Botkyrkassa jättimäinen kaatopaikkapalo

smart
Botkyrkassa Kassmyran lajittelukeskuksessa eli kaatopaikalla syttyi päivällä iso tulipalo. Tulessa on valtava läjä rakennus- yms palavaa jätettä.

Paikalla on kymmeniä paloautoja ja tulta yritetään saada hallintaan mm. kaivinkoneilla, pyöräkuormaajilla ja tietenkin vedellä. Södertörnin palopäällikkö on kertonut, että palo pyritään rajaamaan, että se ei leviä edelleen. Palosta aiheutuu suurenpuoleista savua.

Ihan heti paloa ei kyllä saada sammumaan. Sen verran massiivinen alue oli tulessa. Palon syttymissyytä ei tiedetä.

View post on imgur.com

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
seant
seant
6.9.2021 09:08

Ilmeisesti Ruotsissa huijataan myös paljon häipymällä maasta.
Sillä n. 10 000 alle 16 -vuotiasta lasta on rekisteröity Ruotsiin ja maksetaan tuet, mutta ei ole näkynyt edes perhettä, kun oli kutsuttu hammashoito tutkimuksiin. Vanhempainrahaa oli heille maksettu yli 319 miljoonaa Ruotsin kruunua vuodessa ja lapsilisiä n. 209 miljoonan kruunua vuodessa. Voi vai kuvitella kuinka paljon rahaa on vuosien aikana huijattu.
Juuri pari päivää sitten Kela ilmoitti, että erittäin vähän tapahtuu tukihuijauksia ? Oliko juuri afganistanilaisten lomailijoiden takia, kun ulkoministeriö varautui vain pieneen määrään matkustusilmoitusten mukaan, mutta sitten määrä kasvoi satoihin paikanpäällä. 

Kontrolliton Swedula
Kontrolliton Swedula
6.9.2021 09:48
Vastaa...  seant

Paljon on Ruotsissa huijattu, satoja miljardeja, ja joka tavalla. Ruotsi on lepsu maa jossa kontrolli ei toimi koska ihmisten integriteettiä pidetään tärkeämpänä kuin rekistereiden yhteisajoja joista vilpit voisivat tulla ilmi. Plus että moni pelkää ruveta matuilta mitään kysymään kun heti alkaa tappouhkauksia sataa niskaan. Toisena ääripäänä on suvakkimädättäjät jotka näkevät vilpit mutta katsovat sormiensa läpi.

Ruotsissa on myös ollut porukoita jotka ovat huijanneet pankkeja ja luottolaitoksia. Yhdessäkin osoitteessa asui kuusi henkilöä jotka olivat kaikki ottaneet miljoonalainoja ja sitten häipyivät maasta. Ei oll näkyny sen jälkke! Nyt Ruotsi aikoo perustaa ihan oman viranomaisen jonka tehtävänä on estää nimenomaan vilppi ja vippaskonstit.

Pasi T
Pasi T
6.9.2021 18:21
Vastaa...  seant

Esimerkiksi Irakin entinen puolustusministeri Najah Al-Shammar sekä hänen vaimonsa ovat ruotsin kansalaisia, ovat saaneet kansalaisuuden vuonna 2015.
He ovat nostaneet perusteettomasti lapsilisiä ja asuntotukea ruotsista, vaikka ovatkin asuneet Irakissa. Ensimmäisen kerran Najah Al-Shammaria on ruotsissa epäilty petoksesta vuonna 2015.

Kun ministerikin tekee tälläistä huijausta, josta pitäisi ymmärtää jäävänsä kiinni, niin mitä mahtavatkaan tehdä tavalliset ”penat” ja ” reiskat” ?

Jonas Sjöstedt
Jonas Sjöstedt
6.9.2021 06:26

Olisikohan PT-Medialla kommenttia, kun seuraan aktiivisesti SVT:n uutisia niin kaikenlaisia paloja on Ruotsissa siellä täällä. Onko tämä vai harhaa vai mistä johtuu se että aina jossakin leimahtaa? Kun seuraan YLEä niin melko harvoin tulee joku palo vastaan. Mutta Ruotsissa melkein päivittäin jossakin palaa. Onko siellä paloturvallisuus heikompi, uutiskynnys matalampi, vai jokin muu syy??

Gyntter
Gyntter
6.9.2021 08:27
Vastaa...  Jonas Sjöstedt

Onko siellä paloturvallisuus heikompi, uutiskynnys matalampi, vai jokin muu syy??
***********************
”Oikea mielisiä” syitä on monia:
-ilmoituskynnys on vain alentunut, kun tietoa muista palamisista on julkisuudessa
-polttaa ne valkoiset ruotsalaisetkin
-yksittäistapaus, ei pidä yleistää
-syvä kaikissa yhteiskunnan rakeinteissa oleva rakenteellinen rasismi johtaa syrjäytämiseen. Pitkäaikainen syrjäytyminen voi purkautua epätoivoisina tekoina
-kotoutukseen ei laiteta tarpeeksi rahaa. Huippuosaajat joutuu asumaan kerrostaloghettoihin merenrannan luksushuviloiden sijaan eikä heillä ole 24h palvelusväkeä veronmaksajien tarjoamana.
-Huippuväki joutuu liikkumaan julkisilla, kun säästetään kotoutuksessa ja veronmaksajilta ei tule limousinea kuljettajalla
-jne, jne…

Molotovin pirtelö
Molotovin pirtelö
5.9.2021 22:44

Kun joku asyylidesantti suunnittelee oikein suurta pyroterrori-iskua, niin hän luultavasti soluttautuu kohteeseen jossa on paljon ylimääräistä palavaa materiaalia ja jossa liikkuu ihmisiä kypärät päässä kasvot peitettynä hengityssuojilla.
Esimerkiksi iso remontti (vrt. Notre Dame) tai valtava jätekasa olisivat vallan oivallisia kohteita.

Kasvukeskus
Kasvukeskus
5.9.2021 22:02

Poikkeuksetta kaaatopaikoilla palaa koko ajan mutta se ei yllä pinnalle asti. Nyt jos katsoo esi. vikipedista Botkyrkan väestön kehitystä niin vuoden 2010 jälkeen se on kasvanut prosenttuaalisesti paljon. Eli ruotsalaiset ovat varmaaan aloittaneet lisääntymisen.

No, leikki leikkinä. Onneksi näitä sytytettyjäkin kaatopaikkapaloja tapahtuu. Meinaan, miettikääs miten kylmää jo olsikaan jos ei tulisi vähän nuotiosta lämmikettä? Ja mitäs muuta nuo on tottuneet poltteemaan kuin jätteitä tynnyreissä

Ilmastomuutos
Ilmastomuutos
5.9.2021 23:05
Vastaa...  Kasvukeskus

Amerikassahan myös taitaa olla slummeissa yleinen näky palava roskatynnyri kadun varressa.

Ilmastomuutos
Ilmastomuutos
5.9.2021 21:42

Tämä oli vain ilmastonmuutoksesta johtuva sään ääri-ilmiö ja luonnon monimuotoisuuden heikkenemisestä johtunut roskaläjän tuleen syttyminen. Siihen vaikutti myös nämä kovat helteet, jotka jatkuneet koko syksyn. Tätä mieltä on varmasti meidän pääministeri Sanna Marin ja vihervasemmisto-hallituksemme. Nyt vain lisää veroja ja loppuu nämä, samoin autopalot myös. Paimiossakin oli varmaan ilmastonmuutoksen aiheuttama maanvyörymä ollut.

Gyntter
Gyntter
6.9.2021 08:30
Vastaa...  Ilmastomuutos

Totta!!! Tässäkin sään äääääääääri-ilmiö (=kesällä oli lämmintä, niin kuin kesäisin useasti on.) on sytyttänyt kaatiksen tuleen.
Nyt äkkiä lisää viherveroja ja maksuja, niin kesätkin viilenee ja autot&kaatikset ei syty palamaan.

Vaalean Punainen
Vaalean Punainen
5.9.2021 21:41

Ehkäpä palo on tahallaan sytytetty jotta voitaisiin pilata tulossa oleva oikeusprosessi? Tämä laiton paskakasahan on uhkana pohjavedelle, ihmisille ja eläimille sekä lähellä olevalle luonnonsuojelualueelle. Puolustusasiana toimii ent. Ruotsin oikeusministeri, tietenkin sossupuolueesta.

Moni Kakku
Moni Kakku
5.9.2021 21:31

Paskaläjäyrityksen omistaja on samasta maasta kuin useimmat Ruotsin ”afgaaneista”, ruotsalaisesta otetusta nimestään huolimatta.

Tuumailija
Tuumailija
6.9.2021 02:39
Vastaa...  Moni Kakku

Näppäränä liikkemiehenä ajatteli kaksinkertaistaa kaatopaikan tilavuuden ennen kuin rajat tulee vastaan. Avot, näin se homma toimii.

Arapiacca
Arapiacca
6.9.2021 07:26
Vastaa...  Tuumailija

LiikeNAISENA.. ent. aikuisviihdetähti. Vähän niinkuin se Nu**inniemi.

Pekkanen
Pekkanen
5.9.2021 21:30

Ettei autogrillaajilta tuli karannut tai halusivatko kokeilla isompaa grillausta?

Lucky Luke
Lucky Luke
6.9.2021 07:41
Vastaa...  Pekkanen

Ei. Kyllä se ihan suomiautoilijan vika on ajellessaan täällä vanhoilla ja saastuttavilla autoilla. Täällä saastutetaan, muut kärsii…8)

Simca 1000
Simca 1000
6.9.2021 08:01
Vastaa...  Lucky Luke

Menopeleinä joku Munavolvo, Taunus, Simca, Vauxhall ja Drabant.

Pasi T
Pasi T
6.9.2021 18:23
Vastaa...  Simca 1000

Mikä on munavolvo, tarkoitatko mallia 544 eli PUUKENKÄVOLVOA ?