Yksi vangittu Huddingen lapsiampumisesta

Huddingen lapsiampumisen tiimoilta on edetty sen verran, että poliisi otti uudelleen kiinni 25-vuotiaan miehen, jonka Södertörnin käräjäoikeus vangitsi epäiltynä osallisuudesta ampumiseen.

Syyttäjän vaatimusten mukaan rikosnimikkeinä ovat törkeä ampuma-aserikos ja törkeä ruumiinvamman tuottaminen.

Epäilty puolalaistaustainen 1996 syntynyt Aleksander Henryk Karwowski ei ole luonnollisestikaan ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Hän sai muutaman vuoden linnatuomion 2017 syyllistyttyään mm. ryöstöön. Porukka ajoi elektroniikkakauppa Webhallenin takaovelle ruokatunnin aikaan ja pakotti henkilökunnan lattialle. Myös kaupassa olleet asiakkaat pakotettiin aseilla uhaten lattialle makuuhommiin.

Sen jälkeen pakettiautoon lastattiin elektroniikkaa noin 700 000 kruunun edestä. Oikeus antoi tästä vastapallossa 2 vuotta vankeutta.

Tämän lisäksi Karwoswskilla on huumausainerikoksia ja muita pienempiä juttuja satulanhaisteluja ja puistoonkusemisia.

 

Nyt ampumispaikka, jossa kaksi sivullista lasta sai osumaa, on aivan Huddingen poliisilaitoksen ja poliisivankilan kupeessa. Siis kirjaimellisesti poliisilaitoksen yhdellä nurkalla.

 

Korjaus: Kirjoitin aiemmin kongolaistaustainen, mutta sekoitin vahingossa henkilöt. Tietojen mukaan vangittu on puolalaistaustainen. Asia korjattu tekstiin.

 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Liikkuiko puolalainen afrikaanojen kanssa vai oliko tässä enemmänkin itä-eurooppalaisia moniosaajia mukana kuvioissa?

Satulaa sniffaa

Onneksi he saapuivat paikkaamaan työvoimapulaa, olisimme kusessa ilman heitä.

rocky

Ja sivutyönä järjestävät paikattavia.

follow the pollution

Matumigraation takana lienee sopimus siitä, että isopäästöiset teollisuusmaat joutuvat jakamaan ilmastopakolaisuuden aiheuttaman kurjuuden ja väkivallan taakkaa.

Tuollaisen sopimuksen olemassaolo selittäisi sen, miksi meidänkin päättäjät toistuvasti esittävät näytelmää jossa turvapaikanhakijat ovat mukamas hyviksiä ja “äärioikeistolaiset” niitä pahiksia.

Totuutta

Kyseessä on puhtaasti poliittinen peli ja kilpailu äänistä, kansasta vitut veisataan kunhan hillotolppaa piisaa.
Ihminen on itsekeskeinen eläin ja poliitikko on sosioevolutiivisen narsismin huipputuote eli iso saavillinen käymistilassa olevaa sianulostetta.

Poislukien aidosti isänmaalliset poliitikot, joita tosiaan on muutama.

Qroquius Kad

Kongolaisella on kovin puolalaisen näköinen nimi?

Ö ö hö ö!

Kyllä, mies on syntynyt Puolassa ja ollut kirjoilla Ruotsissa 21. marraskuuta 2001 lähtien, kertoo Samnytt.
https://samnytt.se/gangkriminell-polsk-man-begars-haktad-for-barnskjutning/

Daavidin poika

Älä Pate anna jakaa näitä Ruotsalaisia linkkejä. Ei me tollot Suomalaiset ymmärrä mitä niissä lukee. Tämä kääntäjä translate kääntää myös miten sattuu, ei sittä pääse asia ytimeen.

hevonen är häst

Ei ruotsin kieli ole suomalaisille sen kummempi vieras kieli kuin englantikaan.
Tuota jälkimmäistä vieläpä tyrkytetään joka paikassa paljon enemmän.

vittu är fitta

Näin juuri. Vaikka kouluruotsilla ei pitkälle pääse, niin kyllä ruotsalainen uutislinkki kääntyy, vaikka siinä joutuukin käännöstöihin.

Tommy the Who

Todellinen moniosaaja.

Suomi Finland

Jos mies on syyllinen, niin erittäin pitkä linnatuomio on varsin oikeudenmukainen tässä tapauksessa.

Tietysti kaikki, joilla on ruutijäämiä käsissä ja vaatteissa ja ovat olleet tapahtumapaikalla, tarvitsisivat vähintään sen 2 vuotta linnaa.

Ja joka jamppa karkotukseen, jos kansalaisuus on jäänyt märäksi uneksi.

Fatwantarkistaja

Karkota puolalainen, se tulee seuraavalla laivalla takaisin.

Polskipojka

Puolassa on tosi kovanaamoja. Siellä ei kannata ambulanssin kyytiin mennä, potilaalta viedään elimet ja myydään edelleen. Hyvä jos kikkeli jää mutta munuaiset menee.

Puolalaisia voitaisiin palkata Ruotsiin poliiseiksi ja vartijoiksi. Eivät musuja/husuja pokkuroi.

Daavidin poika

Jos jossain, niin kyllä Ruotsissa on poliisit, syyttäjät, tuomarit ylityöllistettyjä uus-ruotsalaisten ansiosta. Täytyy myöntää, että on pahasti mennyt kuppi nurin, siinä suhteessa, että näitten uus-ruotsalaisten tarkoitushan oli tulla paikkaamaan työvoimapulaa ruotsiin.

Sellainenkin seikka ihmetyttää, että mistä ihmeestä nuo kaikki ampuma-aseet ilmestyy ruotsin maakamaralle. Vuotaako rajavalvonta kuin vanha seula, vai onko korruptio ottanut vallan.? Onhan sellaisiakin virkamiehiä olemassa jotka ovat kiinnostuneita suurinumeroisista paperiseteleistä.

Liikkuminen ilman ta

Rajavalvonta? Puolakin kuuluu Schengen-alueeseen.

Anna-Maria Korhonen

Vuonna 1683 puolalaiset janitsaarit olivat pelastamassa Eurooppaa joutumasta osmanien orjuuteen. Nykyään materialialismia pidetään ihmisen suurimpana orjuuttajana. Puola on monin tavoin ollut pelastamassa meitä joutumasta liikaa materian pauloihin. Se on EU:n nettosaaja, jonka avustuksia Suomikin kustantaa. Puolalaiset rakennusmiehet tekevät halvalla ja pimeästi suomalaistenkin työt. Puolalaiset tehtailevat omaisuusrikoksia. Ja onhan lapsistakin aina kustannuksia, monista jopa aikuisikään saakka.

Kukavaan

Euroopan pelastaneet olivat husaareja. (winged hussars)

Anna-Maria Korhonen

Sori, meni käsitteet sekaisin.

Suomi Finland

Iltalehdestä:

“– Iranissa ei ole suunnitelmaa järjestelmälliseen, maan vesivaroja lisäävään sekä säätelevään kehitykseen. Siitäkin huolimatta, että ongelmat ovat olleet tiedossa 30 vuotta, ympäristötekniikan apulaisprofessori Ali Nazemi Concordian yliopistosta sanoo.”

Iranissa ei ole vettä, Venäjällä ei ole viulunsoittoa ja Ruotsissa ei ole avaruusinsinööreille ja aivokirurgeille töitä.

Ruotsin ja Venäjän katastrofaalisen tilanteen jotenkin vielä ymmärtää, mutta miksei Allah ratkaise Iranin vesipulaa, vaikka partasuut palvovat minkä kerkiävät?

No Ruotsissa ei kuitenkaan asiasta tarvitse huolestua. Tuollainen vesipula on Ruotsille valtava mahdollisuus saada entistäkin enemmän avaruusinsinöörejä ja aivokirurgeja. Kenties kun heitä on riittävä määrä, USA lopulta puuttuu peliin ja vie heidät ruotsalaisilta.

Operation shitpaperclip voisi olla passeli nimi salaiselle operaatiolle moniosaajien imuroimista ajatellen.

Kenties nämä tapahtumat jäävät sitten historiaan Ruotsin osalta.

Suomi Finland

Ja nyt pahoittelee Kokoomus (Iltalehti):

“– Kotouttamisohjelmassamme on käytetty sanaa “kantasuomalainen”. Olemme täsmentäneet termin tarkoittamaan “Suomessa pysyvästi asuvaa Suomen kansalaista” virheellisten tulkintojen välttämiseksi. Pahoittelumme!”

Soma Li voisi väärien termien käytön vuoksi tulkita itsensä Somalian kansalaiseksi ja muuttaa sinne.

Entäpä ne kaikki identiteetit, joille ei ole vielä omaa termiä? Miten he voivat pärjätä? On myös kohtuutonta puhua sukupuolesta, jos aiheeseen liittyviä identiteettejä on huomattavasti enemmän kuin kaksi. Syrjinnän välttämiseksi erilaiset identiteetit pitää määritellä.

Ja sanaa pitää sitten vastaavasti muuttaa, kun uudet määritelmät saadaan tehtyä. Ensin siis sukukolmasosa, sukuneljäsosa, … jne ja lopulta suku n:s osa. Ja termin täytyy olla jatkuvasti uudelleenarvioinnin kohteena, ettei kukaan vaan loukkaannu.

Ö ö hö ö!

Noteerattiin jopa lahden takana!
Skrev “urfinländare” – tvingas be om ursäkt
https://www.friatider.se/skrev-urfinlandare-tvingas-be-om-ursakt