Afrikaanot laittoivat Baltic Princessalle täyden kaaoksen

Viime viikonloppuna Turun ja Tukholman väliä seilaavan Baltic Princessan risteilystä on kertoiltu medioissa paljon kauhutarinoita. Näitä yhdistää yksi asia; on jätetty kertomatta keitä olivat ne ahdistelijat, vaikka se on aivan yleisesti tiedossa.

Yksi laivalla ollut nuori nainen kertoo Murha.infon keskustelupalstalla, että laivalla oli iso määrä afrikaanomiehiä.

– Tappeluja oli jatkuvalla syötöllä, nämä sankarit olivat tuoneet laivalle kokaiinia. Se kama sai ne käyttäytymään aggressiivisesti, nainen kertoo.

– Käytävillä itki kokoajan naisia, olin todistamassa tapausta, jossa nainen puolusti itseään ja joku värillinen sitten huusi tälle naiselle että ”jos lyöt vielä kerran mun kaveria niin hakkaan sut”.

– Kokoajan siellä ahdisteltiin kaikkia, jos et antanu pillua olit huora ja haukuttiin pystyyn. Käytävillä hyvä kun uskalsi liikkua, joka nurkassa 20 afrikaanoa tuijottamassa sua. Suomalaisista ei tällä kertaa ollu haittaa, eikä yhteenkään ruotsalaiseen tullut törmättyä koko laivalla. Näistä afrikaanoista ainakin osa oli Turun Varissuolta, muistan tämän tulleen ilmi jossain keskustelussa.

Nainen kertoo, että laivalla puhuttiin yleisesti, että oli tapahtunut neljä raiskausta. Seksuaalisia ahdisteluja oli varmasti satoja. Nainen kertoo itsekin joutuneensa kaveriensa kanssa tällaisen ahdistelun kohteeksi.

Niin ikään nainen kertoo, että afrikaanot olivat seuranneet nuoria naisia hytteihin. Miehet olivat yrittäneet väkisin tunkeutua naisten hytteihin ja joissakin tapauksissa naiset olivat joutuneet todella koviin tappeluihin afrikaanojen kanssa, sillä afrikaano kun ei tunnetusti valkoihoista naista kunnioita, vaan saattaa paukuttaa turpaan ihan vain huvikseen.

– Meidänkin hyttiin änkesi väkisin useita afrikaanoja, joita jouduttiin väkisin työntämään ulos. Heti tuli vastaus, että ”älä vittu työnnä mua vitun huora, osaan kävellä itekkin ulos”. Mutta ei ne olisi mihinkään lähteneet, jos niitä ei olisi työnnetty ulos.

– Vituttaa sekin, että vaikka tästä asiasta kerrottiin henkilökunnalle, niin ne eivät välittäneet mitään, nainen kirjoittaa.

 

Tietojen mukaan Tukholman poliisi tutkii laivalla tapahtunutta raiskausta, mutta tästä ei ole saatu toistaiseksi mitään uutta tietoa. Seurataan asiaa.

 

 

53 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oloneuvos
Oloneuvos
10.9.2021 14:59

Miksi suomipoika ei suojellut naisia?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
10.9.2021 20:45
Vastaa...  Oloneuvos

Liian suuri ylivoima.

Petri
Petri
11.9.2021 19:42
Vastaa...  Oloneuvos

Suomi poika saa syytteen rasisti sesta väkivallan teosta.

Antti Tifa
Antti Tifa
10.9.2021 13:46

Jospa kyseessä oli risteily rasismin vastustelulle ?
En mitenkään halua syytellä mahdollisia ahdistelun uhreja, ( ja sitte tulee se mutta ) mutta lähde risteilylle jonne tunkee lauma negereitä, ullatu kun ahdistelevat ja raiskailevat, itke tapahtunutta.
Aika entinen ei koskaan enää palaa ja ainahan on laivalla raiskailtu vai mite se oli ?

Yksinkertaista
Yksinkertaista
10.9.2021 10:50

TallinkSilja boikottiin, jos heitä ei kiinnosta matkustajiensa turvallisuus.

Mukavaa, että tässäkin taharruksessa media piilotti syylliset, eikä pohtinut miksi tälläinen tilanne edes pääsi syntymään ja mitä tehdä, ettei sitä syntyisi enää toiste.

Journalistit laittoivat pään pensaaseen, kirjaimellisesti.

Huru-ukko
Huru-ukko
10.9.2021 17:23
Vastaa...  Yksinkertaista

Tai ne laittoi sen pään perseeseen!!!
Mitenkä se oli se vanha sanonta: Voit ottaa apinan viidakosta, mutta et viidakkoa apinasta. Meidän aina niin totta puhuva mediamme kirjoitti abi-risteilystä, kun oikeammin olisi ollut kirjoittaa apinaristeilystä.

Kukavaan
Kukavaan
11.9.2021 14:59
Vastaa...  Yksinkertaista

Seppo Oikkonen kirjoittaa blogissaan ”alkonkassalla” näistä aikamme ilmiöistä.

”Nyt meillä ollaan jo siinä vaiheessa, etteivät kansalaiset enää uskalla nousta vastustamaan vallalla olevaa monikulttuurisuuspropagandaa – pelko ”rasistiksi” leimautumisesta on ihan liian suuri. Kuilu tekopyhän, tunnustuksellisen ”Suuren Yhteisen Valheen” ja vaietun rujon todellisuuden välillä on jo peruuttamaton.”

Hän ottaa esille yös uhriajattelun. Uhrius antaa ihmisille oikeuden oman käden oikeuteen.

Oma johtopäätös. Mitä enemmän valtaväestö pitää huippuosaajia uhreina, sitä kärkkäämpiä nämä uhrit ovat jakamaan oikeutta eli hyökkäämään valtaväestön edustajien kimppuun.

Timo
Timo
10.9.2021 09:53

vastenmielistä. Tuo välinpitämättömyys alkaa pienestä. Taannoin uimahallissa ihan pienten lasten altaissa lähi-idän nuoriso pelasi palloa ja heitot olivat kovia. Kukaan ei piitannut. Asiakkaat eivät uskaltaneet ja ehkäpä eivät valvojatkaan. Mutta siitä se lähtee ellei rajoja ole. Laivalla tapahtumat ovat olleet tietysti toista luokkaa. Ei houkuta laivamatkailu ellei tällaista peetä saada kuriin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
10.9.2021 14:24
Vastaa...  Timo

Aleksi Leppänen sai mustat tottelemaan jokilaivalla. Paavon yhteisönormit eivät salli tarkempaa kuvausta keinoista. No joo, huumoria, mutta minkäs teet. Itse en päästäisi mustia laivalle ollenkaan, vaan kuinka senkin toteutat? Naisille oma risteily, silloin pervot alkavat vinkumaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
10.9.2021 20:49
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Miehen nimi oli Akseli, ja hänen metodeistaan voi lukea täältä, ketä kiinnostaa:

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/art-2000007081287.html

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
10.9.2021 08:37

Suojaväri toimii edelleen hyvin valtamediassa. Piste ja häpeä.

Turisti
Turisti
10.9.2021 08:29

Mitä tämä Siljan meno oikein on, koronaluotseja ja riehuvia afrikkalaisia ja arabeja sen joka toinen viikko. Viikkarilla meno on ok, kiintiöromanit löytyy aina ja huntua, mutta meno on asiallista ja kaikki nauttii.

Menneitä totuuksia
Menneitä totuuksia
10.9.2021 03:43

”Pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”
Sisäministeri Petteri Orpo 2015
”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila 2015

Sami
Sami
10.9.2021 04:38

Joissakin tapauksissa olisi parempi kun niitä motiiveja ei olisi ollenkaan, silloin jäisi monta rikosta ja perseilyä kokonaan tekemättä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
10.9.2021 20:52
Vastaa...  Sami

Tai sitten ei, kuten oikeuspsykiatriamme suuri nimi Hannu Lauerma lausui:

”Henkirikoksiin on motiiveja yhtä paljon kuin tekijöitäkin — Kaikkiin henkirikoksiin ei ole motiivia ensinkään.”

Kukavaan
Kukavaan
10.9.2021 03:08

Laivayhtiöiden pitää keksiä keinot, kuinka haittamatkustajien pääsy estetään laivalle. Muussa tapauksessa hyötymatkustajat kaikkoavat.

Paras ratkaisu olisi tietysti estää huippuosaajien matkustaminen valkoisten laivassa. Nämä tapaukset auttavat ymmärtämään valkoisen Etelä-Afrikan apartheid-politiikkaa.

riitta pekka
riitta pekka
10.9.2021 01:09

Li anderson nauttii tolkuttomasti tallaisia uutisia kuullessaan, han tietaa etta hanen tyonsa on tehnyt hedelmaa ja suunta on oikea ja hyvaksi todettu.
Feminismi nayttaa olevan naisten tuhoamisohjelma

Last edited 8 days ago by riitta pekka
Tuho hallitus
Tuho hallitus
10.9.2021 02:23
Vastaa...  riitta pekka

SDP hallitusohjelma on todellisuudessa Suomen talouden ja työpaikkojen, sekä hyvinvointivaltion tuhoamisohjelma. Tätä vihervasemmisto hallitus ajaa kovalla vimmalla. Kun on ilmastoöyhötystä ja ”työperäistä maahanmuuttoa”, taas lisäämässä hallitus. Tätä näköjään äänestäjät halusivat viime eduskuntavaaleissa lisää, SDP voittoon äänestämällä. Keskusta on myös tosiaan se kynnysmatto, joka myöntyy kaikkeen.

unto
unto
10.9.2021 02:48
Vastaa...  riitta pekka

SomaLikö?

Sami
Sami
10.9.2021 04:41
Vastaa...  unto

Juu, Turun oma SomaLi

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
9.9.2021 23:45

Ei näköjään ole sellaista asiaa mitä nämä eivät saisi pilattua. Uimahallit, kirjastot, kauppakeskukset, yökerhot ja nyt risteilyt. 😖

Historix
Historix
10.9.2021 06:13

Näinhän se on, mutta kun olemme vasta tämän kaiken pilalle päästämisen alkutaipaleilla. Ruotsista, Saksasta, Ranskasta, Englannista ja USA:sta voimme nähdä, mitä vielä onkaan edessä…

Timo
Timo
10.9.2021 10:38
Vastaa...  Historix

Toimin itse mamu osastolla 1990luvulla. Asia oli nähtävissä jo silloin iduillaan. Meillä ei ole ymmärrystä miten tällaisia käsitellään. Naiset olivat täysin avuttomia rasistikorttien heilutuksen edessä. Itse oli immuuni mokomalle skeidalle, mutta kaikki se mitä silloin pelkäsin on toteutunut. Ja pahemmaksi menee ellei täällä ryhdistäydytä. Individualistinen rauhaan tottunut kansa ei vaan pysty käsittelemään ei-ihmisiksi elävien touhuja.

Antti Tifa
Antti Tifa
10.9.2021 13:49
Vastaa...  Timo

Kenen pitää ryhditäytyä ? Lammaskansanko? Vitut, ei tule tapahtumaan.

Natsisti
Natsisti
9.9.2021 22:55

Kiitos vasemmisto. Noi tuolla seilailee naisia hakaten, raiskaten..taskut täynnä sossurahoilla ostettua mukakokkelia. Risteilyliputkin maksoi SINÄ ja MINÄ.

Yllätys
Yllätys
9.9.2021 23:28
Vastaa...  Natsisti

Muistakaa vain jatkossakin äänestä SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus. Näin saamme jatkossakin mukavia risteilyhetkiä. Sekä vihreää siirtymää ja velkaa, sekä työttömyyttä bonuksena.

Natsisti
Natsisti
9.9.2021 22:53

Ehkäpä heidän pitäisi matkustella niillä kaarnalaivoillaan.. Kaikki tietävät että kaikki muslimimiehet hakkaavat naisia, se on normi. Se on standardi. Se on fakta. Mutta ei saa YLEISTÄÄ!!!! Tiedämme myös että hyttynen imee verta ja kärpänen tykkää kakasta, miksi semmoista saa yleistää ja todeta?

unto
unto
10.9.2021 02:49
Vastaa...  Natsisti

95% pilaa 5%:n maineen.

Sami
Sami
9.9.2021 22:51

Tuo laivaristeily oli pienoiskoossa kuin koko Suomi tulee olemaan muutaman kymmenen vuoden kuluttua, pakopaikkaa ei ole enään missään.

Yllätys
Yllätys
9.9.2021 22:50

Että olikin suuri yllätys taas. Hallituksemme vihervasemmisto aikoo vain lisätä tätä entisestään.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.9.2021 22:32

Aika hyvä, että joku paikalla ollut kertoi tarkemmin, mitä nämä sattumukset pitivät sisällään. Värinähälytys tietty alkoi heti, kun iltapäivälehdet uutisoivat siitä tyylilleen uskollisesti jättäen oleelliset tiedot kertomatta.

Laivayhtiön laiska puuttuminen sikailuun ei vaan lakkaa ihmetyttämästä. Eivät voineet puuttua rikoksiin tekohetkellä? Pitää tehdä rikosilmoitus tapahtuneen rikoksen jälkeen? Eihän tuollaista sontaa voi kertakaikkiaan olla, mutta näköjään kunniakansalaisilla on lupa perseillä.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.9.2021 10:24
Vastaa...  Suomi Finland

Saa nähdä, miten kunniakansalaisten oikeudet kehittyvät seuraavien vuosikymmenien kuluessa. Kenties 007 oikeudet Suomeenkin, kuten Ruotsissa on jo hyvää vauhtia tulossa. Jossain vaiheessa yhteiskunta luovuttaa.

Moonman
Moonman
9.9.2021 22:25

Laivayhtiö tietenkin haluaa hyssytellä tapauksen unohduksiin ja media auttaa. Toivottavasti naiset eivät ole hiljaa vaan haastavat laivayhtiön oikeuteen. Tuskin se mitään auttaa, mutta se voisi pakottaa ne miettimään miten tuollaisia tilanteita voi estää. …no ei tietenkään pakota, koska razzimi. Mutta, ihan oikeasti, onko jotain suunnitelmaa jos afrikaanot päättäisivät ottaa laivan ”haltuun” väkivalloin?

Hyvä Virheet, hyvä H
Hyvä Virheet, hyvä H
9.9.2021 20:57

Ja tätä touhua vihervasemmistolaiset haluaa tänne kynsin hampain lisää.

juhaII
juhaII
9.9.2021 20:11

Siis Turun kullanmuruja. Olisipa naishallitus pitänyt ”budjettiriihensä” seilaten laivalla!

Ja ne naiset ja miehet, jotka tästäkin tapauksesta sanovat lapiota lapioksi. Saavat tuntea nahoissaan paheksunnan ja syytöksiä ”vihan levittämisestä”!

Afrikkalaiset ovat kamalinta ja väkivaltainta porukkaa, jotka eivät minkäänlaista kunniaa eikä empatiaa toista ihmistä kohtaan ja saatika valkoista naista kohtaan.

EU on julistanut aikeestaan tuoda 70 miljoonaa ”hyvin koulutettua” afrikkalaista!

On paljon nirppanokkia, jotka eivät iänikuisen ”rotusorto” puheiden kyllästämänä voi sulattaa muuta kuin sen, että mustat ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin mekin!? Jos muuta sanoo kertoen vain sen, mitä on tapahtunut ja ketkä ovat olleet vastuussa rikoksesta. Saa tuntea suurempaa syyllisyyttä!

Sami
Sami
9.9.2021 22:56
Vastaa...  juhaII

Demokratiassa ei ole mitään mekanismia, joka velvottaisi johtajan tuntemaan syyllisyyttä yhtään mistään. Demokratiassa äänestäjät kärsivät seuraukset, ei johtaja.

Kaitsu
Kaitsu
9.9.2021 19:21

Minne tahansa nuo mutiaiset keksiikään mennä aikaansa ja sossurahojaan kuluttaan niin seurauksena on jonkin sortin, lievempää tai pahempaakin hulabaloota.
Sitkeästi sitä valtamedia yrittää pimittää tai muuten vaan lasketella luikuria tekijöiden nahan väristä ja alkuperästä.

Kaikkihan sen nyt jo toki tietää, että kun tekijästä ei muka mitään tiedetä, eikä tekijä ole oikein mistään kotoisinkaan tai sitten viime hädässä tituleerataan mustikkia espoolaismieheksi, niin asia selvä, matu asialla.

Oksettavaa menoa
Oksettavaa menoa
9.9.2021 18:50

Olisi parempi jos nämä ”turkulaispojat” tyytyisivät vain föriajeluun. Kaikkein parasta olisi jos Turkua ei olisi koskaan matutettu. Shithole City nykyään.

Eivät sentään taxfree- pommia kerinneet virittää kuten 16- vuotias tyttö lähikaupan eteen Malmön Lindängenissä:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/har-sprangs-bomben-vid-narbutiken

Pitäkää tunkkinne
Pitäkää tunkkinne
9.9.2021 18:23

Jokohan laivayhtiötkin päivittävät mainoksensa? Tummempaa pigmenttiä vaan kehiin totuuden mukaisesti. Kuka noille risteilyille vielä menee? Paskottu mikä paskottu.

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
9.9.2021 21:13

Niin, ei kannata maksaa rahaa laivamiehistojen slangin kongon varustamoille (siis ahvenanmaan). Laivat on täynnä kehareita, jotka on siellä vaan suomitytösten takia. Tyhmää mennä noille laivoille. Miehistöt ei puolusta suomalaisia, koska se olisi rasismia.

Irmeli
Irmeli
9.9.2021 18:09

Semmosta se on Ohisaloijen ja kumppanien unelmat. Nää muslimiäijät on sivistymättömiä elämään sivistyksen keskellä. Täällä itketään Afgaani naisia, mutta lähelle ei nähdä, kun näitä tuodaan tänne olivat sitten mistä hyvää, niin sama jatkuu. Naisten kunnioitus 0. Omat on huiveissaan ja kaavuissan kun naisten pitää olla siveitä, me länsimaalaiset naiset ollaan huoria, kun ei peitetä itseämme eikä näin kunnioiteta näitä k-jooseppeja. Etoo ajatuskin että näitä tuee Suomeen vaan lisää ja turvattomuus kaduillamme vaan lisääntyy ja näköjään risteilyillekkään ei uskalla mennä ulkomaalaisten riehuessa ja pilatessa matkan. Mitä nää yleensä kuvittelee olevansa, toisten maissa riehuvat ryöstävät ja raiskaavat…eivät kuulu tänne.

timo
timo
9.9.2021 18:02

Henkilökunta pistää pään pensaaseen koska tietävät ettei henkilökuntaa ole tarpeeksi laittamaan kehareita kuriin tai putkaan. Saisivat vaan itse selkäänsä. Eivätkä halua sitäkään että bisnes loppuu. Keharit tietävät saman joten mikään ei estä perseilyä kun lähin apu on maissa. Siksi ne tykkäävät mennä laivalle perseilemään.

Pålle
Pålle
9.9.2021 23:21
Vastaa...  timo

Kai siellä turun saaristossa ja veroparatiisin lähistöllä on sen verran kenttää soittaa häkeen ja saada kopterit ilmaan.

Lapsiperheille suositellaan muumimaahan jäämistä, merta edemmäs ei kannata mennä.

Lucky Luke
Lucky Luke
9.9.2021 17:59

Laivan henkilökunta kaivaa vain omaa hautaansa. Seuraavana ne ovat lentämässä kaiteen yli mereen, kun niggareet huomaavat että saavat tehdä aivan mitä haluttaa – Valtaavat koko purkin piratismin tavoin!!!

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.9.2021 17:56

Varustamoiden pitää alkaa varautumaan kuukerimäärän mukaan. Jokaista laivaan astuvaa kuukeria kohti 2 vartijaa teleskooppipampulla varustettuna. Ja vartijoille ohjeeksi: pamppua pitää käyttää pienellä kynnyksellä, mutta ei saa aiheuttaa mustelmia ☻ Risteilyn jälkeen kaikki raiskaajat ja ahdistelijat ja muut hillujat takaisin kehitysmaihinsa & perheiden yhdistämiset. Helppoa kuin heinän teko.

Pirtsakka
Pirtsakka
9.9.2021 18:30
Vastaa...  ernesti_loosonen

Pitää lyödä jalkapohjiin. Sen tietävät kaikki poliisitkin.

Minä
Minä
9.9.2021 17:48

Suvaitsevaisten unelma toteutuu todellisuudessa eri tavalla kuin mitä ovat ideologiansa huumassa meille luvanneet. Silti he näkevät edelleen vain unelmansa ja uskovat, että kaikki kulttuuri on kaunista ja hyvää sekä rikastavaa.

Khmm
Khmm
9.9.2021 19:04
Vastaa...  Minä

Taikka uskovat että takapajuiset kehitysmaafasistit lempeiden puheiden ja hyvien mallien avulla kohta kääntyvät suvaitsevaan feministioppiin.

pöh
pöh
9.9.2021 17:46

Länsimaisille on ajettu itsetuhovietti.
On parempi vaikka joutua joukkoraiskatuksi ja murhatuksi, kuin olla ”rasisti”

Sairasta touhua
Sairasta touhua
9.9.2021 21:00
Vastaa...  pöh

Joo ja asua vaikka roskiksessa kunhan matut saa kunnon asunnot.

Trampas
Trampas
9.9.2021 16:59

No tuo oli jostain kumman syystä heti mielessä, kun valdameediot peittelivät tapahtuman tekijöitä.

John MacMunne
John MacMunne
9.9.2021 16:38

Ei ihme, ettei henkilökunta puutu väkivallan ja syytteiden pelossa kunniakansalaisten paheisiin.
Kyllä se on poliittisten päättäjien vastuulla tehdä asioille jotain.
Ehkä osasta abeja tuli nyt nuivia.

Pirtsakka
Pirtsakka
9.9.2021 18:42
Vastaa...  John MacMunne

Toivottavasti muidenkin kuin abien silmät avautuvat pikkuhiljaa. Itse en astu jalallani tuollaiselle risteilylle enää.