Afrikaanot laittoivat Baltic Princessalle täyden kaaoksen

Viime viikonloppuna Turun ja Tukholman väliä seilaavan Baltic Princessan risteilystä on kertoiltu medioissa paljon kauhutarinoita. Näitä yhdistää yksi asia; on jätetty kertomatta keitä olivat ne ahdistelijat, vaikka se on aivan yleisesti tiedossa.

Yksi laivalla ollut nuori nainen kertoo Murha.infon keskustelupalstalla, että laivalla oli iso määrä afrikaanomiehiä.

– Tappeluja oli jatkuvalla syötöllä, nämä sankarit olivat tuoneet laivalle kokaiinia. Se kama sai ne käyttäytymään aggressiivisesti, nainen kertoo.

– Käytävillä itki kokoajan naisia, olin todistamassa tapausta, jossa nainen puolusti itseään ja joku värillinen sitten huusi tälle naiselle että “jos lyöt vielä kerran mun kaveria niin hakkaan sut”.

– Kokoajan siellä ahdisteltiin kaikkia, jos et antanu pillua olit huora ja haukuttiin pystyyn. Käytävillä hyvä kun uskalsi liikkua, joka nurkassa 20 afrikaanoa tuijottamassa sua. Suomalaisista ei tällä kertaa ollu haittaa, eikä yhteenkään ruotsalaiseen tullut törmättyä koko laivalla. Näistä afrikaanoista ainakin osa oli Turun Varissuolta, muistan tämän tulleen ilmi jossain keskustelussa.

Nainen kertoo, että laivalla puhuttiin yleisesti, että oli tapahtunut neljä raiskausta. Seksuaalisia ahdisteluja oli varmasti satoja. Nainen kertoo itsekin joutuneensa kaveriensa kanssa tällaisen ahdistelun kohteeksi.

Niin ikään nainen kertoo, että afrikaanot olivat seuranneet nuoria naisia hytteihin. Miehet olivat yrittäneet väkisin tunkeutua naisten hytteihin ja joissakin tapauksissa naiset olivat joutuneet todella koviin tappeluihin afrikaanojen kanssa, sillä afrikaano kun ei tunnetusti valkoihoista naista kunnioita, vaan saattaa paukuttaa turpaan ihan vain huvikseen.

– Meidänkin hyttiin änkesi väkisin useita afrikaanoja, joita jouduttiin väkisin työntämään ulos. Heti tuli vastaus, että “älä vittu työnnä mua vitun huora, osaan kävellä itekkin ulos”. Mutta ei ne olisi mihinkään lähteneet, jos niitä ei olisi työnnetty ulos.

– Vituttaa sekin, että vaikka tästä asiasta kerrottiin henkilökunnalle, niin ne eivät välittäneet mitään, nainen kirjoittaa.

 

Tietojen mukaan Tukholman poliisi tutkii laivalla tapahtunutta raiskausta, mutta tästä ei ole saatu toistaiseksi mitään uutta tietoa. Seurataan asiaa.