Murhaamiset jatkuvat Tenstassa

Murhakartta.
Murhajaiset jatkuvat Tukholmassa. Tai tällä kertaa murhaamisen yritys. Jorkki nimittäin jäi henkiin – toistaiseksi.

Sotatoimet Tenstassa alkoivat puolen yön aikaan, kun vihamieliset poolit ampuivat toisiaan kohti Tenstan keskustassa kymmeniä laukauksia.

Poliisi keräsi pelin jälkeen puskasta yhden parikymppisen jorkin sairaalaan paikattavaksi. Ei mitään pahempaa, käteen oli tullut muutama kuti ja veronmaksajat sponsoroivat jatkotoimia.

Ampuminen oli jo muutaman viikon sisällä ties kuinka mones Rinkeby-Tenstan alueella. Loppua ei taida edes olla näkyvissä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.