Bianca: Feministit, islamistit ja sosiaalidemokraatit häiritsevät elämää

Olen pitkään seurannut erästä ruotsalaistunutta serbialaistaustaista naista, jonka Facebook-päivitykset ovat kultaa ja suomentamisen arvoisia. Biancan kertoo, että mm. islamistit ja sosiaalidemokraatit, kuten feministit yrittävät häiritä häntä.

Bianca Muratagic on siis bosnialaistaustainen nainen, joka on tullut tutuksi musiikin puolelta, mutta viime vuosina ehkä sen takia, että hän osaa kritisoida joitakin asioita. Hän muutti vanhempiensa mukana Ruotsiin 1990-luvulla Jugoslavian hajoamissodan aikaan. Viime vuosina Bianca on kuulunut hyvin kriittisiin henkilöihin, jotka ovat arvostelleet Ruotsin mm. maahanmuuttopolitiikkaa, varsinkin sitä politiikkaa, jossa islamisteja tavataan hyysätä.

Bianca kertoo Facebookissa:

 

“Hetki sitten sai privaviestin eräältä vihaiselta ja aggressiiviselta mieheltä, joka kutsui minua halvaksi nukeksi, joka on myynyt sielunsa ja uskonsa miellyttääkseen ruotsalaisia.

Tämä mies on syntynyt Ruotsissa ja hänen vanhempansa ovat Iranista. Mies haluaa palata Iraniin, mutta ennen sitä hän haluaa läksyttää minua islamilaisista arvoista, miten minä ajattelen ja elän Ruotsissa, koskapa hän häiriintyky sellaisista naisista kuten minä.

Saan vastaavia kommentteja todella paljon ja niitä tulee neljältä eri tyyppisiltä ihmisiltä. Heillä on yhteinen nimittäjä, he vihaavat minun mielipiteitäni, he haluavat kontrolloida minua ja sananvapauttani, naiseuttani, asuvalintaani, elämäntyyliäni, arvojani ja he haluavat, että muutan välittömästi takaisin kotimaahani.

Nämä ihmiset ovat:

– Sosiaalidemokraatteja.

– “Antirasisteja”.

– Äärivasemmistolaisia ja vasemmistolaisia feministejä.

– Islamisteja.

 

Haluan tervehtiä teitä kaikkia, että aion jäädä edelleenkin Ruotsiin, lisäksi tulen tervehtimään teitä selfieilläni, jotka aiheuttavat teille vatsahaavoja. Ruotsi on paljon parempi maa ilman teitä ja kun olette poissa, niin kukaan ei kaipaa teitä.”

 

Kannattaa laitta Bianca Muratagic seurantaan Facebookissa.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Biancan ihmisoikeudet eivät ole Ruotsin poliitikkojen silmissä puolustamisen arvoisia. Ehkä juhlapuheissa mutta mitään vaikuttavia tekoja ei ole näkyvissä. Jaskanpauhantaa sitäkin enämpi. Vituttaa kun kolme jälkeläistä ja yksi lapsenlapsi väistelee Ruotsissa matuja sen minkä pystyy. Ex-akasta ei väliä. Se hullu lapset Svedustaniin raahasi aikoinaan.

Kakkelsson

Joo ikäänkuin Ruotsista tulisi yhtäkkiä parempi maa jos seuraa facebookissa jotakuta joka kitisee maan tilanteesta. Feministit, islamistit ULI VITTU ULI SAATANA. Ruotsi on MENETETTY eikä sitä takaisin enää saa millään. Pohjolan perseenreikä.

Kuppi seuraava?

Ainoa tapa tehdä Ruotsista parempi maa on saada ihmiset tekemään täyskäännös ja lopettamaan soskepumiljökommareitten äänestäminen. Valitettavasti muutoksen olisi pitänyt tapahtua jo eilen tai entispäivänä.

Nyt taitaa vaihtoehdoksi jäädä vain militäärikuppi?

Anna-Maria Korhonen

Kun demarit, feministit js antirasistit ovat riisuneet kaikki normaalit järkevät ihmiset valtion väkivaltakoneiston avulla ainoasta heillä vielä olevasta aseesta, sananvapaudesta, valloittavat islamistit maan.

Muutoin vanhan koulukunnan feministinä karsastan vähän näitä rintavarustusta esitteleviä blondeja. Mutta mielummin he kuin jätesäkit.

Tisseittä paras

Tissien näyttely häiritsee asiaa. Ihan samalla tavalla kuin jos miespuolinen poliittinen aktivisti näyttelisi kikkeliään muina miehinä.

Anna-Maria Korhonen

Mjaahas, miinuksista päätellen miesoletetut ovat aktivoituneet. Eipä tietenkään tissien vilauttelu häiritse heidän mielestää asiaa, sillä heillähän on tunnetusti vain yksi asia mielessä Ihan vain tiedoksi, että tuo yllä oleva juttu käsittelee kritiikkiä islamin hyysäämistä kohtaan. On se hyvä, että PT-Mediassa yleensä on kuvia vain somalimiehistä, partalapsista, ghettokortteleista tai autopaloista.

Rullattu

Ompa vetävän oloinen nainen, huh, huh.

Sossumistit

Biancalle käy kuten Katerinalle: sossumistit yrittävät tehdä hänestä naurettavan ja vaientaa hänet. Kannattaa olla varovainen. Sossumismin lonkerot ovat hyvin syvällä yhteiskunnassa alkaen vassarimielisistä miljardääreistä ja päätyen simppeleimpään siivoojaan.

PS Sosiaalidemokratia on kommunismin ja islamismin risteytys jossa tavallisen tallaajaporukan yläpuolelle jää ELIITTI jolle kaikki on mahdollista ja sallittua ja jonka etuihin ei koskaan kajota.

Pirtsakka

On mielenkiintoista, että tuota itäistä naapuria on parjattu ja parjataan edelleenkin, mutta samanaikaisesti ei nähdä tai ymmärretä sitä, että meitä viedään juuri samaan suuntaan sensuureineen poikineen. Ne, jotka kaikkein suurinta meteliä pitävät ihmisoikeuksista, ovat viemässä niitä oikeuksia meiltä, tavallisilta kansalaisilta. Näkyy jo nyt sananvapauskeskusteluissa ja siinä, miten ennen niin tavallisia sanoja ei enää saisi käyttää pelosta, että ne loukkaavat jonkun herkimpiä tunteita. Kuvottavaa tekopyhyyttä.

Särmääjä

Ehkä islamisteja lukuunottamatta puhutaan taas suvakeista ja niitä ärsyttää aina kun joku on eri mieltä heidän kanssa eikä pyydä anteeksi. Silloin ne alottavan kaikenlaisen painostamisen jonka taas islamistit alottaa jo suoraan jos huomaavat sopivan uhrin.

Dan Wesson

Muslimit saavat tunnetusti paskahalvauksen näyttävästä naisesta, joka sanoo mielipiteitään suoraan, ja yleensä elää omalla tavallaan. Se ei oikein sovi islamin superahtaaseen maailmankuvaan. Ja kätyrit (aka hyödylliset idiootit) tietysti komppaavat. Rohkea nainen.

Mutta sen verran neuvoisin Biancaa, että hankkisi asap henkivartijan, aseen ja luotiliivit, ennen kuin joku latvalaho ählämi päättää yrittää jotain.

What a diamond

Beatiful and intelligent 😍