Pohjoismaat suunnittelevat isis-miesten kotiinpaluuta

Pt-Median tietojen mukaan Pohjoismaat Suomi, Ruotsi ja Norja valmistelevat isis-miehien kotiinpaluuta. Tanska on tietojen mukaan kieltäytynyt tästä hankkeesta.

Tukholman maahanmuuttoviraston Migratiosnverketin mukaan Skandimaiden ulko- ja sisäministerien keskuudessa on käyty keskusteluja, joilla pyritään turvaamaan Pohjois-Syyriassa ns. kurdialueilla kurdijoukkojen vangitsemien Suomen, Ruotsin ja Norjan kansalaisten kotiinpaluu. Kurdijoukot ovat antaneet länsimaille ukaasin, että he eivät voi enää pitää hallinnassaan vankileirejä. Kurdit eivät halua alkaa teloittamaan ihmisiä, vaan haluavat, että länsimaat ottavat omat kansalaisensa vastan ja tekevät niille mitä haluaa.

Kurdien kanta on ymmärrettävä. He eivät halua profiloitua teurastajiksi. Jälkipelissä heitä saatettataisiin syyttää islamilaisissa maissa kansanmurhista. He eivät myöskään halua ottaa niskoilleen sellaista vastuuta, että tulevat jälkipolvet lahtaavat kurdeja tällaisen teurastuksen takia.

Tähän asti kurdijoukot ovat pitäneet isiksestä palanneiden leirejä hallussaan. Länsimediat ovat keskittyneet omituisesti isis-naisiin, ”isis-sannoihin”, vaikka leireille on kymmeniä tuhansia miehiä. Nämä miehet ovat kurdien mukaan äärimmäisen vaarallisia henkilöitä, joilla ei ole mitään sympatiaa länttä, ja ylipäätään kurdeja kohtaan.

Kurdien mukaan lännen on nyt otettava vastuu omista kansalaisistaan. Al Jazeeralle annettu kehotus koskee Euroopan maita, Venäjää ja Yhdysvaltoja.

Tilanne Pohjois-Syyriassa on räjähdysherkempi kuin Afganistan. Kurdien mukaan, jos he päästävät kaikki isis-muslimit vapaaksi, niin se tietää Turkin ja Euroopan tuhoa. Turkki on tämän takia vahvistanut rajojaan.

 

Kun Eurooppa seuraa nyt Afganistania, niin meillä on olemassa vielä pahempi tilanne Syyriassa. Olisiko jo nyt aika kieltää islam?

 

Pohjoismaat ovat siis suunnitelleet näiden isis-miesten kotiuttamista. Norjassa tämän takia lakia ns. osallisuudesta terrorismiin tarkoittavaan toimintaan on kiristetty. Tarkoittaa sitä, että kaikki isis-alueilta tulevat henkilöt vangitaan automaattisesti. Ruotsissa ja Suomessa tällaista lakia ei ole olemassa. Ruotsi kuitenkin antaa tulijoille uuden henkilöllisyyden ja heidät pyritään ”ohjaamaan pois väkivaltaisesta miljööstä”.

70 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jupi
Jupi
9.9.2021 11:54

Helvetin iso virhe ettei niitä tuomittu kuolemaan heti kättelyssä. Suomi voisi lähettää sotilaita valvomaan niitä leirejä niin kauan että jokainen on kuollut vanhuuteen. Välillä miettii kyllä kuuluuko ihmisoikeudet sittenkin kaikille

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.9.2021 02:46

Eikö olisi jo aika luokitella islam HYVIEN TAPOJEN VASTAISEKSI samalla tapaa kuin perusteltiin pohjoismaisen vastarinta liikkeen toiminnan kieltäminen, jonka perusteella islam voitaisiin kieltää Suomessa?
Vai kenen mielestä ihmisten päiden irrottaminen tai homojen pudottaminen katolta on hyvä tapa?

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.9.2021 03:09
Vastaa...  ernesti_loosonen

edit: Vai kenen mielestä ihmisten päiden irrottaminen tai homojen pudottaminen katolta tai suomalaislasten raiskaileminen tai muslimityttöjen sukuelinten silpominen ovat hyviä tapoja?

Jupi
Jupi
9.9.2021 11:40
Vastaa...  ernesti_loosonen

Homo-Pekka haaviston mielestä on oikein ihkua

R. Uskonto
R. Uskonto
8.9.2021 22:36

Hyvä, pieni video (SVT tänään) siitä kun Rauhanuskonto lenteli WTCenteriin:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/han-overlevde-attacken-pa-81-a-vaningen

h44
h44
8.9.2021 14:51

Pohjola on ISIS-terroristeille kuin Argentiina natseille. Kohta on perinneyhdistykset pystyssä ja ujuttautuminen politiikkaan alkaa.

Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 16:52
Vastaa...  h44

Suomi voi vastaavasti kotiuttaa täällä lorvivat muslimit kotimaihinsa.

Antti Tifa
Antti Tifa
8.9.2021 12:46

No tottahan toki pitää kurkunleikkaajat hakea kotiin.
Nääs jakamattomat ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset joihin Suomi on sitoutunut. Sit tietty uskonnonvapaus ja sosiaaliset oikeudet tai jotain.
Ratkaisukeskeisenä tyyppinä ihmettelen, miksi ei tehokas ohjus harhaudu vahingossa terroristien vankileirille ja poista ongelmaa ?
Suuria lentokoneitakin pääsee törmäilemään pilvenpiirtäjiin eikä se ole keltään pois.

Tero H
Tero H
8.9.2021 12:15

Poliisihallituksen täytyisi hakea sellaista ratkaisua käräjäoikeudelta, että islamia ei pidettäisi uskontona vaan rikollisena toimintana. Aivan kuin se teki Pohjoismaiselle vastarintaliikkeelle ja United Brotherhoodille. Ne pidettiin epäsopivia Suomelle ja kriminalisoitiin, ja jo olevan lähtökohdinkin ristiriidassa Suomen lain kanssa. Islamin kriminalisointi olisi hyvin tärkeä askel kohti parempaa yhteiskuntaa. Kriminalisoinnin jälkeen jokainen mahmud voitaisiin ottaa kiinni. Ei mikä tahansa ole uskonto, jos itse olisin perustamassa uskontoa, jossa joka päivä täytyisi polttaa yksi random talo ja katkaista jonkin henkilön käsi jotta Gunnar -niminen jumalhahmo olisi oletetusti tyytyväinen, ei sitä hyväksyttäisi. Ei islamin olemassaololle länsimaissa ole mitään syytä. Se tulisi kieltää.

Catilina
Catilina
8.9.2021 11:09

”Se islam, jonka itse tunnen Kaakkois-Aasiassa asuneena, on hieno uskonto, suunnilleen yhtä hyvä kuin kristinusko. Se on hyvin lähellä vihreyttä ja pohjoismaista sosiaalidemokratiaa.” Näin todettiin 9.10.2009 Vihreiden lehden Vihreän Langan pääkirjoituksessa. Näkemyksen kirjoitti lehden silloinen päätoimittaja Elina Grundström.

Irmeli
Irmeli
8.9.2021 14:09
Vastaa...  Catilina

😂😄🤣😂😄🤣 niimpä sitähän se…suvakkien unelmissa.

Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 16:53
Vastaa...  Catilina

Voi pyhä jysäys!

Ali Wale
Ali Wale
9.9.2021 13:53
Vastaa...  Catilina

Hieno ja hieno, on vaan tietyt erityispiirteet unohtuneet, tarkoitukselle.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 10:07

Ketkä olivatkaan ne neropatit, jotka ovat ehdottaneet näille veteraanistatusta?

Ja kukaan siitä tietystä poliitikkoporukasta ei puhu halaistua sanaa, jos tämän IS touhun, monikulttuurisuuden ja oman kotimaamme rinnastaa heille osoitetun kysymyksen muodossa. Korkeintaan naurahtavat rasistille.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 10:41
Vastaa...  Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fcaa537a-fd66-4fbe-b469-0b4a28ad8334

Ville Ranta on Iltalehden uusi pilapiirtäjä, Puoliso Rebekka Naatus

pzkw
pzkw
8.9.2021 15:14
Vastaa...  Suomi Finland

Miksi näitä linkkejä valtamediaan? Joka helvetin klikkaus tuo niille lisää rahaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 10:41
Vastaa...  Suomi Finland

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kosonenjuhapekka/isis-veteraanien-muistoa-kunnioittaen/

”Nyt kuulin, että Helsingissä sijaitsevan Kallion seurakunnan viestijä Rebekka Naatus haluaa laajentaa sotaveteraanien käsitettä kattamaan myös maahan saapuvat vierastaistelijat kuten ISIS-terroristijärjestön riveissä taistelleet maahanmuuttajat.”

Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 16:58
Vastaa...  Suomi Finland

Rebekka Naatus on naimisissa pilapiirtäjä Ville Rannan kanssa, myös siltä suunnalta tulee määrätynlaista yltiöhumanistista, vasemmistolaista ja persuja lyttäävää settiä.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 10:45
Vastaa...  Suomi Finland

Vieläköhän tämä Tuula Väätäinen kyselee IS ’veteraanien’ hoivaamisen perään?

Ei uskoisi, että kukaan suomalainen poliitikko voisi olla niin typerä, että niille raakalaisille antaisivat yhtään mitään muuta kuin sellin asuttavaksi seuraaviksi vuosikymmeniksi ja paskaa puuroa ruuaksi.

Selli maksaa, mutta kun ei teloittaakaan voi, on parempi, että nuo pidetään lukkojen takana.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 09:58

Kyllä tämä monikulttuurisuus on sellaista rikkautta, että en olisi uskonut maamme saavan itselleen näin suuria omaisuuksia kun meillä ei tuota öljyäkään ole.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2021 09:56

Ja kun eivät ole Suomessa syyllistyneet mihinkään ja kun ulkomailla tehtyjä rikoksia ei voi todistaa, niin partasuut ovat täysin vapaita jatkamaan kalifaattiunelmiensa toteuttamista uudelleen. Ja jos kalifaatin uusi tuleminen näyttää liian kaukaiselta, voi aina osoittaa uskollisuuttaan aatteelle tekemällä terroritekoja vääräuskoisten tuhoamiseksi.

Ja kaikki edut alkavat tietysti juosta samalla hetkellä, kun partasuu ylittää maan rajan, ellei ole jo muutenkin juossut vuositolkulla, vaikka on hyvin ollut tiedossa, että tyyppi on ulkomailla. Kenties kelagold:in myöntäjä ajattelee, että todellinen yhdenvertaisuus toteutuu vain, kun kalifaatin sotilas saa maksimituet ollessaan niin kentällä kuin vankileirillä. Rahattoman kun on vaikeampi lahjoa itselleen etuja.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.9.2021 06:09

”… heitä saatettataisiin syyttää islamilaisissa maissa kansanmurhista.”

Tämä lause osoittaa, miten monimutkaisista asioista tässä on kysymys. Kun kurdeilla on tällaiseen pelkoon aihetta, eivät ISIS-taistelijat näyttäydy muiden muslimien silmissä terroristeilta, joita odottaisi kuolemantuomio tai ainakin pitkä vankeus. Heitä pidetään muslimi- ja arabiveljinä. Toisaalta heitä ollaan valmiita puolustamaan ja heidän puolestaan kostamaan, toisaalta heitä ei olla valmiuta ottamaan.

Olen useastikin yrittänyt nostaa esille muiden muslimimaiden roolia esim ISIS:in perustamisessa ja rahoittamisessa. Jostain syystä laskeutuu aina paljon puhuva hiljaisuus tai puheenaihetta vaihdetaan heti CIA:han ja juutalaisiin. Rikkaat arabimaat ovat jokseenkin pyhä lehmä. Suomalaisilla ei ole valmiutta,,,. /..

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.9.2021 06:15

.. /. ymmärtää kulttuuria, jota symboloi monimutkainen ornamentti. Siellä ei kuulu tapoihin möläyttää ”Näytätpä pöljältä”. Heidän tapansa toimia on meidän näkökulmastamme hyvin kaksinaamainen. Yhtäällä ovat Dubain pilvenpiirtäjät ja roskattomat kadut ja kohteliaisuus lönsimaalaisia kohtaan, toisaalla terroristeille virtaavat dollarit ja aseet. USA hallitsee pelin paremmin, koska sillä on yksi maailman suurimmista väkivaltakoneistoista, jota nämä arabimaat sekä pelkäävät että tarvitsevat. Naiivit Pohjoismaat eivät ymmärrä eivätkä hallitse peliä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.9.2021 05:08

Tiettyjen ryhmien työttömyysaste on 70% ja rapiat. Värväytyjiä siis riittää. Ihana länsi taas yrittää välttää sotilaitaan kaatumasta. Veikkaan, että lähitulevaisuudessa ISIS tekee terrori-iskun Suomessakin ja USA, jonka sihti tunnetusti on mitä on täräyttää lennokilla ilmaan Karjalohjan mökille lomailemaan matkaavat Virtaset.

Suomen kansalaisuuksia voi näköjään jakaa löyhin perustein, mutta niitä ei voi perua edes osallisuudesta terroritekoihin ja kansanmurhiin. En olisi koskaan voinut uskoa näkeväni näin syvää inflaatiota suomalaisuuden suhteen.

leena
leena
8.9.2021 03:41

hallituksen viesti on, etta ryhtykaa kaiki terroristeiksi niin saatte vapauden matkustaa ympari maailmaa ilman passia ja rahoitus tulee valtioilta, eli ryhdytaanko kaikki terroristeiksi talta istumalta…ainakin kannustimet ovat huomattavasti suremmat kuin yrittajalla

Minä
Minä
8.9.2021 04:46
Vastaa...  leena

Maailmalla myydään paljon ihon vaalennustuotteita. Pitäisi löytää ihon tummennustuotteita, niin pakettisi olisi täydellinen.

Ö ö hö ö!
Ö ö hö ö!
8.9.2021 06:04
Vastaa...  Minä
Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 17:02
Vastaa...  Minä

Ei pidä. Olen hyvin vaaleaihonen ja ylpeä siitä, enkä sellaiseen mielenhäiriöön ikinä tule, että pilaisin sen ruskettamalla tai tatuoinneilla.

Kaitsu
Kaitsu
8.9.2021 03:36

No tietystihän isis soturit pitää palauttaa. Saadaan todellisia ammattimiehiä hommiin, joissa osaamista tarvitaan. Hallituksen puolustusministerin pesti nyt ekana tulee mieleen ja eiköhän noita muitakin korkeita virkoja löydy moisille kansakunnan valioyksilöille.

Näin tulee käymään
Näin tulee käymään
8.9.2021 03:25

Toivottavasti tekevät muutaman verisen terrori-iskun palattuaan ”kotikulmille” Isku kohteet voisvat olla noiden päätösten tekijöiden kotikulmat ja omaiset.

martti ahtisaari
martti ahtisaari
8.9.2021 02:50

mites juutalaiset jotka karkotettu yli 1000 kertaa 109 eri maasta? Ei heillä varmaan mitään tekemistä minkään kanssa! 6666

martti ahtisaari
martti ahtisaari
8.9.2021 02:49

mites juutalaiset jotka karkotettu yli 1000 kertaa 109 eri maasta? Ei heillä varmaan mitään tekemistä minkään kanssa!

faitteri
faitteri
8.9.2021 10:15
Vastaa...  martti ahtisaari

Olen nähny livenä juutalaisia ja ählämejä palvelessani yk-joukoissa. Siksi ihailen IDF:ää.

Supaukko
Supaukko
8.9.2021 10:24
Vastaa...  faitteri

Sama vika Rahikaisella. Ja kummallakohan puolella rajaa oli kivampi supailla.

J.Alla
J.Alla
8.9.2021 12:32
Vastaa...  Supaukko

B-puolella tietenkin.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
8.9.2021 01:55

Eikö tämä 💩 IKINÄ lopu?

Sami
Sami
8.9.2021 02:31

ISIS lupasi että loppuu, – sitten kun Islamilainen Kalifaatti ja sharialaki johtaa koko maailmaa. Suomen hallituspuolueet+kokoomus tukee Kalifaatin nousua Suomalaisten maksamilla verovaroilla. Onnea Kalifaatille 🙂

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
8.9.2021 15:32
Vastaa...  Sami

Hyvin sanottu – ei asia tämän monimutkaisempi ole. Suvakki- ja valtamediaviestinnästä siitä ei vain selkokielellä puhuta,

X
X
8.9.2021 00:44

Saadaan linnan juhliin väriä kun ”veteraanit” muistelee kuinka kurkku katkesi ja KAIKKI vastaantulijat raiskattiin..oi niitä aikoja.

pöh
pöh
8.9.2021 00:40

Olen ollu hyvin kriittinen Ano Turtiaisen suhteen, mutta alan tulla siihen tulokseen että se Turtiaisen puolue on kohta ainoa toivo mitä suomalaisilla on.

Kaarnalaivaveistämö
Kaarnalaivaveistämö
8.9.2021 01:52
Vastaa...  pöh

Ano on viimeinen järjen ääni helvetiksi muuttuvassa maassamme.

Minä
Minä
8.9.2021 04:49
Vastaa...  pöh

Jos Turtiainen saa vaaleissa kannatusta paljonkin, alkaa muissa puolueissa kuulua samansuuntaisia ääniä Tosin ne muut puolueet unohtavat sen äänen vaalien jälkeen.

pöh
pöh
8.9.2021 00:34

Ai että Haavistolla ja vihreillä on onnenpäivät

Eloelämäapina
Eloelämäapina
7.9.2021 23:41

Totta hemmetissä! Medikaalisuvaitsevaisto lataamon jälkeen haluaa lisää värinää, vaikka 1:nen ja 2:nen on jo ruvella.

Lisää, lisää, lisää! Mikään ei tunnu! Muissa vika!
Avoin suhde, 10 ukkoa, reiät paukkuu! Sukupuolitaudit ovat vain kuvitelmaa!!
Mies on sika ja sovinisti, jos ei tunnusta lastani!!!!

Maailma on ahdistava ja sovinistinen!

Ilmasto lämpenee ja vihreitä äänestää liian pieni enemmistö!

Lähden tästä istumaan Manskulle!

juhaII
juhaII
7.9.2021 23:23

Jo ISIS-naisten rahtaaminen on tänne pähkähullua, mutta terroristi miesten kovinta ydintä voidaan pitää itsemurhaiskuna ja tahallisena hallituksen murhatekona omaa kansaansa vastaan.

Sitten ulistaan ja huudetaan joistain parlamentaarisista puolueista, joiden kannatuspohjan ovat luoneet vapaaehtoisesti annetuin äänin kaikkien perustuslain perusteiden antamin oikeuksien.

Saksa sossu ulkoministeri Heiko Maas aikoo tuoda Afganistanista 70 000 nk. ”pakolaista” kysymättä sen enempää saksalaisilta mitähe tästä ovat!

Kantsii nyt olla varuillaan, vaikka mitäpä se auttaisi. Kenties voisi hypätä koneeseen ja mennä yhtä hyvin Afganistaniin, sillä on aivan sama kummassa maassa on!

Sami
Sami
8.9.2021 01:26
Vastaa...  juhaII

Saksalaisten ja pohjoismaalaisten äänestäjien mielipide mitattiin edellisissä vaaleissa. Kansa näytti ISIS:lle vihreää + kokoomus (punavihreää) valoa, ja nyt niitä sitten saadaan, -ihanaa! 🙂

Last edited 10 days ago by Sami
Khmm
Khmm
8.9.2021 09:53
Vastaa...  Sami

Vissiin oli niin paljon muuta mukavaa mätetty ”punavihreisiin” vaalipaketteihin, etteivät äänestäjät halunneet yhden asian takia vaarantaa kaikkea muuta totunnaista menoa.
No, saas nähdä minkä menoa ja meininkiä uudesta pakolaisjoukosta vielä koituu. Vai kotoutuvatko maan tapoihin…

Aidatut asuinalueet
Aidatut asuinalueet
7.9.2021 23:22

Sdp:n kansanedustaja Tuula Väätäinen teki jo v. 2013 eduskunnassa esityksen, jonka mukaan Syyriasta Suomeen tuleville taistelijoille tulee taata sotilasvammalain mukaiset korvaukset ja asianmukainen kohtelu eli sotaveteraanin status.
Valtamediassa sitä hehkutettiin silloin hetki siihen asti kunnes sen älyttömyys silloisessakin ilmapiirissä valkeni jopa YLE:n ja HS:n journalisteille.
Nykyinen Suomen hallitus kuitenkin pystyy vaivatta ilman median kritiikkiä toteuttamaan saman punaviheroikeiston ja-vasemmiston agendan.

Samikanssa
Samikanssa
8.9.2021 01:40

Kokoomus yhdessä punavihreiden kanssa teki myös päätöksen ettei kristittyjen kansojen kansanmurhaamishommiin lähteneiden työttömyysetuuksia katkaista, vaikka olisivat vuosia työmarkkinoiden ulkopuolella ulkomailla kansanmurhaamishommissa, tai saisivat palkkaa islamilaiselta terroristijärjestöltä vääräuskoiset päiden irti leikkaamisesta. Lisäksi toimeentulotukea ei mitenkään vähennä palkkatyö, joka on maksettu tehdystä kristittyjen kansanmurhatyöstä ulkomailla. Lisäksi ulkomailla tehty kristittyjen kansanmurhaustyö on kokonaan verovapaata työtä, jonka saa pitää verottomana puhtaana käteen.

Sami
Sami
8.9.2021 02:12
Vastaa...  Samikanssa

ISIS maksoi islamilaisille Suomesta lähteneille lähi-idän kristittyjen kansamurhaajille 350€/kk, ja bonusta 350€/kristityltä irtileikatusta päästä per nuppi. Tämä palkkatuloa ei hallituksen päätöksen mukaan vähennä Suomen maksavia sosiaalietuuksia, sekä hallituksen päätöksen mukaan lähi-idän kristittyjen kansanmurhaamistyö sallitaan verottomana tulona/palkintona työstä joka on tehty hallitusarvopohjanmukaisesti lähi-idän kristittyjen kansanmurhaamiseksi.

Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 17:06

Omien sotaveteraaniemme täydellistä halveksimista! Järkyttävää!

tare
tare
7.9.2021 23:21

Eipä yllättänyt. Vielä pitäisi puolitoista vuotta kestää tätä sodomahallintoa. Kukaan ei tietenkään taas ole vastuussa, kun ikävää tapahtuu.

Samikanssa
Samikanssa
8.9.2021 01:44
Vastaa...  tare

Länsimaisessa demokratiassa äänestäjä saa valita vapaasti, mutta valintaan sisältyy maksajan vastuu. #Kun valitset, sinä maksat 😉

Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 17:07
Vastaa...  tare

Ja jos tapahtuu, se on yksittäistapaus ja jonkun mielenterveyspotilaan tai syrjäytyneen avunhuuto!

Unkle Fukkar
Unkle Fukkar
7.9.2021 23:18

Joo, kielletään islam. Se varmaan toimii tosi hyvin. Hetkessä KAIKKI planeetan muslimit tulevat järkiinsä ja alkavat käyttäytymään sivistyneesti. Se on kuules Paavo niin että kun kehostasi 99,99% on äärimmäisen agressiivisen ja parantumattoman syövän runtelema niin ei syövän kieltäminen auta. Ehkä siitä tulee parempi mieli hetkeksi, mutta siinä kaikki. Ei islamissa mitään vikaa ole, samaa vitun satupalturia kuin kaikki muutkin aatteet/uskonnot/lastenlorut, vika on muslimeissa jotka ihan itse VALITSEVAT elämän tämän sairaan aatteen mukaisesti. Voi valita toisinkin.

Samikanssa
Samikanssa
8.9.2021 01:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tähän mennessä islamistit eivät ole olleet Suomea vastaan, vaan hallituspuolueet+kokoomus. Suomalaisten itsensä valtaan valitsema Suomea vihaava poliittinen vihaliittouma haalii ulkomailta ääri-islamilaisia lisäjoukkoja avukseen Suomea vihaamaan.

Kelafaatti
Kelafaatti
8.9.2021 18:50
Vastaa...  Samikanssa

Tottakai vihaliittouma tarvitsee oman sotilaallisen siiven. antifantit eivät ole tarpeeksi väkivaltaisia.

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
9.9.2021 08:36
Vastaa...  Unkle Fukkar

Muslimit yrittävät käyttäytyä jotenkuten ollessaan vähemmistönä Euroopassa ja maan sisällä..kun osuus nousee vaikkapa 30% asukkaista alkavat vaatimukset ja äänenpainot kohota..osuuden edelleen kohotessa kohti 50% tapahtuu vallanvaihto.

Senjälkeen alkaa oikea islam..islam on alistumista allahin tahtoon..alistajina toimivat uskovaiset..alistujina uskottomat..saat olla vääräuskoinen mutta vääräuskoisen osa on kärsiä ja maksaa uskovaisille..vaalikarjasta lypsykarjaksi..luonnollinen siirtymä.

Tärkeintä on pitää muslimi % mahdollisimman pienenä..se on se pienimmän riesan tie.

Vihervasemmisto
Vihervasemmisto
7.9.2021 22:57

Se on varmaa, ettei Suomen vihervasemmisto hallitus taatusti kieltäydy tästäkään asiasta. Ei soi hälytyskellot punavihreillä, vaikka poliisikin valittaa jo jengiytymisestä ja Ruotsin tiestä. Sillä tiellä olemme tosin olleet jo kauan.

Sami
Sami
8.9.2021 02:23
Vastaa...  Vihervasemmisto

Tämä on kovaa demokratian ydintä. Kansalla on vapaus valita valtaan itsensä tuhoaja, tai pelastaja. Ihmis-sivilisaatiot ovat vähintään kymmeniä tuhansia vuosia vanhoja, mutta näyttää siltä, että tämä vasta hyvin lyhytaikainen jatkunut (150vuotta) yleinen äänioikeus järjestelmä tuottaa kelvottoman huonoja johtaja, jotka lopettavat länsimaisen sivilisaation seuraavan sadan vuoden aikana. Demokratia/yleinen äänioikeus johtaa mahdollisimman huonoihin johtajavalintoihin, länsimaisen sivilisaation lopulliseen häviöön, sekä länsimaisen sivilisaation lopulliseen katoamiseen maan päältä.

Last edited 10 days ago by Sami
Yllätyksiä tulossa
Yllätyksiä tulossa
7.9.2021 22:30

Ruotsista lähti IS-hommiin 300, noin 100 naista ja 200 miestä. Takaisin Ruotsiin on tähän mennessä palannut 150 kpl.

Ruotsin FRAn kannattaa kuunnella korvat punaisina radioaaltoja. Varmaakin varmempaa on että IS-jepet ja -akat järjestävät epämiellyttäviä yllätyksiä siellä sun täällä.

Sami
Sami
8.9.2021 01:58

Suomesta lähti 300 Kelan palkkaamaa kansanmurhaajaa lähi-idän kristittyjä mestaamaan, noin 70 tuli takaisin Suomeen odottamaan uutta kansanmurhaajaKelakomennusta.

Last edited 10 days ago by Sami
Anonyymi
Anonyymi
8.9.2021 17:11

Voiko vetää yhtäläisyysmerkit murhien, raiskausten, tappojen ja tuhopolttojen lisääntymisen kanssa? Ruotsi alkaa olla Euroopan vaarallisimpia maita. Kuvitelkaa nyt, entinen rauhallinen ja hyvinvoiva, rikas kansankoti! Ja suomalaiset pässinpäät luulevat samoilla maahanmuuttajien kotoutusmetodeilla saavuttavansa erilaisen lopputuloksen.

Pera Pervo
Pera Pervo
7.9.2021 22:28

Hienoa! Poikamme kotoutetaan maailmalta, vihdoinkin. Vanhoista jihadisteista tulee taas ”espoolaismiehiä” tai ikääntyneempää ”nuorisojoukkoa”! Ja voihan sen kalifaatin tännekin perustaa. Onneksi meillä on olemassa valmiita palveluja sotaveteraaneille. Eläkkeen rintamalisä nyt ainakin kuuluu heille. Työkykyiset vastaavat huutavaan työvoimapulaamme vuohipaimenen ja kamelikuskin aloilla. Nyt kulttuuri rikastuu toden teolla!

Valtsu
Valtsu
8.9.2021 14:10
Vastaa...  Pera Pervo

Tässä kohtaa on tärkeä muistaa, että sieltä on saanut seuraamuksitta palata tähänkin mennessä, jos on kyennyt tekemään matkan itse. Kymmenet ovat kyenneet.