Ruotsalainen bodari vangittiin sairaalaraiskauksista

Raiskaa ne ruotsalaisetkin, ainakin mikäli on uskomista muuan John Österbergiä, joka hakeutui Gävlen sairaalaan töihin ihan vain pillun puutteen vuoksi.

Österbergillä piti olla kaikki hyvin. Oli lihasta, hauis kasvoi sentin kuukaudessa ja penkkitulos oli ihan muuta kuin kilttien koulupoikien vapisevilla käsillä nostettu tanko. Sikspäkkikään ei olisi ollut naisen saannille este, muuta kuin nostaa paitaa.

Österberg vangittiin eilen perjantaina epäiltynä kolmesta raiskauksesta, jotka kaikki tapahtuivat hänen työvuorollaan Gävlen sairaalassa. Viimeisin raiskaus tapahtui viime sunnuntaina.

Österberg sai pikku tuomion viime vuonna dopingrikoksesta. Siitä huolimatta hän sai jatkaa työskentelyä Gävlen sairaalassa. Ja siitä huolimatta, että ensimmäinen raiskausepäily oli ilmassa jo viime keväänä.

Poliisi ei ole kertonut rikoksen muodoista mitään sen kummempaa, vain sen, että miestä epäillään kolmesta raiskauksesta ja vangittu on.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vänsterbliven

Ehkä roidipellen raiskaama hoitaja oli MUSTA?! VOI TAIVAS VARJELE!!!!! Silloin tämä on RASISTINEN VIHARIKOS JA KOKO AFGHANISTAN PITÄÄ TUODA RUOTSIIN!!! EI NATSISMILLE!!!!!

Timppis

Ja kaikki iranin afgaanit myös

Vänsterbliven

Aiki hyvin muuten tunnistaa tuon jätkän vaikkakin kuva on rankasti pikselöity ja pikseleiden vääriä vaalennettu photoshopilla, kuten aina näissä asioissa. Nimenkin voisi melkein arvata tuosta “John Österberg” osasta joka on hassusti väärinkirjoitettu, liekö sitten Microsoft Word kääntänyt sanan Gävleläismies tuohon muotoon.

Vänsterbliven

Oho? Pitääkö rautalangasta vääntää: AINA kun länsimaissa tapahtuu raiskaus, niin epäillyn naama on pikselöity ja nimenä on vain paikkakuntalainen mies, tietysti ettemme voisi vahingossakaan arvata että kyseessä on kuten 999 tapauksessa tuhannesta: muslimi. Mutta kappas vaan, kun valkoinen mies vähän OIREILEE ja KEPPOSTELEE niin eikös naama ja nimi ole näkyvillä. Ihme etteikö vielä autonsa rekkari, lasten/sukulaisten nimet kotiosoite ja verotiedotkin. On se jännä miten valkoisia SYRJITÄÄN.

Vänsterbliven

Vielä bonuksena: syytön kunnes toisin todistetaan. Mies on EPÄILTY ja sinä julkaisit nimen sekä kuvan. Olisihan se vähän hassulia jos joku hoitsutyttö olisi KEKSINYT nämä rikokset..

Qroquius Kad

Mikä hoitsutyttö on tässä rikossarjassa missä asemassa?

Qroquius Kad

Ettei sittenkin liity tähän uutisointiin:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0GLEe2/sjukskoterska-misstankt-for-valdtakter-pa-gavle-sjukhus

Että kun puhutaan sjuksköterskasta, se ei voi tarkoittaa muuta kuin hoituritarta?

Vänsterbliven

Ei vaan maailman femakkohomosuvakkikeskuksessa, Ruotsissa, miehetkin ovat sköterska. Usko pois. Ikäänkuin ruotsalaisten miesoletettujen miehisyys ei ole jo tarpeeksi naurunalainen..

Dickie

skö-terska

Täys mu...u raiskari

Terska mikä terska

ernesti_loosonen

terska mikä terska 😂

Qroquius Kad

Liekö ollut joku kaikkivoipaisuusfantasia keskitysleirin vartijana tms., ja tuo oli lähin mihin pääsi?
Eikä kauas kantanut sekään.

Silti matut potuttaa

Joo hormoonit sekoittaa pään, jos niitä napsii.

Pahin.

Ainut huimausaine joka aiheuttaa pysyviä muutoksia aivoihin…

GLGL

Myös ne aineet aiheuttaa pysyviä muutoksia, jotka saavat uskomaan lentokykyyn.

Qroquius Kad

Asiasta on kahta koulukuntaa.
Perinteinen selittää teston tuottavan luontaisen miestyyppisen aggressivisuuden, joten teston liikavetämisestä seuraa luonnollisesti väkivaltapurkaus.

Uudempi koulukunta osoittaa testoraivon ja rähinäviinan juonnin yhtäläisyyksiä:

jotkut käyvät sitä aggressiivisemmiksi, mitä enemmän juovat. Usein tämän tyypin ihmiset puolustautuvat seuraavana päivänä:
“Viina teettää”.
Mutta jos noin olisi, silloinhan me kaikki alkaisimme riehua ryypättyämme!

Samoin “roid rage” -ilmiön nähdään johtuvan paljolti riehujan omista luonteenpiirteistä ja -häiriöistä:
testoa liikaa vetänyt riehuja-raiskaaja alkoi vain toteuttaa sitä, mitä oli halunnut ennen douppausta.

Nyt hänelle tarjottiin jopa keppihevonen:
“Douppi teettää”

Impo Tentti

Hormoonien vetäminen kutistaa pussit. Pakko siis panna niin kauan kun on jonkinlaiset pussit?

Raiskaa ne matutkin

Yksittäistapaus.

Ei DNA:ssamme

Ei ole omakohtaisia kokemuksia hormoonien vaikutuksesta kun tankoa nostelen kooulupojan vapisevin käsin. Ennätyskin on penkistä 42.5kg jolla ei hurrata, mutta sitä jaksaakin sitten nostella sen 50 kertaa. Hassua on että 45kg jää aina rinnalle.

Mutta mutta… Kun kaveri kasvaa kokoa niin tuleekohan siinä sellainen “minä ole lahja kaikille maailman naisille” ajatus? Ja tuleeko siinä samalla “minä olen koskematon ja kuolematon” syndrooma?

Meinaan, jos normaali kaveri alkaa käyttyätyä agressiivisesti ja menee raiskausten linjalle niin olisi todella kiinnostavaa tietää mitä silloin päässä pyörii. Että tietää katsella ympärilleen ja vähän varoitella kavereita jos huomaa samanlaista ajatuksenjuoksua. Paljon pitää ihmisen muuttua…

Kilttimies

“Sikspäkkikään ei olisi ollut naisen saannille este, muuta kuin nostaa paitaa.”

Huuttista sixpäkille. Mitäs sit näkyy kun vammainen laskee boxerinsa? Taitaa paljastua armottoman vähän nähtävää 😢😢😢

Pirkko

olikohan han muslimi, heille raiskaaminen kuuluu uskonrauhaan kuten juutalaisille.
Kuten Talmud sanoo: niin nopeasti kuin kyyneleet kuivuvat lapsen poskella, niin myos kasvaa neitsyys takaisin jos vain raiskaat tarpeeksi nuorena

juhaII

Hormonien ahmiminen teki tästä ruottalaisesta hyvin epäruotsalaisen miehen. En puolustele, mutta totean kylmästi syy-yhteyden tekoon. Hormonit saavat aikaan agressiivisuutta, impulsiivisuutta ja puntissa pullottaa kuin “Yhden ja tuhannen yön tarinoissa”!

Kauniiksi lopuksi totean, että hormooneja napsineet ja lihakseen pistäneet könsikkäät eivät ole pitkäikäisiä vaan kuolevat useinmiten sydämen pettämiseen.

GLGL

Muistan jonkun salikaverin kertoneen, että jos ottaa hevospiikkejä lihasmassan kasvatukseen, niin panettaa koko ajan. Eli, vaikka saisi mimmiä joka ilta baarista mukaan, se ei riitä mihinkään.Narsismi on sairaus.