11-vuotiailla ilmastoahdistusta?

Veronika Honkasalo on tullut tunnetuksi erilaisilla hmm… vähän keksityillä jutuilla. Mieleen tulee ainakin rasistinen konduktööri, joka heitti rasistisesti irakilaiset pummilla matkustavat miehet ulos Helsingin lähijunassa.

On vaikea arvioida, että mikä tämän twiitin taka-ajatus on. Onko juttu taas vain Honkasalon läppää, mutta nyt on otettu lapset aseeksi.

 

Jos taas lapsi oikeasti kokee ”ilmastoahdistusta”, niin eikö silloin aikuisen tehtävä ole laittaa jotain rajoja tällaiselle ahdistukselle ja kertoa, että maapallo ei ole tuhoutumassa eikä mitään ilmastomaailmaloppua ole tulossa. Ilmastoahdistus on yksi aivan järjetön ahdistus. Ilmasto on voinut lämmetä kun sitä tarkastelee satojen vuosien aikajaksolla, sitä ei ehkä käy kiistäminen. Oleellista kuitenkin on se, että ei ole olemassa mitään sellaista näyttöä, että ilmaston lämpeneminen ei voisi johtua myös ihan normaalista maapallon ilmaston vaihtelusta.

Oletetaan, että ilmasto muuttuu ihmisen toimien seurauksena. Silloin pitäisi pohtia väestöräjähdystä. Niin kauan kuin humanistinen suuntaus on vallalla, että jokaisella ihmisellä on muka oikeus sietä niin paljon kuin sielu sietää, niin niin kauan maapallon ilmastolle ei voida tehdä mitään. Maapallon väkimäärä kaksinkertaistuu tällä tahdilla muutamassa vuosikymmenessä. Tänä päivänä tehdyt ”ilmastoteot” vesittyvät huomispäivänä sen takia, että väkimäärä on kymmenkertaistunut. Taas joudutaan tekemään ”ilmastotekoja”, mutta seuraavana päivänä väkimäärä on taas tuplaantunut.

Jos ilmasto muuttuu ihmisten toimien takia, niin silloin tärkein kysymys on se, että mikä funktio sillä muka on, että kuka tahansa saa synnyttää maailmaan niin monta jälkeläistä kuin paikat kestää. Ei ihmisiä tarvitse alkaa tappamaan, vaan pitää vain kyseenalaistaa se, että onko jokaisella ihmisellä oikeus tuplaantua haluamallaan tavalla.

 

No, Honkasalon twiitissä on tietenkin kyse siitä, että sillä haetaan vain huomiota. Vasemmistoliiton edustajalla tämä ilmastosta jankuttaminen on asia, jolla saa näkyvyyttä.

 

53 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies
Kilttimies
5.9.2021 22:13

>11-vuotiaan ilmastoahdistuksen äärellä tunnen syvää neuvottomuutta
<vittu nyt niitä ilmastotekoja pennun ahistukseen

Niinpä tietenkin..
Niinpä tietenkin..
5.9.2021 21:29

Jaa, että henkisestä väkivallasta ja psykopaatti äidistä saa tuokin pentu nauttia joka päivä..

Särmääjä
Särmääjä
5.9.2021 19:58

En yhtään ihmettele että lapsi on sekoomispisteessä, jos äitinä on Honkasalo.

mike lake
mike lake
5.9.2021 15:00

Keitä saamme kiittää lasten ilmastoahdistuksesta ja monesta muusta vastaavasta ???.
Ps.Olisikohan joillakin peiliin katsomisen paikka.

mike lake
mike lake
5.9.2021 14:54Kaitsu
Kaitsu
5.9.2021 10:15

Ilmastoahdistus nyt on taas yksi näitä kommareiden ja vihervassareiden keksimiä uusia ja muodikkaita tauteja, joiden pohjalta voidaan sitten aikuisena jäädä loisimaan sosiaaliturvan varassa, kun oon niin vitun ” ahdustunut ”.

Kaikki nuo ”ahdistuneet ja masentuneet” pitäis siivota pois sossun kirjoista ja laittaa töihin.
Ton Honkasalon vois sotkee ihan ekaksi suohon ja syvälle.

Huru-ukko
Huru-ukko
5.9.2021 17:59
Vastaa...  Kaitsu

Elä helvata tuommoista, menee hyvä suo pilalle eikä siitä saa enää kunnon turvetta navettaan kuivikkeeksi. Tai kasvihuoneeseen turveruukuksi tomaatinkasvattajalle. Joka taas ruiskii sitä helevatan hiilidioksidia että ne tomaatit kasvais paremmin.

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
7.9.2021 15:34
Vastaa...  Huru-ukko

Mutta eivät oo kieltänyt limukoneita. Vaikka hiilidioksidia neki ruiskii. Oon kukillekki ruiskinu. Ja kaupasta uusia pulloja.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
5.9.2021 09:26

Joko Veronika Honkasalo uskoo itse ilmastonmuutokseen tai hän on uhrannut lapsensa politiikalle. Jos äiti kertoisi 11-vuotiaalle, ettei se ilmastonmuutos ole totta tai ainakaan ihmisen aiheuttama, äiti vain politikoi, voisi lapsi töräyttää tämän kavereille tai koulussa kaikkien kuullen.

Toisaalta on olemassa kuitenkin klassisia kasvatuksellisia keinoja lievittää lapsen ahdistusta. Yksi on aikuisen läsnäolo, kuuntelu, ns. vierihoito. Lapselle voi myös kertoa, että kyseessä on ns. laajempi ilmiö, joka ei ole yhden ihmisen hallittavissa, mutta yksittäinen ihminen voi tehdä jotakin. Tämä jotakin voisi olla vaikka yhden roskan kerääminen luonnosta päivässä. Äiti ja lapsi voisivat myös yhdessä istuttaa puun. Siinä tulisi myös tätä laatuaikaa. Mutta tämäkään ei sovi tietysti nykyvihreiden.. /..

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
5.9.2021 09:27

.. /. fasistiseen narratiiviin, jossa ruoskitaan massoja kallisiin taloudellisiin uhrauksiin.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
5.9.2021 08:48

Mitä eroa on vas.liiton, sossujen ja virheiden ämmillä? Samaa tuholaisporukkaa kaikki tyynni. On heillä niin kevyt olla, että täytyy keksiä muka-ahdistuksenkin syitä. Pitäs panna kaikki samaan tynnyriin, liimata paskalla kansi kiinni ja antaa mennä gretapurjehdukselle niin kauas kuin pippuri kasvaa.
Joskus tulee mieleen, että onko noiden ämmien puolueissa enää yhtään miestä, joka edes ymmärtää, minkä tason ämmät niitä vetävät kuin pässiä narusta.

Minä
Minä
5.9.2021 06:43

Kari Suomalainen ymmärsi asian juonen jo vuonna 1986
https://static.mvlehti.net/uploads/2020/10/Kari-Suomalainen-100-2.jpg
Viheriäiset eivät ymmärrä vieläkään.

Tuokin pitää ilmastonmuutosta syynä lapsen ahdistuneisuuteen, eikä tajua, että hän on itse se syyllinen.

Anonyymi
Anonyymi
5.9.2021 08:10
Vastaa...  Minä

Kari Suomalainen olikin harvinaisen älykäs mies ja aikaansa edellä.

Minä
Minä
5.9.2021 05:05

Äiti vouhottaa ilmastosta ja pelottelee lastaan maailmanlopulla. Mitä se lapsen pelotteleminen auttaa asiassa, vaikka asia olisi todellinenkin? Äiti on vaan niin kaistapää itse, että ruokkii lapsensa omilla peloillaan. Jättäisi vaan lapsensa rauhaan ja antaisi lapsen kasvaa normaalisti turvallisessa ympäristössä. Kyllä se aikuisena oman panoksensa antaa maailman ongelmiin, jos vaan saa rauhassa kehittyä. Sitten, kun on täysikasvuinen ja omalla järjellä toimiva, voi viedä äitinsä johonkin hoitoon.

pöh
pöh
5.9.2021 03:07

Mitä sille otsoonikadolle muuten kävi?

Sami
Sami
5.9.2021 04:13
Vastaa...  pöh

Se otsooni meni jo pois muodista, nyt vihervasemmisto hyperventiloi hiilidioksidia. Popkornit valmiina odotan sohvallani mitä vihavasukit hyperventiloivat seuraavaksi, hehe 😀

Niinpä
Niinpä
5.9.2021 10:27
Vastaa...  pöh

… tai mitä tapahtui rikkihapposateille. Kovasti oli siitä puhetta 80-luvulla.

Otso ei osunut ohtaa
Otso ei osunut ohtaa
5.9.2021 10:56
Vastaa...  pöh

Niin, miten kävi sen reiän mikä taivaalla on? Eikö se ollut ozoonissa ja sen reiän kautta piti tulla erityisen paahtavaa ja vaarallista aurinkoa jokaisen lättyyn. En ole huomannut mitään eroa.

Ö ö hö ö!
Ö ö hö ö!
5.9.2021 13:37

Se oli sitä senaikaista tietämättömyydestä johtuvaa hömppää! Otsonikerroksen vaihtelun katsotaan nykyisin elävän auringon aktiivisuuden tahtiin. Täten se on ihmisen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Se peruskoulu.
Se peruskoulu.
5.9.2021 21:31

Jos koulu oli hankalaa niin ei varmaan tiedä.. Niin eihän se uv-säteily mitenkään vaarallista ole, etenkään jos sitä tulee tuutin täydeltä kun se otsoonikerros nyt sen tuloa maapallolle estää.. Niin se aukko pieneni kun jääkaapeissa kiellettiin käyttämästä enää freoneja jos muistat silloin aikoinaan vai eikö kukaan kertonut, nyt kiina on alkanut päästää jotain paskaa ilmaan niin ehkä se alkaa uudestaan tuhoutua..

pöh
pöh
5.9.2021 22:03
Vastaa...  Se peruskoulu.

Peruskoulusta voisin sanoa sulle, että tänäpäivänä ihmiset pystyy oppimaan itsenäisesti ilman mitään aivopesua.
Hyvin kouluttautunut ei ole sama kuin jonkun muun mielipiteet ulkoa opetellut.

Se peruskoulu.
Se peruskoulu.
7.9.2021 00:41
Vastaa...  pöh

Näitä kommentteja lukee ja miinus ääniä tuossa kommentissa katsoo niin ainakin kahdeksan ihmistä ei ole läpäissyt sitä, liekö somalit käynyt peukuttamassa? Onhan se mahdollista, että jotkut on vaan niin saakelin tyhmiä ja niiden kannattaisi pitää päänsä kiinni esim. vaikka älykkyysosamääristä jos ei simppeleitä asioitakaan ymmärrä/tajua…

Se peruskoulu.
Se peruskoulu.
7.9.2021 00:43
Vastaa...  pöh

Ja ymmärrys ei ole ulkoa opettelua, kuten vaikka teikälläisten nerokkaat virus jutut joita toistelette..

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
5.9.2021 17:19
Vastaa...  pöh

Otsonikadon aiheuttama reikä meni umpeen kun me kaikki ostettiin uusi, freoniton jääkaappi. 😆

Jortonki
Jortonki
5.9.2021 22:19

Mutku se vanha on edelleen kesämökillä täynnä olutta?

Jupi
Jupi
6.9.2021 16:45

Ja mailman pelastuu taas hetkeksi kun ostamme sähköauton

pöh
pöh
5.9.2021 03:02

Jos pikkulapsia pelotellaan että 4 600 000 000 vuotta vanhan maapallon ilmasto muuttuu nyt yllättäen parissa vuodessa ihmiselle sietämättömäksi, niin saattaahan se vähän ahdistusta aiheurraa.
Sitä vaan ihmettelen että miten se ilmasto paranee sillä että annetaan lisää rahaa maailman åarillesadalle rikkaimmalle tyypille?

Sami
Sami
5.9.2021 04:23
Vastaa...  pöh

No eihän sen ilmaston olekkaan tarkoitus pelastua siltä peloteltulta ”ikuiselta kadotukselta ja Tuonelan tulelta”, vaan tehdä maailmanlaajuinen vallan ja varallisuuden uusjako. ja hyvinhän se näyttää edistyvän. 😉

pöh
pöh
5.9.2021 05:15
Vastaa...  Sami

Älä koskaan aliarvioi vihervasemmistolaisten tyhmyyttä.
Obamahan sanoi Bidenistä, että älä koskaan aliarvioi Bidenin kykyä sössiä kaikkki asiat. Obama käytti kyllä vähän voimakkaampaa ilmaisua fu*k up things 🙂

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
5.9.2021 09:31
Vastaa...  pöh

Ihan hirveää, voitteko kuvitella, että maapallo on tuona aikana ollut kaksi kertaa kokonaan jään peitossa plus sitten 10 000 v sitten päättynyt pienempi jääkausi. Eiköhän kannata jo varata hiukan polttopuuta, lämmitysöljyä sekä villavaatetta. Tämäkin lämpiämisjakso on ohimenevää.

Se peruskoulu.
Se peruskoulu.
5.9.2021 21:34

Oho ja voitko kuvitella, että ihmisiä ei ollut edes niihin ekana mainittuihin aikoihin olemassa, oho..

Dickie
Dickie
5.9.2021 01:56

Ylipäätään mua ei kiinnosta hevon uitun vertaa jonkun idiootin kakaran fiilikset, hirttäis ittesä, jos on niin paha olla

Sami
Sami
5.9.2021 02:54
Vastaa...  Dickie

Jos kyseisen lapsen äidin lääkitys saataisiin oikeaksi, ei viattoman lapsen tarvitsisi enään kärsiä niin paljon 🙁 Veronika on karmaiseva elävä esimerkki mielenterveyshoidon alasajosta. Veronika oli voinut saada apua päänsisäisiin ongelmiinsa, jos ei itse olisi ollut suomalaisia heikommassa-asemassa olevia riistämässä. Veronika riisti leipäjonoista leivät, ja kuppasi rahat omiin matubisneksiinsä. Valitettavasti Veronika on nyt alkanut riistämään omaa lastaankin, ja käyttämään tätä viatonta lastaan hyväkseen kupatakseen Suomalaisten köyhien suusta sen viimeisenkin leivän murusen omiin liiveihinsä, -peto mikä peto!

Last edited 2 months ago by Sami
pöh
pöh
5.9.2021 06:36
Vastaa...  Dickie

Kenellekään en toivo mitään pahaa, mutta eikö toi Honkasalo huomaa että se ite luo sitä ahdistusta lapsiiin ja nuoriin.?
Ne pitäs laittaaa vastuuseen

Dickie
Dickie
5.9.2021 01:50

Nih, kikkurit lisii rottien lailla, tuhoaa ekosysteeminsä ja luonnon, sitten suvakit syyttävät tapahtuneesta valkoisia ja ”ilmastonmuutosta” ja vaativat että miljardit kikkurit otetaan Suomeen ja Eurooppaan..jossa edelleen jatkavat roottamaista lisimistään ja tuhoavat sit loputkin maapallosta… Siinä on virheiden..maapallon vihollisten ideologia

Dickie
Dickie
5.9.2021 01:53
Vastaa...  Dickie

kun siis ääri-säiden lisääntyminen, mikä ehkä on totta, EI johdu hiilidioksidista vaan siittä että kikkuri keharit ja muut mutapäät tuhoaa luontonsa ihan itse. kuten hakkaavat metsät ym..sihen ei hiilidioksidia tarvita ei, et kikkurit pistää kaiken sileeks kehariavun suomilla voimavaroilla, jotka mahdolistavat sen lisimisen..Vaiks pistäisit miljoona euroo kikkurin takataskuun tai perseeseen, niin 18 kuukauden jälkeen se on taas PA..toki porukka on taas lisinyt.. kikkuri ei huomisesta huoli, vaan nuhhhiii

Dickie
Dickie
5.9.2021 02:00
Vastaa...  Dickie

Ylipäätään, ainoa keino maapallon pelastamiseksi olisi kaikkien ei-valkoisten sterilisoitin tai pakkosterilisaatio..mut sehän ei tietty käy, kun on suvakkien keksimät ”ihmisoikeudet”

Kaikki on
Kaikki on
5.9.2021 02:28
Vastaa...  Dickie

Nykyään -25 yli menevä pakkanen tai suojasää talvella on sään ääri-ilmiö. Tai sitten Ohisalon mukaan tavallinen ukkospuuska. Eli kaikki tavalliset sään vaihtelut.

Jortonki
Jortonki
5.9.2021 22:37
Vastaa...  Kaikki on

Vuoden 1985 pakkasilla, -50 C, katkesi voimajohto Taivalkoskelle kun oli niin pirun kylmä. Silloisen Imatran Voiman korjausporukka lähti paikalle lumikelkoilla (en ollut mukana) ja takaisin tukikohtaan päästyään, ja vian korjattuaan, kymppi kertoi: ”nyt voi sitten lapsenlapsille kertoa että isoisä korjasi vikaa 50 asteen pakkasessa 20 metrin korkeudessa. Ja lisäsi siihen että lapsenlapset tulevat huutamaan, ”äiti, äiti, isoisä valehtelee taas””

Ennen oli miehet rautaa.

timo
timo
5.9.2021 01:21

Järkyttävää että on vanhempia jotka agendallaan ja hulluudellaan aiheuttavat lapsille tällaista. Vielä irvokkaampaa on se että sen jälkeen lapsen tilaa käytetään keppihevosena sille samalle agendalle. Huostaanhan nuo pitäisi ottaa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.9.2021 00:44

Yleensä noissa jutuissa on jotain perää, mutta ne ovat vahvasti liioiteltuja. Esim. Iiris Suomelan kokema uhka eduskuntatalon edessä oli paikalla olleen toimittajan mielestä paljon pienempi. Samain se vasemmistokunnallisvaaliehdokaan kertoma fyysinen päälle käyminen osoittautuikin vain kovasanaiseksi palautteen annoksi ja hänen vaaliesitteitensä maahanheittäseksi.

Veikkaan, että Veronikan lapsi todella on ilmastoahdistunut, mutta hän liioittelee sitä huomion saamiseksi. Veronika on niin hysteerinen nainen etten yhtään ihmettelisi, että hän olisi myös lastensa kuullen panikoinut ilmastomuutoksesta ja näin aiheuttanut sille ilmastoahditusta.

Pasi T
Pasi T
5.9.2021 03:35
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Jos vanhemmat aiheuttavat lapselle sellaisia aiheettomia pelkotiloja, että lapsi kärsii unettomuudesta, niin eikö lapsen henkisen kehityksen kannalta olisi parempi, että lapsi erotetaan harhaisia näkyjä kokevista vanhemmistaan ?

Vihreiden feminatsien ympäristöharhat voi rinnastaa lähinnä kiihkouskovaisten lahkojen helvetinpelkoon.
Molemmissa on kyse siitä, että aikuiset projisoivat omat harhaiset kuvitelmansa lapsiin.

Itse olen 80- luvun lapsi, ja silloin puhuttiin ydinsodasta ja happosateiden auheuttamasta ympäristötuhosta. Vanhempani osasivat kuitenkin kertoa näistä asioista rationaalisesti, ja kertoivat, että tiedemiehet osaavat ratkaista nämä ongelmat, kunhan heile annetaan aikaa muutama vuosi.

Kuinka ollakaan, sen enempää happosateista kuin ydinsodastakaan ei enää puhuta.

Räme Airo
Räme Airo
5.9.2021 06:59
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Rämeairo on turha, koliseva säilykepurkki (ei edes tynnyri).

Last edited 2 months ago by Räme Airo
juhaII
juhaII
5.9.2021 00:26

Veronika Honkasalo saa välililesti syyttää itseään, koska hänen hengenheimolaiset ovat ilmasto vouhotuksen ”moottoreita”!
Tämä ulostulo on todellinen, koska pienet lapset todellakin ahdistuvat ja tulevat pelokkaiksi pelottelusta. Normaalipäinen aikuinen voi suhteuttaa paljon paremmin nk. ”pelko-pornoa” ja käyttää omaa ajattelua punyaroiden todellisuutta kulloisenkin muoti-ilmiön ympärillä.
Jatkuva päällekäyvä ”göbbels” -propaganda tai pohjois-korealainen yletön hypetys ”Suuren Johtajan” jumallisuudesta syöpyy väkisinkin tajuntaan kuin ”hakattuna peruskallioon” ja piste!

Lapset ja nuoret ovat aikuisten kykyjä vielä vailla ja mikä pahinta nuoret urbanisoituneet vanhemmat ovat yhtä ellei vielä pahemmin ”jurrissa”! Eli tällöin jälkikasvu on täysin motissa lisättynä vielä koulun antama opetus

Sami
Sami
5.9.2021 02:06
Vastaa...  juhaII

Taistolaiset äärivihakommunistit eivät ole kadonneet minnekään, vaan taistolaisten äärivihakommunistien aivopesemät vihajälkeläiset johtavat nyt Suomea. https://fi.wikipedia.org/wiki/Taistolaisuus

Last edited 2 months ago by Sami
Vihervasemmisto
Vihervasemmisto
5.9.2021 00:11

Suomen typerä vihervasemmisto hallituskin on sitä mieltä, että suurin saastuttaja on vanha autoilija maaseudulla, lihan syöminen ja öljylämmitys taloissa. Johan nämä punavihreät keksivät ”terveysveronkon”, tällä ilmastoverukkeella. Ei vaan hallituksen jakkutytöt käsitä, että Suomen päästöt ovat 0,14% maailman päästöistä. Sekä hiilidioksidin osuus on 4% maailmassa ihmisen aiheuttamaa ja loput 96% tulee luonnon aiheuttamana.

Silti ollaa ajamassa maan taloutta romuksi vihreällä siirtymällä. Tästäkin lasten ”ilmastoahdistuksesta” saa syyttää valtamedioiden roskauutisia täysin. Nytkin oli pohjanoteeraus taas että kovat pakkasetkin on ”ilmastonmuutos”.

Vihervasemmisto
Vihervasemmisto
5.9.2021 00:14
Vastaa...  Vihervasemmisto

Lisäksi nämä kaikki IPCC-ilmastoraportit tutkijoineen ovat täysin poliittisia, ajamassa tätä älytöntä ilmastopaniikkia ja vihreitä siirtymiä.

Dickie
Dickie
5.9.2021 02:04
Vastaa...  Vihervasemmisto

mikäs se semmonen ”terveysvero” on? eli jos olet terve, olet saanut ansiotonta hyötyä täh? ja saat maksaa siittä terveydestä vai? ja rahat neekereille afrikkaan, koska olet etuoikeutettu?

Varmaan
Varmaan
5.9.2021 02:25
Vastaa...  Dickie

Luultavasti lihan, voin, punaisen maidon, tupakan, alkoholin ja muidenkin vihervasemmiston käsityksen mukaan ”epäterveellisen” ruoan tai juoman veroja korotetaan tuntuvasti, kuten fossiilisten polttoaineiden. Tämä se voisi olla.

Dickie
Dickie
5.9.2021 04:30
Vastaa...  Varmaan

siiinäpähän korottelevat, tupank sauhui en polt ja on mul tislausvehkeetkin.vaiks kiljuun pää asisassa tyydyn

ohisale
ohisale
6.9.2021 13:26
Vastaa...  Dickie

Suurin piirtein, oli aika takavuosina, kun oman asunnon katsottiin olevan etu ja veroa alkoi pukata, mutta uusia vastaavia hullutuksia kyllä aina keksitään.

Anonyymi
Anonyymi
5.9.2021 08:08
Vastaa...  Vihervasemmisto

Mielestäni hallituksen naiset ovat paremminkin sukkahousutyttöjä; näyttävät siltä kuin housut tai hame olisi jäänyt kotiin, vaikka hienommin noita käyttämiään asusteita kutsutaankin legginseiksi. Niistä on aseman edellyttämä arvokkuus kaukana, mutta eihän toisaalta nykyhallituksessa mitään arvokkuutta olekaan. Sama jos miehet kekkaloisivat virallisissa tapaamisissaan kalsareissa tai pyöräilyhousuissa.