Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tiedämme

Ai mitä rinkebyssä tapahtuu ?, No, pyssyt paukkuu, autot palaa, hypättävä piiloon puiston penkin taakse, sekä puukko heiluu välillä japommeja unohtamatta. Tosin vihreä siirtymä ajaa samaa Helsinkiin myös ja Turkuun.

jedemdas

Rinkeby reality -sarja vois olla hyvä tai TKK tanssii karvakäden kanssa. ‘Lutka maitomoukalle’ sarjaa mukaellen ‘Kaapuämmä karvakädelle’ voisi olla menestyssarja kanssa…

Suomi Finland

‘Ensipieksentä alttarilla’?

‘Lähiön kovimmat rispektinpalauttajat’?

‘Yökylässä Muhammed, Ahmed & Mustafa’?

Yöjalassa

Maria Veitola yökylään, henkivartijat ja karhuryhmä mukaan

Puosuvaari

Olihan siellä aikoinaan norjalainen tv-ryhmä, poliisi ei vain halunnut tulla mukaan turvaamaan tiimiä “koska ne saattavat provosoitua poliisin mukaantulosta…” ja väkivaltaisuuksihan tuokin klassinen juttu päättyi. Nyt Ruotsiin poliisiin pääsevät pikkulebat, ADHD:kin uusien sääntöjen mukaan ihan ok, joten kyllä se siitä..

HyvaJatkaa

’Ensipieksentä alttarilla’? tai “Ensitreffit ja -lento parvekkeelta”. Tässä RedBull on kiistaton yhteistyökumppani&sponssori.

Tässä sarjassa ’Yökylässä Muhammed, Ahmed & Mustafa’? Mononen tulee pihaan jo valmiiksi ruumisauton kanssa, kun jakson kuvaukset alkaa ja on yön passissa haavin kanssa, niin saa kaikki irtopalat mukaan kyytiin.

pölly-Anna

Rispektiläisten kanssa seurustelu on extremeurheilua.

pölly-Anna

Entäpäs jos uudeksi olympialajiksi lisättäisiin 5000km läpsyttely?

Suomi Finland

Meinaatko neljän vuoden välein? Käänteiseen suuntaan voisi olla vaikka joka kesä heti kun sandaalit eivät ole liian kylmät tuhannen kilometrin säteellä lähtöpaikasta.

pölly-Anna

Ok, olin turhan pehmo. Joka yrityksen jälkeen kohti kotomaita, kun varpaille voi tulla kylmä. Hopsista hei, kohti kotomaita, joissa riittää vuohia ja kameleita…

Pirtsakka

No mutta. Mehän voimme laittaa keräyksen pystyyn ja ostaa jokaiselle kunnon vaellussaappaat.

Suomi Finland

Läpsyttely on välineurheilua. Täytyisi olla siis talvisandaalit. Kunnon lämmin vuori ja suojaus kastumista vastaan.

Olisihan ikävää, jos läpsyttelijän varpaat paleltuisivat kevätkylmillä ja hänet jouduttaisiin ohjaamaan sairaalahoitoon.

Pirtsakka

“Mutta onhan meillä varaa” (usein kuultu repliikki vuodelta 2015)

Pirtsakka

Kannatetaan. Jaksoivat tänne Pohjolan perukoille, jaksavat myös takaisin. Kiitos vain käynnistä, paljon ehtivät meille opettaa ja tehdä pahaa. Enempää ei tarvita.

Valtsu

Kuulostaa mielenkiintoiselta, seurataan!

kari ilmarinen

Ruotsissa vaan halutaan mieluummin seurata “Allsång på Skanssen”, siksi sveduille aina pääministeriä myöten tällaiset asiat ovat yhä “en nähnyt tämän tulevan…” PATE voisi lähettää linkin raportistaan SVT:lle (Ruotsin Yle) niin vähän tasapainoittuisi ruotsijournalistien punavihreä dominanssi – sama vikahan tuo tuntuu olevan Suomessakin eikä Ruotsin virheistä opita näköjään YHTÄÄN MITÄÄN.

pölly-Anna

Kansa laulaa Skanssenilla, kunnes pamahtaa. Tuskin silloinkaan nähdään mitään vikaa missään. Ja mikään ei liity mihinkään, ja ketään ei saada kiinni keppostelusta. Uffafaa vaan.

Last edited 2 vuotta sitten by pölly-Anna
Kukavaan

“Kansa laulaa Skanssenilla, kunnes pamahtaa. ”

Tuli mieleen rauhanisku Alsångiin Skanssenile. Paikalla yleisöä 500 ja suora tv-lähetys. Shokkivaikutus olisi suuri. Ruotsalaiset luultavasti alistuisivat entisestään.

Olisiko tuo mahdollista. Jos taviksella on käynyt mielessä tällainen uhkakuva, se on käynyt myös mahdollisuutena mielessä rauhanuskoisilla ja ovat ehkä pohtineetkin sitä. Ovatkohan ruotsalaiset edes varautuneet. Onko tällaisesta puhuttu. Ovatko rikastajat uhkailleet?

Luusalmi

Moneltakohan tulee eka jakso?

Surkimusten A-stan

Voisit myös Paavo kertoa mitä ihmeen paskahousuja ovat Afganistanin poliisit ja sotilaat jotka lähtevät talibaaneja karkuun jättäen autonsakin pihalle? Karkuun vaan niin että hippulat vinkuu! Eikö heistä ole mihinkään?

Naisia, lapsia ja eläimiä ovat jaksanneet rääkätä, se on ainoa mihin ovat pystyneet. Ja ottamaan länsimaista rahaa, tuhansia miljardeja. Silti eivät pysty puolustamaan omaa maataan? Odottivat että USA toimii holhoojana seuraavat 1000 vuotta?

Nyt saa Rinkebykin lisää afgaanivahvistusta, luulen ma.

Khmm

Afganistanin eivät varmaankaan ole isänmaallisia, vaan ovat heimo- ja suku-uskollisia välistävetäjiä maallista valtiota saalistamassa.

Kakkanistan Paviaani

Jos talibanit onnistuvat valtaamaan Kabulin menee ilmeisesti Afganistanin Ruotsin suurlähettiläs pikkuhiljaa vaihtoon ja saamme Tukholman Saltsjö-Badetin residenssiin aidon TALIBANIN keskelle hienoa, ruotsalaista omakotialuetta?

Seuraamme tätä mielenkiinnolla. Kakkivatko ambassaadin asiakkaat sen jälkeen vähemmän tai enemmän alueen pusikoihin?

Balkanin juhlaa

Balkanilta tulleet juhlapaikkalaiset kusettivat Ruotsin valtiolta yli 43 milj.kr. assistenttiavustuksina, rakensivat rahoilla mm. kartanon Bosniaan.

https://www.expressen.se/gt/krim/assistansfusket-avslojades-av-bilder-och-filmer/

Olisi mielenkiintoista tietää paljonko esim. rinkebyläiset lähettävät rahaa maasta ulos vuodessa, rahaa joka ei koskaan tule pyörittämään Ruotsin taloutta.

Suomi Finland

Oikein kiinnostaisi sen verran paljon ottaa selvää, että mitä kumman porukkaa nuo talibanit ovat ja miten kehitysmaakammoislam pystyy moiseen suoritukseen, kuin talibanit näyttävät pystyvän.

Tietenkin länsimaiden armeijat ovat pystyneet hallitsemaan sotavoimallaan maan ne osat, jotka on miehitetty, mutta erityisen mielenkiintoista on, miten talibantaistelijat ovat onnistuneet piilottelemaan vuosia, eikä heitä ole saatu tuhottua. Vuoristot ja luolat voivat olla tietenkin erinomaisia piilopaikkoja, mutta jotain havaittavaa liikettä luulisi löytyvän ja sitten vaan ohjusta peliin sinne, missä taistelijat hiippailevat.

Kallis Fiasko

Suomi hakee 130 henkilöä Afganistanin suurlähetystöstään Suomeen. Ohhoh, olipas siellä paljon työntekijöitä yhdessä ambassaadissa takapajumaassa?

Norja, Tanska ja Saksa ovat sulkeneet suurlähetystönsä Kabulissa mutta Ruotsi ei. Elikkä Ruotsi valmistelee afgajengin kuskaamista Ruotsiin ja haluaa pitää paikan avoimena jotta mahdollisimman moni saataisiin veivattua Ruotsiin ja sovittaessa myös Suomeen?

20 vuoden ajan on Afganistaniin syydetty biljooneja ja triljooneja. Tässä lopputulos eli itku pitkästä ilosta, pieru kauan nauramasta.

Wätystelyä Wallah

Ihme juttu että talibananas onnistuu kämmentämään maassa vuosikymmeniä, välillä piilossa ja välillä kaduilla rehvastellen.

Jos lasketaan yhteen armeija, poliisi ja kansa ovat he ylivoimaisessa ylivoimassa talebaniin nähden mutta kuitenkaan eivät pysty tekemään yhtään mitään vastarintaa?
Istuvat vaan kuin afrikaanot muinoin käsivarsi anovasti kerjuulla (länsivaluuttaa!), naiset päällään sininen täyssäkki ja miehet uppenbarligen paskat housuissa?

Afganistanilainen SISU on täysin tuntematon käsite.