Taas uusi ampumistapaus – nyt niitä todellakin tulee

Ampumistapaukset näyttävät kiihtyvän loppuviikkoa kohti. Uusin ampumistapaus tehtiin Tukholman Tenstassa klo 22.00 aikaan. Yksi sai osumaa.

Uusruotsalaisjengit olivat kokoontuneet Tenstan reunamille ja jostain syystä aseet kaivettiin esille. Mitään kovin tarkkoja tietoja tapahtumasta ei vielä ole, mutta poliisin mukaan yksi henkilö sai osumaa ja kuskattiin Karoliiniseen paikattavaksi. Kohde ”ei ollut tavattaessa puhekunnossa”, joka tarkoittaa, että taju oli veks ja sitä myöten puupalttoon mahdollisuus kasvaa.

Poliisi on eristänyt ison alueen Tenstavägenin ympäristöstä ja paikalla on paljon poliiseja.

Myös Karoliinisen sairaalan sisäänkäynti on suljettu ja paikalla on pari ylimääräistä vartijaa.

Asia on kirjattu murhan tai tapon yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni toistaiseksi.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Äkkiä Malmån herkulliset pullat Tenstaan! Pari sosiaalitanttaa pätemään ja ongelma ratkeaa, kun vaan kivapuhutaan niin perkeleesti.

jee

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bdbf2bd4-ebe4-43b6-9125-db39098d0b9c

😀 ei helvetti mitä paskaa nyky journalismi on

Ei yllättänyt

Iltalehden uutisista 99% on roskaa. Sisältö aina Trumpin haukkumista, taikka sitten perussuomalaisten. Noissa aina tietenkin samat nimimerkit kommentoivat aina yölläkin, jotain mukamas kovinkin nokkelaa ja vitsikästi. Sitten odottavat kovaa peukutusta sen jälkeen.

Bitch

Puolen Suomen valtalehdessä Lännen Median kesätoimittaja Julia Blomqvist kutsuu otsikossa persuja äijäpuolueeksi, kun vuonna 2019 tehdyn eduskuntavaalitutkimuksen mukaan 27 prosenttia miehistä äänesti perussuomalaisia ja puolueen kannatus miesten keskuudessa oli entisestään vain vahvistunut edellisistä vuoden 2015 eduskuntavaaleista. Entäpä jos joku rohkenisi otsikoida vihreät ämmäpuolueeksi?

Hommanmaksaja

Kommentoin iltapaskoissa aikoinaan aktiivisesti ja sama huomio. Tietyt nimimerkit saa jatkuvaa kommentointimahdollisuutta, liekö toimittajat itse asialla. Ja toki kommenttien sisältö hyvin arvattavissa. Lisäksi kommentoinnilla harrastetaan ovelasti mielipiteenmuokkausta, vihervassarisuuntaan tietty.

Ei yllättänyt

Hommanmaksaja. Luulenpa kanssa, että aivan varmasti nämä monikin yöllä kirjoitteleva häirikkö on todennäköisesti iltalehden toimittajia itse. Pitkän listan voisin mainita näistä nimimerkeistä.

Vähän omituista mielestäni että nämä nimimerkit voivat kirjoitella aamuyöllä, aamupäivällä ja sitten vielä vaikkapa päivällä kello kaksi.

Osa näistä pelleistä lähinnä trollaa jatkuvasti sekä provosoi, haukkuu/solvaa toisia kirjoittajia minkä ehtii. Kumma tosin että iltapaskan ”säännöt” kieltävät tämän, mutta nämä saavat silti tehdä tätä jatkuvasti.

Mitä tästä voi päätellä. Aivan.

Suomi Finland

Mutta Sverigedemokraattien tapauksessa Ruotsissa jaksetaan paasata sitä, kuinka äärioikeistolainen puolue on ollut sitä perustettaessa. Eli vuosien takaiset asiat riittävät demonisoimaan koko ihmisryhmän, eli puolueen jäset ja sen äänestäjät.

Murhaajatkin kuitenkin kelpaavat vapautettaviksi jopa siinä tapauksessa, että rikoksen uusimisriski on iso. Jos vihervasemmisto toimisi loogisesti, he koittaisivat pullahalata ’rasisteja’ kehitysmaalairakastajiksi.

’Rasistit’ ovat varmaan ainoa ihmisryhmä, joka on parantumattomasti paatunut heidän mielestään.

Rasismia on mahdoton kitkeä niin kauan kun tulijoilla on sellaisia tapoja, jotka ovat kantaväestön mahdotonta hyväksyä. Tulijat integroituvat – ei kantaväestö.

Ei yllättänyt

Iltalehti kun kertoi, että nämä piti vähentyä jopa 70%.

Fatwantarkistaja

Malmössä, ei toimi muualla halipullapusuttelu.

Anna-Maria Korhonen

Tuli mieleeni tähän ja tuohon Malmön ampumistapausten vähenemistä käsittelevään juttuun liittyen, että Suomessa esim. akselilla Kerava, Järvenpää, Riihimäki ongelma-alueita on rauhoitettu siirtämällä sosiaaliapauksia toiselle alueelle joko toiseen kaupunkiin tai saman kaupungin sisällä toiselle alueelle. Olisiko Malmön rauhoittumisessakin taustalla sosiaalisen asunnon löytyminen esim. Tenstasta?

rocky

Kohde ”ei ollut tavattaessa puhekunnossa”,lauloiko kuitenkin ”Oi mutsi mutsi”?

Jupi

60 ja 70-luvun uusruotsalaiset oli vielä kunnon, työssäkäyvä jengiä. Aikoinaan siellä väännettiin sellaista vitsiä että ”Ruosissa on niin sivistynytťä kansaa että jopa deekut ja puliukot puhuu suomea”. Onko joku kuullut aikaisemmin?

Pete

Kielletään parturit.