Adrianan murhasta vangittu kolme turkkilaista

Murhapaikka Hallundassa McDonaldsin parkkipaikalla.
Poliisi vaikuttaa tehneen Botkyrkassa murhatun 12-vuotiaan tytön tapauksessa läpimurron. Poliisi on etsintäkuuluttanut kolme turkkilaista miestä epäiltynä murhasta.

Ongelma on vain se, että Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl ja Furkan Kücükgöl oleskelevat jossain Turkissa.

Ferdi Kücükgöl. Kuvat poliisin arkistosta.

 

Voi vain taas arvailla millaista porukkaa sieltä on tullut. Kolmikko oli päivää ennen Adrianan murhaa osallistunut johonkin räppivideolle, jossa uhotaan aseiden ja huumeiden kanssa. Poliisi epäilee, että filmillä näkyy AK47, jolla Adriana ammuttiin. Lisäksi filmillä näkyy varastettu Audi A6, jota käytettiin murhan yhteydessä pakoautona.

 

Serkan Demirkiran.

 

Kolmikosta kaikki ovat Ruotsin kansalaisia, mutta he tulevat Turkista. Heillä on mahdollisuus saada Turkin kansalaisuus takaisin samantien, koska ovat olleet Turkin kansalaisia aiemmin. Miesten epäillään toimivan näin, jotta jos heidät otetaan kiinni Turkissa, niin palautus ei ole läheskään niin selvää.

Ruotsilla ja Turkilla ei ole muutenkaan mitään palautussopimusta, joten siitäkin lähtökohdasta kolmikon saaminen Ruotsiin voi olla vaikeaa.

Furkan Kücükgöl.

 

Adriana murhattiin 2. elokuuta viime vuonna Botkyrkan Hallundassa sijaitsevalla huoltoaseman pihalla. Tyttö oli tulossa McDonaldsista ulos yöllä, kun ampujat saapuivat paikalle. Kalasnikovilla ammuttiin 21 laukausta ja Adrianaan osui kaksi. Hän kuoli pian sen jälkeen sairaalassa. Kymmenen muutakin henkilöä oli tulilinjalla, mutta vain tuurin kaupalla muut eivät saaneet osumia.

Turkkilaisten tarkoituksena oli tappaa kaksi nuorta gangsteria, jotka seisoivat McDonaldsin ulkopuolella, mutta Kalasnikovin käsittely liikkuvan auton ikkunasta ei mennyt kuten Strömsöössä.

Kolmikko on vangittu poissaolevana.

Ostaisitko näiltä miehiltä käytetyn Audin?