Ainakin viisi isis-somalialaisnaista tulossa Suomeen

Ruotsi ja Norja seuravat tällä hetkellä kiivaasti, että mitä tapahtuu vajaalle parille kymmenelleisis-ruotsalaisellenaiselle ja heidän jälkeläisilleen.

Ruotsi ja Norja ovat tehneet jättimäisen yhteistyön, jotta isis-naiset ollaan saatu kotiin. Tarkasti ei ole kerrottu, että mikä näiden ”naisten” funktio on. Norjalaiset joukot ovat kuitenkin pelastaneet nämä naiset.

Se tiedetään, että kurdijoukot, eli ne, jotka pitävät yllä isiksestä karanneita jihadisteja ja heille tarkoitettuja vankileirejä, ovat ilmoittaneet, että nyt aletaan tappamaan isis-sotilaita. Jos länsi ei ota vastaan omien maidensa kansalaisiaan, niin heitä ei voi sen jälkeen enää ylipäätään ottaa vastaan. Koska kuoleman pikajunasta ei voi poistua väliasemilla.

Tämä on saanut paniikkia länsimaissa ja etenkin Pohjoismaissa. Ruotsi, Suomi ja Norja eivät allekirjoita tällaista, että omia kansalaisia teloitetaan. Norjan mediat kertovat, että norjalaiset joukot yhteistyössä ruotsalaisten kanssa ovat nyt pelastaneet kymmenkunta isis-naista. Turkissa odottaa edelleen 10-20 ”pohjoismaalaista” naista, jotka tullaan hakemaan kotiin.

Pt-median tietojen mukaan Suomeen on tulossa viisi naista sekä heidän jälkeläisensä. Näistä kolme on varmasti somalialaistaustaisia. Kahdesta muusta kerrotaan, että yksi on ”kotkalainen” ja yksi on ”lahtelainen”. Luultavasti nämäkin ovat somalialaistaustaisia.

 

Tulijat tulevat Tukholma Arlandan kautta, joten pt-median Arlandan kirjeenvaihtaja on tällä hetkellä 24/ 7 tuliasemissa.

Lisäys: Pt-median tiedot tulevat Ruotsin maahanmuuttovirastosta Migratiotionsverketistä.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onneks Olkoon

Kurdilainen itsehallintoalue sanoi että ne kolme naista, jotka männäpäivänä tuotiin Tukholmaan, ovat vaarallisia. Kaksi heistä pidätettiin Arlandassa heti ja heitä tutkitaan nyt rikoksesta ihmisyyttä vastaan. Ruotsalaisten IS- asiantuntijoitten mukaan ylipäätään nämä leirissä jäljellä olleet/olevat naiset ovat ISn ”kovinta ydintä” ja ehdottomasti suuri turvallisuusriski. Suuri osa ei palaa vapaaehtoisesti Pohjolaan mm koska tietävät että lapset ehkä huostaanotetaan. Lapsistakin on osa jo teini-ikäisiä mutta alle 18 v.

Yksi kaapumatameista (ruotsalaista alkuperää blattesvenskalla) sanoi aikaisemmin TV4- haastattelijalle suunnilleen että ”mitä te meistä urputatte. Ruotsissa on jo ennestään IS- taistelijoita vaikka kuinka paljon!”

Huru-ukko

Jäi hieman hommelit hoppeli-pekalla keksen, kun tuli kiire kabuliin kuoropoikia pelastamaan.

Gyntter

Peku on enemmän tummiin pikkupoikiin päin kuin sarvesta tuleviin pulleviin lyyleihin…

Pirtsakka

Niin. Siis miksipä emme antaisi heidän hoitaa omalla maallaan omat asiansa omalla tavallaan…?

Sami

Toivoisin että Suomessa asuvat kurdit palaisivat kotimaahansa laittamaan kotimaansa asiat kuntoon. Kurdeilla on oikeus, ja erityisesti velvollisuus, poistaa kansaansa kohdistuva uhka lopullisesti.

Suomi Finland

Voisihan nämä Isis taistelijat ottaa vastaan teloituksen jälkeen? Voisi viedä suoraan hautuumaalle, eivätkä olisi riski kenellekään sen jälkeen.

Eihän siinä ole eroa, että hallitus teloittaa oman kansalaisensa jättämällä vieraaseen maahan ilman apua, kun tämä on vakavasti sairas eikä sattunut olemaan matkavakuutusta. Siinä toimi pyövelinä oma hallitus.

Suomi Finland

Ai niin. Näillä on Suomen valtion takaama kalifaatin epäonnistumisvakuutus.

Onnea suomalaiset

Onneksi he tulevat paikkaamaan työvoimapulaa, olisimme kusessa ilman heitä.

Himmler

Noi elättää meitä, eikä toisinpäin!!! Julisti kerran eräs röyhkeä ruskea elätti sossusta tullessaan.

mike lake

Jep nyt Salmelakin saa kipeästi tarvitsemaansa työvoimaa.

Hessu moi

Salmela on hieno esimerkki alzheimeria sairastavasta vanhasta narsistista.

Unelma Painajainen

Mistä näitä ”suomalaisia” oikein sikiää? Minä luulin, että ne kaikki jo tuotiin aiemmin.

Qroquius Kad

Sieltä mistä Suomen passeja jaetaan kuin karkkia.

Pirtsakka

Espoon kirjastosta siis? Se yksi tyyppi? Naisoletettu, jonka nimeä en nyt muista?

Himmler

Sunniva Lohikäärme.

Sami

ISIS-joukoista palaneita on Suomessa eniten suhteutettuna valtion väkilukuun, noin 300 kpl lähti ja 70 palasi. Suojelupoliisin seurannassa on aika monta ISIS-joukoissa kunniaa ja mainetta niittänyttä moniosaajaa. Omanlaista osaamista se kansanmurhakin on, ja aivan erityistä osaamista, kun suomen valtionhallinto antaa kansanmurhalle rahallisen ja moraalisen tukensa. Kiitos äänestäjille tuestanne lähi-idän kristittyjen kansanmurhalle. 🙁

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
jorma

Eiköhän meidän sisä-ja ulkoministerimme hoida homman kotiin. No doubt.

Gyntter

Kyllä Homppu-Pekka ja matusalo ryöstävät & tappavat vaikka koko suomen kansan, jotta mutukoita saadaan lennätettyä Suomeen paratiisiin.

Valkoinen suomalainen ei edes omalla rahalla päässyt Finnairin lennolle ja kotiin hoitoon skorpioinin piston jälkeen Thaimaasta. Kaverilla oli vääriä ajatuksia ja Finnair ohjeistettiin jättämään kaveri kuolemaan vieraaseen maahan.

Himmler

Odotamme innolla rasistikortin hillitöntä heiluttelua kun tästäkin kehtaamme narista.. Mikäköhän kyläkoulu nyt lakkautetaan, tai tuleeko kouluruokailuun muutoksia niin että lapset saavat syödä puuroa ja näkkileipää 25 päivää vuodessa lisää, kun näitten elämiset ja viihtymiset pitää jotenkin kustantaa? ME TIENATAAN TÄLLÄ?

Sami

Tietyt korruptoituneet poliittiset hyvävelikerhot nimenomaan tienaavat tällä, eivät ne veronmaksajilta vuosittain kupatut ammattihyysäysmiljardit savuna ilmaankaan haihdu. Veronmaksajilta kupattu raha ei katoa minnekään, se vain siirtyy yhdestä taskusta toiseen taskuun. 😉 Muistakaa kuitenkin että tästä aiheesta keskustelu on ankarasti kielletty, joten hys-hys. 😉

Gulermo

ykskään noista jätesäkkiläskeistä ei ole suomen kansalainen koskaan ollutkaan…
ja jos jiku vajakki kutsuu näitä suomen kansalaisiksi, niin kansalaisuus pitää lähteä viimeistään siinä vaiheessa, kun liittyy terroristijärjestöön.
toivottavasti kurdit alkaa äkkiä eliminoimaan näitä vitun eläimiä, etteivät pääse ihmisten joukkoon sivistysvaltioihin 🖕

Sami

Minä haluaisin mennä kurdien avuksi täyttämään rynnäkkökiväärien lippaita. 🙂

Qroquius Kad

Reippaasti vaan;
uskoisin heidän ottavan sinut ilomielin riveihinsä!

Fittig finnjävel

Minä taasen tyhjentämään niitä lippaita !

Asiaa tutkinut

Isis-matut kelpaavat Eurooppaan, mutta Taleban on paha…..Ristiriitaista?

Sami

Tiedän tämän henkilökohtaisesti, Taleban vihasaarnaajia on Suomessa jo kaikissa isoissa kaupungeissa. Hallituksen arvopohjanmukaisia ISIS-Suomenvihaajia ei näköjään ole vielä tarpeeksi, ja näin ollen hallituksenarvopohjanmukaisia ISIS-Suomenvihaajia pitää nyt saada Suomeen lisää -vihaamaan Suomea ja Suomalaisia. #arvopohja #oma kansa ensin ajattelu on vahingollista

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Moonman

Mitähän on mahtanut pyöriä sotilaiden päässä, kun tuollaiselle komennukselle ovat suostuneet lähtemään. Kai heilläkin joku sotilasvala on. Suomen versiossa on tämä eräs kohta: Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa. –Kenelle voi ilmoittaa, jos viranomaiset ja puolustusvoimat ovat itse kantamassa laukkuja ja tuomassa terroristeja jotka haluavat tuhota pohjoismaat.

mike lake

Olivat varmaan siinä uskossa,että sieltä tulee vain suomalaisia.
Näin itse kun ajattelen, esim.jos Ahvenanmaalle joku hyökkäisi en vetäisi maihareita jalkaani.

Sami

ISIS sotaveteraanit tuodaan Suomeen, koska he jakavat suomen hallituspuolueiden+Kokoomuksen kanssa saman arvopohjan, -vihan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

Vihervasemmisto

Totta kai Suomi ottaa näitä ja afgaaneja lisää, kiitos vihervasemmisto hallituksemme. Hyvinvointivaltioista jää vain haikea muisto ja savuavat ruoniot.

Urvald

En pidä pedofiileistä

Normikarkoitus

”Se tiedetään, että kurdijoukot, eli ne, jotka pitävät yllä isiksestä karanneita jihadisteja ja heille tarkoitettuja vankileirejä, ovat ilmoittaneet, että nyt aletaan tappamaan isis-sotilaita. ”

Kurdit ovat vain yksinkertaisesti karkoittaneet kaapumatamit maasta/ utvisat. Mistään tappoaikeista en ole nähnyt mainintaa ja siitähän olisi noussut hirveä älämölö ympäri maailmaa, Amnesty yms olisivat huutaneet kurkku suorana ihmisoikeuksista. IS-ukothan ovat vielä jäljellä, osa vankiloissa, osa leireillä.

Sami

Juu, ”joukkoampumiset” haiskahtavat punavihreältä valheelta. Pikemminkin kyse taitaa olla punavihreän veronmaksajien piikkiin loisivan ammattihyysäysammattikunnan hätähuudosta omien miljardihyysäysbisnestensä puolesta, -niinkuin aina! 😀

Irmeli

No kyllä nyt pullatuoksu lisääntyy rappukäytävissä mihin nämä ”kotiäidit” sijoitetaan…onnea vaan niidenkin talojen asukkaille…

Sami

Meidän lähiössä ei tuoksu pulla, mutta lude-epidemia leviää kerrostalosta toiseen. #luteet kuuluvat kaikille.

juhaII

Odotetaanpa sydän kylmänä seurauksia kuinka ISIS-vaavit ”sulautetaan” susannojen ja hannujen joukkoon.

Sossu-tädit eivät tohdi tehdä yhtään mitään vaan johan nuo jo vasta kainalossa ovat saunomaan pyrkimässä!

Hakaristilippu onkin jo paljon vaarallisempi ilmiö ja suistaa demokratian raiteiltaan tuuli sitten mistä päin hyvänsä.

”Voin aikoja, voi tapoja!!!”

Sami

”ISIS-Vaavien” ammattihyysäys kerryttää panavihreiden ammattihyysärien taskuihin parimiljoonaa veroeuroa elinkaarenaan = lottovoittoon verrattavissa oleva Jackbot. #veronmaksajaa käy sääliksi, vaikka tyhmyyttään äänestivät, eivätkä koskaan mitään opi.

Sami

Somalia on luvannut ottaa kaikki ISIS-Somalit turvaan takaisin kotimaahansa islamilaiseen Shariavaltioonsa. Mihin tämä kutsu/vaihtoehto on kadonnut kaikista medioista???

Sami

Kaikki ei nyt ihan täsmää. Sharialakisomalia pyytää ja toivottaa takaisin tervetulleiksi ISIS-Somalit omaan kotimaahansa kunniakansalaisina, mutta kansamurhaaja ISIS-morsiamet eivät halua Kelattomaan Somaliaan -(Tarinan mukaan) ”vaikka henki menisi”. Vaan ISIS-Kansanmurhaajasomalit siis haluavat Kelan asiakkaiksi vääräuskoisten maahan vaikka henki menisi??? #Kela vai kuolema? -Kela!

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Saan siitä hyvesig..

Mä haluan palkata ISIS-mamman, joka on ”saattanut” olla leikkaamassa kurkkuja ja tomaatteja, niin Närpiöön.

Anna-Maria Korhonen

Oman turvallisuuden tähden olisi tärkeää erottaa terroristit ns. normaalimuslimeista. Voisiko joku ystävällisesti kertoa, mistä sitten erottaa ISIS-naiset ja niistäkin ne vaaralliset? Meinaan, että näitä mustakaapuja näkee nykyisin kaikkialla, jopa PK-seudun kehyskunnissa. Onko nyt sitten vain luotettava siihen, että SUPO tarkkailee heitä ja ISIS-Sanna ja – Heli ovat poliisin 200 tapauksen pinossa päällimmäisenä. Ja lisäksi tietysti Suomeen yleensä ei kohdistu mitään uhkaa, koska me olemme kitkeneet rasistiset kommentit netistä, jokaisessa mainoksessa on kiintiö tulijoille, osaamme näyttää tarpeeksi heikoilta, nöyriltä ja torjuvilta, kotoutumiseen annetaan tarpeeksi rahaa ja esim. Tallink Siljan joukkotappelu-raiskauksen kaltaiset tapaukset lakaistaan maton alle.

Ali Wale

Pekan huolihan on koko kansan huoli, tietenkin.