Valtamedia: Eslvövin opettajaa puukottanut oppilas on – natsi

Torstaina Eslövissa tapahtunut kouluisku on saanut valtamedian sukat pyörimään jalassa. Mielikuvia rakennellaan täysillä ja tekijä on profiloitunut – valtamedian – silmissä natsiksi.

Eilisen aamun tapahtumien kulku on seuraava. Henkilö saapui koulun verstasluokkaan naamioituneena. Hänellä oli kommandopipo, maastokuvioiset vaatteet ja kypärä päässä. Kypärässä oli myös kamera.

Henkilö käveli noin 40-vuotiaan opettajan luokse ja löi kyselemättä opettajaa vatsaan puukolla 3-5 kertaa. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti henkilön kiinni. Ennen kiinniottoa jouduttiin kuitenkin ampumaan varoituslaukaus.

Tekijä oli koulun 15-vuotias oppilas.

Mm. Aftonbladet on nyt tuonut esille ns. natsiaspektin. Yksi silminnäkijä kertoo, että tekijällä oli mukana jonkinlainen mahdollisesti kännykkä tms, josta kuului musiikkia. Eikä mitä tahansa musiikkia vaan white power-musiikkia. Lisksi silminnäkijä kertoo kuulleensa sellaisia sanoja kuin ”Hitler”.

Sopii tietenkin kysyä. että osaako 13-vuotias nuorukainen erottaa mikä on white power-musiikkia ja mikä ei-white-power-rynkytystä.

Joka tapauksessa, tekijä tulee perheestä, jossa ainakin isä on kovan luokan miljöpartisti (eli Ruotsin vihreiden paikallispoliitikko).

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Eipä tässä oikein muistu mieleen, koska on edellinen tuon tapainen tapaus ollut muun kuin uudemman ”ruotsalaisen” tekosia. Tuosta ei tosin selvinnyt etnisyys ja vaikka natsiksi otsikoitiin, jäi epäselväksi oliko natsi lainkaan. Onko kyseinen poliitikko-isä kantaruotsalainen? Sekään ei selvinnyt.

Werty

Olisko kasviruoka ja viherkommunistinen elämä kotona saanut tunteet kaverille pintaan? Ei yhtään päivää enää, mieluummin vaikka vankilaan.

totuutta kehiin

Varmaankin kun tekijä olisi erään uskonlahkon AA huutoja maininnut, niin huudosta ei olisi mainittu mitään ja kaikki leikkisi kuuroa tai jos olisi mainittu, niin sotatraumaa ynnä muuta surkuteltavaa löytyisi tekijästä. Tässä tapauksessa peräti kuullaan musiikista, jotain aatuun viittaavaa, oliko sitä musiikkia kuunneltu myöskin väärin päin kuultuna?

Last edited 2 vuotta sitten by totuutta kehiin
pölly-Anna

påliisin pitäisi ehdottomasti takaperin kuuntelemalla tarkistaa, ettei oletetussa musiikissa ollut äärioikeistolaisia piiloviestejä. Sellaiset kun voivat muuttaa herkän suvakkiperheenkin poikaoletetun puukkoiskun tekijäksi.

Last edited 2 vuotta sitten by pölly-Anna
Rasmus Boman

No sehän on miljönatsi. Miljönatsit ovat usein sensorttisessa hurmoksessa että heitä suorastaan pelkää katsella TVstä: silmät seisovat päässä ja suusta tulee melkein vaahtoa (kuten kahdella Ruotsin MPn miespuolisella äänitorvella).

Bamboozle

Vihreä natsi? Hämmentävää.

Jesse

Aloitteleva natsi, vähän raaka vielä…,,

Jupi

Eikö natsi voi olla vihreä, voihan mieskin olla ainakin nainen, jopa jotain muutakin.

Epäkuvat kertokoot

Ei hämmennä lainkaan; NATSIthan nimenomaan olivat PERUSTAMASSA VIHERHÖRHÖlikkettä

Qroquius Kad

Tuohan oli kovasti samankaltainen isku kuin tämä:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001023251.html

Yksityiskohtia kaipaaville niitä on runsaasti tuolla:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=19795&start=15

Suomi Finland

Mikä voi olla motiivi? Jos tekijä on kantis, niin ihan pikkuasiasta rispekti ei ole voinut mennä.

mummeli

Myöhän oon aena sanonunna notta ne vihirijät, ne ne on niitä oekkeeta … tä?

Matti Hyyryläinen

Sehr Geehrte Adolf Hitler oli vihreän aatteen kantaisiä..terveet elämäntavat ja kasvissyönti junou..

Jupi

Se oli silloin, kun vihreä aate vielä edusti maapallon varojen hallittua käyttöä, eikä sitä että kaikilla pitää olla sähköauto joka käy puhtaasti tuulivoimalla. Suomen vihreän puolueen ydinidea oli että maaseutua koskevat päätökset pitää tehdä maaseudulla jossa ymmärretään miten maaseutu pysyy elinvoimaisena. Nykyvihreät suunnittelee pyöräteitä kaupungeissa ja elää siinä uskossa että porkkana kasvaa muiden hedelmien tavoin pensaassa.

Ei natseja mihinkään

Natsipa tietenkin, natseja on joka nurkalla nykyään.

Aito lihansyöjä

Mitä se ns white power musiikki on? Jos kuvitellaan, että istun bussissa ja kuuntelen täysillä vaikkapa sekä huvikseni porilaisten marssia, onko vaarana joutua bussista ulos heitetyksi?

Make's perfect sense

Höh, uutisoinnin laajuudesta, uutisoinnin yksityiskohdista ja järkyttyneen Löfenin reagoinnista voi päätellä että puukkopoika on (tod. näk. kiusattu & SSRI-lääkitty) kantaruotsalainen. Varustena kypärää, naamaria, kameraa ja suojaliiviä… onko ainutkaan matu kulkenut missään terroroimassa kypärä päässä ja naamari naamalla.

Eikö se jo mene kaikilla jakeluun että propagandamediat mässäilevät aina päiväkausia seonneiden kantisten törkyrikosten yksityiskohdilla sekä uhrien, silminnäkijöiden ja poliitikkojen lausunoilla, mutta matutaustaisten tekosista puuttuvat lähes kaikki yksityiskohdat eikä kenellekään tarjota uhrejista mitään tietoa johon kukaan voisi kehittää sympatioita.

Jupi

Sinänsä mikään ihme että lapsi kasvaa käyrälle jos kasvaa vihreän aatteen keskellä. Ehkä tosissaan luuli tekevänsä maailmasta vähän parempi paikka meille kaikille.

J.Stalin

Eikö Saksan Hanaussa muutaman maahanmuuttajan ampuneen tyypin isä ollut myös vihreä maailmanhalaaja ja toimi paikallispolitiikassa? Pojaltansa löytyi kuitenkin rasistisia kirjoituksia.
Jos oli näin, niin on mielenkiintoinen sattuma. Tai kaksi yksittäistapausta.

Esa

Tästä ei enää puutu kuin, että kaapista löytyy billebeinon huppari ja netflixistä on katsottu american history x vuoden sisään.

seant

Nyt ei ollut ehkä maahanmuuttotausta, niin Suomen valtamedia teki uutisen Ruotsista, vaikka koko elokuu on ammuttu ja murhattu porukkaa maahanmuuttajapiireissä. MTV on oikein hyvä tässä naapurimaan uutisten julkaisussa, ei lainkaan, mutta Usasta vastaavista tapauksista on vähän välein.

Oikeisto asialla

Eli asialla oli ääääärioikeisto median mielestä taas kerran. Kohta etsivät asiantuntijan kertomaan meille lisää.

Waltsu

Joo, kyllä nyt pitää Suomen Sisu kieltää ainakin ja Sinimustat, Persut pitää laittaa erityistarkkailuun! Eeeii naaazeja Suomeen, eeei naaazeja minnekään!

Daavidin poika

Hitler mainittu.! Ei välttämättä kanta ruotsalainen, olen siitä melko varma. En usko siihen, että riikinruotsalainen lapsi olisi syyllistynyt / pystynyt tälläiseen tekoon.? Pohjoismaissa myönnetään näitä kansalaisuuksia liian löyhein perustein.

Kaitsu

No justiisa, natsihan se nyt oli.
Tyypillistä valtamedian uutisointia, joka perustuu lähinnä toimittelijan mielikuvitukseen.
seuraakin sitten vaivautunut hiljaisuus, kun totuus paljastuu kulttuurin rikastukseksi.

Kaarina Kakko

onhan siina logiikkaa sen verran, etta vihreat ovat vasemmiston lisaksi suomen fasitisimmat puolueet

Dickie

ehkä musta tummalainen kulma housu

juhaII

Vihreät ovatkin natseja. Ei vain vertauskuvallisesti vaan Saksassa v. 1979 vaiheilla synnytetty vihreä puolueen perustajiin kuului paljon entisiä WWii ajan kansallissosialisteja muiden ympäristö nuorten ja luonnonsuojelijoiden kanssa.

Ja, että kytkökset eivät loppuisi. Jatkuu se DDR:n kommunistiseen diktatuuriin, jonka luoma pehmeä terroristijärjestö vihreät ovat. Vihreiden oli tarkoitus haitata Saksan- Liittotasavallan elinkeinoelämää ja yhteiskuntarauhaa mielenosoituksilla sekä haittaamalla erilaisia projekteja vetoamalla ympäristönsuojeluun ja nk. ”vihreisiin arvoihin”. Jotka kuullostivat äkkiseltään hyviltä kenen tahansa korvaan, mutta tarkoitus oli salvata talouskasvua ja saada aikaan ristivetoa kapitalistisessa saksassa sekä pelotella ihmisiä ja saada aikaan ahdistusta ihmisille!.

Ö ö hö ö!

Tekijä on vihreiden (MP) poliitikon adoptoitu poika (ehkä kolumbiasta?) Tuolla lisää:
http://annhelenarudberg2.blogspot.com/2021/08/15-aring-gripen-skadade-allvarligt.html
Ja tuolla: https://www.flashback.org/t3349507p39

Ö ö hö ö!