Integraatiopurjehdus, kuinka juuri-maahan-tulleita kotoutetaan

Ruskeakin mies on päässyt integraatiopurjehdukselle.
Turvapaikka-aktivistit ovat harjoittaneet jo pitkään ”integraatiopurjehduksia”. Homma on ollut vähän jäissä muutaman vuoden, mutta uusien afgaanimiesten myötä homma on taas laitettu tulille.

Integraatiopurjehdus on jotain sellaista, että uudet juuri-maahan-tulleet miehet ”seilataan yhteiskuntaan”. Kun Afganistanista tullut jorkki pääsee purjehtimaan vanhalla puulaivalla Tukholman edustalle, niin se edistää afganiaanon kotoutumista.

Tarkasti ei tule esille, että mitenkä tällainen integraatiopurjehdus edistää sitä integraatiota, mutta luultavasti se kuitenkin edistää. Mutta mikäpä siinä. Integraatiopurjehdus kuulostaa juuri sellaiselta toiminnalta, että ”miten en itse tätä aikaisemmin keksinyt”.

Voisiko tällaisia intgegraatiopurjehduksia laajentaa muuallekin sosiaaliseen toimintaan? Äkkiseltään tuli aivan älyttömän hyvä idea; integraatiosauna. Pt-media tarjoaakin jatkossa kaikille ihanille afgaaninaisille integraatiosaunaa. Saunan jälkeen voimme ottaa integraatio_kiljua. Kun ollaan tarpeeksi integraatiosaunottu ja juotu integraatiokiljua, niin eiköhän integraatio lähde käyntiin.

Voisivatko suomalaistet turvapaikka-aktivistit ottaa tästä mallia? Makkaranpaistoillat ovat menneen talven lumia, pitää olla integraatiopurjehduksia ja integraatiokiljua. Jos juttu kuulostaa liian tollolta, niin ei muuta kuin Googleen sana ”integratiosegling”.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaitsu

Integraatio sitä, integraatio tätä. Se todellinen integraatio vain ei näillä hokkospokkus / simsalabim toimilla toteudu.
Saavatpahan nyt huväuskoiset suvakkihölmöt paistatella matujen,( jotka nauravat paskaista naurua näille hölmöille ) ja valtamedian ylistävien juttujen loisteessa.

Khmm

Kyllähän niistä melkoinen osa pyrkii luistamaan kasvuympäristöstään ja sen säännöistä. Riippuu sitten siitä mitä esteitä suku asettelee ja osalla ulkonäkökin jo paljastaa lipeäjän kotoutumisen vastustajille. Yhtäällä ei lasketa pois ja toisaalla ei oikein otettaisi vastaankaan.
Olisiko lähimaihin sijoitramisessa tosiaankin enemmän järkeä?

jorma

Oikea integraatiopurjehdus olisi purjehtia sinne eksoottiseen ja värisevään Lähi-itään ja ”kotouttaa” suvakki paikallisiin tapoihin ja jäädä sinne. Voin antaa ropojani tähän integroimiseen.

Vihervasemmisto

Vaiko integraatiopurjehdus kohti pohjoisnapaa. Sinne vain nämä unelmojat kanssa, tilaakin olisi.

Kippari Pelle

Penetrationssegling.

Kippari Pelle

Siellä ruotsalainen pedo-setä näyttää kabyysissä afghaanipojilleen miten seilataan suvakkityylillä koillisesta kaakkoon edestä ja takaa rytmikkäästi laineiden tahtiin. Satamaan saavutaan peräsimet hellinä, naamat kuorrutettuina ja suklaaviksillä mutta niin onnellisina.

Unelma Painajainen

Voi kaarnalaiva sentään. (Mitenkähän siinäkin projektissa oikein kävi? Paljonko hölmöily maksoi veronmaksajille, montako laivaa myytiin ja ennen kaikkea, kuinka montaa sataatuhatta Riku Rantala pisti liiveihinsä…)

Vihervasemmisto

Vihervasemmisto hallituksen tyttöjen hölmöilyiden aiheuttamaa summaa odotamme tässä, paljokohan sekin tulee maksamaan veronmaksajille. Näyttää siltä, ettei hyvältä näytä.

Sami

Riku Rantala ,(häneltä itseltään lainatuin vasukkiretoriikoin) ”riisti köyhien masseja”, 200 000€. TÄMÄ TULI TODISTETTUA, Riku Rantalalle ei köyhien riistäminen siis ollutkaan mikään ongelma, vaan Riku Rantalan ongelma olikin koko ajan se, ettei hän saanut olla se joka köyhien veronmaksajien rahoja riistää. No Rikun ei tarvitse enää vihata ketään, hän on nyt saavuttanut unelmansa tulemalla köyhien riistäjäksi. Onnea Rikulle ja punavihreille tukijoilleen.

rocky

Olisi sillä rahalla tehnyt oikean purjeveneen.Tietenkin kun ottaa huomioon tekijät niin kaikki alle 10kg haukea pienemmät kalat olisivat lautojen välistä mahtuneet uimaan rungon läpi.

Boatswain

Ei varmaan mene kauaa kun paatti on ilmiliekeissä. Niinhän siinä yleensä käy, kun nuo pallerot sullotaan samaan tilaan. Vedonlyönti pystyyn, koska purjeet on liekeissä!

ernesti_loosonen

kehitysmaalaisten kotouttaminen on hyvin verrattavissa siihen että kaivoon kannetaan vettä

Minä

Sitähän nuo integraatiotouhut ovat olleet. Suvakin logiikan mukaan, kun kaivossa ei vesi nouse, johtuu se siitä, että ei ole kannettu tarpeeksi vettä ja ratkaisu on laittaa miljoonia siihen, että kannetaan kaivoon lisää vettä.

Sami

Jussi Halla-aho: ”Kotouttaminen on nykyajan vastine intiaanien sadetanssille”. ”Kotouttaminen on nykyajan vastine intiaanien sadetanssille. Primitiivinenkin ihminen toki havaitsi korrelaatiot ja osasi päätellä syy-seuraus-suhteita. Intiaanit tiesivät kokemusperäisesti aivan hyvin, että ankarakaan tanssiminen ei saa sadetta aikaan.

Miksi he siis tanssivat? Siksi, että a) oli olemassa ongelma (eli kuivuus), b) jotain piti tehdä, koska muuten kansa olisi alkanut purnata, että miksi kukaan ei tee mitään. Sadetanssi oli korviketekemistä. Kun tanssittiin, voitiin sanoa ja kokea, että vakavaan asiaan on puututtu päättäväisin toimin.

Lisäksi voitiin aina ajatella, että jos EI olisi tanssittu, olisi VIELÄ kuivempaa.

Kotouttamisessa poppamiesten nykyaikaiset vastineet, kotouttajakonsultit”…

Sami

…”monikulttuurikoordinaattorit, tanssivat maahanmuuttajan ympärillä ja tekevät loitsuja. Mitään vaikutusta niillä ei ole, mutta – kuten sadetanssissa – rituaalilla puututaan päättäväisesti vakavaan ongelmaan – kotoutumattomuuteen – ja koetaan, että nyt homma on hoidossa.

Lisäksi voidaan aina ajatella, että jos EI kotoutettaisi, kotoutuminen olisi VIELÄ huonompaa.”

SUOMEN UUTISET

Riku Laine

Totta kai se noilla naurattaa kun kelagold odottaa ne näyttää tiettävän että me voidaan tehdä mitä, milloin vaan missä vaan ja suvakit neuvoo heitä siiihen.

Das boot

FEUER!!

Urvald

Islam ei ole Eurooppaan sopiva

Sami

Punavihreys ja sharia kulkevat aina käsikädessä, ne pysyvät toisissaan kiinni yhtä tiukassa kuin paska Junttilan tuvan seinässä.

Suomi Finland

Purjehtisin pessimistijollalla tuon kotoutumisen suhteen.

MattiS

Lastataan laiva täyteen karvapalleroita, ajetaan laiva keskelle merta ja vedetään nakatappi irti.

Siinä sinulle optimistijolla.

ET Roswell

Onko aivan varmaa ettei kyseessä ole extra-terrestiaalit alienit? Korvat kasvavat ikäänkuin väärästä paikasta.

Moonman

Integraatiosauna karvaisten nuorukaisten kanssa olisi varmasti turvapaikka-kalkkunoiden unelma. Mutta ei tietenkään turvisnaisille pottunokkien kanssa, koska kaula katkeaa jo siitä että nilkka vilahtaa ulkona.

Irmeli

Tuolla pitäisi olla mukana naisia. Maahanmuuttaja sekä kantaruotsalaisia. Samoissa tiloissa yhteis saunoissa ruokailuissa ym… ei mitään kaapuja eikä huntuja, vapaana vapaassa maassa…. Ei tommonen miesten kesken ole kotouttamista. Jos ei sopeudu, eikä alapään uloke pysy kurissa, niin ulos maasta…

Sami

Jos Kehisten joukossa olisi ollut naisia, niin luuletko että Ruotsalaiset siiderivalaat ja ”miehiin päin kallellaan” olevat Ruotsalaiset puppelipojat olisivat tuollaista viihdettä järjestäneet ollenkaan? 😀

Kaikki ruots ei pupp

Kumpi voitti Suomi-Ruotsi maaottelun?

seant

Tässä on ennustettu Suomen kohtalo, jos ei suuntaa muuteta kuten Tanska eli  kun maan keskimääräinen älykkyysosamäärä on alle 90, on vaikea ylläpitää demokraattista yhteiskuntaa. Taulukko on laskettu nykyisillä muuttomäärillä.comment image
Johtuen siitä Ruotsin muslimiväestön keskimääräinen älykkyysosamäärä on 79,3 ja  Afrikkalaisten on 70,3. 

Sami

Kehismaissa on klaaniyhteiskuntajärjestelmä, joissa klaanit käyvät ikuista vääntöä vallasta toisiaan vastaan. Ruotsissa klaanien valta omiin heimoihinsa on huomattavasti suurempi kuin punavihreän jakkukalkkunahallituksen valta. Länsimaissa tapahtuu hiljainen vallankumous, jossa punavihreä jakkukalkkunavalta häviää klaaneille valtataistelun yksi kaupunginosa kerrallaan.

Ö ö hö ö!
juhaII

Eikös nuo ole jo ”purjehtineet” kylliksi. Pelästyvät vielä, että laitetaan menemään takaisin. Seuraavaksi mennään sitten päiväkotiin vierailulle ja sitä rataa.

Sami

Oulussa kotouttamispäiväkoti ja kouluvierailut tuottivat unohtumattomia tuloksia, suuren osan näistä kotouttamistuloksien asiapapereista Oulun käräjäoikeus määräsi salassa pidettäväksi 60:ksi vuodeksi. Eihän se punavihreitä mitenkään haitannut, ammattihyysärien miljoonien eurojen kotouttamisprojektimäärärahat olivat uponneet juuri sinne minne ne oli tarkoitettukin, punavihreän eliitin hyvävelikerhojen omien ammattihyysärien taskuihin. Lisäksi yksikään oululainen punavihreiden äänestäjä ei kantanut äänestäjän vastuutaan valitsemastaan punavihreästä bedaripäätöksenteosta.

MattiS

Kiva näitä on päiväkotiin päästää kun tietää että näiden uskontoon ja kulttuuriin kuuluu lapsivaimot.

Toki kyllähän se on kotoinen tunne kun pääsee katsomaan mahdollisia vaimoehdokkaita näiden 1-5 vuotiaiden joukosta.

Mitäpä suvakki ei karvapalleron eteen tekisi.

Finland 2021 (c f s)
  • AI: Integration fails app. 78%- 83%
  • Finnish goverment respons: You are rascist and wrong, we will give 3.200.000.000 € per year to prove, that you are wrong.
  • Resolve of the issue; Wrong opinion = You are a criminal and should be arrested.
Pakko tarkentaa

Kommenttini koski siis artikkelin käsittelemää purjehdusta integraatio toimenpiteenä.

Tämä tarkennuksena, ettei inkvisitio keksi artikkelin sisältökommentille laajempaa tarkoitusta tai kannanottoa mitä se ei tehnyt. Asioita ei saa irroittaa konteksteistaan.

Elämme aikaa, jossa saa pelätä kirjoittaneensa mielipiteensä väärin niin, että saat vainokoneiston peräänsä.

Minä

Siitä vaan hakemaan parin millin apurahaa loistavalle integraatiosaunalle. Koska nuo tulevat hyvin lämpimistä maista, voisi saunan lämpötila olla parisataa astetta.

Tuumailija

Uuni lämpiämään ekoenergialla, saa olla muutaman (2500) fahrenheitin korkeampi lämpötila noin parkkiintuneille.
Käppärät voi sitten lahjoittaa (koska toiminta on voittoa tuottamatonta ja yleishyödyllistä) pursiseuralle khalif merkkisinä ankkureina.

Anna-Maria Korhonen

Tuli vain mieleeni, että ennen muinoin merille lähtö oli klassinen keino irtautua normiyhteiskunnasta. Merille lähtivät mm. ne, jotka halusivat välttää elatusmaksut, joilla oli rötöksiä kontolla tai porvarillinen elämä muuten vain ahdisti.

HyvaJatkaa

Matematiikassa derivointi on integroinnin vastaoperaatio. Olisiko aika järjestää derivaatiopurjehduksia? Eli mutukat laivaan ja laivalla kyyti välimeren etelä rannalle.Ei väliä mistä on lähtenyt tai tullut tänne pohjolaan. Karvis osaa varmaan Afrikasta suunnistaa kotiinsa, kun on tännekin osannut tulla.

HyvaJatkaa

Jos karvis ei osaa kotiinsa, niin jää sitten Afrikkaan. Siellä huippuosaamiselle on varmasti käyttöä.
Lisäksi Välimerelle merisulku, ettei matutaksit rahtaa välkeä Eurooppaan. Tarvittaessa sulkutulta pitämään rahtaaminen seis.

Antti Tifa

Helsingissä on semmonen Sompa-sauna.
Siellä suvakot näyttää kehareille paljasta povea ja sitä maailman makeinta värkkiä.
Jonkin verran on ollut vaikeuksia saada keharit tajuamaan, että katsoa saa mutta ei seisottaa tai muutoi häiritä seksuaalisesti.
Hyvin on muuten kotouttaminen sujunut sekasaunomisen puitteissa.
Ei ole keltään pois ja toiminta jatkuu nykyisin Hermanninrannassa.

Don Slurpowitch

Suomen ja Ruotsin välillä kulkevat ”porauslautat” voisivat myös tarjota hyvät puitteet vähän syvempään integraatioon. Muutama batiikkinoita lähtisi varmaan mielellään opastamaan kuinka aallokkoa myötäillään.

Sam Colt

Purjehduksen tausta-ajatuksena on ylläpitää perinnettä. Afgaanithan ovat tunnettuja maailmanympäripurjehduksistaan jo keskiajalla, kuten portugalilaiset.
Kysykää vaikka ruotsalaisilta historioitsijoilta.

Vassari_kontentti

Kai nää purjehdukset päättyy panemiseen? Afgaanit ei tartte ees lupaa.