Kehitysmaista tulleet miehet kuvanneet nuoria naisia Kruunupyyn uimarannalla

Jotku mukavat monikulttuuriset ilmiöt ovat levinneet jopa Pohjanmaalle asti. Pt-mediassa kirjoitettiin muutama viikko sitten siitä, että esimerkiksi Tukholman Kungsholmenilla kolmansista maista tulleet miehet ovat kuvanneet vähäpukeisia naisia ja julkaisseet filmeja saatesanoilla “svennehora” Youtubessa.

Kuukausi sitten paljastui, että useat kehitysmaista tulleet miehet ovat salakuvanneet aurinkoa ottaneita ruotsittaria mm. Kungsholmenin rannassa Hornsbergin rantatiellä. Alueelle on rakennettu hieno kesänviettopaikka, jossa on kymmeniä katuterasseja ja laitureita ja viheraluetta, jossa ihmiset voivat viettää aikaa.

Joillekin aurinkoa ottavat vähäpukeiset naiset ovat olleet liikaa ja naisia on salakuvattu. Miehet ovat jakaneet filminpätkiä edelleen toisilleen ja julkaisseet niitä Youtubessa.

Sama ilmiö on rantautunut Pohjanmaalle. Kruunupyyn hiekkamontuilla on ollut arabiaanotaustaisia miehiä, jotka ovat kuvanneet nuoria uimassa olleita vähäpukeisia tyttöjä ja naisia. Asia tuli tietoon sattumalta, kun muuan vartija oli paikanpäällä uimassa ja huomasi, että mies kuvasi kännykällään naisia.

Ilmiö tuntuu kummalliselta, mutta sitä voi ymmärtää sitä kautta, että hyvin monet arabimiehet eivät ole aikuisikään mennessä nähneet alastomia naisia. Arabimaissa olisi ennen kuulumatonta, että nainen olisi uimavaatteet päällä uimarannalla. Kun sitten yhtäkkiä Pohjolan lämmin kesä aiheuttaa sen, että naiset ovat vähissä vaatteissa, monilla miehillä tapahtuu kilahdus.

Harmillinen ilmiö, mutta kuuluu monikulttuuriseen yhteiskuntaan kuin jääpalat viskilasissa.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe

Tässä se taas nähdään kohta nää naikkoset rupee suorastaan vaatimaan ananaksilta seksiä elleivä suorastaan käy käsiksi ja raiskaa.
Sitten tehdään rasistisia rikosilmoituksia ja rasistipoliisi pistää putkaan ja natsioikeus vankilaan. On niin vaikeeta olla moniosaaja rakettikirurgi kun kaikki on rassismi. Ja KelaGold ei riitä mihinkään pakko vähän ritsailla ja ryöstellä.

Hommanmaksaja

Näinkin voi kulttuuri rikastua 👍👍

pöh

Täällä “monikulttuurilähiössä” asuvana täytyy sanoa että mitään muuta ei olekaan kun ikäviä lieveilmiöitä noista kehitysmaalaisista.
Viimeisen parin kuukauden aikana joutunnu tappelemaan 2 kertaa kun käyvät joukolla päälle.
Kauhea meteli on joka yö kun hilluvat kadulla pikkulasten kanssa aamuöisin.
Pesutuvassa olivat hajottaneet pesukoneet laittamalla sinne hiekotushiekkaa jne jne..

Unelma Painajainen

Täällä afrikkalainen yh-äiti lapsineen sai kaupungin vuokra-asunnon muutamassa vuodessa siihen kuntoon, että KAIKKI piti uusia. Kodinkoneet, kaapistot ķaikissa huoneissa, seinäpinnat, lattiamatot… lattioista piti jopa poistaa ylintä betonipintaa. Varmaan siivosi heittämällä ämpärillä vettä lattioille ja seinille, ei tuota oikein muuten voi selittää. Kakarat juoksivat vielä puolen yön maissa pihalla sillä aikaa kun äiree juhli ukkojen kanssa. No, siihen sentään tuli lasun myötä stoppi.

Last edited 2 vuotta sitten by Unelma Painajainen
pöh

Täällä on kanssa rappu täynnä niitä “yksinhuoltajia”
Äijä käy kerran viikossa panoreissulla, varmaa joku vuoronumerosysteemi että kaikki pysyy paksuna.
Miten noin tyhmät ihmiset voikin olla noin hyviä vedättämään järjestelmää?

Qroquius Kad

Vastaus löytyy tuosta uutimesta, tai sen kääntöpuolesta:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001038049.html

Eli 100 000(!) suomalaista olisivat oikeutettuja saamaan toimeentulotukea, mutta eivät hae eri syistä;
monella syy on etteivät tiedä olevansa tukeen oikeutettuja.
Sossutätihän ei sitä heille vahingossakaan kerro.

Sen sijaan ei ole mikään salaisuus, että kehitysmaatunkeilijoille ne samat sossutädit täyttävät itse joka lanketin hakien heille kaikki mahdolliset tuet.
Päälle päätteeksi vielä sitten neuvovat mm. tällaissa parisuhdejärjestelyissä.

Mokutron

Koska järjestelmässä työskentelevät ovat vielä tyhmempiä ja/tai hulluja.

Sami

Järjestelmässä työskentelevät ammattihyysäysjakkukalkkunat noudattavat sosiaali ja terveysministeriöstä saamiaan käskyjä, ja sosiaali ja terveysministeriö noudattaa sosiaali ja terveysministeriltä saamiaan käskyjä. Aina kun kansa äänestää kok, Kes, SDP, Vih, Vas tai RKP:ä, kehikset saavat sossusta rahaa sylikaupalla, ja suomalaiset saavat pelkän puhtaaksikalutun luun.

Anna-Maria Korhonen

Aika moni ananas on katsonut kuitenkin pornoa taivaskanavalta tai netistä, useat nähneet juhlapaikan saaneen kaverinsa tai klaanilaisensa lähettämiä videonpätkiä. Toki se on vähän eri asia kuin nähdä joku bikineissä livenä. Minusta tuntuu kuitenkin, että taustalla on jonkinlainen halu häpäistä vääräuskoisia etenkin, kun on tullut selväksi, ettei seurauksia ole. Jossain arabimaassa tuollainen filmaaja saisi vieraakseen kaikki naisen miespuoliset sukulaiset.

Qroquius Kad

Jaa? Minä kun olen ymmärtänyt, että jos musliminainen siellä Paskastaniassaan menisi bikineissä julkiselle paikalle, hän saisi kimppuunsa kaikki miespuoliset sukulaisensa.
Nämä kivittäisivät hänet kuoliaaksi ja ulvoisivat sitten hysteerisinä tuntikausia allahuakbaria, kun kunnia on taas kerran miehekkäästi pelastettu.

Läheltä liippasi

Perheen, suvun ja klaanin ulkopuolinen mies kuvaajana riippumatta siitä oli nainen minkälainen tahansa asuste päällä.

Anonyymi

Ovat itse suorastaan yliherkkiä kameralle. Turpiin tulee, jos uskaltaa edes yrittää. Mitä pelkäävät? Poliisia vai sosiaalitäti? Kelan virkailija näkee, että Kungsholmenilla naisia tiiraileva oli viime viikolla luukulla Turussa?

p.grandell

aika osuvasti, luin sammnytista(ruotsalaisten mv-lehti) eräs svennu oli niin pirun tuohtunut karviksiin ja yön-timoihin, kertoi että suurin virhe mitä ruotsissa on tehty,oli antaa naisille äänioikeus, koska 90% naisita äänestää ja puolustaa näitä 3 maiden raketti-insinöörejä..hyvin sanottu.

Tietysti

Totta kai se nainen vähäpukeisena aiheuttaa tällaista. Tavalliselle suomalaiselle siinä ole mitään ihmeellistä.

Lisäksi muistakaa äänestää jatkossakin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus, niin saamme jatkossakin lisää tällaista kulttuuria.

Särmääjä

Täytyy tulla kyllä todella islamistisesta maasta tai alueilta että naiset on räteissä jopa rannalla. Se että jos Helsingin lähiöissä ämmät kulkee kaavut päällä ei tarkota että kaikissa muslimimaissa on niin tiukkaa, vaan että täällä halutaan vain luoda jokin islamistisen roskaväen muodostama kalifaattikatukuva, koska se on ilmeisesti sitä monikulttuurisuutta upeimmillaan.

Joppos123

Kävin aikoinaan Malesiassa ja sielläkin on alkanut lisääntymään nuo kaapuakat. Kiinalaistaustainen baarimikko sanoi, että muutamassa vuodessa vanhoillisuus on moninkertaistunut.
Eräällä uimarannalla näin esimerkin islamilaisesta tasa-arvosta.
Pariskunta käveli rannalla ja akka oli verhottu säkkiin täysin. Kasvojen edessä kokohuntu, hanskat ja jopa sukat. Kaiken päällä musta säkki. Ukko kulki vieressä narutangoissa naru persvaossa.
Siinäpä meidän viherfemakoille sopivaa pukeutumiskoodia kun ovat suurimpia islamifaneja.

Niin se meillä on

Femakkoakat kuvittelevat olevansa täällä joka asiassa paikallisia miehiä osaavampia ja viisaampia, mutta kohta joutuvat oman idiotisminsa hedelmänä kulkemaan mustassa teltassa, helvetin ääliöt 😀

Timppis

Ei whiskyä pidä pilata jäillä mut nää salafistikuvaajat vois laittaa jäihin

Qroquius Kad

Ei muuta kuin laittamaan sitten, kun kerran siltä tuntuu.

MattiS

Kyllä pitäisi laittaa, mutta ei viitsisi istua kymmentä vuotta karvapalleron vuoksi. Ehkä sitten joskus kun tarpeeksi monella tulee mittari täyteen tätä ihanuutta.

Sami

Juu, todennäköisesti vartia sai kuvausten kohteiden vihat silmilleen. Vartijoiden ei pitäisi puuttua peliin, kun kissat ovat hankkimassa itselleen eksoottista kumppania elämänsä iloksi.

Nih

Ei koira karvoistaan pääse, nämä ovat sitä mitä ovat, kiimaisia lähi-itäläisiä jotka luulevat että länsimaiset naiset ovat vain panopuita. Tosin osa mulkun kipeistä naisista on tämän osin aiheuttanut, mutta vain harva joukko.

Anu Stappi

Ei ole tullut käytyä vuosiin julkisilla uimarannoilla, kun joka saakutin kerta siellä oli helkutinmoista kansainvälistä älämölöä.
Onneksi on oma mökki ja vene.

Lähtekää kiitämään, jos sinne tulee näitä kuvaajia. Ei ne sinne yksin jää istumaan.
Toinen vaihtoehto on alkaa kuvaamaan takaisin ja nauraa. Saattaa tosin käydä kunnian päälle.

juhaII

En mielestäni solvannut naisia, mutta antaa maailman olla sitten viturallaan siltä kantilta! Turha sitten on äksätä vatupassin kanssa kun “vesisuoni” menee missä menee.

Ilmeisesti vain me persvako -miehet syyllistymme itseaiheutettiuun päänsärkyyn.

No, onpa tuohon jo opittu. Rintamalle sitten vain tykinruuaksi!

Jupi

Ja kuvasivat vielä seksuaaliset suunnitelmat mielessä, jakoivat joukon kesken ja mahdollisesti keskustelivat siitä, ketä naisista haluaisivat panna eniten

ohi-sale

Noilla kilahtaa, kun kulttuuri on erilainen. Varmaan tajuavat , että kaikki täällä lännessäkään eivät halua itseään kuvattavan joka tilanteessa, kun he itse nostavat hirveän älämölön itsensä kuvaamisesta. Mikä lienee syy?

Jätökset altaaseen

Ovathan nämä sikailleet härskisti myös uimahalleissa. On kuvattu yms. Itse en ole käynyt vuosiin enää uimahalleissa.