Viimeisen 24 h aikana 1 murha ja 3 murhan yritystä

Heinäkuun viimeinen viikonloppu on alkanut sen verran hurjanpuoleisesti, että veripalvelu huutaa hoosiannaa. Luotia on viuhunut kuin Karjalan kannaksella kesällä 1944 ja ambulanssit sahaavat ees taas ympäri kuningaskuntaa keräten haavoittuneita tai kaatuneita.

Lauantain puolella klo 00.45 aikaan Luleåssa päästettiin päiviltä mies. Homma lähti rullaamaan kun poliisi sai soittoja pistooliammunnasta. Arvioitua ampumapaikkaa haravoitaessa löydettiinkin mies, joka oli kömpinyt pensaikkoon. Mitä sinne tekemään? Tekemään kuolemaa. Lähtö tuonpuoleiseen ei näin ollen ollut yksinäinen, mukaan saatiin kymmeniä punkkeja, jotka lähtivät ikään kuin kylkiäisenä mukaan.

Poliisi tutkii asiaa murhana, toistaiseksi ketään ei ole haettu putkaan pamputettavaksi.

Västeråsissa perjantai-iltana klo 22.35 aikaan sihti oli surkeassa suunnassa. Tai sanotaanko niin, että nuorukainen sai kyllä osumaa, mutta sen verran ei-vakavasti, että tarvittiin vain vakavanlaatuista sairaanhoitoa.

Tutkimukset murhan yrityksestä pystyyn.

Tukholman Bagarmossenilla harjoiteltiin kuularuiskuttamista klo 19.00 aikaan. Ampumapaikalta ei löytynyt mitään, mutta kun poliisi haravoi aluetta tarpeeksi isolla haravalla, niin löydettiinkin parikymppinen jorkki, joka oli kontannut parin kilometrin päähän tekemään kuolemaa. Lähtö epäonnistui, sillä ambulanssi hoiteli veronmaksajien sponsoroimana nuorukaisen sairaalaan paikattavaksi.

Yksi otettu kiinni ja poliisi kiduttaa tällä hetkellä hänestä ulos tunnustusta.

Perjantaiyönä niin ikään harrastettiin murhaamisen yritystä, joksi se jäikin. Tukholman Kärrtorpissa alkoi sotatoimet klo 02.30 aikaan ja parikymppinen nuorukainen sai kovanpuoleisesti osumaa.

Nuorukainen löydettiin pensaan juurelta henkihieverissä, mutta tietojen mukaan tällä kertaa ei tarvinnut soitella Pyhä Pietarille, tai kuka tässä tapauksessa siellä nyt on sitten vastassa.

Tutkimukset murhan yrityksestä pystyyn.

Nämä kaikki ovat siis perjantaista reilu 24 tunnin sisällä tapahtuneita juttuja (tämä juttu julkaistiin lauantain puolella klo 03.00) Tulossa hikinen, kuuma, verinen ja raatokärpästen täyteinen viikonloppu.

Asiota voi tutkisella poliisin tilannehuoneesta.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodsuckers

Tuli mieleen semmoinen, että mitäkö se koraani sanoo verensiirrosta? Muslimithan kuormittavat sairaanhoitoa ihan perkeleesti, myöskin imevät kaikki veripankkivarastot tyhjiin kuten imevät kaiken muunkin. MUTTA ymmärtävätköhän he että ne veret joilla heidän henkiään pelastetaan ei kyllä perkele ole muilta muslimeilta valuteltu? Onkohan vähäään kummallinen olo kävellä kylillä kun kroppa täynnä EHKÄ homoseksuaalisen ja kristityn valkoisen miehen verta? Oletko sitten sinäkin homo kristitty, vai mitäs se koraani sanoo? Ehkä tilanteen voi nollata syömällä yöllä kamelinkakkaa ja nussimalla vastasyntynyttä poikalasta, joku imaami voi kertoo lähemmin. Vai löytyykö Ruotsista jo joku edistyksellinen islam-verenluovutusmesta jossa luovuttaja saa ruotsin veronmaksajilta 7-8 tonnia per kerta?

Tommy the Who

Miten jospa laitettaisiin sian verta tilalle?

Osso Bucco

Miten muslimi voi ottaa vastaan kuffarin haramverta? Kas siinä kysymys!

Qroquius Kad

Muslimi voi ottaa vastaan vääräuskoisenkin verta ja luovuttaa, kunhan ei ota siitä maksua.

Ruo voittaa, Suo ei

Ovat erittäin taitavia myös vuodatuttamaan verta kenestä/mistä tahansa millä tahansa verukkeella.

By the way: missä Suomen urheilumenestykset??? Ruotsi, vaikka on jatkuvan matuatakin alla, menestyy urheilussa kuin urheilussa. Nytkin tuli kiekosta OS- kultaa ja hopeaa. Suomea ei näy missään. Missä vika? Eikö nuoria kiinnosta?

Tepe

Ihquuu monikulttuurista menoa!!! Kateeksi käy svenssoneita, täällä ei tapahdu mitään. Törkeen hyvää safkaakin joutuu etsimällä etsimään. Rasistien ja ääääääärioikeston vuoksi kaarnavenebusinesskin kuihtui alkuunsa.
Toivotaan kovasti, että svedulandiassa pauke jatkuu ja sihti on tarkkaa!!! Autogrillaaminen olikin niin helkkarin tylsää seurattavaa…

Mummeli 63

😂 onpa taas ollu tapahtumarikas vuorokausi ja tuo kirjoittamistapa, voisit kyllä kirjan kirjoittaa….

jedemdas

Ihanaa, svedut ihanaa!

Den skjuta in
Den skjuta in
Den skjuta in
I utlänning igen
Vi ska skjuta
Vi ska ge
Alt det vi har
Vi ska ta
Död igen

Sosiologi

Mikä ruotsalaisnuoria oikein vaivaa, kun täytyy tuolla tavalla käyttäytyä. Pääsääntöisestihän he ovat ihan fiksua ja ahkeraa porukkaa. Luulisi tuollaisen käytöksen olevan jo huonoa esimerkkiä maahanmuuttajille.

Jesse

Samaa mietin mikä on mennyt Peppiin, Annikaan ja Tommiin?

Tuli Palo

Kaikenlisäksi valtava tulipalo Liljeholmenissa vanhassa tehdasrakennuksessa, lähellä Söderiä. Epäillään tahallaan sytytetyksi eikä olisi mikään ihme koska kaiken maailman löysää matujengiä vaeltelee kaduilla tunkien joka koloon kuin rotat, etsien varastettavaa tavaraa ja paikkaa missä vetää huumeita ja raiskata muutama tyttö.

Näin se Ruotsi krackeleeraa rikki kun johdossa on hallitus jolle oma vallassa pysyminen on tärkeämpää kuin se mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja miten ihmiset voivat.

Pizzagate Hällby

”poliisi kiduttaa tällä hetkellä hänestä ulos tunnustusta”.

Toinen kidutuspaikka on Hällbyn mellakkavankila jossa vangit kertovat paikan olevan ”maanpäällisen helvetin”, siellä kun on pakko syödä oksettavaa ruokaa:

PERUNOITA!
KAURAHIUTALEITA!
PIIMÄÄ!
LEIPÄÄ!
VETTÄ!

(sitä että vartijat syövät ihan samaa ruokaa ei oteta huomioon)

”Fångarna klagar även på maten – ”som ingen av oss klarar av att äta utan att få kväljningar” – och menar att de tvingas leva på potatis, fil, havregryn, bröd och vatten.” (Expressen)

Gaydullah

Muslimimiehelle maanpäällinen helvetti olisi jos hänen puhelimestaan olisi selfiekamera rikki tai että instagramtilinsä olisi suljettu eikä uutta pääsisi ikinä enää luomaan ja ilahduttamaan maailmaa ihanilla omakuvillaan.
Niin helvetin homoja ”miehiä” että naurattaa.

Matun tahtiin go!

Ruotsissa on yli 70.000 afgaania. Jestas, luulisi että afgaaneja olisi yli 700.000, niin yliedustettuina ovat joka rikoksessa.

Afganistanin suurlähettiläs latelee totuuksia Expressenissä 42 miljoonan kruunun residenssistään. Hänellä on myös hieno asunto Danderydissä. Jutun ydin:

”On Ruotsin vika että afgaaneilla menee huonosti. Ruotsalaiset kohtelevat afgaaneja huonosti. Jos Ruotsin viranomaiset olisivat kiltempiä afgaaneja kohtaan saisimme heistä äkkiä mallikansalaisia ja veronmaksajia. Mitä naisten huonoon kohteluun, seksirikoksiin, huumejuttuihin ja murhiin tulee niin täytyy ymmärtää että asennemuutos vie aikaa, siihen voi mennä viisi vuotta. Viiden vuoden kuluttua tilanne on jo aivan toinen.”

Fatwantarkistaja

Afgaaneilla menee kaikkialla päin helvettiä ja kyllä, se on ruotsalaisten natsien syytä.

Kolme pyöräinen lait

Kolme pyöräinen laittomuus
Odottaa hyväksyntää
heti
Tämä vertaus on täysin absurdi
”Loukkaako ajokorttikin yhdenvertaisuutta?”
Verkkouutiset
Autolla ajo TAI AJOKORTTI ei liity mihinkään Ihmisen terveyteen paitsi ehkä näköön
Kuten korona passi Johonkin tauti viirukseen
Autokortittomuus tarkoittaa vain sitä että silloin et autoa aja
Mutta korona rokottamatomuus passittomuus tarkoittaa sitä
että nämä Ben Zyskovitsin tyyliset kontrolli freekki poliitikot
Voivat määritellä mielivaltaisesti mitä sen passin puutuvia ihmisiä voidaan kontrolloida samalla .he altistavat ihmiset näiden rokote firmojen koekaniiniksi.
Ostaako tai ajaako autokortin saanut ihminen autoa
jonka yksi rengas on puhki heti kättelyssä .
tai Ajetaanko outokouluissa kolmi renkaisilla autoilla,
Ei koska se on lailla kielletty ja hengen vaarallista

Miksi sitten korona Rokotteissa ei ole samaa mekanismia
koska se litku on aiheuttanut 100 000 ihmisille oireita maailmalla
vertaus *yksi rengas on puhki*joka voi tappaa

Turisti

Luulajassa ammuttiin perjantai-iltana 25-vuotias nainen, teosta pidätettynä on 30-vuotias mies. Mistä tuosta lauantain puoleisesta ampumisesta löytää uutisen?

Kukavaan

Miehen kunnia pelastettu?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
Suttaz

Googlaa Shottaz Rinkeby.

Sandal Läbs

Lisää tulee: ”KVINNA i 25-årsåldern död efter skottlossning i Luleå”

Daavidin poika

On tämä todella aivan uskomatonta. Miksi Ruotsalaiset viranomaiset hyväksyvät tämän luokan toiminnan.? Sehän kuitenkin on selvää, että poliittisella rintamalla ei haluta puuttua asiaan mitenkään koska silloinhan heidät (Poliitikot) maalataan rasisteiksi. Voin vain kuvitella miten raskasta työnteko on Ruotsissa Poliiseille jotka ovat kenttätyössä. Ja tietenkin myös rikospoliisille.

Olisi myös ihan sosiaalista tietää, että mitä Ruotsalainen Poliisi kertoo yö-vuorostaan vaimolleen, ja lapsilleen aamiaispöydässä, aamulla kun hän on palannut yö-vuorostaan kotiinsa.? Ruotsin oikeusjärjestelmä on ajautunut vaaralliseen kierteeseen siinä, suhteessa, että heidän tuleva nuoriso ajautuu pois täydellisesti lakisääteisestä Ruotsalaisesta yhteiskunnasta.

Suomessa ei kuitenkaan kansalaiset elä vielä niin vaarallisessa olosuhteissa kuin Ruotsissa. Ihmettelen vain sitä, että Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ei ole varoittanut kansalaisia tästä Ruotsin pandemiasta.

Qroquius Kad

Onko tämä sinulle oikeasti uskomatonta, jota ihmettelet voimatta ymmärtää?

juhaII

Ruotsilla on ”lehmän hermot” ja ne, jotka hermostuvat ovat suurin vaara yhteiskuntarauhalle ”ääärrrioikeiston” muodossa. Syyksi tälle ed. ei kelpaa ”koronaväsymys”, ”syrjäyty6minen”, ”sotaneuroosit” eikäpä vielä rassismi, joka ei voi koskaan ikuna kohdistua punaniskoja vastaan!

Eräs juutilainen harvakseltaan rikas oleva pösö on tuumannut, että ruotsalaisten täytyy kiihdyttää kansanvaihtoa ja vielä hyväksyttäväå se ilman mitään ”välihuomautuksia”!

Näyttää siltä, että Ruotsin ”Tuhkaaminen” lopullisesti on jokseenkin se kaikkein tärkein asia tässä sekarotuiselta piskiltä näyttävästä maailmassa.

Kotirintamaa voin rauhoitella sillä, että ME olemme se seuraava piotilas, johon ”monilulttuurisuuden” sekopäinen ”piikki” pistetään. Ja tässä Suomi näyttää kaikille ”närhen munat” ettei ”Suomi Neidon” impivaaralaisia kengille tallata. Nimittäin ”Suomi ensin!!!”

Kukavaan

Hyvä oivallus tuo Ruotsin tuhkaaminen. Siitä tulikin mieleen, että EU on kansojen krematorio.

Anna-Maria Korhonen

”Yksi otettu kiinni ja poliisi kiduttaa tällä hetkellä hänestä ulos tunnustusta.”

Poliisi siis sanoo hänelle, ettei tarjota kahvia ja pullaa ennenkuin kerrot kiltisti, mitä oikein tapahtui

Mokutron

Entäs jos poliisi kiuduttaa pakkosyöttämällä pahaa puuroa?!

pzkw

Parasta tyyliä uutisoida hyviä uutisia👍🏻ISO kiitos Paavo🙏🏻

Suomi Finland

Ruotsissa on raaka peli käynnissä ja puupalttoota sovitellaan ikuista unta varten.

Oulussa ei sentään niin pitkälle olla päästy, mutta värinää on sen verran taas, että seismologian laitoksella käyrät lyö yli asteikkojen.

Tietääkö kukaan mitään tarkempaa tuon mellakoinnin osalta? Paskalehdet tietenkin jättävät ratkaisevat yksityiskohdat kertomatta mutta tosiaan värinähälyttimet viittaavat epäsuorasti, että mellakoinnin mellakoiva osapuoli ei ole kantasuomalaista (anteeksi kovasti) perua. Poliisit sen sijaan ovat ja joutuvat nyt noiden mellakoiden rauhoitustoimiin.

Ö ö hö ö!

Uuden Suomen blogipalvelu vastusti tosiasioiden kertomista Oulun mellakoista
http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/08/uuden-suomen-blogipalvelu-vastusti.html

Puolimielimatu

Haluatteko nähdä oikein perusääliön, ranskan venäläissyntyisen mikäliearabitaustaisen OS- nyrkkeilijän sekopääkäytöksen eilen, katso video. Tälläisiä samanlaisia mielipuolia on päästetty Eurooppaan miljoonia:

https://www.svt.se/sport/boxning/boxning-os-praktskandal-mourad-aliev-protest

”Ahtaastiasuvat”

Ei ihme jos jotkut Rinkebyläiset raukkaparat asuvat ahtaasti: vuokraavat yhden huoneista pimeästi jollekin laittomalle ja tienaavat siitä 5000kr verotonta kuukaudessa:

”Utan tillstånd har innehavaren av en större lägenhet i Rinkeby, med två ytterdörrar, spärrat av en del så att rummet närmst den ena ytterdörren kan fungera som en egen lägenhet – en etta, men utan kök. Den hyr han ut för 5 000 kronor i månaden.” (Expressen)

Laittomasti maassaoleskeleva siivoojanainen tienaa pimeästi jopa 26.000kr kuussa käteen siivoamalla ja ehkä vähän pimpallakin siinä ohessa (samainen juttu Expressenissä).

Suomipoika

55- vuotias ”suomalainen” jäi kiinni Malmössä opiumin salakuljetuksesta. Ei kuulosta peri-impivaaralaiselta?

57% muuttaisi pois

Voisitko kuvitella muuttavasi pois Ruotsista?

57% Ja! KYLLÄ!

38% Nej, jag trivs bra här i Sverige!

5% Jag bor redan i ett annat land än Sverige

Frågan startades 2021-08-02. Totalt har 7523 personer svarat på frågan.

Rinkebyn Shottazkin on nyt perustanut haaraliikkeen Luulajaan. Ja sieltä sitten Suomeen!