulloinkin rikastellaan.

Minä
Minä
6.7.2021 17:20

Monikulttuurinen onnelahan luvattiin ja nyt se on saatu.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
6.7.2021 17:30

“Viime aikojen ampumisissa lähes jokaisessa tapauksessa tekijä tai tekijät ovat poistuneet paikalta sähköpotkulaudalla. ”

Vihervasemmistolle pitäisi lätkäistä kakkua avunannosta rikoksiin, onhan se ollut muka sosialismin ja ympäristöasioiden varjolla hommaamassa näitä sähköpotkulautoja kaupunkeihin. Onkohan ollut tietoinen tarkoitus järjestää pakoajoneuvoja erilaisia anarkistien, ympäristökapinallisten, BLM-liikkeen ja rikastajien tekemiä terrori-iskuja ajatellen.

Kukavaan
Kukavaan
6.7.2021 19:07

Sähköpotkulautailijat ovat nykyisellään kaupunkiympäristössä muille liikkujille vaarallisia. Autolla ajavan kannattaa välttää ydinkeskustoja yöllä. Ryhmä lautailijoita voi tulla mistä tahansa suunnasta. He eivät todellakaan ota huomioon muita. Ovat innoissaan vauhdin hurmasta. Onnettomuustapauksessa he tietysti todistavat omansa puolesta.

Ehkä ratkaisu olisi enimmäisnopeuden rajoittaminen nykyistä alemmas.

Tutkakupoli
Tutkakupoli
6.7.2021 20:22

Se mikä näissä tapauksissa on merkittävää niin toimittajien mukaan sivullisille ammuskelusta ei koskaan aiheudu vaaraa, onhan tarkkakätisiä heppuja ja aseeseen koskaan koskematon toimittaja on tietysti pätevä niitä arvioita tekemään.

Tuo ammuskeleva porukka nauraa räkä roiskuen paikallisia hönöjä jotka kulkevat vaaleanpunaiset lasit silmillään, länsimaassa riehuminen sujuu kuin veisi pikkulapselta tikkarin suusta.

Kesäilta
Kesäilta
6.7.2021 20:39

Tavallinen kaunis kesäilta Ruotissa siis. Ei mitään ihmeellistä.

Xxcx
Xxcx
7.7.2021 00:22
Vastaa...  Kesäilta

Hyvä, että Suomessa käyvät armeijan. Osumatarkkuus paranee

rocky
rocky
7.7.2021 15:06
Vastaa...  Xxcx

Onhan tuo osumatarkkuus sitä luokkaa kuo ottaa huomioon ihmisen koko ja laukausten määrän niin tuskin ruotsi noista edustajaa saa olympialaisiin ammuntaan.

Pete
Pete
7.7.2021 10:54

Syrjäytyminen tulee kalliiksi. Se, joka keksii taikakeinon, miten somalit eivät syrjäydy, saa kaksi Nobelin rauhanpalkintoa.

ohi-sale
ohi-sale
7.7.2021 13:22
Vastaa...  Pete

Somalien syrjäytyminen loppuu, kun pääsevät omiensa pariin riehumaan, siis som-aliaan. Sinne vaan.

ohi-sale
ohi-sale
7.7.2021 13:20

Ruotsi on hävinnyt kaksi edellistä sotaa ja sotataito ( poliisit ja yhteiskunta) ovat kuin aladobia ja makaroonia. Ei tuosta tule mitään. Tuntuu lähes koomiselta, että mustat tikku-ukot hälstäävät miten tahtovat ja yhteiskunta on sekaisin. Nyt vihdoin pitäisi alkaa se ruotsin kolmas sota ja siinä pitäisi myös menestyä. Suomikin on kohta täydessä hulinassa. Mietiskelen ja epäilen lujasti nykyisiä paloja ja autopaloje täällä, mitä niissä on takana.