Lyhyt tilasto-oppi koululaisten ulkomaalaisprosentteihin

Ruotsin kouluviraston mukaan 28,7 % peruskoulua käyvistä lapsista puhuu muuta kieltä äidinkielenään kuin ruotsia. Näille lapsille opetetaan ensimmäisenä kielenä jotain toista kieltä, suurimpana kieliryhmänä arabiaa.

Mainittu luku on valtakunnan keskimääräinen luku. Joissakin kunnissa pitkästi yli puolet lapsista puhuu äidinkielenään muuta kuin ruotsia. Botkyrkassa 59,6, Södertäljessä 59,3 ja Malmössä 54 % lapsista puhuu muita kieliä äidinkielenään kuin Ruotsia. Arabian osuus on 7 %.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Muistakaa vain, että väestönvaihto on pelkkää natsien, ääärrrioikeiston ja muiden persujen mihinkään perustumatonta valhepropagandaa. Numerot ovat pelkkä sosiaalinen konstruktio.

Arapinan kieltä

Kivaa olla luokassa ainoana valkonaamaoppilaana kun opettaja ja muut oppilaat puhuvat arabiaa keskenään. Näitä tapauksiahan on ollut huru mykky vuosien mittaan ja typ 99% ei tule edes julkisuuteen.

antigeeli

Millä prosentilla se luokan ainoa ruotsalainen selviää ilman pahoinpitelyä?

Tuumailija

Se ainoa valko on syyllinen muiden huonoon menestykseen kun kirjaimellisesti loistaa luokassa. Selkeää rakenteellista ja eugeenista rassismia joka on mahdollisen väkivallan syy. Ainoa keino on siirtää tällainen oppilas toiseen kouluun ja antaa kakanvärisille kriisiapua traumoihin (mielummin tilisiirtona, kiitos).

Kiinnostaisi tietää

Onko tilastoja saatavilla lukioista?

Opinsauna

Skolverket.se

Gyntter

Kyllä, tilastorasismia ja joka on syvälle rakenteisiin juurtunutta RASISMIA kun tuollaista tilastoidaan. Johtuu suoraan siitä, että Ruotsilla oli vahvoja natsisympatioita 30/40-luvuilla. Tilastointia muutetaan niin, että arabia ja ruotsi lasketaan ruotsin kieliksi ja muut on vieraita kieliä, niin sitten tilasto on ok.

Suomi Finland

Matematiikassa oikea vastaus ei enää merkitse mitään. Eikä kysymys saa olla vaikea ja ratkaisuyrityksestä pitää palkita läpäisevällä koearvosanalla.

Fysiikassa tulee Newtonin lakien tilalle Muhammedin lait, jotka lupaavat Allahin vievän raketit kiertoradalle.

Daavidin poika

Muistakaa vain, että noin 70% näistä reippaasti yli 7 vuotiaista on luku / kirjoitustaidottomia. Ehkä Ruotsin opetusministeriössä ovat tulleet tämmöiseen yhteisymmärrykseen He rakastavat sotaa. Afgaani lapset ovat syntyneet sodan keskellä, ei heillä ole mitään mahdollisuutta koulutukseen.

Hommanmaksaja

Kyllä se on Ruotsilla parissakymmenessä vuodessa menoa ☹️☹️

Jones

Ja Suomi seuraa perässä.

Gyntter

Onnea!!! Ensimmäinen pohjoismaa, josta tulee kehitysmaa.

Miettikää älämölön ja sekamelskan määrää jossakin svedupaikassa 15-20 päästä. Kabulkin on silloin paremmin järjestyksessä ja organisoitunut kaupunki.

kaarnalaivan kippari

Sitäpaitsi tuolloin 20 vuoden kuluttua voi olla jopa satamiljoonaa ilmastopakolaista pyrkimässä Välimeren ylitse Eurooppaan,
Siitä määrästä liikenee varmasti muutama miljoona myös tänne Itämeren rannoille.

Pekka

Varmasti ?omo-pekka ja matusalon uora tekevät kaikkensa että tännekin rahdataan vähintään kymmeniä tuhansia jaskanaamoja loisiksi.

ihme spedeilyä

Ruotsin viralliset kielet ovat ruotsi ja meänkieli, muut voivat sitten opetella sitä omaa kieltään kotonaan ja itseasiassa sekin pitäisi kieltää.

Sitten vielä kuvitellaan että porukka integroituu ruotsiin, eivät vittu suostu edes paikallista kieltä puhumaan kun se on haram, vitun apinat.

Minä

Ruotsi on maan virallinen kieli, ja viidellä kielellä (suomi, meänkieli, romani, saame ja jiddiš) on virallinen vähemmistökielen asema.

Lähde: Wikipedia

Mikäonpaskaarabiaks?

Juuri näin se on. Toistaiseksi. Muutaman vuoden kuluttua tilanne on tämä:

Arabia on Swedestanin virallinen kieli, ja usealla kielellä (ruotsi, irakiska, persiska, zoomaliska, pashtu, dari, suomi, meänkieli, romani, saame ja jiddiš) on virallinen vähemmistökielen asema.

Lähde: Matupedia

Heh heh

Niin olisko se 10 – 20 vuotta, kun sen kuuluisan stubidon lausahduksen voikin kääntää täysin päinvastaiseksi.

juhaII

Kohta vain Suomessa opetetaan ruotsia. Nimittäin pakko-ruotsia.

Jones

Mutta tuokin juttu on hämäystä, jolla peitellään muiden kuin valkolaisten osuus väestöstä. Samaa keinoa käytetään Suomessakin. Ei kerrota kuinka suuri osuus väestöstä on muita kuin valkolaisia. Veikkaisin että Helsingissä jo 25%, tai ehkä jopa 35% on muita kuin valkolaisia.