Myös Luleåssa murhan yritystä

Myös Luleåssa on yritetty murhahommia. Luleån keskustan tuntumassa tekijä yritti puukkomurhata toisen henkilön ja näyttää, että kaulaakin yritettiin katkaista.

Tapahtuma alkoi klo 20.00 aikaan Luleån keskustan tuntumassa. Valkoiseen huppuun naamioitunut mies hyökkäsi toisen kimppuun ja löi tätä puukolla useaan kertaan.

Joku kuvasi läheisen kerrostalon parvekkeelta tapahtuman ja on melko raakaa touhua. Puukottaja saa kaadettua uhrin maahan. Sen jälkeen hän istuu uhrin päälle ja lyö tätä puukolla. Uhri on veressä ja näyttää, että tekijä tavoittelee uhrin kaulaa. Uhri huutaa paniikissa apua.

Poikkeuksellisesti en julkaise filmiä sen takia, että en halua suoraa näyttää uhrin hätää, mutta ohessa muutama kuvakaappaus filmiltä.

 

On vaikea arvioida miksi tapahtumat ovat johtaneet tuollaiseen puukotustapahtumaan. Uhrilla on vain shortsit jalassa kun taas puukottaja on pukeutunut hyvin peittävästi housuihin ja huppariin sekä hanskoihin ja päässä myös huppu.

Vaikka poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni, niin alamaailman huhujen mukaan tekijä olisi kantaruotsalainen nuorukainen, ns. pundare eli pyörii narkkiporukoissa.

Se tiedetään, että tällä tapauksella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä aiemmin Luleåssa tapahtuneen naisen murhan kanssa.

Poliisi tutkii tekoa murhan yrityksenä.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mikäli molemmat tunnetaan narkkipiireistä, sieltä se motiivikin sitten pikapuoliin löytynee.

juhaII

On aika sanoa, että tuohan se tavoite on alunperin ollutkin. Sen vahvistaa se, ettei mitään tehdä yhä yltyvän väkivallan edessä ja sitä seuraavan turvattomuuden kanssa, joka tekee valkoisten elämästä yhä enemmän helvettiä!

Päinvastoin niitä, jotka huutavat kauhusta raahataan poliisiasemille ja syytetään rasismista ja vieläpä natsaeiksi, jotka ovat ne suurin uhka vallitsevalle järjestelmälle, j0oka ei itse silkkaa pahuuttaan näe kiiltokuvassa ainoatakaan säröä. Sillä tavoite on yksinkertaisesti tuhota länsimaiset yhteiskunnat sellaisina kuin ne olivat 1950-luvulla.

Kaikki alkoi ”hyvyydellä”, joka oli vain ei muuta kuin tyhmyyttä ja koko arvoton näytelmä loppuu tyhmyyksistä suurimpaan: Itsetuhoon!!!