Poliisi tutkii Myllypuron lukiossa tapahtunutta joukkotappelua

Poliisi sai usean henkilön väliseen pahoinpitelyyn liittyvän tehtävän Helsingin kielilukiolle Myllypuroon tänään kello 11.28. Poliisin läsnäolo rauhoitti tilanteen paikan päällä ja poliisi kirjasi rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Poliisi sai uuden hätäpuhelun tappelun jatkumisesta klo 13.45 ja rauhoitti tilanteen uudelleen.

–  Rikoksia tutkitaan rikosnimikkeellä pahoinpitely. Osallisia on ollut paljon, joten tarkkaa asianomistajien ja tekijöiden määrää ei voida tällä hetkellä kertoa. Esitutkinnan tavoitteena on selvittää tapahtumien kulku, kertoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo.

Poliisi työskentelee koulun kanssa myös ennalta estävässä hengessä vastaavien tapausten välttämiseksi. Tässä vaiheessa ei ole muuta tiedotettavaa.

….

Jos jollakin on asiasta lisää tietoa, niin vinkit kelpaa: ptmedia@pt-media.org

 

HUOM!! On pyydetty korjaamaan, että tapahtuma oli tarkasti ottaen Itäkeskuksen puolella eikä Myllypurossa.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asialinja

Lain mukaan vittuilu on sallittua, sitä siis.

heja Östland

Poliisi työskentelee koulun kanssa myös ennalta estävässä hengessä vastaavien tapausten välttämiseksi.

Ja holpon polpon. Eihän Suomen poliisilla ole mitään resursseja tuollaisten ennaltaehkäisyyn, kun sillä on väestön kokoon suhteutettuna ilmeisesti Euroopan suurin miehistövaje.

Huru-ukko

Kyllä näihin riittää miehiä ja rahaa. Kantikset saa pärjätä keskenään miten parhaaksi näkyvät.
Mites sitä laulettiin ennen: Jos sanat eivät riitä kertomaan…

Kansojen kohtaamisia

Vai että oikeen kielilukio. Oikeen iloinen suorastaan varmaan häppykielilukio

janna nanna

… mutta ainakin lukiolaisilla kotoutuminen oman lähtömaan tavoille onnistunut täydellisesti. Hienoa!

murre riepunen

Eipä ole poliisilla resussipula, usean partion voimin kouluun muutaman risuparran nujakointia seuraamaan, ja kaksi kertaa päivässä, tuskin siihen edes loppuu.

Typerää on

Paikallinen syntyperäinen valkoinen erotetaan koulusta määräajaksi jos syyllistyy moiseen riehuntaan koululla.

Typerää on

Paskaperseille on eri säännöt vaikka heidät tulisi rasistisuutensa vuoksi palauttaa persereikävaltioihin.

Anna-Maria Korhonen

Vaikuttaa siis siltä, että kielilukiossa voi opiskella arabian, somalin ja suomi toisena kotimaisena ohella myös käsillä puhumista. Näitä tarvitaan, kun Suomi Afganistanin positiivisista kokemuksista rohkaistuneena perustaa 400 hengen lähetystöjä kehitysmaihin.

Unelma Painajainen

Äbäläwäbälälukio

Pekka

Olisiko ”monikulttuurinen” kulttuurinen joukkotappelu päässyt leimahtamaan kesken huippuosaajien kieliopintoja?

Qroquius Kad

Täältäpä löydätte Helsingin kielilukion yleislinjalle syyslukukaudelle 2021 valittujen oppilaiden nimilistan:

https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KasKo/lukiot/kielilu/yleislinja_2021.pdf

Kovasti on värinää ja eksotiikkaa edustettuna.

Osman Käämi

Miten nuo suomalaisnimiset oppilaat pystyvät ylipäänsä viettämään päivänsä tuollaisessa “koraanikoulussa” ?

jurtsi

helsingis kun käyt katsomassa lähimmän lastentarhan näkymän niin näet tulevaisuuden… ei ole valoisa.

jurtsi

nopeasti on suomi muuttunut peruuttamattomasti ja en ehkä enää pysy niin kehityksen hermolla mutta tänään näin ensimmäisen afrikkalaisen poliisin helsingis.

Asialinja

En uskaltaisi siellä laittaa omaa lasta päiväkotiin, muutto olisi edessä ja muutinkin sieltä pois jo 2003, eipä ole ikävä täällä maalla ollut.

jedemdas

Eikös viikko-pari sitten ollut nollatutkijoiden ulinaa siitä, kun valkoinen väki muuttaa ympäryskuntiin. Mutokoiden lisääntymisen lisäksi syynä on myös se, että valkoisen palkka ei riitä asumiseen lähellä työpaikkaa. Loisväelle asumisen hinta ei ole ongelma, kun veronmaksaja maksaa asumisen samoin kuin valtaeliitin loisille.

Moonman

Myllypuro on itä-ghettoa, mutta kyllä kaikki muutenkin tietävät että asialla ovat rikastajat. Milloin suomalaiset viimeksi olisivat aloittaneet lukiossa joukkotappelun mihin tarvitaan poliisi väliin? Tuolla nimilistassa oli ihmistenkin nimiä, miten mahtaa opiskelu maistua jos on vähemmistönä tuollaisessa ympäristössä? Opettaja antaa kaikille kympin vain jotta jorkeista päästäisiin eroon, kuten amerikassa nykyään.

Videoita ym.
jedemdas

Videolla näkyy huippuosaajien omintakeinen tapa opiskella vieraita kieliä Itä-Helsingin ghettossa. Kiitos linkistä!!!

Ja ihmetellään miksi työnantajat vieroksuvat huippuosaajia. En ainakaan itse haluaisi tuollaista riehuntaa ja kehitysmaa mölinää omalle työpaikalle.

jurtsi

eikös tuo afrikka viteo oo jo vanha.

juhaII

Kun poliisi “käy rauhoittelemassa” uskaltanee jo päätellä sen ketkä valtaosaltaan ovat vastuussa “lukiossa?” meneillään olleessa joukkotappelussa!

Suomalaisissa lukioissa on varmasti myös kiusaamista ja perisuomalaista “alapäähuumoria”, joka on tarkoitettu solvinniksi. Tällöin voi luonnollisesti suomalainen veri kuohahtaa vapaasti vallankin kun on punaniska VS. punaniska! Muussa tapauksessa, jos “opponentin” nahka on “alisteisessa asemassa”. On itsensä puolustaminen silkkaa hulluutta Helsingin kinkeripiirissä ja muuallakin. On täyttä paskaa, että “suomalainemn voittaa aina”! EI!!! Suomalainen kuolee aina!!! Ja syyllisenä tietenkin!!!
Jos torahampaitaan teroitteleva karjulauma olisi ollut homogeeninesti saunahulluja (FIN). Poliisin mörköauto ja riittävä määrä polliiseja olisi kopittanut!

Hienoa

No sillä lailla, olikohan tämäkin kulttuuritapahtuma taas kerran. Jos ylilaudan video on aito niin taisi olla, Onnea vain Helsinkiin taas.

pöh

Mitään tietoa ei ole, mutta tässä kuilmilla asuessa voin vannoa että mitään ei tapahdu ilman kehitysmaalaiidia

jurtsi

Myllypuro on jo reilut kymmenkuntavuottasitten menetetty ei auta uudet ostarit, mutta oliko tämä joukkotappelu vain sitä äblähäblahdia vai onko kantisnuoriso(ne vähät) jo noussut/herännyt? ei niitä taida siellä enää edes olla.

Kukavaan

Myllypuron kielilukion tapahtumat selittynevät monikulttuurilla, monietnisyydellä ja monirotuisuudella. Todennäköisesti osa oppilaista on päässyt kouluun ihonvärinsä takia eli vaatimuksissa on joustettu.