3 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gyntter
Gyntter
7.9.2021 07:02

Uraa uraavaa musiikkia aikanaan!!! Edeleen valtavirrasta poikkeavaa…

Voimalaitokseen(=Kraftwerk) liittyen…

Hehee heheheh: Helsingissä vihreän siirtymän realiteetit vihdoinkin tavoittavat kaikki ne jotka siitä ovat huolissaan ja istuvat katuja tukkimassa. Lämmityksen hinta nousee 30% nyt syksyn alussa:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/169339fd-3ad4-4ca8-b527-4ed7522c1a32

Isot onnittelut Helenin asiakkaille!!! Näin se ilmasto pelastuu, kun vaan maksetaan almurahaa, kuten katollisen kirkon aikaan synneistäkin pääsi eroon maksamalla propaganda koneistolle jotta heillä on rahaa luksuselämään (aamiaiset, autonkuljettajat, ilmaset matkailut, jne, jne).

Onnea Helsinki
Onnea Helsinki
7.9.2021 08:56
Vastaa...  Gyntter

Näinhan se menee. Verorahoja halutaan lapioida entistä enemmän yrityksen osakkeiden omistajille ilman että mikään muu muuttuu. Tulospalkkiot sen kun kasvavat.

Viime syksynä Helsingin Energialaitos julisti kilpailun siitä miten sen energiatuotanto tulisi muutta kun Hanasaaren hiilikasasta siirrytään pois ja vain yksi jätteenpolttolaitos jää tuottamaan energiaa Henlsingin ulkopuolelle. Mutta kun samoihin aikoihin sokein talo olisi halunnut asentaa aurinkopaneelit katollensa ja tuottaa niillä tarvitsemaansa energiaa, niin Helsingin Energialaitos esti sen hankkeen. Siinä sitä vihreää siirtymää.

No, ihmiset halauvat asua pääkaupunkiseudulla ja saavat nyt sitten maksaa siitä ekstraa. Minä pistä puita pesiin aina jos pirtti meinaa kylmetä. Ei tarvitse käydä salaille kun tekee polttopuut.

Gyntter
Gyntter
7.9.2021 09:43
Vastaa...  Onnea Helsinki

No, ihmiset halauvat asua pääkaupunkiseudulla ja saavat nyt sitten maksaa siitä ekstraa. Minä pistä puita pesiin aina jos pirtti meinaa kylmetä. Ei tarvitse käydä salaille kun tekee polttopuut.
*************************************
Tuohon liittyen pohjustavaa aivopesua on tehty jo noin kymmenen vuotta: ”Puun polton pienhiukkaset”. Eli kansaa on aivopesty luulemaan, että puun poltto tuhoaa ilman taajamissa ja sekin on syynä ilmastonmuutokseen sekä sään äääääääri-ilmiöihin.
Eli kohta varmaan tulee vero/maksu puun polttamiseen. Siitä ei voi vielä rahastaa ja itse tekemällä voi säästää, niin se on saatava rahastuksen piiriin myös. Rahat valtakunnassa on lopussa ja lisää elätettäviä haetaan maailmalta, nin kaikki keinot verottamiseen on käytettävä…