Ravirata joutuu poistamaan SD:n mainokset Pride-ravien takia

 

Åbyn raviradalla tapahtuu kummia. Sverigedemokraateilla on ollut mainoskyltti radan reunalla, mutta nyt kun radalla pidetään lähiaikoina Pride-ravit, niin SD:n mainokset ovat nyt herättäneet kiivastusta.

Sverigedemokraattien mainos on saanut suhteettomat mittasuhteet luultavasti juuri sen takia, että tulevan kuukauden aikana radalla pidetään Pride-ravit. Asiasta kertoo Ruotsin suosituin gay-media QD. Monet kokevat, että juuri SD:n mainos ei tässä yhteydessä sovi kuvaan.

Raviradan puheenjohtaja on nyt katsonutkin aiheelliseksi, että SD:n mainos peitetään hyvän sään aikana ainakin Pride-ravien ajaksi. Jatkossa raviradan periaatteisiin tulee kuulumaan, että minkään puolueen mainoksia ei hyväksytä raviradan reunamainosbannereihin.