Nässjössä kouluisku, oppiasta puukotettu

Nässjössä on tapahtunut jonkinlainen kouluisku. Oppilasta puukotettiin ennen puoltapäivää. Yksi on otettu kiinni epäiltynä teosta.

Poliisin mukaan hätäkeskukseen tuli kymmeniä puheluita koulun oppilailta. Ensimmäinen partio oli paikalla muutaman minuutin päästä ja koulun sisältä löydettiin oppilas, jota oltiin puukotettu. Oppilas toimitettiin sairaalaan.

Hetki tästä toinen partio otti kiinni kaupungin keskustasta henkilön, jota epäillään tekijäksi.

Asiasta ei toistaiseksi tiedetä muuta, mutta seurataan tilannetta. Poliisi pitää hetken päästä tiedotustilaisuuden.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhd

Tuota se swedujen rasssismi teettää.

Aapiskukko unohdettu

Puukkoa perjantaina, Kalashnikovia keskiviikkona!

Heijåhåå hyvin menee. Noh, luotiliivit päälle ja kypärä päähän kouluunlähtiessä.

Eino Pultsar

aapiskukko on vaihdettu aapispuukkoon?

jorma

Eiköhän tekijän nimi ala suurella tod.näk.:llä A:lla tai M:llä enkä tarkoita Magnusta enkä Andersia.

Suomi Finland

Seurataan tilannetta.

Jos on puukottaja on kantis, niin paljastuu natsitausta tavalla tai toisella. Löytynee 1600- luvulta sukujuuria, jotka johtavat toisessa haarassa satunnaiseen SS mieheen.

Sami

Mitä suurimmalla todennäköisydellä, kanttiksen sijaan sen tekijän sukuhistoriasta löytyy heimosotia, sekä lukemattomien heimosotasaalis ruumiiden ihmissyöntiä.

juhaII

Rohkenen kertoa, että taannoisessa ”suomalaislukiossa” olleessa tappeluksesta olivat ehkä hieman yllättäin vastuussa feminiinipuoliset oppilaat. Kehtanen kuvailla, että siinä läiskittiin oikein suuren maailman malliin.

Vastaan itse henkilökohtaisesti, jos tästä koituu jollekin virkayskäiselle nokkosihottumaa ym. oireita,..

Sami

Ruotsissa feministiset järjestöt joutuivat lopettamaan, koska naisten väliset riitaisat henkilösuhteet. Naiset alkoivat voimaan keskenään niin pahoin, että koko feministivirasto oli pakko lopettaa pahoinvoinnin vuoksi.

Sami

Puukon tekemät haavat paranevat aikanaan, mutta rasismin arvet eivät parane koskaan. 😀 käsi ylös joka ymmärsi todellisuuden ja unelmavalkopesun välisen paradoksin. 😀 kokeillaan uudestaan…. -”jos se ei suvaitse puheella, niin laitetaan se sitten suvaitsemaan puukolla!!! Terveisin suvaitsevaisto. 😀

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Sami

Ruotsissa on maailman ylivoimaisesti eniten valehteleva kansa. He valehtelevat itselleen, ja muille. Edellisen 40:n vuoden aikana Ruotsalaisille tärkeintä on ollut hyvistellä edessäpäin, mutta samanaikaisesti miljoonat ruotsalaiset edessäpäin hyvistelijät pakenevat kehislähiöistä pois omassa maassaan. Sama maan sisäinen unelmaan vannovien edessäpäin kiva-valehtelijoiden pakolaisaalto jatkuu ympäri Eurooppaa. Edessä valehdellaan ”tykkään”, samanaikaisesti pakataan muuttolaatikoita oman maan sisäisessä paossa turvaan itse teeskenneltyä ja valittua oman maan kehitysmaalaistamista sekä tuhoa. Kuka sitten punavihreitä itse itsensä kotikulmansa kehitysmaalaistajia auttaa? Ei kukaan voi auttaa, peli on pelattu sitten kun se on pelattu -juna meni jo kauan sitten!. 😉

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Kuoleman kauppiaita

Ruotsi on kansansa kokoon mitoitettuna maailman suurin asekauppias.

Ilman suhteutusta sijalla 6.

Hyvistely ja puhe ihmisoikeuksista, kun se valuu ruotsalaisten suusta on puhdasta 100% pahalle haisevaa luonnontuotetta yksinkertaisille kuulijoille (suomalaisille päättäjille).

Qroquius Kad

Miksi se asekauppa sinällään olisi paha asia?

Ruandan kansanmurhassa tapettiin noin sadan päivän aikana n. 800 000 tutsia ja maltillista hutua. Tekovälineistä ylivoimaisesti yleisin oli viidakkoveitsi.

Uhrit olisivat epäilemättä olleet hyvin kiitollisia, jos joku, vaikkapa Ruotsi olisi myynyt heille ampuma-aseita. Vaikka vain yksipiippuisia haulikoita.

Tapani

Yksiselitteisen haitallinen sandaalijalka, olisiko nimi Muhammed, Mohammed, Mohammad, Muhammad, Mahammed, Mahammad tai Mahammud

Suomi Finland

Iltalehti: ”Sairaanhoitajan epäillään raiskanneen naisen useita kertoja sairaalassa Ruotsissa”

Värinähälytys: ”Maksimivärinä”

Suomi Finland

No on todellakin yllättävä raiskari. Ei ikinä olisi uskonut. Hormonitko on sekoittaneet pään vai mitä??! Muistan kun eräs suomalainen bodari tuumasi lehtijutussa, että kun vetäisee tiettyjä kamoja, niin panettaa koko ajan kuurin ajan aivan helvetisti. Se mahdollisuus on aika siis suuri, että tyyppiä on nimenomaan vieneet nuo liiat mieshormonit tms.

Värinähälytys vaimenee tällä erää.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Suomi Finland

Miten on mahdettu haastatella 9/11 terrorimurhassa kuolleiden muslimien perheitä? Ihan takuulla menehtyneiden joukossa oli myös muslimeja.

Haastattelijoiden haasteellinen tehtävä lienee raakata pois ne, jotka ylistävät menehtyneitä sukulaisiaan marttyyreina.

Vaikea nähdä minkään muun uskonnon tuottavan porukkaa, jotka eivät ole isänmaallisia, vaan pitävät uskontoaan kaiken yläpuolella olevana järjestelmänä. Siitä huolimatta, vaikka uskonnon ydinkysymyksissä ei ole minkäänlaista viitettäkään mistään reaalitodellisuudessa olemassa olevasta olennosta.

Vaikka kasvattaisi parran lattiaan asti, niin se Allah ei ole olemassa, saati Muhis itse, joka ei ole mikään muu kuin pelkkä raato maan alla, josta ei ole jäljellä kuin korkeintaan atomit.