Afgaanille pitkät vankeudet raiskauksesta

Kolme afgaanimiestä tuomittiin pitkiin vankeuksiin raiskauksista, joissa uhrina oli ruotsalainen kehitysvammainen nuori nainen.

Tapahtumapaikkana on Tukholman pohjoispuolella sijaitseva Upplands Väsbyn kunta. 24-vuotias kehitysvammainen nainen asui erityisryhmille tarkoitetussa asunnossa. Asunnot oli tarkoitettu henkilöille, jotka eivät osaa täysin itsenäisesti huolehtia itsestään.

Naisella on autismi ja hänen kognitiiviset kyvyt ovat alentuneet siten, että nainen on pienen lapsen tasolla. Hän ei pysty seuraamaan pitkiä keskusteluja, hänellä on vajavainen aikakäsitys ja henkilökohtaisen hygienian hoitaminen on vaikeaa. Naisen avustajan mukaan hän on hyvin naiivi ja nainen ei osaa esimerkiksi sanoa ei ja hän uskoo kaikista ihmisistä hyvää. Lisäksi nainen ei ymmärrä sitä, että joku voi olla valheellinen häntä kohtaa tai aiheuttaa hänelle vahinkoa.

Nainen osallistuu arkipäivisin kunnan päiväkeskustoimintaan, jossa puuhastellaan kaikkea pientä. Viime toukokuussa päiväkeskuksen henkilökunta huomasi, että naisen käytös oli kummallista. Hän kertoi jotain, että alapää oli kipeä.

Henkilökunta tajusi puhutuksen jälkeen, että nainen oli joutunut jonkinlaisen seksuaalisen väkivallan uhriksi ja asiasta tehtiin rikosilmoitus.

 

Poliisille nainen kertoi, että hänellä oli afgaani “poikaystävä”, nimeltään Abul Fazl Yaqubi. Yaqubi oli tullut viikonloppuna naisen asunnolle toisen afgaanin Esmaili Jawidin kanssa. Miehillä oli ollut mukana alkoholia, jota juotettiin naiselle.

Nainen oli tullut humalaan ja afgaanit ehdottivat ryysypokerin pelaamista. Kun pullo pysähtyi naisen kohdalle, niin häntä pyydettiin ottamaan housut pois. Afgaanit olivat ovelia ja ällyttivät naista siten, että pullo pysähtyi uudelleen naisen kohdalle. Nyt “poikaystävä” käski toista afgaania työntämään tyhjän siideripullon naisen alapäähän.

Pelin jatkuessa sama toistettiin. Toisella kerralla nainen yritti pyristellä vastaan, mutta ei uskaltanut sanoa mitään. Kun nainen oli saatu alasti, niin siirryttiin makuuhuoneeseen. Nyt nainen yritti kirkua, mutta poikaystävä painoi naisen kurkkua siten, että ääntä ei tullut ulos.

Vastaavia tapahtumia oli ollut useampiakin. Kuukausi aiemmin huhtikuussa oltiin oltu niin ikään asunnolla, johon Yaqubin lisäksi oli osallistunut kolmaskin afgaani, Shokrallah Shahzad. Naiselle juotettiin taas viinaa ja pelattiin ryysypokeria.

 

Esitutkinnan aikana selvisi, että nainen oli tutustunut Facebookin kautta “poikaystäväänsä” Yaqubiin. Nainen oli ollut syvästi rakastunut afgaaniin sen jälkeen, kun afgaani oli kutsunut naista rakkaaksi tyttöystäväkseen.

Nainen oli ollut myös ns. vapaaehtoisessa yhdynnässä Yaqubin kanssa. Asumisyksikön henkilökunnan mukaan nainen ei kuitenkaan ymmärtänyt mitä seksi tarkoittaa. Mutta koska nainen oli helposti manipuloitavissa ja halusi, että hänestä tykätään, niin tällä tavalla hän saattoi suostua seksiin, ymmärtämättä siis mitä tosiasiassa tapahtui.

Kun afgaanijorkki Yaqubi oli saanut naisen ikään kuin pauloihinsa, niin Upplands Väsbyn afgaanipiireissä levisi huhu, että Upplands Väsbyssä oli kehitysvammainen nainen, jonka kanssa saattoi harjoittaa seksiä. Naisen mukaan kevään aikana hänen asunnollaan oli “poikaystävän” lisäksi ollut kolme tai neljä muutakin miestä seksihommissa.

 

Siinäpä juttu pääpiirteittäin. Esitutkinnan aikana kolme mainittua afgaania vangittiin ja asiaa käsiteltiin nyt Attundan käräjäoikeudessa. Kolmikko kiisti syytteet, kaikki väittivät, että nainen itse halusi seksiä.

Oikeus kuitenkin katsoi, että asia ei ollut ihan näin. Oikeus otti huomioon lääkärien ja hoitokodin henkilökunnan lausunnot, joiden mukaan nainen oli kehitysvammainen ja ymmärrys oli lapsen tasolla. Lisäksi naiselle oli tarjottu paljon alkoholia, jonka seurauksena naisen ymmärrys ja toimintakyky oli entistä enemmän alentunut. Oikeuden mukaan tämä näytti olevan myös miesten tarkoitus. Lisäksi naista oli painostettu ja uhkailtu.

Oikeus päätti, että näyttö riitti törkeään raiskaukseen, josta Abul Fazl Yaqubi ja Esmaili Jawid tuomittiin kahdeksan vuoden vankeuteen. Lisäksi lätkäistiin elinikäinen karkotus. Shokrallah Shahzad tuomittiin 3,5 vuoden vankeuteen ja 15 vuoden karkoitus.

Kan vara en bild av 2 personer och personer som står
8 vuotta.

 

Oikeus mainitsi tuomiossa, että juuri tällä hetkellä Afganistaniin ei voi palauttaa, mutta karkotus kuitenkin annetaan, sillä kun tuomiot on lusittu, niin tilanne Afganistanissa voi olla toinen ja lentokone voidaan mahdollisesti tankata.

Miehille määrättiin myös maksettavaksi naiselle korvauksia noin 200 000 kruunua.

Asiasta kirjoitti myös Fria Tider. Attunda Tingsrätt, målnummer B 4551-21.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Irmeli

Ja näitä sitten pitäisi ottaa tänne “turvaan”miltä?? Meille kantasuomalaisille ja ruotsalaisille (Eurooppalaisille) naisille pitää kohta keksiä turvapaikka, näiden härskisti raiskaavien Afgaanien ym vierasmaalaisten takia, mikä nää erottaa talibaneista? Tänäänkin yks matuäijä tv:ssä kertoi nyyhytarinaa, kuinka hän pääsi pakenemaan Suomeen (onnea vaan hölmölä). No 3 siskoa jäi kentälle..olisi ollut liian vaarallista heitä yrittää auttaa mukaan, voi, voi kun veli oli ystävällinen, kun ajatteli siskojansa ettei niille väentungoksessa tule vahinkoa. Tokihan se on tyttöjen turvallisempaa jäädä kilttien talibanisetien armoille, ties vaikka pääsivät naimisiin… Veljellä oli kiire tietysti ja ihan tutusti pelastaa vaan ITSENSÄ. Että kehtaavat Suomen tv:ssä edes näyttää moista k-jooseppia…

Last edited 2 vuotta sitten by Irmeli
p.grandell

kyllä kommunistit kehtaa, ei niillä ole minkäänlaista häpyä…siksi heitin anteenin vitt##n 8 vuotta sitten, ei kestä hermot pakko kommunismia katsella. riittää kun tietokoneenkautta valitsee omat ohjelmat.

seant

Luulen, että suurin osa näistä valtamedian nyyhkytarinoista ei pidä paikkanssa, sillä valtaosa on tullut Iranista, jossa on syntynyt tai asunut pitkään ja perhe elää siellä.

Vesa

Pojille pullo perseeseen ja kotimatkalle, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Ei ole tuollaisten tyyppien paikka yhteiskunnassa.

p.grandell

sekä pullo potkaista tosi syvälle.

Kari Ilmarinen

Reippaita poikia, työvoimapulan paikkaajia ja huoltosuhteen parantajia – ja tilaamalla saadaan charter-lennoilla Afganistanista lisää.

Unelma Painajainen

Hyi hemmetti. Täällä Suomessakin on jo samantyyppisiä tapauksia, missä matukat on saaneet pauloihinsa nuoria tyttöjä, joilla on jotain älyllistä haastetta tai jotka on olleet sijoitettuna kodin ulkopuolella. Taitavat oikein targetoida heitä. 😡

pöh

Ei tarvi olla älyssä vikaa, kun nuoria tyttöjä suorastaan yllytetään suhteisiin paljon vanhempien “pakolaisten” kanssa.
Ne pakolaiset sitten juottaa ja tarjoilee huumeita, lopulta kiristää niin mitäs siinä nuori tyttö voi tehdä?

Minuhe Kerettiläinen

Miksi ihmeessä naiset hakeutuvat moniosaajien seuraan. Haluavat vauhtia elämäänsä?

Last edited 2 vuotta sitten by Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen

Kysyin ihan vaan yleisellä tasolla. Suomessakin on ollut jänskiä pelihetkiä eri ikäisten naisoletettujen, ja yksintulleiden välillä. Porin seudullakin taisi olla yksi pelihetki kehitysvammaisen tytön ja moniosaajan välillä.

pöh

Taisi olla 2017 kun Suomessa viimeksi tuollainen seksuaalirikoksiin syyllistyneiden erittely kansalaisuuksittain tapahtui? Afgaanit oli kuitenkin käjessä noin 135/10 000, kun se suomalaisilla oli noin 3/10 000

Syvä joki

Mongolejahan nuo on. Oikeita vuoristolaisia ja banjon tahdissa.

Moonman

Nämä aasialais-naamaiset ovat niitä hazaroita, jotka nimenomaan periytyvät aikoinaan maan valloittaneiden mongolien ja afgaanien sekaliitoista. Talebanit sopivasti vihaavat heitä. Nyt nämä alkujaankin sekarotuiset kiertolaiset sekoittuvat ruotsalaisiin. Kauas on tultu uppsalan rotubiologian tutkimus-instituutin kunnian päivistä

Suomi Finland

8 vuoden päästä tervemenoa. Talibanit ottavat karkotetut vastaan.

Ja nämä tyypit saavat talibaneilta varmaan ihmisarvoisensa kohtelun.

Oloneuvos

Afgaanilla oikein työtakki päällä kuvassa. No nyt saa poseerata kivitalossa valtion verkkareissa ja kulttuurilleen tutuissa sandaaleissa.

Sellaista

Sellaista menoa ollut sitten tällä kertaa. Ruotsin meno ei koskaan yllätä, tosin vihervasemmisto on ajanut Suomenkin Ruotsin tielle valitettavasti.

h44

Afgaaneille kelpaa näköjään kaikki kaksijalkaiset kanasta tikapuihin. Taitaa tosin kelvata nelijalkaisetkin. Outoa ja alkukantaista porukkaa.

Qroquius Kad

Todistettavasti kelpaavat nelijalkaisetkin:

https://www.heavy-r.com/video/142924/Meanwhile_In_Iraq/

Aluksi on esileikkiä kaksi minuuttia, sitten alkaa action.

juhaII

Nämäkin joutaisivat roikkumaan hulikopterissa oman valtionsa ilmatilassa!

Ja mikä irstainta. Näitä “naisia” ja “lapsia” haettiin vielä lisää. Voi Jeesus!

ernesti_loosonen

ei vittu aina noita afga-nistejä

Last edited 2 vuotta sitten by ernesti_loosonen
Kangoolin Molu

Vantteran näköiset mongoolit eivät maksa killinkiäkään korvauksia mutta yhä myrtsimmän näköinen veronmaksaja maksaa.

Tukholmasta päivää!

Nyt pitää saada hyvät diplomaattiset yhteydet talibaaneihin jotta voimme karkoittaa kaikki rötös- ja lonnijätkät takaisin oikeaan maahan tai ainakin melkein. Taleban bannaa ja hoitaa hommat pikku korvausta vastaan.