Adrianan murhasta vangittu kolme turkkilaista

Murhapaikka Hallundassa McDonaldsin parkkipaikalla.
Poliisi vaikuttaa tehneen Botkyrkassa murhatun 12-vuotiaan tytön tapauksessa läpimurron. Poliisi on etsintäkuuluttanut kolme turkkilaista miestä epäiltynä murhasta.

Ongelma on vain se, että Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl ja Furkan Kücükgöl oleskelevat jossain Turkissa.

Ferdi Kücükgöl. Kuvat poliisin arkistosta.

 

Voi vain taas arvailla millaista porukkaa sieltä on tullut. Kolmikko oli päivää ennen Adrianan murhaa osallistunut johonkin räppivideolle, jossa uhotaan aseiden ja huumeiden kanssa. Poliisi epäilee, että filmillä näkyy AK47, jolla Adriana ammuttiin. Lisäksi filmillä näkyy varastettu Audi A6, jota käytettiin murhan yhteydessä pakoautona.

 

Serkan Demirkiran.

 

Kolmikosta kaikki ovat Ruotsin kansalaisia, mutta he tulevat Turkista. Heillä on mahdollisuus saada Turkin kansalaisuus takaisin samantien, koska ovat olleet Turkin kansalaisia aiemmin. Miesten epäillään toimivan näin, jotta jos heidät otetaan kiinni Turkissa, niin palautus ei ole läheskään niin selvää.

Ruotsilla ja Turkilla ei ole muutenkaan mitään palautussopimusta, joten siitäkin lähtökohdasta kolmikon saaminen Ruotsiin voi olla vaikeaa.

Furkan Kücükgöl.

 

Adriana murhattiin 2. elokuuta viime vuonna Botkyrkan Hallundassa sijaitsevalla huoltoaseman pihalla. Tyttö oli tulossa McDonaldsista ulos yöllä, kun ampujat saapuivat paikalle. Kalasnikovilla ammuttiin 21 laukausta ja Adrianaan osui kaksi. Hän kuoli pian sen jälkeen sairaalassa. Kymmenen muutakin henkilöä oli tulilinjalla, mutta vain tuurin kaupalla muut eivät saaneet osumia.

Turkkilaisten tarkoituksena oli tappaa kaksi nuorta gangsteria, jotka seisoivat McDonaldsin ulkopuolella, mutta Kalasnikovin käsittely liikkuvan auton ikkunasta ei mennyt kuten Strömsöössä.

Kolmikko on vangittu poissaolevana.

Ostaisitko näiltä miehiltä käytetyn Audin?

 

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Thisisswedentoday

Noita Kuckujöötejä näyttää asuvan Ruotsissa useampikin. Taitavat kaikki olla sukua?

Anna-Maria Korhonen

Vuonna 2015 Turkin presidentti Erdogan lupasi ottaa Eurooppaan vuosina 2014-15 tulleet 1.7 milj pakolaista, jos Eurooppa ottaisi 7 milj turkkilaista. Toki Euroopalla olisi silloin yksi ainoa maa, johon se voi palauttaa karkoituspäätöksen saaneita tai josta sinne paenneita rikollisia ei luovuteta tuomiolle. Nyt sillä on niitä kymmeniä. Muutoin en usko Euroopan menettäneen mitään, kun se ei suostunut diiliin.

Sami

Länsimaita ei mädätä Turkki, vaan länsimaiden omat kotoisat mädättäjät.

Sam Colt

Voi olla niinkin, että Ruotsin rehellisemmistä turkkilaisista tulee vähän apua tutkintaan. Äijillä oli kuitenkin tuttavapiirit, jotka eivät halua ongelmia noista idiooteista.

U. Kamutapsa

Jos olisin sellaista tyyppiä, joka lyö vetoa, laittaisin rastin ruutuun tuon vaihtoehdon puolesta. En usko ruattin poliisin (kuten suamenkaan) kykyyn selvittää avaruuskirurgien kepposteluja ilman sisäpiirin livertelijöitä.

MattiS

Siinä taas niille näpäytys jotka puolustelevat turkkilaisia maahanmuuttajia ja kuinka ”rehellisiä” pitsanpaistajia ovatkaan.

Kyllä se niin on että pelkkää paskaa tulee Afrikasta, Lähi-Idästä kuin Turkistakin. Emme ole ikinä tehneet näillä mitään ennen, emme tee nyt eikä tulla tekemään tulevaisuudessakaan.

Migri Snagari

Osa todella ylimielisiä kusipäitä eikä heidän naiset saa seurustella länsimaalaisten kanssa, heillä tietysti täysi nussimavapaus länsimaisiin naisiin.
Ovat rasisteja ja jättävät lisäksi hyvin usein veroja ym maksamatta, usein jää länsimainen tavarantoimittaja ilman rahojaan.

Konkurssitehtailua ja serkkutyöläisiä, serkkuja riittää joiden nimiin saa aina uuden yrityksen.

Pitäisi potkia vittuun länsimaista, tämä on kylmä fakta ja olisi parempi länsimaalaisille.

Moonman

Eurooppalaiset miehetkin voisivat kollektiivisesti päättää että naisten sekaatuminen ählyihin ja afrikkalaisiin loppuu nyt eikä meitä kiinnosta eu:n ulina kuten ei unkaria ja puolaakaan. Ainiin mutta ei käy, koska miesten päivät kuluvat pelejen ja netflixin parissa tai ovat pridehomoilun ja vihreiden kannattajia

Pitänee informoida

Minua ei sinänsä kiinnosta mitä kukakin alapäällään tekee, mutta joidenkin paikallisten naisten vinoilu paikallisille miehille kun seurustelee ulkolaistaustaisen kanssa, niin se kyllä vituttaa.

Ei sellainen nainen ajele ihan täysillä valoilla.

Verrokiksi voidaan ottaa paikallinen mies jolla on ulkolaistaustainen naisystävä, niin tämä mies ei virnuile paikallisille naisille asian johdosta.

Eikä kyseessä ole ulkonäköasia, kaikennäköisistä ihmisistä on kyse.

Migri Snagari

Jos nuo saadaan turkissa satimeen niin ihan älytöntä pyytää tyyppejä ruotsiin tuomittaviksi, paras kun saisivat tuomion turkin lakien mukaan ja istuisivat kakkunsa turkkilaisessa vankilassa.
Sellainen 40v per naama saattaa paukkua, ei mikään saunareissu siis.

Sami

Turkki ei kansallis-sankareitaan tuomitse.

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Kuolkaa Kuppaan

Miehekkäästi tappoivat pikkutytön ja miehekkäästi ottivat asiasta myös vastuun, siis niinkuin muslimin silmillä asiaa katsottuna. Mites toi rispekti tämmöisissä tilanteissa..? Tyttö on kuollut eikä yksikään muslimi sano pihahdustakaan. Hienoja ihmisiä. Laatuyksilöitä. KUNNIALLISIA MUSLIMIMIEHIÄ.

Sami

Äänestysvalinnoilla länsimaat on pilattu. Haluasin kysyä Ruotalaisilta äänestäjiltä, ymmärtävätkö he ollenkaan itse pilanneen oman maansa?

Huru-ukko

Vastaus kysymykseesi on aivan selvä: Hitsari on hoitanut homman ihan hyvin, mutta kun ne perkeleen ruotsidemokraatit tulivat sotkemaan.

timo

”Pakolaiset” voivat aina palata kotimaahansa turvaan.
Mihin me voimme mennä? Kohta on kotimaakin viety jalkojen alta ja muutettu tulijoiden kotimaiden kaltaiseksi persereikävaltioksi.
Sitten vaan turvapaikkaa hakemaan USAsta tai Venäjältä?

Dan Wesson

Eihän nuo mitään pakolaisia ole koskaan olleetkaan, jos Turkista ovat tulleet. Pohjasakkaa ja kusisia rikollisia, jotka pitäisi viedä saunan taakse. Ehkä saunaa parempi ratkaisu olisi joutua Turkin tai Venäjän vankilaan eliniäksi.

Sami

Voimme joukottain muuttaa pääministerin virka-asuntoon turvaan. Käsittääkseni siellä on runsaasti turvamiehiä huolehtimassa meidän kaikkien turvallisuudestamme. Lisäksi Sanna kertoi tykkäävänsä vessanpesusta ja muista siivoustöistä, joten meillä on sitten palvelijakin kokoajan paikalla.

Huru-ukko

Ja aamupalatarpeet iltasyömisineen ja saunakaljoineen talon puolesta.

Qroquius Kad

Lähtökohtaisesti voisi tietenkin ajatella, miten voisi tehdä omasta kotimaastaan taas isänmaan. Unkarilaisilla, tšekeillä, slovakeilla ja puolalaisilla on siihen vastaus
Luonnollisesti helpompaa on toki miettiä, minne voisi juosta karkuun.

Sotasukupolvi, eli isovanhempieni sukupolvi ei miettinyt sellaista.
Onneksi he ovat jo suurimmaksi osaksi turpeen alla,
eivätkä näkemässä, miten täällä nyt mietitään karkuun juoksemista ja missä voisi elää leveimmin pakolaisena sen sijaan, että
edes yrittäisi tehdä jotain oman maansa eteen.

Daavidin poika

Kyllä Turkkilainen poliittinen systeemi on ollut aina erittäin suuressa korruption vallassa. Mutta epäilen, että Turkkilainen oikeusturva ei jakaa mitään oikeusturvaa tämän luokan kangsterille. Onhan kyseessä kuitenkin murha jonka uhri on lapsi. Turkissa on ollut yksi ainoa rehellinen johtohamo, sekin oli nainen ( Tansu Ciller)

Nyt kun Pt-media julkaisi henkilöiden kuvat julkisuuteen niin jää vain nähtäväksi, että luovuttaako Turkki lapsimurhaajat Ruotsiin.

Sami

Todennäköisesti ampujat saavat Turkissa sankarin vastaanoton. Sharialain mukaan vääräuskoisen tappamisesta ei tule määrätä rangaistusta.

Pitänee informoida

PT-Median pitäisi lähettää juttu kuvineen turkkilaisille valtamedioille, saattaisivat vaikka julkaista.

Qroquius Kad

Ehkä paremminkin turkkilaisille vastamedioille, mikäli sellaisia on Erdo-kaanin islamistisessa diktatuurissa?

Ei audia

Audi nyt on niin surkeaa VAG-laatua, että sitä en ostaisi keneltäkään. En käytettynä enkä uutena. Volkkari mikä Volkkari, tunnetaan myös pirkkamersuna, sekä rinkelimersuna.

Tästä jutun tapauksesta muistui, että eikö Suomessakin päästetty siinä jossain jutussa, tekijä pakenemaan ulkomaille. Eikä ole varmaan vieläkään saatu kiinni.

Qroquius Kad

Marokkolainen murhasi suomalaisen tyttöystävänsä, jäi kiinni, vangittiin ja oli kahdesti käräjilläkin. Sitten käräjäoikeus päästi tyypin poliisin suureksi tyrmistykseksi vapaalle jalalle eikä määrännyt edes matkustuskieltoa.
Sälli hävisi saman tien isiensä maille Marokkoon. Hänen olinpaikkansakin tiedetään, mutta ei vain saada Suomeen.

Lisää tapauksesta tuolla:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=15&t=1144

Sami

Ayoubi El Yaakoubin ei murhannut, hän vai puolusti perheen kunniaa ja rispektiä. Kun kyseessä on Ayoubi El Yaakoubin rispekti, ei siinä vaimon henki ole minkään arvoinen -varsinkaan jos vaimo on vääräuskoinen, säkitön ja huonomaineinen. Ja voihan Ayoubi El Yaakoubin hankkia uuden vääräuskoisen vaimon tapetun tilalle, ja tappaa sitten tarvittaessa senkin.

Qroquius Kad

No mutta niinpä tietysti! Miten ihmeessä minäkin tällä tavalla sekoilin?

Sveamamman syli

Nyt nämä Kuckopojjaat sanovat haluavansa tulla takaisin Ruotsiin todistaakseen että ovat syyttömiä eivätkä he sitäpaitsi paossa olleet vaan piiitkällä lomalla kotimaassaan. Tietävät kyllä ettei Erdokani heitä palauta.

7000 afgaania saivat sitten varhaisen joululahjan kun palautukset ja käännytykset lopetettiin. Nyt voivat ne jo ulosheitetytkin tulla takaisin ja loput kömpiä esiin kivien alta. ”Yritetään yhdessä vielä”, pusipusi.

Ja mitä tanskalaistenkivittäjiin tulee on Ruotsin salaisena aseena AIVORIIHI (”poliser, kriminaltekniker, beteendevetare, rättspsykiatriker, rättsläkare”) joka profiloi esille kivittäjät. Vähän niinkuin Palmegruppen. 37 vuoden päästä tiedetään jotakin.

Öckököckööckkin

Vetlanda ananaspuukottaja yritti tosissaan tappaa seitsemän miestä ja sai elinkautisen.

Paljonko rangaistusta saavat kolme turkjäbää jotka kokkeli-cannabis-tramadolipäissään vahingossa ampuivat pikkutytön? Pari vuotta törkeästä sitä sun tätä? Eli grovt vapenbrott, grov misshandel, grovt vållande till annans död?

Ingen Gripen

Onkohan tuossa kyse matupitoisen ”koraanikoulun” ilmiöoppimisesta vai ihan perinteisestä koulukiusaamisesta ?
https://www.expressen.se/kvallsposten/pappa-ville-skydda-sin-dotter-riskerar-att-forlora-jobbet/?referrer=todays-news

juhaII

Eipä se tuo tyttöä takaisin. Mutta ”kyllä piru perillisensä löytää”!