Ravirata joutuu poistamaan SD:n mainokset Pride-ravien takia

 

Åbyn raviradalla tapahtuu kummia. Sverigedemokraateilla on ollut mainoskyltti radan reunalla, mutta nyt kun radalla pidetään lähiaikoina Pride-ravit, niin SD:n mainokset ovat nyt herättäneet kiivastusta.

Sverigedemokraattien mainos on saanut suhteettomat mittasuhteet luultavasti juuri sen takia, että tulevan kuukauden aikana radalla pidetään Pride-ravit. Asiasta kertoo Ruotsin suosituin gay-media QD. Monet kokevat, että juuri SD:n mainos ei tässä yhteydessä sovi kuvaan.

Raviradan puheenjohtaja on nyt katsonutkin aiheelliseksi, että SD:n mainos peitetään hyvän sään aikana ainakin Pride-ravien ajaksi. Jatkossa raviradan periaatteisiin tulee kuulumaan, että minkään puolueen mainoksia ei hyväksytä raviradan reunamainosbannereihin.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Kaikkee sitä näkee kun vanhaksi elää, pride ravit 😀

Din Poh

Pride-ravit?
Onko ne vaan LGBTQ-hevosille?
Saako itsensä hevoseksi tunteva hirvi osallistua?

Orhi

Vain ruunat saavat osallistua.

jorma

Pois rasistit edistyksen tieltä. Ihanaa yksipuolista suvaitsevaisuutta.

Pena

Suomessa myös Kone Oyj, Herlinit ovat tukemassa tätä Pride roskaa myös. Samoin jotain elokapinaa kanssa, alas on maailman meno tosiaan mennyt. Tosin onneksi fiksut kansallismieliset olivat takavarikoineet noita pridelippuja. Sekä laskeneet alas lipputangoista narut katkomalla, joka paikkaan tätäkin pitää tunkea nykyään.

Minä

Tarkoitaako pride-ravit sitä, että nahkapukuiset pridehenkilöt juoksevat rataa ympäri?

Vappuhuisku mulukuss

Eikun ilkitenmulkiten mutta koppalakki päässä. No, korkeintaan sellaiset remelit kinkkujen välissä ehkä.

Särmääjä

Eikös ruotsidemokraatit ole yhtä lailla pride puolue kun muutkin? Jopa persujen eduskuntaryhmästä varmaan puolet on prideväkeä.

Tukijoita

Antti Rinne oli pridessä mukana 2019, sekä Sanna Marin oli tapahtuman virallinen suojelija muistaakseni kanssa viime vuonna. Joten taitaa olla demarit kovaa prideväkeä kanssa, SDP on vihreät 2 puolue. Sekä Karhu olut laittoi pride lauseita tölkkeihinsä, IKEA taisi tukea kanssa tätä pelleilyä, kuten automerkki BMW. Sitten myös tuon Kone Oyj Herlinit, että näin.

Särmääjä

Karhu on jo pitkään sateenkaariliputtanu, mutta nyt ne oli siirtyny transuiluun.

rocky

Eipä ole enää tullut mitään noiden firmojen tuotteita ostettua.

Uljas

Persuissa eivät puolet ole pride- väkeä, koska jopa värillinen persu on kertonut kokeneensa voimakasta rasismia persuutensa takia Pride kulkueessa.

pzkw

En yhtään ihmettele että prideporukan itsemurhaluvut on huomattavasti korkeammat kuin normaaleiden ihmisten. Katsovat nuo sitten mihin suuntaan vaan niin aina näkyy jotakin pelottavaa sortoa mikä aiheuttaa hirveetä ahdistusta.

Kaikki Praidiksi!

Miksei kukaan järjestä PRIDE- kalastuskilpailuja? Osanottajat tietenkin alasti kumisaappaissa tai kahluuhousuissa, på svenska ”vadarbyxor”.

Suomi Finland

SD ravit voisi sitten myös järjestää.

Pridemainokset voisi sitten ottaa vastaavasti pois. Tai ihan sama. Olkoon minun puolestani pridemainokset. Minkähänlainen meteli siitä mahtaisi nousta?

SD:n leimaaminen rasistiseksi puolueeksi on vaan jotain perin paskamaisen päin sitä itseään.

Pride juttu nyt ei vaan kuitenkaan ole kaikkien seksuaalivähemmistöön kuuluvien mieleen sekään. Saati sitten ’sateenkaariväkeen’ kuuluminen.

Olen hevonen ihaahaa

SD voisi antaa lausunnon, jossa toteaisivat heidän puoluessaankin olevan monensorttista ihmistä ja pitävät mainoksen sensurointia rasistisena sekä kansanryhmää vastaan kiihottamisena.

Ali Wale

Onko ”ruotsalaisuus” levinnyt hevosiinkin?

juhaII

Ruotsalaiset lehdet ovat takertuneet kuin ”hukkuvat oljenkorteen” Ruotsidemokraattien ”swastikaan”, joka tosin ei ole saanut hevosia yhtä vauhkoiksi kuin homo-suojatiet jokaisessa ”hyvän päälle” ymmärtävässä kaupungissa kautta mualiman .