Näkökulma monikulttuurisuuteen: Kuinka somalit aloittivat keskinäisen sisällissodan

 

Yksi näkökulma monikulttuurisuuteen: Kuinka somalit aloittivat keskinäisen sisällissodan

 

Selitin tässä artikkelissa jo kaiken mistä on kyse.

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie

nih..ongelma ei ole “sosiologinen” vaan geneetinen

Vihertötterö

Mutta he paikkaavat työvoimapulaa ja panevat valkoisia läskejä jotka eivät kelpaa paikallisille miehille

Dickie

tietenkään 2 miiljoonaa sosiologia ei myönnät tätä yksinkertaista faktaa, koska silloin se..raju totuus..että heidän “Opinnot” oli siis täysin turhiii..niin paljastuisi

Alempi tutkinto

AMK-sosionomitytöt todella kuvittelevat itsestään liikoja.

Kun tekniselle alalle eikä muutenkaan yliopistoon ollut mitään mahdollisuutta edes päästä niin sitten alempi sosiopaattileikkikoulututkinto.

Pääsykoetta ei ole, on haastattelu ja naiset apukoulutodistuksineen etusijalla, kullin omaava mies ei edes alalle halua.

Dickie

rotuerojen myöntäminen…ja ymmärtäminen on maailmanselityksen avain..ei sosiologia

Selvä asia

Asiaan rasismin mitenkään liittymättä pitää vain faktana todeta:

Tietysti älykkyydellä sekä koulutuksella ja kulttuuritaustalla on merkitystä,
lisäksi vaikuttaa lapsuus.

Mutta asian toteamiseksi ei tarvita jakkukalkkunoita, he kuuluvat turhina työttömyyskortistoon.

Trampas

Hassusti ylen uutisissa on isolla fontilla juttu siitä, että kyllä ne jenkkilässäkin ammuskelee ja korona saattaa olla lisännyt laukausten määrää.
Yritetäänkö tuollakin saada huomiota ruotsista muualle?

Anonyymi

Nyt voisi myös haastatella Alexander Stubbia, jonka mukaan Ruotsi on maailman rauhallisin maa ja samalla kaivaa naftaliinista Jussi Halla-ahon tektstit, joissa hän ennustaa, mihin nykyisenlainen haittamaahanmuutto johtaa. Se alkaa nyt hitaammankin kärjenjuoksun omaaville paljastua, vaikka media vielä ansiokkaasti silottelee ja piilottelee ja yrittää epätoivoisesti etsiä syitä kantaväestöistä ja tehdä murhaajista ja raiskaajistakin uhreja.

pöh

Mitähän kaikkea sitä voikin laittaa korona räkätaudin piikkiin?

Tuumailija

Kriittinen työvoimapula, ei riitä omat 500.000 työtöntä, on pakko tuoda “työvoimareserviä” rakettiteollisuuteen ja kausityöhön.

pöh

Väärä ketju, mutta ihmiset jotka korona hössötystä liioittelee on sairaita. Ne liioittelee sitä sen takia että voivat ikäänkuin siirtää vastuun omasta elämästään pois itseltään.

Juho Sippilä

Olen shokissa !

Ilmari

Vaihda jo levyä.

Juho Sippilä

Shokissa olen !

Suomi on ajopuu

Tuo “levy” on kestohitti, sillä se kuvaa varsin osuvasti päättäjien tekopyhyyttä.

Vaarallinen mutantti

Integroimattomuus johtuu tietenkin rakenteellisesta rasismista. Näitä poloisia kun kiusataan jo alakoulusta lähtien. Opettajat vittuilee ja antaa vain huonoja numeroita. Ruotsalaiset vetää välitunnilla turpaan ja kusee vielä päälle. Lukiossa tytöt ei anna pillua, niin täytyy maata väkisin. Yritä siinä sitten integroitua ja kehittyä ruotslaiseksi mallikansalaiseksi.

Anna-Maria Korhonen

Niin no, onhan se tavallaan sosioekonomista, kun kehitysmaalainen klaanikulttuurin edustaja sijoitetaan tänne Pohjolaan. Syntyy konflikti ja syntyy kuluja. Ongelma on tietysti jos aletaan syyttää meidän yhteiskuntaa ja meidän sosioekonomisia rakenteita. Meidän yhteiskuntamme on rakentunut siten kuin on täällä parhaaksi katsottu ja ennen kehitysmaalaisinvaasiota se on toiminut hyvin. Kysymys on marssijärjestyksestä, kenen tulee sopeutua, somalin Ruotsiin vai Ruotsin somaleihin. En nyt oikein ymmärrä, missä PT on tehnyt virheen, tuo somalijengijuttu oli oikein hyvä. Tämä koko monikulttuurinen painajainen, jota elämme, on niin laaja vyyhti, ettei sitä voi selittää yhdellä artikkelilla. PT-Median hyvä puoli onkin, että se tarjoaa useamman näkökulman.

jedemdas

Maassa maan tavalla tai maasta pois! Jos ei sopeudu tänne, niin äkkiä kyyti takaisin sinne mistä on tullut. Emmekä tarvitse aktiivisesti rahdata tänne elätettäviä, kun niitä on jo omassa kansassakin tarpeeksi.

Työhön tulijat on aina tervetulleita ja rajoitettuna määränä oikeat sotapakolaiset (jotka yleensä lähtee kotiin kun tilanne on ohi). Muu tuleva sosiaalielättiväki käännytettävä rajoilla. Täälläkin on rakennettu asiat työllä vuosikymmenten aikaana, joten sama työ on muillakin omissa maisssaan tehtävä. Valmiiseen pöytää ei elätettäviä tarvita lisää.

MattiS

Minun mummo on 93-vuotias. Hän aina kertoilee juttuja millaista oli lapsena elää ennen sotia, sota-aikana ja sodan jälkeen kun piti taas raataa esim. sotakorvausten vuoksi. Minun molemmat edesmenneet pappani olivat rintamalla talvisodasta alkaen ja kokivat ne kovimmat rähinät jatkosodassa.

Ja minua suoraan sanoen vituttaa että nyt ne otamme näitä loisia tänne nauttimaan kaikista eduista. Ja sitten vielä kehtaavat valittaa kaikesta ja vieläpä ovat vaaraksi turvallisuudelle.

Menneet sukupolvet ovat mahdollistaneet meille oman maan ja kaikki sen hyvät puolet. Nyt meidän pitäisi muka hävetä itseämme ja polvistella ties kenelle. EI PERKELE TARVITSE!

Eduskuntatalon edessä on pitkä rivi lyhtypylväitä. Niille olisi nykyään muutakin käyttöä kuin valaistus.

Aivan oikein

Rajan ylitse tunkevat paskat geenit ja tulon mahdollistavat poliitikot tolppiin roikkumaan.

jedemdas

Eikä 70/80-luvullakaan loisväki saanut ilmaista parempaa asuntoa, kuin työssä käyvät ihmiset. Jos ei tehnyt töitä, niin elintaso oli merkittävästi heikompi. Nyt loisväki saa paremman elintason kuin työssä käyvät ja sana siitä on levinnyt kehitysmahin asti.

Kehitysmaalaiset maksavat säästönsä tai vuosien palkkarahansa, jotta pääsevät loppuelämän sponssin pariin pohjolaan. Sekään ei riitä vaan alkavat kertomaan täällä ihmisille, miten heidän mielestä asiat pitää hoitaa ja kantaväestön pitää heitä kumartaa.

ohi-sale

Ilman sotimista, olisi ollut Eestin kohtalo, tuhansia ihmisiä olisi likvidoitu ja siirretty Siperiaan ja maa olisi miehitetty ja olisi alkanut kotikommunistien kyttäyskulttuuri. Onneksi jotkut varautuivat jatkoon eli kätkettiin aseita pahan päivän varalle.

sdgag

ÖÖ mitä töitä tänne täytyisi tulla tekemään joihin ei euroopasta löydy väkeä? Niin joo niitä huippu osaajia kävikö se Elop täällä johtamassa nokiaa, kyllä sen takia varmaan lakeja pitää muuttaa olikohan sillä ongelmia suomeen matkustaessa kun piti passi näyttää…

Pitäkää hatuista kii

Käsittääkseni otsikossa on virhe.
Mitään ei ole aloitettu, vaan jatkettu.

Suvaisevaiset nerot kuvittelevat, että hiekka ja kasvit aiheuttavat tietyissä maissa kaiken pahan ja siirtämällä ihmiset sieltä turvaan kaikki laulavat jatkossa gumbaijaa.

Nyt ja tulevaisuudessa saamme nauttia näiden neropattien päätöksistä ja kannattajista.

Last edited 2 vuotta sitten by Pitäkää hatuista kii
juhaII

Se, joka tuo kuvituskuvan janttereita kauniseen ja rauhalliseen maahansa hyvästä sydämestään. Omaa samalla läpimädän pään, joka tippuisi ihan “itsestäänkin”.

Nih

Somalit ovat paikanneet Suomen ja Helsingin kestävyysvajetta jo vuosikymmeniä. Helssingin johto on tyytyväinen näiden ripeiden työmuurahaisten panokseen. On jos jonkimnmoista kokemusasiantuntijaa ja vaatimukseksi ei tarvita kuin 2000 euron armanin puku ja jatkuvaa puhetta rasimista jota he vieläkin kohtaavat arjessa.

Ingen Gripen

Iltalehti uutisoi:

Tutkimus: Suomalaiset karsastavat romaneja, somaleja ja muslimeja naapureina – ”Huolestuttavaa, jos asenteet niin jyrkkiä”

Tuon “huolestumisen” sijasta eivät taaskaan uskaltaneet avata niitä syitä miksi noin on.

Millähän osuudella mahtaa esimerkiksi tuettua oleskelua, sosiaalista röyhkeyttä tai rikollisuutta esiintyä noissa “karsastetuissa” ryhmissä ?

Härkkijä

Mutta romanilla on ihan samanlainen tussu kuin valkoisella

Älämölkit

Muslimit puukottavat lontoossa kristittyjä, miehiä, naisia ja lapsia
https://www.kaotic.com/video/4a5fe121_20210725171426_t