Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sami Keränen

Onneksi on 90 minsan chrome nauha.

juhaII

90-lukuj olikin joillekin sitä parasta aikaa niin musiikin kuin yleisen yhteiskunnallisen elämän suhteen, koska tuolloin ei vielä “kakka osunut tuulettimeen”. Vaikka yleinen kehitys puskikin tasaisen tappavasti nykytilanteeseen länsimaissa.

Mutta mikä oli parasta tuolloin. Elettiin kuitenkin kaameasta lamasta huolimatta ne, jotka – siltä jollain merkillisellä onnella säästyivät – ainakin täällä edes jossain määrin järjellisessä maailmassa… tai sittenkin “modumentaalisesti!!!

Nykyään roskaa

Nykyisestä musiikista on valitettavasti 95% ainakin melkoista paskaa. Varsinkin kaikki räppi varsinkin. Vain muutama kappale tänä päivänä on onnistunut mielestäni, mutta enemmistö täyttä kuraa.

-90 ja -80 luvulla ei vielä ollut tilanne tämä. Mielummin tuota -90 luvun eurodancea kuuntelee, kuin jotain surkeaa Doja Cat, Post Malone tai Travis Scott roskaa. Samoin jos tutkii spotifyn listoja ei Suomalaisilla ole mielestäni kovin hyvä musiikkimaku, jotain räppi paskaa sielläkin paljon. Samoin jotain JVG roskaa.

Qroquius Kad

Onko tuo Sara oikea ihminen vai joku sensuuribotti?

Onkohan

Ettei vain ole Pate tehnyt toisen tunnuksen ?…Iltalehden trolleilla on ainakin useita nimimerkkejä käytössä.