Liettuan leireillä olevilla tulijoilla paljon dollareita, Valko-Venäjä rahoittaa

Valko-Venäjän naapurimaihin kuskaamien turvapaikanhakijat aiheuttavat monelaisia kummallisia tilanteita. Ainakin Liettuaan tulleilla tulijoilla on mukana paljon rahaa.

Puolan ja Valko-Venäjän rajalle on syntynyt tilanne, jossa kolmisenkymmentä Irakista ja Afganistanista tulevaa tulijaa on jumittunut jo pariksi viikoksi rajojen väliselle ei-kenenkään maalle. Valko-venäläiset sotilaat pakottivat tulijat aseilla uhaten jatkamaan matkaa Puolan puolelle, mutta puolalaiset rajavartijat taas eivät päästäneet tulijoita Puolan puolelle.

Tilanne on nyt jämähtänyt, eikä sille näytä löytyvän mitään ratkaisua. Monet ovat kuvitelleet, että tulijoilla olisi oikeus hakea turvapaikkaa Puolasta, mutta Puolan mukaan tulijat ovat laittomia rajanylittäjiä, joilla ei ole lain vaatimia matkustusasiakirjoja, joten Puolan mielestä puolalaisilla ei ole mitään velvollisuuksia tulijoita kohtaan.

 

Junes Lokka kertoi Liettuan rajalta, että leireissä olevilla tulijoilla oli paljon rahaa. Irakit ja afgaanit yrittivät ostaa sadan dollarin seteleillä tupakkaa vartijoilta. Vartijat olivat vahvistaneet Lokalle, että tulijoilla on kyllä rahaa.

Tämä voi viitata siihen, että Valko-Venäjä antaa tulijoille matkarahoja. Lokka yritti kysellä mistä tulijat ovat lentäneet Valko-Venäjälle, mutta siihen ei saatu suoraa vastausta. Jotkut kertoivat, että ovat maksaneet matkasta jollekin matkan välittäjälle. Tulijoita oli joka tapauksessa vähän ympäri maailmaa; Afganistanista, Irakista ja monista eri Afrikan maista.

Monet tulijat kertoivat Lokalle ja Wiikille, että he haluavat jatkaa matkaa edelleen Saksaan. Heillä ei siis ollut edes aikomusta jäädä Baltian maihin. Luultavasti varmaan siksi ympäri leiriä oli ”passikekoja”, eli tulijat olivat viskoneet passinsa pois hukkaan.

Olot leireillä ovat kohtuulliset. Tulijat voivat käydä vessassa ja peseytyä. Heille järjestetään ruokaa ja vettä. Mutta matkaa he eivät pääse jatkamaan liettualaisilta leireiltä. Sieltä on vain kaksi tapaa päästä pois: palata kotiin tai hakea turvapaikkaa Liettuasta, jolloin voi unohtaa Saksan ja Pohjoismaiden lihapadat.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Juuri sitä elintasosurffailua josta ei siis saa puhua.
Käyttävät vain turvapaikkajärjestelmää hyväkseen, samalla kun maailmassa on paljon ihan oikeastikin turvaa tarvitsevia ihmisiä.

You can't stop rokki

Tultiin festareille, mutta kaikki bändit oli peruneet. Noh, telttaillaan vähän ja syödään kun kerran tänne asti tultiin. Sit mennään himaan, mutta ensi keväänä tullaan taas. Rokkenroll ei kuole koskaan!

Suomi Finland

Puuropadat vaan porisemaan ja tarjoamaan herkullista puuroa tulijoille.

Jos tulija käyttäytyy kunnolla niin voi saada puuroonsa voisilmän.

Passikeon Casino

Tuollahan kannattaisi äkkiä pistää peliteltat pystyyn eli rulettia, bläkjäkkiä, pajatsoa, tombolaa, pokeria ja lottokoneita. Sitten kun kaikki ovat pelaneet rahansa tarjotaan kotokyyti ilmaiseksi.

Eräs

Dollareita ja muka Valko-Venäjä antaisi nämä dollarit. Ei ole uskottavaa, että Valko-Venäjä rahottaisi.

Jones
juhaII

Aika hullua kun ottaa, ettei Valko-Venäjä oikein rikas maa ainakaan suuntaamaan täppiä omille kansalaisille.

Mutta kai se kiusanteko on niin maukasta, että siitä huvista jopa kannattaa maksaa.

Marse

Jokaiselle muslimille höyrymakkaroita ja koskenkorvaa kupillinen aamupalaksi. Lisäksi päiväksi musta koira syliin. Pelkäävät näet koiria, pitävät koiria saastaisena, etenkin mustaa.

9162 oleskelulupaa!!

Järkyttävät määrät porukkaa saa oleskeluluvan Ruotsissa, kuka mistäkin syystä. Ja varsinkin ilman maalle positiivista syytä. Kiitos tyhmän mutta kieron… en sano enem-PÄÄ.

Heinäkuussa 2021 annettiin 9162 oleskelulupaa. Jokainen heistä haluaa jotakin itselleen. Ja nyt se vasta nousu alkaakin kun virkattu-piirakka-päässä- tarpoilijat alkavat sotkea jo ennestään sekavaa maata.

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Beviljade-uppehallstillstand-oversikter.html

Antti Tifa

Tulijoille pitää tarjota ruoaksi vain haramia eli selkeää sianlihaa.
Se karkottaa nopeasti ”oikeauskoiset”.
Afrikkalaisille ei pidä tarjota juuri mitään, nälkä ajaa kotiin ihanien maissikakkujen tykö.
Sitte pitää keksiä savuttomat leirit ja tupakkia ei saa kukaan mistään.
Koronarokotuksilla pitää uhata ja vilautella helvetin suurta truuttaa tulijoille.
Kyllä keinoja löytyy miten laittomat tunkeutujat saadaan palaamaan.
Miksi niitä ei käytetä ?

Kirveen silmä

Nämä on niitä Haaviston naisia ja lapsia.

Pää vaarassa taas

Ruotsalainen nainen kysyy Expressenissä miten menetellä kun naapuriin on tullut miespuolisia afghaaneja Kabulista. Mitä ruotsalaista ruokaa heille voisi tarjota. ”Haluan että he tuntevat itsensä tervetulleiksi” kirjoittaa nainen.

”Ett flertal afghaner har just anlänt till mitt bostadsområde, evakuerade från Kabul. Vad ska jag tänka på om jag tar kontakt? Alla som går utanför husen är män och pojkar. Kan jag som kvinna ta kontakt utan att göra dem obekväma? Finns det någon särskild svensk mat du tror de skulle uppskatta? Jag skulle vilja att de känner sig välkomnade i området.”

Sami

Kyseinen nainen voi parhaiten ilahduttaa naapuriin muuttaneita Afgaaneita tarjoamalla näille toosaa/piirakkaa/torttua 🙂