Ainakin viisi isis-somalialaisnaista tulossa Suomeen

Ruotsi ja Norja seuravat tällä hetkellä kiivaasti, että mitä tapahtuu vajaalle parille kymmenelleisis-ruotsalaisellenaiselle ja heidän jälkeläisilleen.

Ruotsi ja Norja ovat tehneet jättimäisen yhteistyön, jotta isis-naiset ollaan saatu kotiin. Tarkasti ei ole kerrottu, että mikä näiden “naisten” funktio on. Norjalaiset joukot ovat kuitenkin pelastaneet nämä naiset.

Se tiedetään, että kurdijoukot, eli ne, jotka pitävät yllä isiksestä karanneita jihadisteja ja heille tarkoitettuja vankileirejä, ovat ilmoittaneet, että nyt aletaan tappamaan isis-sotilaita. Jos länsi ei ota vastaan omien maidensa kansalaisiaan, niin heitä ei voi sen jälkeen enää ylipäätään ottaa vastaan. Koska kuoleman pikajunasta ei voi poistua väliasemilla.

Tämä on saanut paniikkia länsimaissa ja etenkin Pohjoismaissa. Ruotsi, Suomi ja Norja eivät allekirjoita tällaista, että omia kansalaisia teloitetaan. Norjan mediat kertovat, että norjalaiset joukot yhteistyössä ruotsalaisten kanssa ovat nyt pelastaneet kymmenkunta isis-naista. Turkissa odottaa edelleen 10-20 “pohjoismaalaista” naista, jotka tullaan hakemaan kotiin.

Pt-median tietojen mukaan Suomeen on tulossa viisi naista sekä heidän jälkeläisensä. Näistä kolme on varmasti somalialaistaustaisia. Kahdesta muusta kerrotaan, että yksi on “kotkalainen” ja yksi on “lahtelainen”. Luultavasti nämäkin ovat somalialaistaustaisia.

 

Tulijat tulevat Tukholma Arlandan kautta, joten pt-median Arlandan kirjeenvaihtaja on tällä hetkellä 24/ 7 tuliasemissa.

Lisäys: Pt-median tiedot tulevat Ruotsin maahanmuuttovirastosta Migratiotionsverketistä.