Parvekelentämiset jatkuvat, päivän lento Malmössä

Malmössä nainen tippui kerrostalon ylimmästä kerroksesta aamutuimaan. Ambulanssi oli nopeasti paikalla, mutta nainen menehtyi paikan päällä.

Tapahtuma alkoi puoli kahdeksan aikaan aamulla vilkkaan asuinkadun varrella, kun nainen putosi kerrostalon kymmenennestä kerroksesta kadulle asfalttiin.

Toistaiseksi ei tiedetä putoamisen syytä, mutta poliisi epäilee tekoa tahalliseksi, eli nainen olisi pudotettu tahallaan ikkunasta tai parvekkeelta.

Parvekelentämiset ovat nykypäivän suurin ongelma Ruotsissa. Lähes viikottain nainen tai nuori tyttö putoaa kerrostalon kerroksista katuun. Monesti takana on ns. kunnian eli rispektin palautus. Kesän aikana on ollut useita parvekelentämisiä,

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nih

Ruotsalaiset yrittävät tosissaan seuraavaa ihmisen evoluutiota, nimittäin lentämistä ilman apuvälineitä. Vai mistä tässä on kyse.

nimellinen

Ihminen oli alkujansa kala, ei sitä silleen lentää osaa paremmin kuin sukeltaa eikä sukeltaakaan kovin pitkälle.

Manna Sarin

Kuulehan Nih, tämä on sitä parempaa oppimista. Kyseessä voi olla myös se parempi väkivalta.
Voiko kyseessä olla kuitenkin se kuuluisa “vihreä siirtymä” ? – – Virheä vai vihreä??

Anna-Maria Korhonen

Ovat kuulleet Suomessa asuvilta klaanilaisilta, että Helsingin Kaivopuistossa on menossa lentonäytös. Heille kans ja vaikka joka päivä!

Tepe

Red Bull:n myynti pitäisi kieltää erityisen haavoittuvassa asemassa olevien ghetoissa. Tai ainakin mainosta pitää korjata niin, että ei se oikeasti anna siipiä selkään, niin kuin moni on saanut omakohtaisesti kokea.

Irmeli

Suvakkien lemmikit eli matuäijät näyttää naisille “kaapin paikan”, suvakkien mielestä ne naiset haluaakin sitä…..Sillä kauhein miestyyppi on valkoihoinen lihaasyövä hetero, joka vielä kuvittelee olevansa kantasuomalainen.

ohi-sale

Opettelisivat heittämään sen kaapin tai television ulos mieluummin. Eiköhän tuohonkin rahat ja kurssit löydy!

Avioero

Jospa löi nyrkkiä pöytään ja kertoi tavanneensa feministin tms. Että se on loppu nyt.

Valkoinen Heteromies

Tämäkin oli minun vikani.

Ohmygod

Tilanne täytyy ottaa huomioon Ruotsin rakennuslaissa: Kaupunkien asemakaavoissa ei pidä sallia parvekkeellisten asuntojen rakentamista. Myös ikkunat pitää tehdä niin pieniksi, että yli 40 kilon ihminen ei mahdu siitä läpi.

Anonyymi

Pitäisi hoitaa syy eikä seurauksia. Ei voida kaikessa mennä siihen, että ulkomailta tulevien takia muutetaan yhteiskuntaa, sen rakenteita, lakeja ja tapoja. Sen pitää olla niin, että jollei sopeudu, opettele kieltä ja elä maassa maan tavalla, saa pakata kimpsunsa ja mennä muualle. Ei pidä jakaa yhteistä hyvää ilman mitään velvollisuuksia tai vastuuta itsestään. Tämän systeemin näytöt on jo nähty.

Daavidin poika

Kannattaa muistaa, että ei, yhteiskuntaa rakenneta tälläisillä oma valtaisilla menettelyillä Rauha kuitenkin hänen sielulleen.

Anonyymi

Islamilainen yhteiskunta on näin rakennettu ja pitäisi tuoreeltaan estää sen leviäminen länteen. Kukaan ei halua tuollaista barbariaa naapuriinsa. Ruotsi lienee jo menetetty; entinen rikas ja hyvinvoiva kansankoti on tuhon tiellä. Tuntuu oikeasti pahalta.

Ruotsalainen logik

Ongelman ruotsalaiset tulevat ratkaisemaan säätämällä lain, että kaikkien yli 3 krs:ten asuintalojen parvekkeiden alla tulee olla trampoliini.

Esa

Stot stot stot. Eipä lähdetä nuin radikaaleihin ratkaisuihin. On paljon parempi, jos sallitaan vain 1/2 kerroksisien talojen rakentaminen.

Missä

Ilmeisesti jokaista parvekelentoa edellyttää yksi rohkea nainen, joka nousee tyranniaa vastaan.

Missä näiden rohkeiden naisten puolustajat?

Anonyymi

Tämä se onkin merkillinen juttu; änkyräfeministitkin ovat hipihiljaa. Missä on nyt naisten välinen solidaarisuus? Kuivahtiko se metoo-sekoiluun, kun selvisi, että ei ne ole pelkästään miehet kun ahdistelee. Humalaiset naiset baaritiskillä ovat kuulemma kaikkein törkeimpiä.

Anonyymi

On muslimeilla kyllä erikoinen käsitys kunniasta! Lieneekö siinä kuitenkin jotakin samaa, kun meillä vihervasemmisto puhuu arvoista?

ernesti_loosonen

se on just se arvopohja nääs

pölly-Anna

Unohtuiko lentävä matto? Mattokauppiaat herätys, ja markkinointia parantamaan!