Vain Pt-mediassa: Video Göteborgin parturiampumisesta

Video on valvontakamerakuvaa eilisestä Göteborgin parturiampumisesta. Videolta näkyy kun kohteen tukkaa ollaan muotoilemassa. Sisään astuu kaksi tummiin pukeutunutta miestä pistoolit ojossa.

On aivan selvää, että ampujat tiesivät kohteen liikkeistä, ampumisessa ei ole mitään epäröintiä. Astutaan parturiin rauhassa, bang, bang, bang ja puolijuoksua paikalta. Laskin, että kymmenkunta laukausta ammuttiin. Lähietäisyydeltä ammuttuna osumatarkkuuskin on hyvän puoleista

Kuten voi huomata, niin sivulliset toimivat juuri kuten pitikin. Heti maastoon tai karkuun kun se vain on mahdollista ja kun tilanne on ohi niin äkkiä pois paikalta. On hengenvaarallista jäädä leikkimään sankaria ja yrittää auttaa kohdetta. Kuten huomaa, niin ainoastaan parturin työntekijät käyvät hakemassa nopeasti puhelimet tai lompakot, mutta poistuvat heti pihalle. Kukaan ei edes yritä katsoa miten kohteelle on käynyt.

 

, ,
Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
vain yksi hengiltä

Heh… Parturit palasivat pelastamaan hiusharjojaan ja saksiaan. Tärkeysjärjestys ennen kaikkea. Kukaan ei varmaan nähnyt tai tunnistanut ketään. Naamiomiehiä kun olivat.

rocky

Eniten hämmästyttää että ihan oikeasti osuivat.

Kukavaan

Saman lopputuloksen olisi voinut saada yhdellä laukauksella ja yhdellä ampujalla. Mutta kolmen hengen tiimin käytössä on etunsa. Kukaan ei kehtaa jänistää. Tiimin jäsenet valvovat toisiaan. Näin sitä rakennetaan yhteishenkeä.

Kommentointi kiinni

Samaanaikaan yksi iltapaskoistamme mainostaa sluta skjut kampanjan tuloksia malmössä, mutta jättää tämänkin sattumuksen uutisoimatta.

Saati kertomatta, että Ruotsin kokonaistilanne on hälyttävä tappotilastoissa jo EU-tasolla.

Lyijyparturi

Näitä ”ammuskeluiden lukumäärä on vähentynyt” propaganda-tuuttauksia täytyy julkaista aina vähän väliä tasaiseen tahtiin jottei tyhmälle valkoiselle naiselle, joka on monikuttuuria ajavien korruptiopuolueiden tärkein äänestäjäryhmä, pääse missään vaiheessa paljastumaan monikulttuurin karu todellisuus joka sitten saattaa vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen.

Valtaosa Pohjolan tyhmistä valkoisista naisista asuu kuitenkin muualla kuin monikulttuurisissa lähiöissä, joten heidän tietonsa monikulttuurisesta arjesta on täysin valtamedian varassa. Siksi tarvitaan taitavasti vääntämällä väännettyjä puolitotuuksia jotta tyhmälle valkoiselle naiselle voidaan esittää todisteita siitä kuinka ”monikulttuuri, se toimii sittenkin!”

Antti Tifa

Kunpa joku olisi varoittanut päättäjiä tällaisesta kehityksestä.

Narsut kompostiin

Asiasta pidettiin melua kansalaisten sekä isänmaallisten poliitikkojen toimesta jo 90-luvulta alkaen, mutta narsisteja ei kiinnosta.

pöh

Itse seurannut matu kehitystä 80-90-luvun vaihteesta läheltä ja on ollut koko ajan täysin selvää mihin se johtaa.

Joppos123

Ei päättäjiä kiinnosta tapot, raiskaukset tai muukaan. Nämä ovat kuulemma tulleet Suomeenkin pyyhkimään meidän perseitä kun ollaan vanhainkodissa.
Mielummin vedän haulit hattuun kuin lähden näiden kädellisten ”hoidettavaksi”.

Viis veisattiin

No eipä Ruotsin PMkään ole NIIN tyhmä etteikö tätä tajuaisi, eikä ollut tyhmä edeltäjänsäkään. Toki tiedettiin muitten maitten esimerkistä mihin massamatutus johtaa mutta ei välitetty.

Nih

Taas uusi matujen tapa leikata hiuksia, lyijykäsittely ja siinä tuli pysyvä jakaus samaan hintaan.

jedemdas

Ennen otettiin loppusilaus lakalla, mutta nykyään laitetaan jäykempää ainetta eli lyijyä.

pöh

Asian vierestä niin aina ihmetelly kun tulevat toiselta puolen palloa, hiukset viimisen päälle laitettuna ja geeliäkin tuntuu riittävän.
Kauheassa hädässä tullaan mutta hiukset kunnossa 😀

Pää Asia

”Brylcreme- tyyli on tyttöjen mieleen”.

Hommanmaksaja

Täytyyhän kampaus toki ”viimeistellä”.

jedemdas

Olisko kaveri tiennyt, että kohta lähdetään Monosen kyydillä niin laittoi hiukset kuntoon? Olisi noloa olla omissa hautajaisissa tukka sekaisin. Viimeisetkin rispektit katoaisi…

Retro Hietanen

Vähän hartioiden välistä pois vaan, kiitos. Jalla Jalla.

Pepelius

Lyhennetäänkö niskasta?

Jupi

Sellainen 9mm on hyviä, koneella (sarjatuli)

Jones

Oikeastaan lähi-itäläisten mafiat johtavat koko maailmaa. Huumekauppakin on heidän käsissään kokonaan. Afrikkalaiset ovat vain heidän renkejään ja siksi heitä otetaan siirtolaisiksi. Tai oikeastaan pakotetaan ottamaan uhkaamalla kauppasuhteilla. Näin maat nöyrtyvät.
https://yle.fi/uutiset/3-5537483

Jupi

Loukkaavaa, ettei valtio pysty tarjoamaan heidän osaamista vastaavaa päiväohjelmaa eli tappo- ja taisteluhommia? Eikun hetkinen…

Extrem Moderaterna

Tässä on nyt ainoastaan kaksi ryhmää joita epäillään tästä rasistisesta rikoksesta: Sverigedemokraterna tai sitten suurin uhka ruotsissa: EXTREMHÖGERN!

Sweeney Todd

Nyt pitäisi äkkiä kouluttaa kansallismielisiä halpa-ananasmuotoilijoita jotka hallitsevat partaveitsen käytön.

Schwartzkopf

Järkyttävää että tuolla tavalla häiritään kesken ananasmuotoilun. Siinähän voi sattua vaikka onnettomuus tai parturi truuttaa hiuslakkaa asiakkaan silmään pelästyessään.

Pizzeria-Parturi-Parkkipaikka-Puisto:
vältä niitä jos olet itämaalaisetelämaalainen rakettikamelikuski-innovaattori.

Jupi

On pahasti rispektin puutetta kun tolla tavalla mennään toisten bisneksiin ja työpaikoille ihmisiä ampumaan. Eikö maltti riitä edes sen vertaa että lahtais vihamiehensä vasta pihalla, kun frisyr on maksettuu

Anna-Maria Korhonen

Paperit hukkuivat paatin kaatuessa Välimereen, mutta onneksi kampaus säilyi hyvänä.

Nauraja

Muutama muu hukkui mutta onneksi ehti niiltä ennen uppoamista viedä paperit jotta sai useamman henkilön toimeentulotuet

YES! PIMPPIPOWER!

Tämähän on feministien juhlapäivä! Nyt yksi nainen ei saa enää turpaan. Kunnes tietysti joutuu seuraavan muslimin pilluorjaksi.

Nauraja

Meillä länsimaissa on huomattavan paljon älykkäitä feministejä jotka haluavat turpiin muslimilta

K J

Mun kaveri oli reilu vuosi sitten Iltalehden moderaattorina ja se sa sanoi että niitä oli kielletty julkaisemasta linkkejä ns. ”valemedioihin”. Samalla sanoi, että toimittajakunta kyllä lukee näitä ihan oikeita rikosmedioita varsinkin Ruotsista. Hän päästi läpi linkkejä PT-Mediaan ja muihin, mutta nyt linkit jopa Wikipediaan on kielletty. Eli ne lukee näitä, mutteivät julkaise. Se antaa ilmeisesti pahan kuvan suvakeille / batiikkinoidille. Voi taivas. Nyt on saanut jo kenkää. Joku oikea toimittaja myös sai kenkää kun pisti nettilehden etusivulle Janitskinin kuolinilmoituksen mustavalkoisena – mikä oli hieno.

Joppos123

Edelliseen korjauksena. Ei ollut kasipallo vaan geelipää.

Joppos123

Näillä vaan kun on tapana lisääntyä yhtä holtittomasti kuin viheliäisillä huonekärpäsillä.
Eipä juurikaan tule kyyneltä silmäkulmaan kun noi ihmissaastat ammuskelee toisiaan.
Lisää vaan. Jokainen kuollut kähtävä tai afrikan kädellinen on hyvä uutinen.
Jääpähän meillä tulevaisuudessa patruunoita säästöön.

Mitta täyttyy

Ilmassa on ikäänkuin pikkuhiljaa koston meininkiä, moni on hyvin vihainen poliisin ampumisesta. Tänään 1000+ moottoripyöräilijää ajoi Helsingborgissa, Andreas Danmanin kotikaupungissa, kulkueena ja kyltissä oli sama teksti kuin Tommie Lindille… Ajoivat myös Andreaksen vanhempien kodin ohi.

K J

Jep. Se oli tosi hieno saattue.

Sami

Parturiliikkeen henkilökunta pakeni paikalta, koska liikkeeseen tuli ”tekninen vika”. (Vertaa IKEA tapaukseen jossa kehis leikkasi IKEA:n liikkeessä hyllystä löytämällään keittiöveitsellä kahdelta sattumanvaraiselta kantaruotsalaiselta asiakkaalta päät irti. IKEA laittoi kyltin ovelle: ”myymälä suljettu teknisen vian vuoksi”.)

juhaII

Takatukka taisi tulla kuntoon!

Räksä, pori

Minua ei olisi ehtinyt ampua, kungfua oon treenannu sampolassa

John MacMunne

Tosi hyvin lähti ja kunnon laakit kerralla, eikä mitään ”jälkilöylyjä”!

Irmeli

Ei olisi pitänyt katsoa. Kyllä oli raakaa, ihan hirveetä. Se oli kyllä myös outoa ettei kukaan käynyt uhrin luona, vai oliko sen näköinen, ettei ollut mitään tehtävissä ehkä. Kai se niin on että kun päästät Lähi-idän maahasi, saat Lähi-idän maastasi…Sääli Ruotsia, huonot johtajat pilaa kaiken jokapuolla EU:ta, myös täällä…

Alpo Viitanen

Ruotsissa on jo nyt vahva rinnakkaisyhteiskunta, joka pelaa täysin omilla säännöillään. Poliisi ”tutkii” vasemmalla kädellä nämä murhat- ja murhayritykset, niihin ei paljoa satsata. Poliisi tietää, että toisiaanhan pääasiassa rikolliset lahtaavat, tosin joskus saattaa tulla mittatappiota kanta ruotsalaisista, mutta mitäpä pienistä, asia ynohtuu parissa viikossa. Toinen asia miksi juttuja ei tutkita on se, että silloinhan paljastuisi tekijä, joka takuuvarmasti aiheuttaa oikeat jengisodat, ja se ei taas feministisen kansankodin imagoonn oikein sovi.

Ilmoja pitelee

Ei kesä yhtä ananasta kaipaa