Ruotsin evakuointilennot Afganistanista eivät olleet mitään evakuointilentoja

Ruotsin maahanmuuttoviraston Migrationsverketin sivuilla kerrotaan, että evakuointiurakka on nyt saatu päätökseen ja Ruotsiin saatiin reilu 650 kiintiöpakolaista.

Ruotsissa, kuten Suomessakin annettiin ymmärtää, että nämä “evakuoitavat” ovat jollakin tavalla olleet työ- tai virkasuhteessa valtioon, esimerkiksi tulkkeina. Näitä tulkkeja on ainakin Ruotsin mediassa mainostettu paljon.

Nyt selvisi, että tosiasiassa kyse ei ole ollut mistään tulkeista, vaan Afganistanista haalittiin muutamassa päivässä niin monta kiintiöpakolaista kuin vain mahdollista.

Ruotsiin saapuneet pakolaiset ovat olleet viikon puolitoista Arlandan lentokentällä hotellimajoituksessa ja nyt heille on taiottu lähes tyhjästä ilmaiset asunnot.

Migrationsverketin operatiivinen johtaja Jens Carlander kertoo tiedotteessaan:

– Ruotsin kunnat ovat tehneet kuluvien viikkojen aikana upean työn, jotta näin lyhyessä ajassa Afganistanista evakuoiduille 650 henkilöille saadaan uusi koti Ruotsista. Nyt alkaa työ, että saamme ohjattua nämä henkilöt ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Maahanmuuttoviraston mukaan afgaanit tullaan sijoittelemaan ympäri Ruotsia, mutta suurin osa kuitenkin saa jäädä Tukholmaan ja ympäryskuntiin.

Carlander kertoo edelleen, että tapahtuma [evakuointi] on ollut erityinen tapahtuma.

– On kuitenkin tärkeää huomata, että kiintiöpakolaisten vastaanotto jatkuu vuoden jokaisena päivänä. Tätä ja tätä erityistä evakuointioperaatiota on tehty rinnakkain.

Ruotsin kiintiöpakolaisten tavoite on 6 400 tulijaa kuluvana vuonna, joista tähän mennessä on tullut 2 900 ja Afganistanista viikon aikana 650 henkeä.

….

Pt-median Arlandan kirjeenvaihtaja kertoo, että nyt tulleet afgaanit ovat suurimmaksi osaksi miehiä.

– Parin lentokenttähotellin pihalla on notkunut isot laumat röökaavia afgaanimiehiä. Naisia on näkynyt yksittäisiä, kuten lapsia.

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ingen Gripen

Luultavasti Suomenkin ministerit valehtelivät törkeästi TV:ssä, koskapa haettavien lukumäärä kasvoi vähitellen kymmenistä satoihin.
YK:n Agenda 2030:n ykköstavoitetta, eli köyhyyden poistamista yritetään ilmeisesti siten, että kehitysmaalaiset tuodaan elätettäviksi länsimaihin.

Hommanmaksaja

Miksi en ole yllättynyt…

juhaII

No, tuonhan nyt arvaa, että kysymyksessä oli niin Suomenkin kuin tietysti etenkin Ruotsin kohdalla halu hankkia “uusia postimerkkejä” kokoelmiinsa” kuin intohimoinen filatelisti ainakin.

Oleellista on myös molempia maita patologisesti valehtelevat tekopyhät hallitukset, jotka kuuluttavat demokraattisia hyveitä ja samaan aikaan demonisoivat käyttäen avointa vihaa nk. “äärioikeistoa” vastaan pyrkien jopa perustuslaillisia keinoja käyttäen estämään sellaisten puolueiuden pääsemisen valtaan, vaikka ne saisivat maanvyörymä voiton avoimissa vapaissa valtiollisissa vaaleissa. Ruotsissa on väläytelty ujostelematta SD:n kieltämistä lailla, koska “natsi”. Samalla unohdetaan merkillisesti ne ruotsalaiset äänestäjät, jotka ovat iklmeisen vapaasta ja omasta tahdosta käyttäneet oikeuttaan äänestää.

Ei yllättänyt

No, jos meillä on Vihreä sisäminiseri Ohisalo ja ulkoministeri Haavisto, niin oliko tämä nyt oikeasti iso yllätys, ettei Suomessakaan nämä lennot olleet mitä piti. Sekä ensin oli 20 “pelastettavaa, joka paisui 400, jostain kumman syystä. Varmaa se Vihreä siirtymä.

timo

Juuri tätä epäilinkin myös Suomen osalta.
Mihin se Haaviston edellinen kusetushomma hiipui?

Marja Lehtiyokko

uskomatonta paskaa, jokainen raiskaus tullaan kostamaan sharia lain mukaan kuolemalla.
opettelisivat pikkupaskat edes lukemaan ennen kuin alkavat uskomaan kultteihinsa, koraani takaa kuoleman jos on 7 todistajaa, luolahomot ei tajua etta dna vastaa miljardia todistajaa

Anna-Maria Korhonen

Eipä ollut ullatus taaskaan. Uutiskuvissa ihan valtamediassakin kuljetuskoneet pursusivat parrakkaita turbaaneihin ja pitkiin kaapuihin pukeutuneita miehiä. Joukossa ihan muutamia yksittäisiä burkiin ja hijab-kaapu – yhdistelmiin pukeutuneita naisia. Sekaan sitten heitettiin suomalainen kynäniskasolttu kanniskelemassa pikkupoikaa. Kumpaan näiden medioiden lukijat uskovat oman ajattelun perustansa mukaan? Vai lennätetäänkö meille koneittain aikuisia parrakkaita miehiä ja yksi tai kaksi lasta ja nämä 1 – 2 tekevät operaatiosta humanitäärisen?

Ainakaan 20 v länsimaiden miehitystä ja syydetyt miljardit eivät näytä länsimaistaneen edes miehittäjän palveluksessa olleita. Vai keitä sieltä roudattiin?

Pätemisentarve Fin

Brommasta ovat saaneet hienoja asuntoja ja ”Starthjälpen”- niminen yhdistys kerää heille kaikkea mitä ikinä voi tarvita sekä polkupyöriä yms lapsille. Nokkanaisena on toimimassa taas SUOMALAINEN kuten oli 2015 Tukholman Keskusasemallakin.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/vi-har-forlorat-allt

Ruotsalainen 2050

Tältä näyttävät ruotsalaiset vuonna 2050:
comment image