6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.8.2021 15:07

Onko tuo Sara oikea ihminen vai joku sensuuribotti?

Onkohan
Onkohan
23.8.2021 22:23
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ettei vain ole Pate tehnyt toisen tunnuksen ?…Iltalehden trolleilla on ainakin useita nimimerkkejä käytössä.

Nykyään roskaa
Nykyään roskaa
22.8.2021 19:27

Nykyisestä musiikista on valitettavasti 95% ainakin melkoista paskaa. Varsinkin kaikki räppi varsinkin. Vain muutama kappale tänä päivänä on onnistunut mielestäni, mutta enemmistö täyttä kuraa.

-90 ja -80 luvulla ei vielä ollut tilanne tämä. Mielummin tuota -90 luvun eurodancea kuuntelee, kuin jotain surkeaa Doja Cat, Post Malone tai Travis Scott roskaa. Samoin jos tutkii spotifyn listoja ei Suomalaisilla ole mielestäni kovin hyvä musiikkimaku, jotain räppi paskaa sielläkin paljon. Samoin jotain JVG roskaa.

juhaII
juhaII
22.8.2021 16:03

90-lukuj olikin joillekin sitä parasta aikaa niin musiikin kuin yleisen yhteiskunnallisen elämän suhteen, koska tuolloin ei vielä ”kakka osunut tuulettimeen”. Vaikka yleinen kehitys puskikin tasaisen tappavasti nykytilanteeseen länsimaissa.

Mutta mikä oli parasta tuolloin. Elettiin kuitenkin kaameasta lamasta huolimatta ne, jotka – siltä jollain merkillisellä onnella säästyivät – ainakin täällä edes jossain määrin järjellisessä maailmassa… tai sittenkin ”modumentaalisesti!!!

Sami Keränen
Sami Keränen
22.8.2021 15:44

Onneksi on 90 minsan chrome nauha.